Hayırlı cumalar kızlar.sinannuray inşallah hayırlı haberlerle dönersin güzel sonuçlAR çıkar Rabbim yardımcımız olsun.Bu arada kızlar bugün farkettim biraz acıyla koltuk altımda bezelye büyüklüğünde kabartı farkettim yuvarlak bişey canım sıkıldı yağ bezesidir dimi daha önce de çıktı geçti ama bu defa daha ii farkettim
ben çok kötüyüm mah voldum salak doktor beni mahvetti
sebebi bilinse kimse erken doğurmazmış kimsenin çocuğu ölmezmiş tansiyon takibi yapmadızın dedim onla alakası yok diyo neler neler offff
keşke gitmeseydim
Yağ bezesidir canını sıkma ama zaman zaman kontrol et büyüme olursa doktora gidersin.
sebebi bilinse kimse erken doğurmazmış kimsenin çocuğu ölmezmiş tansiyon takibi yapmadızın dedim onla alakası yok diyo neler neler offff
keşke gitmeseydim
Kızlar ben bu aralar çok kötüyüm. Tam kendimi toparladım, artık daha iyiyim derken yine altüst oldum. Sürekli ağlamak istiyorum, bütün gün gözlerim dolu dolu geziyorum. Sürekli hayatımızda böyle iniş çıkışlarla mı yaşayacağız acaba. Bir yandan da hamile kalmak için uğraşıyorum, ağlayıp ağlayıp gidip çalışma yapıyorum halime ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Biliyor musunuz ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum oğlumun doğumgünü yumurtlama günümdü. Hayat ne kadar garip değil mi.
Canım keşke seni teselli edebilecek birşeyler söyleyebilsem. Güçlü görünmeye çalışıp herkesi en başta da kendimizi kandırıyoruz. Olmuyor işte bir yerden sonra ne kadar çabalasan da hayatın karşısında güçlü duramıyorsun. Yaşananlar sürekli film şeridi gibi geçiyor gözünün önünden, her seferinde yine cehennemi yaşıyorsun. Bu ay bebiş gelseydi acaba daha mı iyi hissederdik.
Laubali arkadaşımız 11 tüp bebek,6 aşılama denemesinden sonra,tam tüm ümidi yok olmuşken 8 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve hem de evlenme yıldönümünde öğrendi hamileliğini...
Allah çok büyük..İnanıyorumki buradaki tüm arkadaşlarımız sağlısı ve hayırlısı ile hamile kalıp kucaklayacaklar bebişlerini...
Canım sen eski doktoruna mı gittin. Ondan hayır gelecek olsa zaten o zaman gelirdi. Sen şöyle iyice bir araştır, adam gibi bir doktora git, riskli gebelikler konusunda uzman olsun ve bu doktorun dediklerini de kafaya takma.
kızlar nasılsınız sinannuray, gelincik37_34+ aşağıda görüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?