Eburcu|13.04.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
İnşallah üçümüz birden hamile kalıp güzel süprizler yaparız. Allah büyük.
amin inş.. kendim başlamış gibi heyecanladım ,, benimde adet tarihi yaklaştıkça içimi heyecan ve korku alıyor nedense ,, bu aralar yine psikopata bağlıyorum kendimi..kafamçokkarıştı
az önce 3 mil yürüdüm ayy öldü yakaydirigubbakcemile2.. premete helal 5 mil nasıl dayanıyosun..
amin inş.. kendim başlamış gibi heyecanladım ,, benimde adet tarihi yaklaştıkça içimi heyecan ve korku alıyor nedense ,, bu aralar yine psikopata bağlıyorum kendimi..kafamçokkarıştı
az önce 3 mil yürüdüm ayy öldü yakaydirigubbakcemile2.. premete helal 5 mil nasıl dayanıyosun..
Canım 5 mil beni 3 milden daha az yoruyor. 3 mildeki o grili hatun insanı mahvediyor. Hergün yap bak pişman olmayacaksın 1 haftada sonuç almaya başlıyorsun. Beni tosunum diye seven eşim (kendisi biraz kilo takıntılıdır da) 1 haftanın sonunda hanım sen benim gözüme incecik gelmeye başladın, süper oldun falan demeye başladı. O bile iltifat etmeye başladıysa kesin işe yarıyordur. Ben 3 gündür boşladım bugün tekrar başlayacağım. Bir de karın için 8 dakika karın egzersizi var. Googledan aynen böyle arat. Üzerine bir de onu yap, o da süper.
Bu mil hesbıyla ne yapıyorsunuz arkadaşlar anlayamadım ben. Bizede söyleyin bizde zayıflayalım.
Canım yürü ve incel diye bir yürüyüş programı var onu yapıyoruz. Sen de yap hem süper zevkli hem de çok etkili. Sende zayıfla diye internet sitesi var oradan indirebilirsin.
Nasıl birşeyse canım bulamadım. Link felan varsa verebiliyormusun
aaaaaaaaaaaaaaa bend eistiyorum o linki. bikez bende indirmeye çalışmıştım ama çalıştırmadı. bend e bende. premete msj yaz bana tatlım ya
http://www.*****************/showthread.php?t=14999
Kızlar buradan indirebilrsiniz.
****** olarak görünen yere sendezayifla yazacaksınız KK web sitelerinin adını sansürlerdiği için orası çıkmıyor.
premete 8 dakikayı indirdim ama yapamadım 5 milden sonra pilim bitti bide boyun fıtığım olduğu için boynumu zorluyo
Kızlar biraz önce kardeşim aradı. Mete'nin doğumgününde ne diyeceğini bilemediği için arayamamış, bütün gün o da ağlamış. Karşılıklı ağlaştık. Babam Mete'nin mezarına gitmiş dün, başında yasin okumuş, onun için mevlit okutmuş. Ben herkes oğlumu unuttu diye düşünürken o herkesin aklındaymış aslında ama hiçkimse beni daha da üzmemek için bana birşey diyememiş. Ben oğlum öldükten sonra etrafımdaki insanlara çok haksızlık ettim, acımı anlamıyorlar diye herkesden soğudum, uzaklaştım. Meğerse onların da içi yanıyormuş da benim yangınımı körüklememek için susuyorlarmış. Şimdi de onlara karşı vicdan azabı hissediyorum. Kardeşim abla Mete hakkında konuşmuyoruz diye onu unuttuk sanma, o bizim her zaman aklımızda, babam sürekli mezarını ziyaret ediyor, onu hiç yalnız bırakmıyor, senin evladın gitti bizim de canımızdan can gitti dedi. Nasıl kötü oldum telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum. Özellikle babama çok haksızlık ettim, ona karşı kötü davrandığım da oldu. Oysa babacığım özellikle annem öldükten sonra bize çok düşkün oldu. Bazen insan kendi acısından etrafında olup biteni görmüyor. Hani sizinle de sürekli konuşuyoruz ya kimse bizi anlamıyor diye. Belki sizin yakınlarınız da çok üzülüyorlar ama sizi daha da dertlendirmemek için birşey olmamış gibi davranıyorlardır. Lütfen bir de bu gözle bakın onlara. Sonra benimki gibi vicdanınız sızlamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?