Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Üzme kendini bazen hepimiz çevremizdekilere haksızlık yapıyoruz. Kimse mükemmel değil. Bak konuşmuşsunuz, herkez birbirine duygularını açmış ne güzel. Önemli olan iletşim kurup kendimizi ifade edebilmiş olmanız. Zararın nersinden dönsen kardır. Evet dediğin gibi bizi anlamadığını düşündüğümüz insanlar bizi üzmemek adına böyle davranıyor. Neyse biraz anlayış zamanı, yaşadıklarımız kolay değil. İnan böyle acı yaşayan çoğu insan çevresine kırgınlık yaşıyor. En başta hayata kırılıyor, çevresine kırılıyor. İşte en çokta zor zamanlarda en yakınımızdakileri kırıyoruz. Üzme kendini bir gün hepsini tealfi edersin canım.

MÜSTAKBEL HAMıLELER LıSTESı

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Son düzenleme:
Kızlar ben bu aralar çok kötüyüm. Tam kendimi toparladım, artık daha iyiyim derken yine altüst oldum. Sürekli ağlamak istiyorum, bütün gün gözlerim dolu dolu geziyorum. Sürekli hayatımızda böyle iniş çıkışlarla mı yaşayacağız acaba. Bir yandan da hamile kalmak için uğraşıyorum, ağlayıp ağlayıp gidip çalışma yapıyorum halime ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Biliyor musunuz ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum oğlumun doğumgünü yumurtlama günümdü. Hayat ne kadar garip değil mi.

off canım ya sizi üzmemek için söylemiyorum ama bende bu aralar darmadağınım benim için herşeyin bittiğini hayatımın anlamını yitirdiğini düşünüyorum gecelerim kabus gibi yanlız kalınca herşey bir bir canlanıyo gözümde o doğum anı ve sonrası düşündükçe tekrar tekrar yaşıyorum hemşire bebeğimi getirdi doğumdan sonra odama aldığım cicileri giydirmişler canım kızıma kucağıma koydu ne müthiş bişey yarabbim o emzirmek için gögüsümü bebeğin ağzına koymaya çalışı ama benim umurumda bile değil hayran hayran meleğime bakıyorum elimle yanağını tutuyorum ben tutuyorum hemşire emzire bilmek için çekiyo sanki daha kucağıma alamıyacağımı anlamış gibiyim elimi çektikçe geri yanağına koyuyorum sonra ememediği için alıp kuveze getiriyolar sonra babası geliyo çiçek almaya gittiği için kızımız göremiyo bende diyorum çok çirkindi bana bakışı hiç gitmiyo gözümden zoruna gitti sen nasıl çirkin dersin gibisinden sonra benim kızım çok güzel diyo küvezde gördü dün görümcemdeydim o çiçeği gördüm yazıyı okudum ne tuhaf ya babaı kızını öyle sevmişki neler neler yazmış karta canım kocam hislerini anlatmakta zorlanırken o yazıyı yazarken hiç zorlanmamış düşündükçe kahroluyorum

Canım keşke seni teselli edebilecek birşeyler söyleyebilsem. Güçlü görünmeye çalışıp herkesi en başta da kendimizi kandırıyoruz. Olmuyor işte bir yerden sonra ne kadar çabalasan da hayatın karşısında güçlü duramıyorsun. Yaşananlar sürekli film şeridi gibi geçiyor gözünün önünden, her seferinde yine cehennemi yaşıyorsun. Bu ay bebiş gelseydi acaba daha mı iyi hissederdik.

allahtan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden bende 3 bebişimi kaybettim 4 4 günlük hamileyim allahım inşallah bunu kucagıma almayı nasif eder hayırlı ve saglıklı tüm bebiş isteyen herkeseopuyorumnanaktan

Melek anneleri işimiz çok zor. Allah sabır versin dayanma gücü versin. Hiç bir söz hiç bir düşünce acımızı dindirmiyor. Allah bir daha böyle acı vermesin. Allah beterinden saklasın. Bol bol dua edeceğiz. Hamilimize yinde şükredeeğiz. Beterin beteri var. Allah korusun.

Canım sen de bırakma kendini belki Mete'nin kardeşi duygusal yapmıştır seni. Hayat yeni umutlarla dolu. Hatta yine oğlan olursa adını UMUT koyarsın bak nekadr güzel bir isim. Meleklerimizin kardeşleri için sabredeceğiz. Yoksa biliyorsunuz hepimiz aynı durumdayız. Yanar döner, bir gün iyi bir gün kötü. Ama Allah beterinden korusun. Bize acısın da yüzümüzü güldürsün. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Amin

bence bebekle alakası yok bizim için bu bebek çok önemliydi ilkimizdi hayallerimiz umutlARIMIZ vardı çok bağlanmıştık onlara hiç aklımıza bile gelmezdi böyle bişey olacağı hamileliğimizin tadını çıkarıyoduk bebeğimizi özlemle bekliyoduk şimdi yeni bi bebek olsa ben her an kızımı hatırlıycam belkide korkucam buda mı diye yani yeni bebekte bizim için bazen iyi bazen kötü hissettmemizi sağlıyacak çok zor bi durumdayız akşam eşime dedim mevla kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş ben bu kadar güçlümüyümki eşim dedi demeki güçlüsün bazen kendimi çok güçsüz hissdiyorum dayanacak gücüm kalmıyo bazen kendimiz üzgünken bile başkasını teselli etmeye çalışıyoruz ama şimdi hepimiz yorulduk galiba

Başın sağ olsun. İnşallah sağlıcakla bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah bütün melek annelerinin yardımcısı olsun. Kimin ne olacağı belli değil. Hayatta kimbilir dha neler yaşayacız Kuzularımı kaybettiğimde yaşayamacağım sandım. Şimdi yaşıyorum hem de yeni umutlarla ama gel gör bu sefer herşeyin iyi gideceğinin kim garantisini verebiliyor ki nasip kısmet. Allahım cümlemize hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip et.

inşallah canım bunu hayırlı ve sağlıklı bi şekilde zamanında kucağına alırsın

Olur böyle zamanlar. Hepimiz insanız. Tabiki güçlüyüz kolay değil yaşadıklarımız. Çok insan var inan tırlatan. Allahım bize sabır ve dayanma gücü versin.

Olur böyle zamanlar. Hepimiz insanız. Tabiki güçlüyüz kolay değil yaşadıklarımız. Çok insan var inan tırlatan. Allahım bize sabır ve dayanma gücü versin.

hep evde birileri var onlar bi saat yanlız bıraksa hemen düşünüp ağlıyorum belkide kalabalık olmasa etrafım bende delirirdim

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin. Ben de geçen ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım bugün bitti. Allah kabul eder inşallah

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin. Ben de geçen ay salat-ı tefriciye okumaya başlamıştım bugün bitti. Allah kabul eder inşallah
Günaydın canımmm...Allah dualarını kabul eder inşallah...Ben de okumuştum bu duayı...

Hayırlı cumalar kızlar.sinannuray inşallah hayırlı haberlerle dönersin güzel sonuçlAR çıkar Rabbim yardımcımız olsun.Bu arada kızlar bugün farkettim biraz acıyla koltuk altımda bezelye büyüklüğünde kabartı farkettim yuvarlak bişey canım sıkıldı yağ bezesidir dimi daha önce de çıktı geçti ama bu defa daha ii farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…