Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Yağ bezesidir canını sıkma ama zaman zaman kontrol et büyüme olursa doktora gidersin.

sebebi bilinse kimse erken doğurmazmış kimsenin çocuğu ölmezmiş tansiyon takibi yapmadızın dedim onla alakası yok diyo neler neler offff
keşke gitmeseydim

sebebi bilinse kimse erken doğurmazmış kimsenin çocuğu ölmezmiş tansiyon takibi yapmadızın dedim onla alakası yok diyo neler neler offff
keşke gitmeseydim

Canım sen eski doktoruna mı gittin. Ondan hayır gelecek olsa zaten o zaman gelirdi. Sen şöyle iyice bir araştır, adam gibi bir doktora git, riskli gebelikler konusunda uzman olsun ve bu doktorun dediklerini de kafaya takma.

Sen Rıza Madazlı'ya gitsene. Herkes onu öve öve bitiremiyor. Bakalım o ne diyecek.

keşke gitmeseydim

Canım ya ne dengesiz bir doktormuş zaten canımız acıyo ne demek bu ya.Bence başka doktora git benim doktorum da bana testlerin sonunda sağlıklı bir bebeğinin olmaması için hiçbir neden yok dedi ama bu bir talihsizlik ömrü bu kadarmış ve oldu engel olunamıyo ki Allahın izniyle sonraki hamileliğimizin sonu çokkk güzel olacak moralini bozma malesef doktorlar bazen bunu yapıyo aptal şeyler işte

Kızlar bugün KK'da dolaşırken geçen sene preeklemsi nedeniyle bebeğini kaybetmiş olan ylmznrmn'in tekrar hamile olduğunu gördüm. Normal yolla hamile kalamıyormuş normal olmuş hem de geçen sene nisanda kaybetmiş oğlunu bu nisanda tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. Onun mesajını görünce çok mutlu oldum. Allah büyük hepimizin acısını, sabrını görüyor ve muhakkak bizim de yüzümüzü güldürecek.

Laubali arkadaşımız 11 tüp bebek,6 aşılama denemesinden sonra,tam tüm ümidi yok olmuşken 8 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı ve hem de evlenme yıldönümünde öğrendi hamileliğini...

Allah çok büyük..ınanıyorumki buradaki tüm arkadaşlarımız sağlısı ve hayırlısı ile hamile kalıp kucaklayacaklar bebişlerini...

kızlar meraba. nasılsınız. ya 2 gün önce bende çok kötü oldum. eşim bilgisyarrı sakladı baktıkça kötü oluyosun diye. bugümn dayanamayıp verdi. ben de sizinle aynı duygualr içindeyim. artık toparlandım belki umutlanmaya başlıcam derken hiç iyi değilim bu aralar. aynen sziler gibi gözyaşım gözümün ucunda akmak için bekliyo sıkıyorum sıkıyorum kendimi sonra patlıyorum ağlıyorm kendimi odama kaptıp. çünkü oğlumu okadar özlüyorumki. çünkü geçen yıl bu zmanlar bebğimin benimle olduğunu öğrenmiştim,şimdi ise onsuzum yapayalnızım. asla ben eski ben olamıcam. nekadar zorlasamda ne kadar geleceğe dair hayal kursamda. tüm hayallaerim umutlarım oğlumla ilkgözağrımla uçup gitmiş meğer. ne zor , katlanılması ne güç bi acıymış böyle. buna rağmen ayakta kalmak öylesine yaşamak.

Aminnnn inşallahhh arkadaşın adına çok sevindim Rbbim çok büyüksün

Canım sen eski doktoruna mı gittin. Ondan hayır gelecek olsa zaten o zaman gelirdi. Sen şöyle iyice bir araştır, adam gibi bir doktora git, riskli gebelikler konusunda uzman olsun ve bu doktorun dediklerini de kafaya takma.

canım bi doktora mail atmıştım oda takip eden doktoruna git dedi o takip ettiği için daha iyi bilir dedi allahım ne felaketti öle zaten o hastaneye girince kalp atışlarım hızlandı pişkin pişkin ne öğrenmeye geldin sen beni suçluyomusun diyo çok kötü oldum ya bigün önce geldim kanım gelmişti doğum başlamıştı dedim doğum yoktu diyo ben seni makınaya bağladım doğuma gittiğim günde dedim bağladılar gene yok dedi bi makinayla nasıl karar veriyosun onu o zaman doğum yaptıran doktora sor diyo tansiyon takibi yapmadın ellerim ayaklarım şişmişti dedim onunla bi alakası yok diyo ya insan gibi bana şu testleri yapman lazım diyemezmi ne demek erken doğumun sebebi bilinse kimseninki erken doğmaz siz hepiniz sebeplerini bilmiyomusunuz

bende bu ay öğrenmiştim dış gebelik dediler kist dediler ama oğluşum tutunuyomuş tammm 1 sene dile kolay nerden bilirdik bugün bunları kendini deilde hayalini saracağımızı Rabbim sabır ver dayanma gücü ver bizlere

kızlar nasılsınız sinannuray, gelincik37_34+ aşağıda görüyorum sizi.

ben çok kötüyüm canım kaçgündür gözümün yaşı durmuyodu buğünde doktoruma gitttim iyice kötü oldum allahta bana yaşattıklarını ona yaşatsın pislik herif insnların acıları hiç umurunda değil

offffffffffffffff kızlar ya bizim bu aımız dinmeyecekkkkkkkkkkkkk. kimseyi değil sdece oğşumu istiyorum . eşimle oğlumla küçükbi aile olmaktı hayalim. neden neden neden diye haykırmak geliyo içimden am isyan etmek istemiyorum. YARDIM ET YARABBıMMMMMMMMMMMM, UZAT ELıNı.

kızlar yapmayın nolur bakın zaman geçiyo ve biz toparlanmalıyız yeni bebişlerimiz için sağlıklı olmalıyız yavrularımız hep bizimle ne onlar bizi ne de biz onları bıraktık ama önümüze bakmalıyız hadi silkelenin bakimm gribim zaten teker teker öper gribimi bulaştırırm sizler hapşuruyorummmm işteee sositososito

ben de bir sene içinde iki kez ikizlere hamile kaldım..İlk bebeklerim mezardalar..Ama Allah büyük..üstelik ikisi de tedaviyle oldu..Meleklerinizin kardeşleri için ayakta durmak zorundasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…