ben önce 1 mil yaptım sonra 2 mil yaptım peşpeşe.. yarım saat falan sürdü.
burda sadece 2 mil var ..bu iki video yu tekrarlıyacammı yoksa 3 4 5 farklımı..
Oh ya yazın yazın sonra premete kızma deyin. Kızıyorum üleeeeennnnnnnn. Pes etmek, havlu atmak yok tamam bu ay olmazsa dünyanın sonu gelmeyecek, umutlarımız bitmeyecek ama neden bu ay olmasın. Olmayacak diye diye vücunuzun sinyallerini bozmayın sonra olacağı varsa da olmayacak. İyi bakalım siz böyle deyin, hiçbiriniz hamile kalmayın, beni yarı yolda bırakın. Ben BU AY hamile kalacağım. Dün yaptım bugün tuttu ohhh sefam olsun. lülülülülülü
ohhh yüzümü güldürdün valla o zaman bende yoksa bile bende dün yaptım buğün tutmuştur sen hamile kal ben peşinden geliyom :)))
Oh ya yazın yazın sonra premete kızma deyin. Kızıyorum üleeeeennnnnnnn. Pes etmek, havlu atmak yok tamam bu ay olmazsa dünyanın sonu gelmeyecek, umutlarımız bitmeyecek ama neden bu ay olmasın. Olmayacak diye diye vücunuzun sinyallerini bozmayın sonra olacağı varsa da olmayacak. İyi bakalım siz böyle deyin, hiçbiriniz hamile kalmayın, beni yarı yolda bırakın. Ben BU AY hamile kalacağım. Dün yaptım bugün tuttu ohhh sefam olsun. lülülülülülü
ohhh yüzümü güldürdün valla o zaman bende yoksa bile bende dün yaptım buğün tutmuştur sen hamile kal ben peşinden geliyom :)))
özlenecim burdakiler yarım video gooleden yürü ve incel yaz ikinci linki tıkla orda sırayla 500 adım 1 mil iki mil diye linkler var hepsini sırayla indir pcye masa üstüne kaydet 1 milden başla bi kaç gün yap sonra iki mile geç yavaş yavaş vucudun alışısın
İlahi Nuraycım sen de beni güldürdün. Kız işyerindeyim gülcem gülemiyorum. Kendimi sıka sıka bi hal oldum. Millet de diyecek bu deli mi diye.
Hepsi birbirinden farklı. 3 ve 5 mili tavsiye ederim insanın canını çıkarıyor.
aman boşver gül ne derlerse desinler zaten akıllı insanmı kaldı herkez dertten sıkıntıdan kafayı yemiş durumda keşke bende çalışsam bu kadar sıkılmazdım ne iş yapıyosun
Canım lütfen moralini bozma. Biz bu işe baş koyduk elbette anne olacağız hem de en kısa zamanda. Sen hiç ara vermeden çalışmalar devam et. Sabahtan diğer bölüme yazmışsın oradan haberini almıştım zaten. Son durumuna göre listeyi tekrar güncelledim, sadece listedeki sıralaman değişti ama hala oradasın. Bizler mutlu olmayı hakediyoruz eminim mayıs ayında senden beklediğimiz müjdeyi alacağız sen yeterki moralini bozup kendini bırakma.
keşke bilsem canım daha doktorla yüzleşme cesaretini bulamadım kendimde ona gidince canım çok acıyacak ama bu hafta gidicem
merhaba arkadaşlar.. listemizde umarım güzel değişiklikler olur .. eğer olmassada moral bozmak yok bir daha ki aya inş.. benim bir sorum olacaktı folbiol kilo aldırırmı?? bide ben 6 tane içiyorum sanki kilo aldım gibi kafamçokkarıştı,,
angelhope, mhp ,melek76, leylayaşar , bebecikler nasıllar arada gelin bizi merakta bırakmayın ..
Maalesef aldırıyor( Sana ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. Ben internetten Lesslie ile yürü ve incel diye bir video indirdim. Spor yapmaktan hoşlanmam, başlasam bile bir iki gün yapar sonra sıkılır ve bırakırım ama bu program o kadar eğlenceli ki hem stres atıyorsun hem de zayıflıyorsun, hem hareketleri de çok basit hiç zorlamıyor. Hergün akşam olsa da eve gidip spor yapsam diye sabırsızlanıyorum. Başlayalı 2 hafta oldu vücudum sıkılaşmaya başladı bile, artık eski pantalonlarımın içine girebiliyorum ve bu hafta tartıda da değişiklikler olmaya başladı. Kısmet olup da hamile kalırsam hamileliğim boyunca da devam etmeyi düşünüyorum, yürüyüş olduğu için o zamanda yapılabilir. Bir bak sitersen işine yarar diye düşünüyorum.
günaydın melek annelere şeyma var belki bilirsiniz beşizleri vardı üçünü başta ikisinide daha sonra kaybetmişti bizim gibi melek annesi melek anneleriyle genel sohbete topiğine bi bakayım dedim hamileymiş çok evindim ya çok güzel bi haber umutlandırıyo insanı
arkadaşlar,idrar yolu enfeksiyonum vardı.monural kullandım bir hafta içinde 2 kez.,işe yaramamış.agumentine başladım..hijyene de o kadar dikkat ederim halbuki..bana önerebileceğiniz bir şey var mı ? Yanma falan hissetmiyorum ama yine de tahlilde enfeksiyon var görülüyor.bu da erken doğum riski biliyorum.Çok endişeliyim.dr a o kadar enfeksiyon için ilaç istedim ama bana akıntım için vajinal tablet verdi..tabi idrar yolları enfeksiyonunda bir yarar sağlamamış ...
ya karnım çok ağrıyo anlamadım adet ağrısı gibi de değilde kasıklarımda ağrıyo ama üşütmüşte olabilirim hatırlayamıyorum hamileliğimde böyle ağrım olmuşmuydu test yapsam şimdiden çıkarmı acaba yoksa günümü mü beklesem hamile olma ihtimalim var diye korkudan bişey yapamıyorum ağrımda olduğu için iyice korkuyom işlerim kaldı
Kızlar maalesef Limburg adet olmuş. Onun için umutları mayısa erteledik. Yılmak yok, umutsuzluğa kapılmak yok. Düşe kalka ayakta durmayı öğreneceğiz.
12.04.2010 İLK BEBEĞİMİZİN DOĞUMUNA 16 GÜN, İLK HAMİLEMİZİ ÖĞRENMEYE 4 GÜN, İKİNCİ HAMİLEMİZİ ÖĞRENMEYE 5 GÜN KALDI
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]
moralim cok bozuk kizlar cumartesi adet oldum cok siddetli kasik agrim var sanci gibi cok yogun gelen bir kanamam dr aradim adet oldum gelmiyeyeim diye bir de bir ton firca yedim benimle calismak istiyorsan benim dediklerimi yapicaksin diye kan vericekmisim yavvv deli adam adet olmusum daha neee gicikkk
birde inadina gibi az once 3 tane karni burnunda hamile gordum ayni anda offf ALLAHIM offf cok zor bizede hayirli saglikli evlatlar nasip et ne olurrrrrrrrrrr
Kızlar maalesef Limburg adet olmuş. Onun için umutları mayısa erteledik. Yılmak yok, umutsuzluğa kapılmak yok. Düşe kalka ayakta durmayı öğreneceğiz.
12.04.2010 İLK BEBEĞİMİZİN DOĞUMUNA 16 GÜN, İLK HAMİLEMİZİ ÖĞRENMEYE 4 GÜN, İKİNCİ HAMİLEMİZİ ÖĞRENMEYE 5 GÜN KALDI
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?