şuan ben bitmiş durumdayım yeni bebek falan düşünecek durumum yok hem isteyip istemediğimi bile bilmiyorum istemiyorum galiba yeni bebek beni daha kötü yapabilir şu adetim bitsin ben bebeğime canım kızıma gidicem belki o zaman biraz rahatlarım çok özledim çokk
ben de bir sene içinde iki kez ikizlere hamile kaldım..İlk bebeklerim mezardalar..Ama Allah büyük..üstelik ikisi de tedaviyle oldu..Meleklerinizin kardeşleri için ayakta durmak zorundasınız...
ben de bir sene içinde iki kez ikizlere hamile kaldım..İlk bebeklerim mezardalar..Ama Allah büyük..üstelik ikisi de tedaviyle oldu..Meleklerinizin kardeşleri için ayakta durmak zorundasınız...
Artık yoksun..
Bu yokluk hiçbir varlığın karşılığı değil!
Yalnızca akıl almaz bir boşluk,
bir tat eksikliği,
bir ses kopukluğu..
kör olmak değil,
sonradan kör olmak gibi bir yokluk..
Canım ben senin daha doktora falan gitmediğini bilmiyordum bence de şöyle iyi bir doktorun kontrolünden geçmeden bebek işine başlama. Önce sen sağlıklı olacaksın ki senden olacak olan da sağlıklı olsun. Pazartesi ilk iş iyi bir doktor araştırıyorsun, ondan randevu alıyorsun ve doktor meselesini hallediyorsun tamam mı.
şu dediğin doktor hangi hastanedeydi sen tanıyomusun onu
premete sen belki bilirsin laroxyl 10mg 3 tanesini içsem beynimi uyuşturur mu unutturur mu bugünü bana
Ya Sinanuraycım bi sakin ol canım ya. Sakın ilaç falan alma, sakinleşmeye çalış. Eşine söyle seni dışarıya yürüyüşe falan çıkarsın. Biz doktora gittiğimizde istiyoruz ki hap gibi senin derdin bu dermanı da bu diye bize reçete yazsınlar ama bu işler o kadar da kolay değil. Benim de ilk doktor kontrolümde duyduklarım hoşuma gitmemiş ve daha doktorun kapısından çıkmadan ağlamaya başlamıştım, bütün gün de öyşe devam etti. Bu işin kolay olmadığını biliyoruz değil mi güzelim ama biz bu işe baş koyduk, her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. İyi bir doktorun kontrolünde herşey daha iyi olacak. Bugünü, bu doktoru kafandan çıkar tamam mı. Ama önce LÜTFEN SAKİNLEŞ VE SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPMAklava:
premete canım vallahi ben kaçak değilim işyerinden okuyorum akşamları geç gelmek zorunda kaldım eve o yüzden cevap yazamıyprdum ama hep okudum işyerimden her gün. Bu okuduklarımın içinde senin oğluşunun doğum gününde yazdıkların beni öyle etkiledi ki işyerimde ağlama krizine girdim neyse ki kimseye yakalanmadan atlattım. Kendi yaşadıklarım aklıma geldi. Sen de ben de hepimiz bütün melek anneleri budünyada cehennemi yaşadık o kayıp günlerimizde. Ne yapalım kaderde bu varmış. Elimizden hiçbirşey gelmiyor ne yazık ki. Yandık yanıyoruz yanacağız o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?