Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Bugün benim için zor bir gündü, gün boyu ağlamamak için kendimi zorladım. Yazdıklarınızla bana teselli verdiniz, içimi ferahlattınız. Hepinize teşekkür ederim.

Canım Melek'in mthfr 677 heterozigot, benim de mthfr 1298 heterozigot. Doktorlar bu değerin heterozigot olmasını anlamlı bulmuyorlar ve yaşanan problemlerin bundan kaynaklı olmadığını söylüyorlar, senin de dediğin gibi insanların %50'sinde bu değer heterozigotmuş ve bu kişilerin %90'ı hamileliklerinde hiçbir problem yaşamıyorlar bizse şansız azınlığız, elaleme dokunmayan bizi yıkıp geçiyor. Sen de büyük ihtimal hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne vurulacaksın ya da asprin kullanacaksın.

Kızlar sanırım ben adet oluyorum

Yapma yaaa. Ay bende bir uğursuzluk mu var acaba. Liste yapalım gördükçe umudumuz artsın dedim günü gelen adet oluyor. İnşallah adet olmuyorsundur ama oluyorsan da ne yapalım kısmet mayısa diyeceğiz artık.

yok adet oldum hemde günüm gelmeden hamilelikten önce hiç şaşmazdı aynı gün olurdum demekki değişiklikler yaşıyo vücut artık hayırlısı bidahaki ay belki tutar gerçi iki sene zor tutmuştu salak gibi ilk denemede tutucağını sandım

off premete ya mahvettin benii zaten kaç gündür gözümün ucunda yaşla dolaşıyodum yazdıklarınıda okuyunca tutamadım kendimi,,Meteciğin doğum günü kutlu olsun .. Meleğin cennette neşeli gülücükler atıyor öyle mutlu ki o en güzel yerde.. Rabbim onlara kavuşana dek sabırların en büyüğünden versin ..
sinannuraycım hayırlısı canım bir daha ki aya inş. güzel haberlerini bekliyoruz...bebeğin hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inş.

anadım canım bakalım benimkiis hangisi test sonucunu almadan bilemicem herlde.
napalım artık yapıcaz ama belki de bu şekild çok rahat bi hamilelik geçiricez.

Darısı hepimizin başına kızlar:sm_cool:

Kızlar ben de çok inanıyorum, hamileliğimde benim elime ulaştığında çok geçti, 3-4 güne kalmadan doğum başladı, herşey Allah'tan sonuçta ama yine de dualar önemli, dünya duayla dururmuş ya...

Canımm, doğum yaptığım güne götürdün beni... bazen kendime kızıyorum unutuyorum demek ki, yaşıyorum diye... ağladım, rahatladım biraz... benim daha 26 gün oldu, ve ben 26 gündür aynı şeyleri giyiyorum... İnsan insanın zehrini alırmış... Mete bebeğin doğumgünü kutlu olsun Premetecim, onlar zaten hep bizimle...

İnşallah Melekcim, herşey çok güzel olacak, dualarımız seninle... Bebiş geliyor bebiş...:dance:

Canlarım benim çok sağolun. Ben de eve geldim sabahtan beri akıtamadığım gözyaşlarımı akıtıyorum. Eşim nöbetçi, evde yalnızım rahat rahat ağlıyorum. Babasıyla benden başka kimse hatırlamadı yavrumun doğum gününü, toprağın altına girince unutuluverdi yavrum. Sizin yazılarınızda oğlumun adını görmek beni o kadar mutlu etti ki. Oğlum da mutlu olmuştur. Hepinizden tekrar Allah razı olsun, bana en yakınlarımdan daha yakın oldunuz. Allah hepinizin güzel yüreklerinin hakkını versin.

premetecim canım benim oğluşunun bitanecik meleğinin doğum günü kutlu olsun.bende çok kötü oldum okuyunca ya ama üzülme inşallah oğlun gönderir kardeşini sana bir hediye olrak mutlu eder sizi.üzme canım kendiniki oğlunda ben annemi üzüyorum diye düşünüp üzülmesin sakın.

hazerözlemcim ben gerçekten var olduğunu biliyorum ve olmasa bile sonuçta dua Allah'ım yardım edecek inşallah hepimize sağlıkla alıcaz kucağımıza.

sweetcim haklısın canım ah bir bebiş gelse şu göbüşlere her şeyi yapcaz valla 9 ay bile yataktan kalkmamaya razıyım yani.

