Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım inan çok kötü oldum dün geceden beri ağlıyorum o anları tekrar tekrar yaşadım kızım 15 gün küvezde kalacaktı ben dayanamam sabaha kadar yatmadım doğum yaptığım halde yoğun bakımın kapısında bekledim kızım bi kere ağlar sesini duyarım herkezin bebeği yanında ağlıyodu içim o kadar yanıyoki ne kadar umut etsek yeni bebeklerimizde olsa hiçbişey bizim için eskisi gibi olmayacak herşey boş ve anlamsız ben yeni bebek istemiyorum sadece kızımı istiyorum onu çok özledim allahım dayanamıyorum

Canım , hepimiz ne büyük acılar yaşadık Ayakta kalmalıyız ve umudumuzu yitirmemeliyiz , gerçi sen bunları çok iyi biliyorsun...
Mete bebek senin bebeğin ve sonsuza kadar onunla olacaksın , yavrularımızdan sadece bir süre ayrı kalıcaz işte...Allah hepimize sabır versin...

Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

Canım yeni doğacak olan bebeklerimiz kaybettiğimiz bebeklerimizin yerini alsın diye değil zaten..Onların yeri her zaman başka olucak kalbimizde ve aklımızda..Onların kardeşlerini taşıyoruz ya da taşıyacağız..Yaşadığımız her gün aslında cenneteki meleklerimize bizi bir adım daha yaklaştırıyor..Ben kendi adıma bunu düşünerek teselli oluyorum..

Geçmişi hızlıca okudum , beni soran arkadaşlarım olmuş...Ben ıyiyim çok şükür , son zamanlar olduğu ıçin bayağı ağırlaştı hareketlerim , bol bol dinleniyorum ...

Her gün bebişimin hareketlerini sayıyorum , kontrolümüze az kaldı , inşallah doktorum yüzümü güldürür , güzel şeyler söyler...Sezeryan tarihim netleşir netleşmez yazıcam ve hepiniz için doğumdan önce dua edicem...

Premetenin de dediği gibi yaklaşık 15 günlük bir zaman kaldı önümde...Çok heyecanlıyım , karmakarışık duygular içerisindeyim...Sezeryan gününde , önceki sezeryanımın gözümün önünden saniyesi saniyesine geçeceğine eminim...Benim için zor bir gün olacak ama sonrasında bebeğimi kucağıma aldığımda acılarım biraz hafifleyecek inşallah...

Son düzenleme:

Sinanuraycım lütfen böyle söyleme, karnındakini incitme. Ben bunları sizi üzmek için yazmadım. Bugün çok buruğum, beni anlarsınız. Birileriyle paylaşmalıydım içimden geçenleri yoksa çatlayacaktım ve paylaşabileceğim sizden başka kimsem yok. Üzdüysem özür dilerim. Beni ayakta tutan tek şey yeniden anne olabileceğim umudu, hatta belki şu an içimde oluşuyor minik yavrum. Öyle olmasaydı dayanamazdım. Yoksa giden gitti, bir daha geri gelmeyecek, yeri dolmayacak, asla herşey eskisi gibi olmayacak ama şimdikinden daha iyi olacak.

İnşallah meleğinin kardeşi içindedir :asigim:

canım dün geceden beri yaşadıklarım zaten tekrar tekrar canlanıyo gözümde böyleyiz işte bi durgun bi dalgalı sakın kendini şuçlama benimde sizden başka anlatacak kimsem yok ne zaman ne hiseetesen yaz üzülme çübnki bende yazıyorum ve siz benim yaralarıma merhem oluyosunuz allah sizden razı olsun siz benim için çok değerlisiniz ben geceden başlamıştım ağlamaya bende buruğum buğün sakın kendini suçlama

canım benim bi hamile olalım elimizden gelen herşeyi yapıcaz bu kez herşeyin sonunun güzel olması için.
umarım güzel günler bekliyodur bizleri.

canım benim oğlun eminim senin içindekileri hisediyodur.
onlar öyle güzel bi yerdelerki tek tesellimiz de bu.
evet koskoca 1 yıl geçmiş üzerinden.
çok zor günler geçti .
an geli yaşamaktan vzageçmek istedin an geldi meleğini üzmemek için geleceğe dair umutlar için tutundun hayata.
bişekilde geçti hayatından bu 1 yıl işte.
ama umudunu kaybetmedin hiç.
biz d eumut oldun heran.
inşallah yakında çok güzel bir haber alarak meleğinin kardeşiyle mutlu olucaksın.
buarada bize de umut olucaksın.
mete bian önce anneciğine bir kardeş gönder.

