Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ohhh yüzümü güldürdün valla o zaman bende yoksa bile bende dün yaptım buğün tutmuştur sen hamile kal ben peşinden geliyom :)))

özlenecim burdakiler yarım video gooleden yürü ve incel yaz ikinci linki tıkla orda sırayla 500 adım 1 mil iki mil diye linkler var hepsini sırayla indir pcye masa üstüne kaydet 1 milden başla bi kaç gün yap sonra iki mile geç yavaş yavaş vucudun alışısın

ohhh yüzümü güldürdün valla o zaman bende yoksa bile bende dün yaptım buğün tutmuştur sen hamile kal ben peşinden geliyom :)))

İlahi Nuraycım sen de beni güldürdün. Kız işyerindeyim gülcem gülemiyorum. Kendimi sıka sıka bi hal oldum. Millet de diyecek bu deli mi diye.

:1shok: yürü be kim tutar seni..:roflol:

tamam tatlım teşekkürler.

İlahi Nuraycım sen de beni güldürdün. Kız işyerindeyim gülcem gülemiyorum. Kendimi sıka sıka bi hal oldum. Millet de diyecek bu deli mi diye.

aman boşver gül ne derlerse desinler zaten akıllı insanmı kaldı herkez dertten sıkıntıdan kafayı yemiş durumda keşke bende çalışsam bu kadar sıkılmazdım ne iş yapıyosun

moralim cok bozuk kizlar cumartesi adet oldum cok siddetli kasik agrim var sanci gibi cok yogun gelen bir kanamam dr aradim adet oldum gelmiyeyeim diye bir de bir ton firca yedim benimle calismak istiyorsan benim dediklerimi yapicaksin diye kan vericekmisim yavvv deli adam adet olmusum daha neee gicikkk

birde inadina gibi az once 3 tane karni burnunda hamile gordum ayni anda offf ALLAHIM offf cok zor bizede hayirli saglikli evlatlar nasip et ne olurrrrrrrrrrr

Canım lütfen moralini bozma. Biz bu işe baş koyduk elbette anne olacağız hem de en kısa zamanda. Sen hiç ara vermeden çalışmalar devam et. Sabahtan diğer bölüme yazmışsın oradan haberini almıştım zaten. Son durumuna göre listeyi tekrar güncelledim, sadece listedeki sıralaman değişti ama hala oradasın. Bizler mutlu olmayı hakediyoruz eminim mayıs ayında senden beklediğimiz müjdeyi alacağız sen yeterki moralini bozup kendini bırakma.

canim tesekkur ederim cok iyisin cok pozitifsin ama nedense yeniden anne olabilecek gibi hissedemiyorum kendimi cok sacma yaaa ben normal yolla da hamile kalabilen biriydim burada ise secilmis kaliteli embriyo konuluyo ama yinede sonuc yok nasil is ben anlamadim

Canım işte herşeyin vakti zamanı var. Ne yaparsan yap kaderden öte geçilmiyor. O bakımdan düşünürsek hiçbir tüp bebek uygulamasının başarısız sonuçlanmaması gerekir ama demek ki bu hamilelik olayı bizim düşündüğümüz gibi gerçekleşmiyor. Demek ki senin minişler özgür ruhlu canım, zorlamaya gelmiyorlar. Sen onları özgür bırak, bu ay da kendi bildiklerince hareket etsinler. Biliyorsun hamile kalabilmek için moralimizin yüksek olması çok önemli. Tüp bebek uygulaması yapan bir doktorun yazısında döllenmiş yumurtanın stresli bir vücutta asla tutunmayacağını okumuştum. Sen kendini rahat bırak, stres yapma, biraz da olayları akışına bırak. Hep Allah'tan hayırlısını dilemiyor muyuz. Demek ki hayırlısı senin mayısta hamile kalmanmış.

Canım işte herşeyin vakti zamanı var. Ne yaparsan yap kaderden öte geçilmiyor. O bakımdan düşünürsek hiçbir tüp bebek uygulamasının başarısız sonuçlanmaması gerekir ama demek ki bu hamilelik olayı bizim düşündüğümüz gibi gerçekleşmiyor. Demek ki senin minişler özgür ruhlu canım, zorlamaya gelmiyorlar. Sen onları özgür bırak, bu ay da kendi bildiklerince hareket etsinler. Biliyorsun hamile kalabilmek için moralimizin yüksek olması çok önemli. Tüp bebek uygulaması yapan bir doktorun yazısında döllenmiş yumurtanın stresli bir vücutta asla tutunmayacağını okumuştum. Sen kendini rahat bırak, stres yapma, biraz da olayları akışına bırak. Hep Allah'tan hayırlısını dilemiyor muyuz. Demek ki hayırlısı senin mayısta hamile kalmanmış.

