12.04.2010 FEN1
Merhaba meleğim sen doğalı bir yıl oldu,bir yıl oldu seni kollarımdan aldıklarından beri doğduğun şehri terk ettik, eşyalarını kaldırdık. Sensiz her umudu sonraki baharlara erteledik. Yaşasan daha mı mutlu olurdun bilmiyorum, ama sensiz yaşamaktan ben çok mutsuzum. Senden vazgeçmemi, istedikleri için insanlardan umutsuzum.Bu gece dilsizdi evimiz, yüreğim ise yangın yeri. Nasıl kutlanır bu doğum günü, ne hissedilir ölmüş bir çocuğun doğum gününde. Kimse anlatmadı bana, kimse söylemedi. Biz sustuk sadece sakladık birbirimizden senin doğduğunu, birkaç saatliğine de olsa koynumda uyuduğunu, sakladık meleğim bizi duyuyor musun ki? Öylesine inanmak isterdim ki herşeyim hersabah okula giderken koynundan koklamak,her 12 nisanda,silecekmiyiz bu günü, hiç yaşanmamış gibimi davranacak herkes. Oysa ben her karnıma baktığımda, her çatlaklarımı görüşümde, her iiyleşen ameliyat izimi gördüğümde, yani her gün, her sabah 12 nisana dönüyorum. Her gülümseyişim dudağımın kenarında yarım, her mutlu olduğum an hayat tuhaflaşıveriyor, anlamsızlaşıyor. Nasıl diyorum, nasıl hala böylesine Evet hayat devam ediyormuş, yarışmaya doğrulup kalığım yerden devam etmeliymişim.Çocuklarını anlatan anneleri gülümseyerek dinlemek, acısıyla erdemli insan olmak, sabretmek, sabretmek. Tahammülüm yok, sığınacağım bir limanım yok, Belkide riyakarlığı görmediğin için, insanları tanımadığın için şanslısın. Farkındalılığın yanında, katlanmanın dayanılmaz ağırlığını hissetmediğin için şanslısın kimbilir. Belki de yaşama olan bağsızlığım yumurtalarıma sızdı, kimbilir.
Seni sordular bana, bıkmadan seni ve senden sonrasını, çok anlattım, hiç dinlemediler. Dinlemesinler aslında hiç bilmezler sen ve beni, bilemezler çünkü anlatamıyorum, aramızdakileri. Sen ve beni tarif etmek, aşkı tarif etmeye benziyor, hep eksik, hep yanlış. Nasıl anlatabilirim onlara, her gözyaşımla sana daha yakın olduğumu. Yüreğimin yırtılmasının gerekliliğini seni hissedebilmem için. Seni öyle sevdiğimi nasıl anlarlar, yarım kalmış, eksilmiş sevdiğimi. Böbreklerin çalışmazken, her yanın yara içindeyken,makinelere bağlıyken, sarılamaz , koklayamazken sevdiğimi kim anlayabilir meleğim. Neden demiyorum, diyemiyorum??? Annen doğum günlerini sever, sevdiklerini mutlu etmeyi sever idilim. Seni, en sevdğimi, hiç mutlu edememiş ve edemeyecek olsam da, bu gün hep en özelim olacak, en mahremim olacak, hep bebek kalanım. Şarkılar dinleyecek, salıncaklar kuracağım gönlüme, sen salınıp dolanasın diye yeşil çimenlerle, bahar dallarıyla bezeyeceğim zihnimi.Seni anlatamayacak kadar çok seviyorum 1 yaşın kutlu olsun MELEĞİM
sinannuray üzülme canım.
daha yeni başladın belki bidahaki ay gelicek bebişin .
hayırlsıı nezmansa ozman olsun.
şeymacım senden d egüzel haberler bekliyoruz haaaaa.
Canlarım benim çok sağolun. Ben de eve geldim sabahtan beri akıtamadığım gözyaşlarımı akıtıyorum. Eşim nöbetçi, evde yalnızım rahat rahat ağlıyorum. Babasıyla benden başka kimse hatırlamadı yavrumun doğum gününü, toprağın altına girince unutuluverdi yavrum. Sizin yazılarınızda oğlumun adını görmek beni o kadar mutlu etti ki. Oğlum da mutlu olmuştur. Hepinizden tekrar Allah razı olsun, bana en yakınlarımdan daha yakın oldunuz. Allah hepinizin güzel yüreklerinin hakkını versin.
