ayy negüzel hadi inş. canım
içim pır pır ediyor inan
evet ya üzülüyorum kendime ediyorum değişen hiç birşey yok inan
geçti artık o eski gnler eşime dedim geçen akşam
hayırlısıyla bir hamile kalayım dünya yıkılsa umrumda olmayacak
biraz sorunlu bir hamilelik geçirmiştim
yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkcası.
ilk bebegine hemen hamile kalmışmıydın canım.
bencede gitme canım
ben oğlumu kaybettikten sonra
30 günü falan kontrol için hastaneye gitmiştik
eşimin bir arkadaşı doğum yapmış bir uğrayalım dedi
uğradık inan bebegi görünce çok kötü oldum agladım tutamadım kendimi.
belki ayıp oldu ama olmuyor öyle kolay.
şuan 6 ay oldu bebekleri görünce bukadar duysal değilim
en azından aglamıyorum ayıp oluyor çünkü tutuyorum kendimi.
dr çok akıntım olduğunu söyledi ve donaxyl isimli vajinal tablet yazdı..vajinadaki bazı bakteriler,mantarlar ve enfeksiyona karşı...
zaten çok fazla evde durmuyorum canım sertifika almak için kursa gidiyorum şimdilik oyalıyorum kendimi işte öyle bugün arkadaşım bebeğine 40 mevlüdü okutuyo ama annemi çağırdım onu göndercem ben gidemicem zaten eşimde biliyo üzülceğimi hemen ağlıcağımı o yüzden göndermiyo iyi de yapıyo biliyo çünkü dayanamıcağımı ama evde de olsam içim çok yanıyo.
inşallah en hayırlı zamanda yeni bebeişler meleklere kardeşler gelir göbüşlerimize ve sonrada kucaklarımıza inşallah amiiiiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım inşallah güzel haberler verirsin dualarımız senin le galiba bende de bişeyler var öle hissediyorum inşallah doğru çıkar hepimiz için hayırlısı bencil olduysan hiç takma canım rajhat edersin öyle insanlar daha mutlu bende öyle olmay çalışıyorum eski nuray gidecek yerine yepyeni birisi gelecek kimsenin üzmesine izin vermiycem
merhaba uzun zamandır yoksun nasılsın canım benim meleğimde 3 gün yaşadı yazarsan sevinirim
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim.arada bakıp çıkıyorum ..tamam hemen ekliyorum 3 günü erken doğum sebebi olarak ne yazayım ??
Amin tatlım, inşallah kimse üzmez seni... Ama sen de kimsenin seni üzmesine izin verme, olur mu?
keşke bilsem canım daha doktorla yüzleşme cesaretini bulamadım kendimde ona gidince canım çok acıyacak ama bu hafta gidicem
merhaba arkadaşlar.. listemizde umarım güzel değişiklikler olur .. eğer olmassada moral bozmak yok bir daha ki aya inş.. benim bir sorum olacaktı folbiol kilo aldırırmı?? bide ben 6 tane içiyorum sanki kilo aldım gibi kafamçokkarıştı,,
angelhope, mhp ,melek76, leylayaşar , bebecikler nasıllar arada gelin bizi merakta bırakmayın ..
Maalesef aldırıyor( Sana ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. Ben internetten Lesslie ile yürü ve incel diye bir video indirdim. Spor yapmaktan hoşlanmam, başlasam bile bir iki gün yapar sonra sıkılır ve bırakırım ama bu program o kadar eğlenceli ki hem stres atıyorsun hem de zayıflıyorsun, hem hareketleri de çok basit hiç zorlamıyor. Hergün akşam olsa da eve gidip spor yapsam diye sabırsızlanıyorum. Başlayalı 2 hafta oldu vücudum sıkılaşmaya başladı bile, artık eski pantalonlarımın içine girebiliyorum ve bu hafta tartıda da değişiklikler olmaya başladı. Kısmet olup da hamile kalırsam hamileliğim boyunca da devam etmeyi düşünüyorum, yürüyüş olduğu için o zamanda yapılabilir. Bir bak sitersen işine yarar diye düşünüyorum.
anladım canım ,,illa ki çok zor olacak ama gitmelisin canım artık vakti gelmiş ,, :teselli:belki kafandaki sorular cevaplanırsa kendini daha rahat hissedersin canım..
Günaydın kızlar, iyi haftalar. İnşallah bu hafta 3 güzel haber alacağız.
Limburgcum listeyi güncellemek için senden haber bekliyorum. Güzel haberlerle gel bize.
Maalesef aldırıyor( Sana ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. Ben internetten Lesslie ile yürü ve incel diye bir video indirdim. Spor yapmaktan hoşlanmam, başlasam bile bir iki gün yapar sonra sıkılır ve bırakırım ama bu program o kadar eğlenceli ki hem stres atıyorsun hem de zayıflıyorsun, hem hareketleri de çok basit hiç zorlamıyor. Hergün akşam olsa da eve gidip spor yapsam diye sabırsızlanıyorum. Başlayalı 2 hafta oldu vücudum sıkılaşmaya başladı bile, artık eski pantalonlarımın içine girebiliyorum ve bu hafta tartıda da değişiklikler olmaya başladı. Kısmet olup da hamile kalırsam hamileliğim boyunca da devam etmeyi düşünüyorum, yürüyüş olduğu için o zamanda yapılabilir. Bir bak sitersen işine yarar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?