Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar meraba nasılsınız.
sinannuray ve hadibakem lütfen üzülmeyin.
daha umut etmeye yeni başladınız.
ben inanıyorum bahar müjdeleriyl gelicek
uamrım nisan ayından haber alacağımız bi denizim16 kalmış
uamrım ondan gzüel sonuçar alırız
bu ayı boş geçmeyiz.
ama mayısta çalışm yaapcak olan çokkkk
uamrım güzel haberler gelicek.
bakın kelebekelr havada uçuşuyo
bakalım kimlerin göbüşüne konucakkk.
inşalllllllaaaahhhhhh hepimizinnnnnnn

merhaba kızlar nasılsınız. umarım herkes iyidir.listede en başta ben kalmışım ama ben çok da umutlu olduğumu söyleyemem. arasıra kasıklarda batma karın ağrısı gibi, bi de 2 haftadır bi uyku hali ama bu belirtiler için baya erken. bişey hissetmiyorum ama olsun bu ay ik kez denemeye başladık olmazsa da çok fazla üzülmicem. çünkü bu günleri bile iple çekiyoduk. zaten olmazsa doktora gidicem ben bidahaki ay. napalım bu yolda çekilen her sıkıntı mübah. elimizden geleni yapıcaz. umarım nisandaki güzel haberi, madem tek ben kalmışım nisan ayında, ben veririm kızlar ya.ama bu liste bile bir umut ve gitgide günlerini doldurup listeye yazılanlar artacak sonra hamileler. herşey sırayla. evet şuan hepimiz çok sabırsız yaşadığımız acının ağırlığıyla ama Allahım bizlere yardım edecekkkkk. hep beraber buna inanalım.

bende başlıyım artık hamileyim diye her işim yarım kalmıştı artık yürürüm bol bol

ya herşey aklımdan uçup gidiyo şimdi eburcunun üçümüzüde peş peşe sıraladığını görünce aklıma geldi 13 mayısta beni 3 senem doluyo ne dersiniz üçümüzde hamile kalıp en güzel hediyeyi alırmıyız inanın benim olmasada birinizden bile haber alsam benim için en güzel hediye allahım ne olur benden bu hediyeyi esirgeme içimizden biri bile olsa razıyım yada üçümüz olalım üç senenin hatrına ne güzel ya

bu ay eşimle benim doğum günüm diye meleğim bize hediye gönderir diye düşünmüştüm olsun belki evlilik yıl dönümümde gönderir ya bana yada teyzelerine göndersin benim melek kızım annen sana kurban olurdu yavrum

Kızlar dün peşpeşe kötü haberleri alınca çok moralim bozulmuştu, zaten zor bir gündü o nedenle bende de hiç moral motivasyon kalmamıştı ama bugün sizin umutlu yazılarınızı okuyunca silkindim ve kendime geldim. Helal olsun size. Biz bu kadar kararlı olduktan sonra elbette gelecek o bebek. Bu ay olmazsa, öbür ay, öbür ay olmazsa ondan sonrakinde. Kaçarı yok eninde sonunda anne olacağız. Şu an itibarıyla kafamdan bütün olumsuz düşünceleri kovuyorum ve çalışamalara hız veriyorum.

Canım 5 mil beni 3 milden daha az yoruyor. 3 mildeki o grili hatun insanı mahvediyor. Hergün yap bak pişman olmayacaksın 1 haftada sonuç almaya başlıyorsun. Beni tosunum diye seven eşim (kendisi biraz kilo takıntılıdır da) 1 haftanın sonunda hanım sen benim gözüme incecik gelmeye başladın, süper oldun falan demeye başladı. O bile iltifat etmeye başladıysa kesin işe yarıyordur. Ben 3 gündür boşladım bugün tekrar başlayacağım. Bir de karın için 8 dakika karın egzersizi var. Googledan aynen böyle arat. Üzerine bir de onu yap, o da süper.

Bu mil hesbıyla ne yapıyorsunuz arkadaşlar anlayamadım ben. Bizede söyleyin bizde zayıflayalım.

Bu mil hesbıyla ne yapıyorsunuz arkadaşlar anlayamadım ben. Bizede söyleyin bizde zayıflayalım.