mrb kızlar nasılsınız. limburg canım üzülme. sen önceki hamileliğinde kendiliğindenmi hamile kalmıştın yoksa tüpmüydü sanırım bunda dondurulmuşlarla denedin o yüzden sordum. bu arada ben de diğer topiklerde gezerken tüp bebekten sonra kullnılan ilaç ve iğnelerden sonra vücudun yumurta gelişimine devam ettiğini hatta bu şekilde olumsuz tüp bebk denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanları okumuştum. bu bi mucize diye hamileyimmm topiğine haykıranları. oyüzden canını sıkma. Allahtan umut kesilmez. mayısta devam edersin. bu arada sizleri de benim açtığım topiğe bekliyorum. orda da sohbet edelim.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...cift-cizgiyi-gormeyi-umut-edenler-buraya.html

keşke bilsem canım daha doktorla yüzleşme cesaretini bulamadım kendimde ona gidince canım çok acıyacak ama bu hafta gidicem

canım bence d efzla geciktirmeden gitmeliin belki araştırılack durumlar vardır. sonuçte hepimiz yendiden hamilelik düşünüyoruz ve gerekn önlemleri almlıyız.

inşallah kızlar ya. listedeki herkesten güzel haberler alırız. uamrım hepimiz güzel haberler veririz. evet anne oluncay kadar her yolu denicez. bilmiyorum umarım aldırmıyodur. aam 6 atne çok diilmi canım ya. hamileyken bile ben 3 tane içiyodum.

canım bende koşu bandıyla yapıyorum ama 1 haftadır baya boşladım. nasıl eğlencelimi beni d etam olark yönlendirin e ben d eyapayım kzılar ya. eb doğum öncesi kiloma ulaştım ama daha da vermek isiyorum. dah rahat bi hamiellik geçireyim diye.

ayyyyyyyyy ne süper bi haber bu. çok sevindim. evet hamiş haberleri gelmeey başladı. kesilmeden arksı gelir. inşallllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

canım dikkat et ihaml etme sakın. için rahat etmiyosan başka doktora da görün. genelde öyle vajinl yolla alına şeyler yada antibiyotik veriyolar. bende d eolmuştu mesef bebeğimi kaybetmeden 15 gün öncesinde. ve kaybolmuşmu diye mutlaka baktır.

senin gününe az kalmış. bunlar umarım gebelik belirtileridir. ilk kelebek şeymenın göbüşüne konmuş. ikincisid e senin göbüşüne gelir konar inşllah. ne olur ne olmaz fazla yorma sen kendini.

bu listenin hepsi yakında hamile olucak ben inanıyorummmmm.

evet malesef hamile görünce ben d ehemen geçmişe dönüorum ve yine olbilecekiyim diye düşünmeye başlıyorum. şimdi bebişler tepiyolardır diyorum. ama malesef karşılaşıyoruz nekadar istemesek d e. sadece hamileler değilki bebk mağazaları, alışveriş yaptığım yerler. haftasonu arkadaşımdaydık. gezerken alışveriş yaptığım mağazadaydık. ebbek reyonuna gitmek istedim bi bakıyım neolur dedim eşime ama izin vermedi zmanı va ryine gelicez merak etme dedi. aam şimdi bebişim olsaydı asla kaçırmazdım girer bakrdım dedim. o an tüm mağaza yıkıld başıma. bi baş ağrısı zon zonk. öldüm. bunlarla hep karşılaşıyoruz hayatımız böyle . bi gü biz d eyine karnı burnunda olucak inşallah sıkma canını arkadaşım. tekrar deniyeceksin yılmak yok. elimizden geleni yapıcaz inşalalh. sonunda minik kelebekelrimiz gelip konucakalr göbüşlerimize. bak çalışmalr başladı bu ne demek umut. bugünelri d eiple çekiyoduk. evet böyle gzüel konuşuyoruz umut dolu an geliyo içimizdeki fırtınalara yenik düşüyoruz savrulup gidiyruz kimse d eanlaaymaz bizi bizden başka. hepsine fasa fiso.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.
bu listeye umutla bakıyorum

bende birşeyler hissediyorum ama
ümitlenmek istemiyorum.
birkaç gün daha geçsin bakalım
bir aklım diyor kan testi yaptır ama
beklemek gerek ama gelde bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…