12.04.2010 FEN1
Merhaba meleğim sen doğalı bir yıl oldu,bir yıl oldu seni kollarımdan aldıklarından beri doğduğun şehri terk ettik, eşyalarını kaldırdık. Sensiz her umudu sonraki baharlara erteledik. Yaşasan daha mı mutlu olurdun bilmiyorum, ama sensiz yaşamaktan ben çok mutsuzum. Senden vazgeçmemi, istedikleri için insanlardan umutsuzum.Bu gece dilsizdi evimiz, yüreğim ise yangın yeri. Nasıl kutlanır bu doğum günü, ne hissedilir ölmüş bir çocuğun doğum gününde. Kimse anlatmadı bana, kimse söylemedi. Biz sustuk sadece sakladık birbirimizden senin doğduğunu, birkaç saatliğine de olsa koynumda uyuduğunu, sakladık meleğim bizi duyuyor musun ki? Öylesine inanmak isterdim ki… herşeyim hersabah okula giderken koynundan koklamak,her 12 nisanda,silecekmiyiz bu günü, hiç yaşanmamış gibimi davranacak herkes. Oysa ben her karnıma baktığımda, her çatlaklarımı görüşümde, her iiyleşen ameliyat izimi gördüğümde, yani her gün, her sabah 12 nisana dönüyorum. Her gülümseyişim dudağımın kenarında yarım, her mutlu olduğum an hayat tuhaflaşıveriyor, anlamsızlaşıyor. Nasıl diyorum, nasıl hala böylesine… Evet hayat devam ediyormuş, yarışmaya doğrulup kalığım yerden devam etmeliymişim.Çocuklarını anlatan anneleri gülümseyerek dinlemek, acısıyla erdemli insan olmak, sabretmek, sabretmek. Tahammülüm yok, sığınacağım bir limanım yok, Belkide riyakarlığı görmediğin için, insanları tanımadığın için şanslısın. Farkındalılığın yanında, katlanmanın dayanılmaz ağırlığını hissetmediğin için şanslısın kimbilir. Belki de yaşama olan bağsızlığım yumurtalarıma sızdı, kimbilir.
Seni sordular bana, bıkmadan seni ve senden sonrasını, çok anlattım, hiç dinlemediler. Dinlemesinler aslında hiç bilmezler sen ve beni, bilemezler çünkü anlatamıyorum, aramızdakileri. Sen ve beni tarif etmek, aşkı tarif etmeye benziyor, hep eksik, hep yanlış. Nasıl anlatabilirim onlara, her gözyaşımla sana daha yakın olduğumu. Yüreğimin yırtılmasının gerekliliğini seni hissedebilmem için. Seni öyle sevdiğimi nasıl anlarlar, yarım kalmış, eksilmiş sevdiğimi. Böbreklerin çalışmazken, her yanın yara içindeyken,makinelere bağlıyken, sarılamaz , koklayamazken sevdiğimi kim anlayabilir meleğim. Neden demiyorum, diyemiyorum??? Annen doğum günlerini sever, sevdiklerini mutlu etmeyi sever idilim. Seni, en sevdğimi, hiç mutlu edememiş ve edemeyecek olsam da, bu gün hep en özelim olacak, en mahremim olacak, hep bebek kalanım. Şarkılar dinleyecek, salıncaklar kuracağım gönlüme, sen salınıp dolanasın diye yeşil çimenlerle, bahar dallarıyla bezeyeceğim zihnimi.Seni anlatamayacak kadar çok seviyorum 1 yaşın kutlu olsun MELEĞİM…
yok adet oldum hemde günüm gelmeden hamilelikten önce hiç şaşmazdı aynı gün olurdum demekki değişiklikler yaşıyo vücut artık hayırlısı bidahaki ay belki tutar gerçi iki sene zor tutmuştu salak gibi ilk denemede tutucağını sandım
12.04.2010 FEN1
Merhaba meleğim sen doğalı bir yıl oldu,bir yıl oldu seni kollarımdan aldıklarından beri doğduğun şehri terk ettik, eşyalarını kaldırdık. Sensiz her umudu sonraki baharlara erteledik. Yaşasan daha mı mutlu olurdun bilmiyorum, ama sensiz yaşamaktan ben çok mutsuzum. Senden vazgeçmemi, istedikleri için insanlardan umutsuzum.Bu gece dilsizdi evimiz, yüreğim ise yangın yeri. Nasıl kutlanır bu doğum günü, ne hissedilir ölmüş bir çocuğun doğum gününde. Kimse anlatmadı bana, kimse söylemedi. Biz sustuk sadece sakladık birbirimizden senin doğduğunu, birkaç saatliğine de olsa koynumda uyuduğunu, sakladık meleğim bizi duyuyor musun ki? Öylesine inanmak isterdim ki… herşeyim hersabah okula giderken koynundan koklamak,her 12 nisanda,silecekmiyiz bu günü, hiç yaşanmamış gibimi davranacak herkes. Oysa ben her karnıma baktığımda, her çatlaklarımı görüşümde, her iiyleşen ameliyat izimi gördüğümde, yani her gün, her sabah 12 nisana dönüyorum. Her gülümseyişim dudağımın kenarında yarım, her mutlu olduğum an hayat tuhaflaşıveriyor, anlamsızlaşıyor. Nasıl diyorum, nasıl hala böylesine… Evet hayat devam ediyormuş, yarışmaya doğrulup kalığım yerden devam etmeliymişim.Çocuklarını anlatan anneleri gülümseyerek dinlemek, acısıyla erdemli insan olmak, sabretmek, sabretmek. Tahammülüm yok, sığınacağım bir limanım yok, Belkide riyakarlığı görmediğin için, insanları tanımadığın için şanslısın. Farkındalılığın yanında, katlanmanın dayanılmaz ağırlığını hissetmediğin için şanslısın kimbilir. Belki de yaşama olan bağsızlığım yumurtalarıma sızdı, kimbilir.