öyle güzel yazmışsınki tatlım .
kesinlikle katılıyorum sana.
hepimize tercüman olmuşsun.
ağzına sağlıkkkkk.

canım benim eminim biz nekadar end,işelenme desek de korkuyosun ve onu kucağına alıp gözlerine bakana kadar da korkmaya devam ediceksin.
ama tadını çıkar hamielliğinin..
bizde hamile kaldığımızda aynı şeyleri yaşıcaz seninle şimdi yaşamadan ne söylesek boş.
uamrım kontrolün güzel geçer.
az kaldı bebişin gelicek.
ve hepimiz çok sevinicez.
darısı bize olsun.
bizim de meleklerimizin kardeşleri gelsin.dualarımız seninle tatlım hiç canını sıkma.

kızlar biz nekadar geleceğe dair planalr yapsk umutlar taşısak da içimizde fırtınalar kopuyo.
ayakta durabilmek premetenin dediği gibi o umutları canlı tutabilmek adına okdar çaba sarfediyor okadar kendimizden ödün veriyoruzki.
işte an geliyo o bastırdığımız duygıalr dolup taşıveriyo dışarı.
o anlarda da bzii bizden daha iyi anlıyan yok.
nekadar iyi arkadaşın olsa da onlarla paylşaştığın zman kendini acınıyomuşsun gibi hissediyosun.
nkadr güçlü durmay çalşsak da evede yalnız kaldığımızda acımızla zayıflığımızla başbaşa kalıyoruz.
işte ozman insan içini dökem ihtiyaı hissediyo,anlaşılmak,anlaşıldığını bilmek istiyo.
bunu da ancak eşimizle ki yeri geliyo onlarada kendimizi iyi göstermeey çalışıyoruz. burda paylaşıyruz herşeyi.
oyüzden raht olun.
bugün sen içişni döküyosun yarın ben,yarın o.
çünkü acılarımız ortak, hissettikelrimi ortak
,umutlarımız ortak. bizi bizden başka kim anlayabilirki.

Canım Mete'nin doğum günü kutlu olsun. Allah sana ve bütün bütün Melek annelerine yerdım etsin. Yüreğim yandı ne olur yardım et. Bu acıları bir daha yaşatma. Allahım bizi yavrularımızın şefatinden mahrum etme. Yalvarırım

Ben de özlüyorum kuzularımı ah minnoşlarım, kuzularım benim, annesinin pamuk oğulları nerdesiniz

Canım benim , inşallah hepimiz bu günleri atlatıcaz , darısı en kısa zamanda sizlere inşallahhhh...Benimde dualarım hep sizlerle olacak...

Ben de özlüyorum kuzularımı ah minnoşlarım, kuzularım benim, annesinin pamuk oğulları nerdesiniz

ahhh canım , seni o kadar iyi anlıyorum ki...Cennette doya doya pamuklarımızın kokusunu alıcağız , onları öpüp koklayacağız , onlarla sonsuz mutluluğu yakalayacağız inşallah...

ahhh canım , seni o kadar iyi anlıyorum ki...Cennette doya doya pamuklarımızın kokusunu alıcağız , onları öpüp koklayacağız , onlarla sonsuz mutluluğu yakalayacağız inşallah...

İşallah arkadaşım inşallah. Sen bu aralar bize iyi haberler ver yeter. Bizi düşünüp kendinide bebeşinide üzme. İnşallah Allah bizimde acımızı dindirecek, meleklerimizin kardeşlerini yollayacak onları öpüp koklayıp biraz olsunteselli olacağız.

melekcim sende kanda pıhtılaşma çıkmışmıydı. iğne kullanıyomuydun. bende bugün aradım sonuçlarım çıktımı diye faktör 5-2 de bişi yok ama mthfr de snırım heterozigot dedi. tek taraflı taşıyıcısınız dedi. ma insanların %50si böyle dedi. her iki taraflı olsaydı yani homozigot galişba problem olabilirdi dedi. diğer testlerinizde normalse problem olmz dedi. şuana kada olanalr norml b tek protein c ve s yaptırdım ama sonuöçları bilmiyorum daha. senin nasıldı. acaba bumuydu sebep akybetmemde.

Premete canim seni cok iyi anliyorum ben iki defa yasadim oglumun dogum ve ölüm günü yasadim....
Rabbim tekrar Bebek nasip etsin tez zamanda Insaallah bu ay vardir bebegin...

Allahim sana ve bütün melek annelerine hayirli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tez zamanda...
Kendini fazla üzme canim....

sinannuray üzülme canım.
daha yeni başladın belki bidahaki ay gelicek bebişin .
hayırlsıı nezmansa ozman olsun.

şeymacım senden d egüzel haberler bekliyoruz haaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…