Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

premete bana özelden link atabilirmisin canım .. bende indireyim inş. bende faydasını görürüm..

Canım özelden gönderdim ama sitenin adını sansürledikleri için açılmıyor. Sende zayıfla diye bir site var google'dan arat. O sitede spor ve egzersiz bölümünü açacaksın yüre ve incel programı diye oradan indirebilirsin

Evet canım ben de okudum Şeyma'nın haberini çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sen de bugün başlamışsın yine umutsuz umutsuz konuşmaya. Canım yarından itibaren sen ve hadibakem için gün saymaya başlıyoruz. Bizim listemizde umutsuzluğa yer yok. Hep beraber güleceğiz inşallah.

canım bende indirmiştim gerçekten çok zevkli ama bence hamilelikte tehlikeli olabilir benim şüphem olduğuı için yapmıyorum çünki ayak kaldırma haraketleri zorluyıo adet olursam devam ederim artık

Hareketleri ağır ağır yaparsan bir sorun olmaz. Tabi onlar gibi yapmak sorun yaratabilir mübarekler top gibi zıplıyorlar. Mesela 500 adım ya da 1 mil olanı yapabilirsin onlardaki hareketler biraz daha yavaş. Ben bir de 8 dakikalık karın egzersizi var ondan yapıyordum, bebek çalışamalarına başladık ya sizce onu yapmayı bırakayım mı.

arkadaşlar,idrar yolu enfeksiyonum vardı.monural kullandım bir hafta içinde 2 kez.,işe yaramamış. agumentine başladım..hijyene de o kadar dikkat ederim halbuki..bana önerebileceğiniz bir şey var mı ? Yanma falan hissetmiyorum ama yine de tahlilde enfeksiyon var görülüyor.bu da erken doğum riski biliyorum.Çok endişeliyim.dr a o kadar enfeksiyon için ilaç istedim ama bana akıntım için vajinal tablet verdi..tabi idrar yolları enfeksiyonunda bir yarar sağlamamış ...

premete bence yapma canım zayıflama aşkına bebekten olmayalım benim bi arkadaşım vardı platese gidiyodu hamile kaldı bırak dedik bırakmadı ben doğum yaptığımda oda düşük yapmıştı bende çok kiloluyum ne yapalım bebişimiz olsun soınra hep beraber zayıflarız

ya karnım çok ağrıyo anlamadım adet ağrısı gibi de değilde kasıklarımda ağrıyo ama üşütmüşte olabilirim hatırlayamıyorum hamileliğimde böyle ağrım olmuşmuydu test yapsam şimdiden çıkarmı acaba yoksa günümü mü beklesem hamile olma ihtimalim var diye korkudan bişey yapamıyorum ağrımda olduğu için iyice korkuyom işlerim kaldı

canım öncelikle geçmiş olsun ,, bende hamileyken aynı sorunu yaşamıştım hatta ben kum dökmüştüm.. .. bol bol sıvı al canım ilaçlarını ihmal etme ,bende monural ve zinnat500kullanıyodum ..sonra normale dönmüştüm..

Kızlar maalesef Limburg adet olmuş. Onun için umutları mayısa erteledik. Yılmak yok, umutsuzluğa kapılmak yok. Düşe kalka ayakta durmayı öğreneceğiz.

12.04.2010 ıLK BEBEĞıMıZıN DOĞUMUNA 16 GÜN, ıLK HAMıLEMıZı ÖĞRENMEYE 4 GÜN, ıKıNCı HAMıLEMıZı ÖĞRENMEYE 5 GÜN KALDI

NıSANDA HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Son düzenleme:
ben limburgun normal yoldan hamile kalacağına inanıyorum sanırım hadibakemde hamile olduğunu hissediyo hakkımızda hayırlı rabbim yüzümüzü güldürsün

Çok teşekkür ederim canım..

canım sen ağrılara fazla takılma ,, hamilelik ve adet belirtileri aynı oluyor..dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.inş. bebişin seninledir canım

ya ben iki senelik evliyken anca hamile kalabilmiştim şimdi hemen olmaz heralde premete kızma ama yoktur belkide üfff psikolojim bozulduya

Canım benim de hamileliklerimde özellikle sağ kasığım çok ağrıyordu. Hatta ben ilk hamileliğimde apandist oldum sanıp doktora falan gitmiştim. Bence şimdi test yapma, yaptıracaksan kan testi yaptır. Şimdi idrar testinde çıkmayabilir boşuboşuna canını sıkarsın.

ya ben iki senelik evliyken anca hamile kalabilmiştim şimdi hemen olmaz heralde premete kızma ama yoktur belkide üfff psikolojim bozulduya

premete kızma amakaydirigubbakcemile3... canım kendini şartlandırma bu ay olmadıysa bir daha ki aya inş. öle hemen ilk aydan pes etmek moral bozmak yok..sen moralini yüksek tut hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğin inş.

sadece bu iki video mu yapıyorsun canım ,, bende az önce tekrarladım bana yetti çok yoruldummkaydirigubbakcemile3

Sen hangisini yaptın ki. Ben önce 5 dk'da 500 adımı yaptım sonra 1 mil, 2 mil diye arttıra arttıra şimdi 5 mil olanı yapıyorum 68 dakika sürüyor.

biz ümitsizliğe kapılınca üzülüyoya o yüzden dedim ama bu ay olmazsa o kadar çok üzülmem çünki daha ilk denemem hayırlısı olsun geç olsun güzel olsun ağrılardan dolayı olabilir diye biraz umutlandım bu doğru ama olmazsada dünyanın sonu değil

Sen hangisini yaptın ki. Ben önce 5 dk'da 500 adımı yaptım sonra 1 mil, 2 mil diye arttıra arttıra şimdi 5 mil olanı yapıyorum 68 dakika sürüyor.

ben önce 1 mil yaptım sonra 2 mil yaptım peşpeşe.. yarım saat falan sürdü.
burda sadece 2 mil var ..bu iki video yu tekrarlıyacammı yoksa 3 4 5 farklımı..

Oh ya yazın yazın sonra premete kızma deyin. Kızıyorum üleeeeennnnnnnn. Pes etmek, havlu atmak yok tamam bu ay olmazsa dünyanın sonu gelmeyecek, umutlarımız bitmeyecek ama neden bu ay olmasın. Olmayacak diye diye vücunuzun sinyallerini bozmayın sonra olacağı varsa da olmayacak. İyi bakalım siz böyle deyin, hiçbiriniz hamile kalmayın, beni yarı yolda bırakın. Ben BU AY hamile kalacağım. Dün yaptım bugün tuttu ohhh sefam olsun. lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…