Seni sordular bana, bıkmadan seni ve senden sonrasını, çok anlattım, hiç dinlemediler. Dinlemesinler aslında hiç bilmezler sen ve beni, bilemezler çünkü anlatamıyorum, aramızdakileri. Sen ve beni tarif etmek, aşkı tarif etmeye benziyor, hep eksik, hep yanlış. Nasıl anlatabilirim onlara, her gözyaşımla sana daha yakın olduğumu. Yüreğimin yırtılmasının gerekliliğini seni hissedebilmem için. Seni öyle sevdiğimi nasıl anlarlar, yarım kalmış, eksilmiş sevdiğimi. Böbreklerin çalışmazken, her yanın yara içindeyken,makinelere bağlıyken, sarılamaz , koklayamazken sevdiğimi kim anlayabilir meleğim. Neden demiyorum, diyemiyorum??? Annen doğum günlerini sever, sevdiklerini mutlu etmeyi sever idilim. Seni, en sevdğimi, hiç mutlu edememiş ve edemeyecek olsam da, bu gün hep en özelim olacak, en mahremim olacak, hep bebek kalanım. Şarkılar dinleyecek, salıncaklar kuracağım gönlüme, sen salınıp dolanasın diye yeşil çimenlerle, bahar dallarıyla bezeyeceğim zihnimi.Seni anlatamayacak kadar çok seviyorum 1 yaşın kutlu olsun MELEĞİM…
Insaallah canim Tedaviye devam ediyorum bakalim bu ay olacakmi...:sm_confused:
Hadİbakem sıkma canını bİdahakİ aya İnŞallah senle aynı gÜnde adet olduk belkİ bİdahakİ aya bİrlİkte bebİŞ haberİ verİrİz ÜzÜlmek yok
12.04.2010 FEN1
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]
Kızlar listemizin son hali bu şekilde. Dün gelen haberler oldukça moral bozucuydu ama pes etmek yok. Yeniden anne oluncaya kadar çabalamaya devam edeceğiz. Denizim inşallah mutlu haberi sen bize vereceksin. Şu an böyle bir habere çok ihtiyacımız var. Gün saymayı bıraktım, pek uğurlu gelmedi bize.
Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
İnşallah üçümüz birden hamile kalıp güzel süprizler yaparız. Allah büyük.
Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
İnşallah üçümüz birden hamile kalıp güzel süprizler yaparız. Allah büyük.
İnşallah canım gerçekten harika olur. Sen dün adet oldun mu, adet tarihinde bir değişiklik yok değil mi varsa söyle düzelteyim.
aa ne güzel olur bu ayı telafi edercesine 3 hamile haberi peşpeşe ,,,bir an önce çalışmalara başlayın bende yetişecem inş. size.
İnşallah canım gerçekten harika olur. Sen dün adet oldun mu, adet tarihinde bir değişiklik yok değil mi varsa söyle düzelteyim.
Canım liste ile ilgili eğer uygun görürüsen bir ricam olacak. Oraya hani BAT yazıyoruz ya sanki o Beklenen Adet Tarihi yerine Sonuç Öğrenme Zamanı gibi bir tabir yazsak Adet olmayı beklemiyoruz ya hiç birimiz o yüzden. Ya da Beklenmeyen Adet Tarihi felanda olur ne dersin?
Evet tam zamanında adet oldum. İnşallah Son Adet tarihimiz olur. Meteciğimizin doğum günü bize uğurlu gelir. Teyzelerine uğur getirsin kuzum. Benim sonucum 14 Mayısta belli olacak inşallah hayırlısı. Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
12.04.2010 FEN1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?