Canım yürü ve incel diye bir yürüyüş programı var onu yapıyoruz. Sen de yap hem süper zevkli hem de çok etkili. Sende zayıfla diye internet sitesi var oradan indirebilirsin.

Canım yürü ve incel diye bir yürüyüş programı var onu yapıyoruz. Sen de yap hem süper zevkli hem de çok etkili. Sende zayıfla diye internet sitesi var oradan indirebilirsin.

Nasıl birşeyse canım bulamadım. Link felan varsa verebiliyormusun

aaaaaaaaaaaaaaa bend eistiyorum o linki. bikez bende indirmeye çalışmıştım ama çalıştırmadı. bend e bende. premete msj yaz bana tatlım ya

kızlar ne dicem bundan sonra belli saatlerde bulışalım burda hepberaber sohbet edelişm. hiç karşılaşamıyoruz.

Nasıl birşeyse canım bulamadım. Link felan varsa verebiliyormusun

aaaaaaaaaaaaaaa bend eistiyorum o linki. bikez bende indirmeye çalışmıştım ama çalıştırmadı. bend e bende. premete msj yaz bana tatlım ya

http://www.*****************/showthread.php?t=14999

Kızlar buradan indirebilrsiniz.

****** olarak görünen yere sendezayifla yazacaksınız KK web sitelerinin adını sansürlerdiği için orası çıkmıyor.

premete 8 dakikayı indirdim ama yapamadım 5 milden sonra pilim bitti bide boyun fıtığım olduğu için boynumu zorluyo

Kızlar biraz önce kardeşim aradı. Mete'nin doğumgününde ne diyeceğini bilemediği için arayamamış, bütün gün o da ağlamış. Karşılıklı ağlaştık. Babam Mete'nin mezarına gitmiş dün, başında yasin okumuş, onun için mevlit okutmuş. Ben herkes oğlumu unuttu diye düşünürken o herkesin aklındaymış aslında ama hiçkimse beni daha da üzmemek için bana birşey diyememiş. Ben oğlum öldükten sonra etrafımdaki insanlara çok haksızlık ettim, acımı anlamıyorlar diye herkesden soğudum, uzaklaştım. Meğerse onların da içi yanıyormuş da benim yangınımı körüklememek için susuyorlarmış. Şimdi de onlara karşı vicdan azabı hissediyorum. Kardeşim abla Mete hakkında konuşmuyoruz diye onu unuttuk sanma, o bizim her zaman aklımızda, babam sürekli mezarını ziyaret ediyor, onu hiç yalnız bırakmıyor, senin evladın gitti bizim de canımızdan can gitti dedi. Nasıl kötü oldum telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum. Özellikle babama çok haksızlık ettim, ona karşı kötü davrandığım da oldu. Oysa babacığım özellikle annem öldükten sonra bize çok düşkün oldu. Bazen insan kendi acısından etrafında olup biteni görmüyor. Hani sizinle de sürekli konuşuyoruz ya kimse bizi anlamıyor diye. Belki sizin yakınlarınız da çok üzülüyorlar ama sizi daha da dertlendirmemek için birşey olmamış gibi davranıyorlardır. Lütfen bir de bu gözle bakın onlara. Sonra benimki gibi vicdanınız sızlamasın.

canım sakın vicdanın sızlamasın evet belki ailene haksızlık etmiş olabilirsin bizde yaşadık bunları çok zor günler insan ne yapacağını şaşırıyo çok yanlışlara düşüyo belki evet herkez unutmuş gibi benimki daha üç ay olduğu halde hiç bişe yaşamamış gibi hiç doğurmamışım gibi davranıyorlar bizi üzmemek için onlarda üzülüyo elbet çok güzel bi ailen var onların kıymetini bil bence hiç bişey için geç değil vicdan azabı duyma ara babanın gönlünü al seni anlıyacaktır onunda evladı var acı yaşamamış olabilir ama acısını yaşasa nasıl olur oda tahmin edebilir seni anlar hemen babanın kalbini al ben doğru düzgün ağlayamamıştım bile ilk günler annam dayanamaz üzlür diye anneler babalar çok değerli hiç bişey için geç değil konuş anlar seni sonrada belki bihaki konuşmanızda ona yeni torun müjdesi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…