Kızlar biraz önce kardeşim aradı. Mete'nin doğumgününde ne diyeceğini bilemediği için arayamamış, bütün gün o da ağlamış. Karşılıklı ağlaştık. Babam Mete'nin mezarına gitmiş dün, başında yasin okumuş, onun için mevlit okutmuş. Ben herkes oğlumu unuttu diye düşünürken o herkesin aklındaymış aslında ama hiçkimse beni daha da üzmemek için bana birşey diyememiş. Ben oğlum öldükten sonra etrafımdaki insanlara çok haksızlık ettim, acımı anlamıyorlar diye herkesden soğudum, uzaklaştım. Meğerse onların da içi yanıyormuş da benim yangınımı körüklememek için susuyorlarmış. Şimdi de onlara karşı vicdan azabı hissediyorum. Kardeşim abla Mete hakkında konuşmuyoruz diye onu unuttuk sanma, o bizim her zaman aklımızda, babam sürekli mezarını ziyaret ediyor, onu hiç yalnız bırakmıyor, senin evladın gitti bizim de canımızdan can gitti dedi. Nasıl kötü oldum telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum. Özellikle babama çok haksızlık ettim, ona karşı kötü davrandığım da oldu. Oysa babacığım özellikle annem öldükten sonra bize çok düşkün oldu. Bazen insan kendi acısından etrafında olup biteni görmüyor. Hani sizinle de sürekli konuşuyoruz ya kimse bizi anlamıyor diye. Belki sizin yakınlarınız da çok üzülüyorlar ama sizi daha da dertlendirmemek için birşey olmamış gibi davranıyorlardır. Lütfen bir de bu gözle bakın onlara. Sonra benimki gibi vicdanınız sızlamasın.
Kızlar ben bu aralar çok kötüyüm. Tam kendimi toparladım, artık daha iyiyim derken yine altüst oldum. Sürekli ağlamak istiyorum, bütün gün gözlerim dolu dolu geziyorum. Sürekli hayatımızda böyle iniş çıkışlarla mı yaşayacağız acaba. Bir yandan da hamile kalmak için uğraşıyorum, ağlayıp ağlayıp gidip çalışma yapıyorum halime ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Biliyor musunuz ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum oğlumun doğumgünü yumurtlama günümdü. Hayat ne kadar garip değil mi.
off canım ya sizi üzmemek için söylemiyorum ama bende bu aralar darmadağınım benim için herşeyin bittiğini hayatımın anlamını yitirdiğini düşünüyorum gecelerim kabus gibi yanlız kalınca herşey bir bir canlanıyo gözümde o doğum anı ve sonrası düşündükçe tekrar tekrar yaşıyorum hemşire bebeğimi getirdi doğumdan sonra odama aldığım cicileri giydirmişler canım kızıma kucağıma koydu ne müthiş bişey yarabbim o emzirmek için gögüsümü bebeğin ağzına koymaya çalışı ama benim umurumda bile değil hayran hayran meleğime bakıyorum elimle yanağını tutuyorum ben tutuyorum hemşire emzire bilmek için çekiyo sanki daha kucağıma alamıyacağımı anlamış gibiyim elimi çektikçe geri yanağına koyuyorum sonra ememediği için alıp kuveze getiriyolar sonra babası geliyo çiçek almaya gittiği için kızımız göremiyo bende diyorum çok çirkindi bana bakışı hiç gitmiyo gözümden zoruna gitti sen nasıl çirkin dersin gibisinden sonra benim kızım çok güzel diyo küvezde gördü dün görümcemdeydim o çiçeği gördüm yazıyı okudum ne tuhaf ya babaı kızını öyle sevmişki neler neler yazmış karta canım kocam hislerini anlatmakta zorlanırken o yazıyı yazarken hiç zorlanmamış düşündükçe kahroluyorum
