premete bana özelden link atabilirmisin canım .. bende indireyim inş. bende faydasını görürüm..
günaydın melek annelere şeyma var belki bilirsiniz beşizleri vardı üçünü başta ikisinide daha sonra kaybetmişti bizim gibi melek annesi melek anneleriyle genel sohbete topiğine bi bakayım dedim hamileymiş çok evindim ya çok güzel bi haber umutlandırıyo insanı
canım bende indirmiştim gerçekten çok zevkli ama bence hamilelikte tehlikeli olabilir benim şüphem olduğuı için yapmıyorum çünki ayak kaldırma haraketleri zorluyıo adet olursam devam ederim artık
arkadaşlar,idrar yolu enfeksiyonum vardı.monural kullandım bir hafta içinde 2 kez.,işe yaramamış.agumentine başladım..hijyene de o kadar dikkat ederim halbuki..bana önerebileceğiniz bir şey var mı ? Yanma falan hissetmiyorum ama yine de tahlilde enfeksiyon var görülüyor.bu da erken doğum riski biliyorum.Çok endişeliyim.dr a o kadar enfeksiyon için ilaç istedim ama bana akıntım için vajinal tablet verdi..tabi idrar yolları enfeksiyonunda bir yarar sağlamamış ...
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
canım bahsettiğin yürüyüş bu mu??
canım öncelikle geçmiş olsun ,, bende hamileyken aynı sorunu yaşamıştım hatta ben kum dökmüştüm.. .. bol bol sıvı al canım ilaçlarını ihmal etme ,bende monural ve zinnat500kullanıyodum ..sonra normale dönmüştüm..
ya karnım çok ağrıyo anlamadım adet ağrısı gibi de değilde kasıklarımda ağrıyo ama üşütmüşte olabilirim hatırlayamıyorum hamileliğimde böyle ağrım olmuşmuydu test yapsam şimdiden çıkarmı acaba yoksa günümü mü beklesem hamile olma ihtimalim var diye korkudan bişey yapamıyorum ağrımda olduğu için iyice korkuyom işlerim kaldı
Evet canım o program
ya karnım çok ağrıyo anlamadım adet ağrısı gibi de değilde kasıklarımda ağrıyo ama üşütmüşte olabilirim hatırlayamıyorum hamileliğimde böyle ağrım olmuşmuydu test yapsam şimdiden çıkarmı acaba yoksa günümü mü beklesem hamile olma ihtimalim var diye korkudan bişey yapamıyorum ağrımda olduğu için iyice korkuyom işlerim kaldı
ya ben iki senelik evliyken anca hamile kalabilmiştim şimdi hemen olmaz heralde premete kızma ama yoktur belkide üfff psikolojim bozulduya
sadece bu iki video mu yapıyorsun canım ,, bende az önce tekrarladım bana yetti çok yoruldummkaydirigubbakcemile3
premete kızma amakaydirigubbakcemile3... canım kendini şartlandırma bu ay olmadıysa bir daha ki aya inş. öle hemen ilk aydan pes etmek moral bozmak yok..sen moralini yüksek tut hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğin inş.
Sen hangisini yaptın ki. Ben önce 5 dk'da 500 adımı yaptım sonra 1 mil, 2 mil diye arttıra arttıra şimdi 5 mil olanı yapıyorum 68 dakika sürüyor.
ya ben iki senelik evliyken anca hamile kalabilmiştim şimdi hemen olmaz heralde premete kızma ama yoktur belkide üfff psikolojim bozulduya
premete kızma amakaydirigubbakcemile3... canım kendini şartlandırma bu ay olmadıysa bir daha ki aya inş. öle hemen ilk aydan pes etmek moral bozmak yok..sen moralini yüksek tut hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?