Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ah canım, canım, ne büyük acı bu, yaşamayan bilmez... Yine olur diyorlar, ellerimizden kayıp giden bebeğimize ağlıyoruz bilmiyorlar... İdil bebeğin doğumgünü kutlu olsun... Ah, ne gelir elden...

sinannuray üzülme canım.
daha yeni başladın belki bidahaki ay gelicek bebişin .
hayırlsıı nezmansa ozman olsun.

şeymacım senden d egüzel haberler bekliyoruz haaaaa.

Insaallah canim Tedaviye devam ediyorum bakalim bu ay olacakmi...:sm_confused:

Canim bendede aynisi oldu hic kimse oglumun dogum gününü hatirlamadi esim ve ben acimizi icimizde yasadik...

Zaten cevremdekiler genelde oglum hic olmamis gibi davraniyorlar..
Insanin canini cok acitiyr ama herkes seviyesini gösteriyor iste yapacak birsey yok ...

Hatirlamak istemeyen hatirlamasin Bebeklerimize bizler yeteriz zaten Cennette onlarda bizlerden baskasini tanimayacaklar...

Kendilerini hic yokmus gibi sayan insanlari tanimazlar diye düsünüyorum...

Canim yazdigin her satirda icim yandi hepimizin kalbinden gecenleri yazmissin...

Kizinin dogum günü kutlu olsun senağlama
Allahim acilarini hafifletsin..

Meleklerimizin Kardeslerinide görecegiz Insaallah Sabretmekten baska birsey gelmiyor elden...

Biz simdi her hamile bayana veya her Bebege Imrenerek bakiyoruz , herkes sanki nispet yapiyor bizlere ama,
Cennette bizler Bebeklerimizle olunca bizlerin bu dünyadaki imrenerek baktigimiz kisiler bizim yerimizde olmayi cok isteyecekler...

Rabbim merhamet sahibidir bizleri Ödüllendirecek Insaallah sabredersek.....

Canını sıkma herşeyin bir zamanı var inşallah, bebişin bekletmeden gelir. Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Melek İdil'in doğum günü kutlu olsun canım. Allahım bizi yavrumuza kavuşturacak inşallah.

Atesedönen canım, kader arkadaşım. Bir yıl oldu, koskoca bir yıl, dile kolay gönüle zor bir yılı geçirdik. Bahar geldiğinde hazan yaprakları savruluyor bizim gönlümüzde. Bize de yeniden bahar uğrar mı acaba, bu acı hiç azalır mı, yeniden yaşamaya meyleder miyiz? Herşeye rağmen doğumgünleri güzeldir, bugünü atlatmak kolay olanıydı, ya hasretin başladığı o günü nasıl atlatacağız. Meleklere gülümser ya bütün bebekler, bizimkiler o gülümsedikleri meleklerin yanına gitti şimdi. Dediğin gibi bu yalan dünyayı tanımadıkları için şanslılar aslında ama biz özlem yükünü daha ne kadar kaldırabileceğiz. İdilim, meleğim doğum günün kutlu olsun.

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Kızlar listemizin son hali bu şekilde. Dün gelen haberler oldukça moral bozucuydu ama pes etmek yok. Yeniden anne oluncaya kadar çabalamaya devam edeceğiz. Denizim inşallah mutlu haberi sen bize vereceksin. Şu an böyle bir habere çok ihtiyacımız var. Gün saymayı bıraktım, pek uğurlu gelmedi bize.

Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
İnşallah üçümüz birden hamile kalıp güzel süprizler yaparız. Allah büyük.

Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|

İnşallah canım gerçekten harika olur. Sen dün adet oldun mu, adet tarihinde bir değişiklik yok değil mi varsa söyle düzelteyim.

idil kuzunun doğum günü kutlu olsun ..Ateşedönen ne güzelde anlatmışsın içinde kopan fırtınayı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı şeyleri diliyoruz..kuzun cennette melek dayanması zor ama ondan güzel hediye varmı..Rabbim sabırlar versin...

Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|

aa ne güzel olur bu ayı telafi edercesine 3 hamile haberi peşpeşe ,,,bir an önce çalışmalara başlayın bende yetişecem inş. size.

İnşallah canım gerçekten harika olur. Sen dün adet oldun mu, adet tarihinde bir değişiklik yok değil mi varsa söyle düzelteyim.

Evet tam zamanında adet oldum. İnşallah Son Adet tarihimiz olur. Meteciğimizin doğum günü bize uğurlu gelir. Teyzelerine uğur getirsin kuzum. Benim sonucum 14 Mayısta belli olacak inşallah hayırlısı. Hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Canım liste ile ilgili eğer uygun görürüsen bir ricam olacak. Oraya hani BAT yazıyoruz ya sanki o Beklenen Adet Tarihi yerine Sonuç Öğrenme Zamanı gibi bir tabir yazsak Adet olmayı beklemiyoruz ya hiç birimiz o yüzden. Ya da Beklenmeyen Adet Tarihi felanda olur ne dersin?

Tamam canım iyi fikir yarın listeyi yayınlarken değiştireceğim o bölümü

amin inş.. kendim başlamış gibi heyecanladım ,, benimde adet tarihi yaklaştıkça içimi heyecan ve korku alıyor nedense ,, bu aralar yine psikopata bağlıyorum kendimi..kafamçokkarıştı

az önce 3 mil yürüdüm ayy öldü yakaydirigubbakcemile2.. premete helal 5 mil nasıl dayanıyosun..

canım idilin doğumgünü kutlu olsun.
yaşadıklarımız hep aynı ve öyle güzel anlatmışsınki içimizdekileri.
yerleri dolmuyo.
geride bıraktkları acı gözyaşı dinmek bilmiyo.
ama onlar öyle güzel biyerdeler ki kardeşlerini gönderip teselli edicekelr annelerini.
inşallllhhhhhh.
kimse bizi anlayamaz canım.
söylediklerin okadar doğruki.
bebklerini sevenelri sanki etkilenmiyomuş,için parçalanmıyomuş gibi uzaktan seyretmek
yine yaparsın vakit geçiyo diyenlere gülüp geçmek okadar zorki
aslında için parçalanıyo.
geçmişe dair bi acı taşırken geleceğe umutla bakmak nezor
bunu çekmeyen , bu acıyla başetmeye çalışıp ayakta kalmak için çabalamayan
nasıl anlayabilir ki bizi.
bizi ancak biz anlarız
gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…