Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

şuan ben bitmiş durumdayım yeni bebek falan düşünecek durumum yok hem isteyip istemediğimi bile bilmiyorum istemiyorum galiba yeni bebek beni daha kötü yapabilir şu adetim bitsin ben bebeğime canım kızıma gidicem belki o zaman biraz rahatlarım çok özledim çokk

Canım ben senin daha doktora falan gitmediğini bilmiyordum bence de şöyle iyi bir doktorun kontrolünden geçmeden bebek işine başlama. Önce sen sağlıklı olacaksın ki senden olacak olan da sağlıklı olsun. Pazartesi ilk iş iyi bir doktor araştırıyorsun, ondan randevu alıyorsun ve doktor meselesini hallediyorsun tamam mı.

Artık yoksun..
Bu yokluk hiçbir varlığın karşılığı değil!
Yalnızca akıl almaz bir boşluk,
bir tat eksikliği,
bir ses kopukluğu..
kör olmak değil,
sonradan kör olmak gibi bir yokluk..

ben de bir sene içinde iki kez ikizlere hamile kaldım..İlk bebeklerim mezardalar..Ama Allah büyük..üstelik ikisi de tedaviyle oldu..Meleklerinizin kardeşleri için ayakta durmak zorundasınız...

Evet Ayşecim düşünürsek, etrafımıza bakarsak ne kadar çok mucizeye tanık olacağız aslında. Allah'tan umut kesilmez derler ya biz çoğu zaman umudu kesiyoruz, kendi kabuğumuza çekiliyoruz. Öyle ya da böyle bu hayata katlanmak zorundayız bari daha da çok zehir etmeyelim hayatı kendimize değil mi?

ben de bir sene içinde iki kez ikizlere hamile kaldım..İlk bebeklerim mezardalar..Ama Allah büyük..üstelik ikisi de tedaviyle oldu..Meleklerinizin kardeşleri için ayakta durmak zorundasınız...

canım karnında miniklerinle bize destek olmaya çalışıyosun. uamrım senin kadar şanslı olur bian önce bizde birri umut kaynağı buluruz. bu hayat böyle çok zor. inşallah sağlıkla hayırlısıyla alıcaksın kucağına bebişlerine. sen bebeklerini kaybettikten kaç ay sonra yine hamile kaldın.

Artık yoksun..
Bu yokluk hiçbir varlığın karşılığı değil!
Yalnızca akıl almaz bir boşluk,
bir tat eksikliği,
bir ses kopukluğu..
kör olmak değil,
sonradan kör olmak gibi bir yokluk..

Doğuştan kör olan bilmez renkleri, şekilleri; tanımaz yüzleri bu yüzden neden yoksun olduğunun farkında değildir. Üzülür haline ama sonradan kör olan kadar değil. Sonradan kör olan bilir denizlerin ne kadar mavi olduğunu ve gelinciklerin ne kadar kırmızı... Sevdiğin yüzündeki gülümsemeyi görmüştür, güneşin batışını gördüğü gibi. Bu yüzden kahrolur haline çünkü bilir ne kaybettiğini. Senin de dediğin gibi biz sonradan kör olan gibiyiz. İçimizde kaybettiğimizi bir daha bulamayacak olmanın derin acısı ve uçsuz bucaksız bir boşluk.

şu dediğin doktor hangi hastanedeydi sen tanıyomusun onu

offffm hiç sigara içmeyen ben şimdi bi sigara söndürdüm nasıl sakinleşip rahatlıycaz bi hap alsam beynimi uyuştursa diyorum yada uyku hapı

şu dediğin doktor hangi hastanedeydi sen tanıyomusun onu

Cerrahapaşada prof canım. İnternetten aratırsan muayenehanesinin adres ve telefonunu bulabilirsin. Ben kendisini tanımıyorum ama hakkında okuduğum yorumlar çok iyi. Bizim angelhope'un da doktoru o.

premete sen belki bilirsin laroxyl 10mg 3 tanesini içsem beynimi uyuşturur mu unutturur mu bugünü bana

Ya Sinanuraycım bi sakin ol canım ya. Sakın ilaç falan alma, sakinleşmeye çalış. Eşine söyle seni dışarıya yürüyüşe falan çıkarsın. Biz doktora gittiğimizde istiyoruz ki hap gibi senin derdin bu dermanı da bu diye bize reçete yazsınlar ama bu işler o kadar da kolay değil. Benim de ilk doktor kontrolümde duyduklarım hoşuma gitmemiş ve daha doktorun kapısından çıkmadan ağlamaya başlamıştım, bütün gün de öyşe devam etti. Bu işin kolay olmadığını biliyoruz değil mi güzelim ama biz bu işe baş koyduk, her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. İyi bir doktorun kontrolünde herşey daha iyi olacak. Bugünü, bu doktoru kafandan çıkar tamam mı. Ama önce LÜTFEN SAKİNLEŞ VE SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPMA klava:

eşimde gelmedi arıyorum teli kapalı çok kötü hissediyorum kendimi doktora gittiğimi bilmiyodu evde yanlızım dışarı çıktım dolaştım sakinleşemedim

Sinannuraycım ne yap biliyor musun aç Leslie'yi 5 mil yürü. Spor yapıp, ter atınca sakinleşirsin, hem ordaki hareketleri yaparken kafan dağılır. Tekme atarken doktora atıyormuş gibi düşün kendini daha iyi hissedersin.

premete canım vallahi ben kaçak değilim işyerinden okuyorum akşamları geç gelmek zorunda kaldım eve o yüzden cevap yazamıyprdum ama hep okudum işyerimden her gün. Bu okuduklarımın içinde senin oğluşunun doğum gününde yazdıkların beni öyle etkiledi ki işyerimde ağlama krizine girdim neyse ki kimseye yakalanmadan atlattım. Kendi yaşadıklarım aklıma geldi. Sen de ben de hepimiz bütün melek anneleri budünyada cehennemi yaşadık o kayıp günlerimizde. Ne yapalım kaderde bu varmış. Elimizden hiçbirşey gelmiyor ne yazık ki. Yandık yanıyoruz yanacağız o kadar.

sinannuray biüyük konuşmayayım ama ben gebeliklerimi takip eden ve bebeklerimi kaybetmemde rol oynadığına inandığım hekimlere değil gitmek isimlerini ağzıma almak bile istemiyorum. Kendileri anlı şanlı doktorlar ikisi prof biri namsalmış uzman dr. Hiçbirşekilde güvenmiyorum artık onlara. O yüzden kesinlikle başka birine git.

Canım benim kıyamam ben sana. Ben de 3 gün boyunca ağladım, ağladım içim temizlendi. Ne zamandır sıkıyormuşum kendimi. Şimdi daha iyiyim. Geçmişi okuduysan Laubaliyle ylmznrmn'in hamilelik haberlerini görmüşsündür. Bak ikisi de doğal yollardan hamile kalmışlar.Kendiliğinden hamile kalmış diye özellikle seni düşünerek yazmıştım. Canım arkadaşım darısı başına inşallah.

iyiyim canım ne olsun. günüme 8 gün kaldı ama ben umutlarımı günden güne yitriyorum. benim adet öncesi bacaklarım ağrırdı ve şimdiden ağrıyo,sanırım olmadı bu ay. çok daralıyorum arkadaşlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…