premeti canım sabır diliyorum sana
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

buğün adet oldumm
canım sıkkkınnn

üzülme canım ya inşallah bir dahaki ay olur gelir bebiş birtane hem bak biz daha çalışmaya bile başlamadık o daha zor yani

ben yokum nisan listesinde
kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum
kendime acıyorum
artık.senağlamasenağlama

premeti canım sabır diliyorum sana
inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

buğün adet oldumm
canım sıkkkınnn

offfffff bugün zaten canım çok sıkkındı bir de sinanurayla senin adet olduğunuz haberini aldım üzerine tuz biber oldu. Çok umutlu başladık nisan ayına ama baksana herkesden hamilelik haberi beklerken kırmızı haberleri geliyor. Benim de tadım kaçtı.

canım bu ay birimiz bile hamile kalsak bizim için büyük bi umut bizden geçti inşşallh sen hamilesindir inan kendimizin olmuş gibi seviniriz mutlu oluruz

Hadıbakem sıkma canını bıdahakı aya ınŞallah senle aynı gÜnde adet olduk belkı bıdahakı aya bırlıkte bebıŞ haberı verırız ÜzÜlmek yok

hadibakem yok öle kendine acımak umutsuzluğa kapılmak ,ilk aydan böle düşünmeyin canım ,, sağlıklı bir bireyin 6 8 ay süresi var yanlışmı biliyorum ..ne güzel kendiliğinden hamile olmaya umudunuz var ..Rabbim tez zamanda bu topikteki hamileleri sonrada bebekleri çoğaltsın inş...

12.04.2010 FEN1

Merhaba meleğim sen doğalı bir yıl oldu,bir yıl oldu seni kollarımdan aldıklarından beri doğduğun şehri terk ettik, eşyalarını kaldırdık. Sensiz her umudu sonraki baharlara erteledik. Yaşasan daha mı mutlu olurdun bilmiyorum, ama sensiz yaşamaktan ben çok mutsuzum. Senden vazgeçmemi, istedikleri için insanlardan umutsuzum.Bu gece dilsizdi evimiz, yüreğim ise yangın yeri. Nasıl kutlanır bu doğum günü, ne hissedilir ölmüş bir çocuğun doğum gününde. Kimse anlatmadı bana, kimse söylemedi. Biz sustuk sadece sakladık birbirimizden senin doğduğunu, birkaç saatliğine de olsa koynumda uyuduğunu, sakladık meleğim bizi duyuyor musun ki? Öylesine inanmak isterdim ki… herşeyim hersabah okula giderken koynundan koklamak,her 12 nisanda,silecekmiyiz bu günü, hiç yaşanmamış gibimi davranacak herkes. Oysa ben her karnıma baktığımda, her çatlaklarımı görüşümde, her iiyleşen ameliyat izimi gördüğümde, yani her gün, her sabah 12 nisana dönüyorum. Her gülümseyişim dudağımın kenarında yarım, her mutlu olduğum an hayat tuhaflaşıveriyor, anlamsızlaşıyor. Nasıl diyorum, nasıl hala böylesine… Evet hayat devam ediyormuş, yarışmaya doğrulup kalığım yerden devam etmeliymişim.Çocuklarını anlatan anneleri gülümseyerek dinlemek, acısıyla erdemli insan olmak, sabretmek, sabretmek. Tahammülüm yok, sığınacağım bir limanım yok, Belkide riyakarlığı görmediğin için, insanları tanımadığın için şanslısın. Farkındalılığın yanında, katlanmanın dayanılmaz ağırlığını hissetmediğin için şanslısın kimbilir. Belki de yaşama olan bağsızlığım yumurtalarıma sızdı, kimbilir.

Seni sordular bana, bıkmadan seni ve senden sonrasını, çok anlattım, hiç dinlemediler. Dinlemesinler aslında hiç bilmezler sen ve beni, bilemezler çünkü anlatamıyorum, aramızdakileri. Sen ve beni tarif etmek, aşkı tarif etmeye benziyor, hep eksik, hep yanlış. Nasıl anlatabilirim onlara, her gözyaşımla sana daha yakın olduğumu. Yüreğimin yırtılmasının gerekliliğini seni hissedebilmem için. Seni öyle sevdiğimi nasıl anlarlar, yarım kalmış, eksilmiş sevdiğimi. Böbreklerin çalışmazken, her yanın yara içindeyken,makinelere bağlıyken, sarılamaz , koklayamazken sevdiğimi kim anlayabilir meleğim. Neden demiyorum, diyemiyorum??? Annen doğum günlerini sever, sevdiklerini mutlu etmeyi sever idilim. Seni, en sevdğimi, hiç mutlu edememiş ve edemeyecek olsam da, bu gün hep en özelim olacak, en mahremim olacak, hep bebek kalanım. Şarkılar dinleyecek, salıncaklar kuracağım gönlüme, sen salınıp dolanasın diye yeşil çimenlerle, bahar dallarıyla bezeyeceğim zihnimi.Seni anlatamayacak kadar çok seviyorum 1 yaşın kutlu olsun MELEĞİM…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…