off canım ya sizi üzmemek için söylemiyorum ama bende bu aralar darmadağınım benim için herşeyin bittiğini hayatımın anlamını yitirdiğini düşünüyorum gecelerim kabus gibi yanlız kalınca herşey bir bir canlanıyo gözümde o doğum anı ve sonrası düşündükçe tekrar tekrar yaşıyorum hemşire bebeğimi getirdi doğumdan sonra odama aldığım cicileri giydirmişler canım kızıma kucağıma koydu ne müthiş bişey yarabbim o emzirmek için gögüsümü bebeğin ağzına koymaya çalışı ama benim umurumda bile değil hayran hayran meleğime bakıyorum elimle yanağını tutuyorum ben tutuyorum hemşire emzire bilmek için çekiyo sanki daha kucağıma alamıyacağımı anlamış gibiyim elimi çektikçe geri yanağına koyuyorum sonra ememediği için alıp kuveze getiriyolar sonra babası geliyo çiçek almaya gittiği için kızımız göremiyo bende diyorum çok çirkindi bana bakışı hiç gitmiyo gözümden zoruna gitti sen nasıl çirkin dersin gibisinden sonra benim kızım çok güzel diyo küvezde gördü dün görümcemdeydim o çiçeği gördüm yazıyı okudum ne tuhaf ya babaı kızını öyle sevmişki neler neler yazmış karta canım kocam hislerini anlatmakta zorlanırken o yazıyı yazarken hiç zorlanmamış düşündükçe kahroluyorum
Canım keşke seni teselli edebilecek birşeyler söyleyebilsem. Güçlü görünmeye çalışıp herkesi en başta da kendimizi kandırıyoruz. Olmuyor işte bir yerden sonra ne kadar çabalasan da hayatın karşısında güçlü duramıyorsun. Yaşananlar sürekli film şeridi gibi geçiyor gözünün önünden, her seferinde yine cehennemi yaşıyorsun. Bu ay bebiş gelseydi acaba daha mı iyi hissederdik.
Canım keşke seni teselli edebilecek birşeyler söyleyebilsem. Güçlü görünmeye çalışıp herkesi en başta da kendimizi kandırıyoruz. Olmuyor işte bir yerden sonra ne kadar çabalasan da hayatın karşısında güçlü duramıyorsun. Yaşananlar sürekli film şeridi gibi geçiyor gözünün önünden, her seferinde yine cehennemi yaşıyorsun. Bu ay bebiş gelseydi acaba daha mı iyi hissederdik.
allahtan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden bende 3 bebişimi kaybettim 4 4 günlük hamileyim allahım inşallah bunu kucagıma almayı nasif eder hayırlı ve saglıklı tüm bebiş isteyen herkeseopuyorumnanaktan
allahtan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden bende 3 bebişimi kaybettim 4 4 günlük hamileyim allahım inşallah bunu kucagıma almayı nasif eder hayırlı ve saglıklı tüm bebiş isteyen herkeseopuyorumnanaktan
bence bebekle alakası yok bizim için bu bebek çok önemliydi ilkimizdi hayallerimiz umutlARIMIZ vardı çok bağlanmıştık onlara hiç aklımıza bile gelmezdi böyle bişey olacağı hamileliğimizin tadını çıkarıyoduk bebeğimizi özlemle bekliyoduk şimdi yeni bi bebek olsa ben her an kızımı hatırlıycam belkide korkucam buda mı diye yani yeni bebekte bizim için bazen iyi bazen kötü hissettmemizi sağlıyacak çok zor bi durumdayız akşam eşime dedim mevla kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş ben bu kadar güçlümüyümki eşim dedi demeki güçlüsün bazen kendimi çok güçsüz hissdiyorum dayanacak gücüm kalmıyo bazen kendimiz üzgünken bile başkasını teselli etmeye çalışıyoruz ama şimdi hepimiz yorulduk galiba
Olur böyle zamanlar. Hepimiz insanız. Tabiki güçlüyüz kolay değil yaşadıklarımız. Çok insan var inan tırlatan. Allahım bize sabır ve dayanma gücü versin.
hep evde birileri var onlar bi saat yanlız bıraksa hemen düşünüp ağlıyorum belkide kalabalık olmasa etrafım bende delirirdim
Günaydın canımmm...Allah dualarını kabul eder inşallah...Ben de okumuştum bu duayı...Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin. Ben de geçen ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım bugün bitti. Allah kabul eder inşallah
Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin. Ben de geçen ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım bugün bitti. Allah kabul eder inşallah
herkese hayırlı cumalar banada dua edin buğün doktoruma gidicem allah bana sabır ve dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?