Sinannuraycım ne yap biliyor musun aç Leslie'yi 5 mil yürü. Spor yapıp, ter atınca sakinleşirsin, hem ordaki hareketleri yaparken kafan dağılır. Tekme atarken doktora atıyormuş gibi düşün kendini daha iyi hissedersin.
iyiyim canım ne olsun. günüme 8 gün kaldı ama ben umutlarımı günden güne yitriyorum. benim adet öncesi bacaklarım ağrırdı ve şimdiden ağrıyo,sanırım olmadı bu ay. çok daralıyorum arkadaşlar ya.
sağol canım gene güldürmeyi başardın beni ama ben artık o doktoru allaha havale eetim ona cezasını en yakız zamanda verir inşallah
Oooo kimleri görüyorum. Map ve Özlenen gelmişler. Nasılsınız kaçaklar.
sinannuray biüyük konuşmayayım ama ben gebeliklerimi takip eden ve bebeklerimi kaybetmemde rol oynadığına inandığım hekimlere değil gitmek isimlerini ağzıma almak bile istemiyorum. Kendileri anlı şanlı doktorlar ikisi prof biri namsalmış uzman dr. Hiçbirşekilde güvenmiyorum artık onlara. O yüzden kesinlikle başka birine git.
merhabalar .. ben geldim dün ablama gittim bugün geldim tedavi öncesi gideceğim yerlere gideyimde evde yatarken çok ararım bu günlerimi,,,
sinanuraycım bencede araştır ve ii bir doktor git... bende ilk kontrolümde ağlayarak gitmiştim . ve hatta bana orda çalışan bir görevli neden bebeği getirmedin severdik dedi bebek yok dedimm ya neden neden diye üsteleşmişti yoook dedim kaybettimm...yani anlıyacağın kliniğe girerken başlamıştı daha zorluklar..sabırlı ol tatlım bugünlerde geçecek inş. sen önce bütün testlerini yaptır ,hiçbir sorunun olmasa bile içinin rahatlaması amacıyla olsa bile yaptır bak ben belki en kötü örneğim 21 ay oldu hala bekliyorum..yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil zaman herşeyin ilacı olacak inş.
premete bana destek olmaktan umut vermekten hiç vazgeçmemen gerçek anlamda gözlerimi dolu dolu ediyor. Sen de çok özelsin arkadaşım benim için. Bir şey söyleyeceğim ama şaşırma eğer bebek olsaydım senin gibi bir annem olsun isterdim. Melek Mete de cennetten seninle gurur duyuyordur ve en kısa zamanda inşallah kardeşini gönderir.
atesedönen arkadaşım çok dertliyiz çok üzgünüz bitmiş haldeyiz evet. Yazdıklarının hepsi için koskoca bir AYNEN. Benim de haftaya çarşamba ikizlerimin beklenen doğum tarihi idi. O gün ne yapacağım diye düşünmeye başladım şimdiden.
merhabalar .. ben geldim dün ablama gittim bugün geldim tedavi öncesi gideceğim yerlere gideyimde evde yatarken çok ararım bu günlerimi,,,
sinanuraycım bencede araştır ve ii bir doktor git... bende ilk kontrolümde ağlayarak gitmiştim . ve hatta bana orda çalışan bir görevli neden bebeği getirmedin severdik dedi bebek yok dedimm ya neden neden diye üsteleşmişti yoook dedim kaybettimm...yani anlıyacağın kliniğe girerken başlamıştı daha zorluklar..sabırlı ol tatlım bugünlerde geçecek inş. sen önce bütün testlerini yaptır ,hiçbir sorunun olmasa bile içinin rahatlaması amacıyla olsa bile yaptır bak ben belki en kötü örneğim 21 ay oldu hala bekliyorum..yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil zaman herşeyin ilacı olacak inş.
Hoşgeldin canım. Oh ne güzel ay sonuna kadar bütün hazırlıklarını bitir. Şimdi sen git hamileyken de onlar sana gelirler.
Canım tam bugün ağlamayı kesmiştim yazdıklarınla beni yine ağlattın. Dediğin gibi oğlum benimle gurur duyuyor mudur acaba. Tabiki ben seni cesaretlendirmekten asla vazgeçmeyeceğim. Biz hep birlikte bu dünyada cehennem çukuruna düştü, birbirimize tutuna tutuna da ayağa kalkacağız. Buradaki herkesin önce hamilelik haberini, sonra da sağlıklı doğum haberini almadan bana rahat huzur yok.
ördüğüm yeleklerin resimlerini ekleyecektim ama yapamadım :sinifsinif: topiğe renk katmak istedim ama yapabilirsem eklerim ,, ya da yok istemeyiz ekleme dersenizde saygı duyarım..opuyorumnanaktan
bu aralar hepimiz kötüyüz güzel bi habere ihtiyacımız var premete senden umutluyuz inşallah senin güzel haberinle bu topik canlancak şöyle bi silkinip kendimize gelmemiz lazım
Sağol canım inşallah olur. Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım artık olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan. Yalnız bu ay olmazsa eşim çok üzülecek. Çalış çalış adamın canı çıktı. Bu kadar çalışmaya dördüz olması gerekir diyor :)
ördüğüm yeleklerin resimlerini ekleyecektim ama yapamadım :sinifsinif: topiğe renk katmak istedim ama yapabilirsem eklerim ,, ya da yok istemeyiz ekleme dersenizde saygı duyarım..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?