Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sağol canım gene güldürmeyi başardın beni ama ben artık o doktoru allaha havale eetim ona cezasını en yakız zamanda verir inşallah

Denizim öyle adet belirtisi mi olur hiç, bahar yorgunluğudur o, herşeyi kötüye yorma.

sağol canım gene güldürmeyi başardın beni ama ben artık o doktoru allaha havale eetim ona cezasını en yakız zamanda verir inşallah

Hah şöyle ya. Ne mutlu seni güldürebildiysem. Canım benim Allah hep güldürsün, hiç ağlatmasın.

Oooo kimleri görüyorum. Map ve Özlenen gelmişler. Nasılsınız kaçaklar.

merhabalar .. ben geldim dün ablama gittim bugün geldim tedavi öncesi gideceğim yerlere gideyimde evde yatarken çok ararım bu günlerimi,,,
sinanuraycım bencede araştır ve ii bir doktor git... bende ilk kontrolümde ağlayarak gitmiştim . ve hatta bana orda çalışan bir görevli neden bebeği getirmedin severdik dedi bebek yok dedimm ya neden neden diye üsteleşmişti yoook dedim kaybettimm...yani anlıyacağın kliniğe girerken başlamıştı daha zorluklar..sabırlı ol tatlım bugünlerde geçecek inş. sen önce bütün testlerini yaptır ,hiçbir sorunun olmasa bile içinin rahatlaması amacıyla olsa bile yaptır bak ben belki en kötü örneğim 21 ay oldu hala bekliyorum..yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil zaman herşeyin ilacı olacak inş.

premete bana destek olmaktan umut vermekten hiç vazgeçmemen gerçek anlamda gözlerimi dolu dolu ediyor. Sen de çok özelsin arkadaşım benim için. Bir şey söyleyeceğim ama şaşırma eğer bebek olsaydım senin gibi bir annem olsun isterdim. Melek Mete de cennetten seninle gurur duyuyordur ve en kısa zamanda inşallah kardeşini gönderir.
atesedönen arkadaşım çok dertliyiz çok üzgünüz bitmiş haldeyiz evet. Yazdıklarının hepsi için koskoca bir AYNEN. Benim de haftaya çarşamba ikizlerimin beklenen doğum tarihi idi. O gün ne yapacağım diye düşünmeye başladım şimdiden.

inan bende hiç güvenmiyorum yüzünü bile görmek istemiyodum tansiyonum falan çıktı hastaneye gidince ama 8 ay takip etti belki dedim bi açıklama yapar bi neden söyler bide dalga geçer gibi çok yoğunum çok hastam var daha uygun bi zamanda gel konuşalım daha ne konuşucaksas daha ne kadar yaralıycaksa beni

Hoşgeldin canım. Oh ne güzel ay sonuna kadar bütün hazırlıklarını bitir. Şimdi sen git hamileyken de onlar sana gelirler.

Canım tam bugün ağlamayı kesmiştim yazdıklarınla beni yine ağlattın. Dediğin gibi oğlum benimle gurur duyuyor mudur acaba. Tabiki ben seni cesaretlendirmekten asla vazgeçmeyeceğim. Biz hep birlikte bu dünyada cehennem çukuruna düştük, birbirimize tutuna tutuna da ayağa kalkacağız. Buradaki herkesin önce hamilelik haberini, sonra da sağlıklı doğum haberini almadan bana rahat huzur yok.

Son düzenleme:

sağol canım desteğin için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız pazartesi cerrahpaşaya gidicem kendimi boşlamıycam artık araştırma yapılmasının zamanı geldi

bu aralar hepimiz kötüyüz güzel bi habere ihtiyacımız var premete senden umutluyuz inşallah senin güzel haberinle bu topik canlancak şöyle bi silkinip kendimize gelmemiz lazım

ördüğüm yeleklerin resimlerini ekleyecektim ama yapamadım :sinifsinif: topiğe renk katmak istedim ama yapabilirsem eklerim ,, ya da yok istemeyiz ekleme dersenizde saygı duyarım..opuyorumnanaktan

siz saati hangi zaman dilimine göre ayarlıyosunuz kızlar benim kulubdeki saatim altı buçuk nasıl düzelir bilen var mı

ördüğüm yeleklerin resimlerini ekleyecektim ama yapamadım :sinifsinif: topiğe renk katmak istedim ama yapabilirsem eklerim ,, ya da yok istemeyiz ekleme dersenizde saygı duyarım..opuyorumnanaktan

oyy minik mink bende kızıma başlamıştım hatıra olsun dedim ama becerememiştim ekle canım marifetlerini görelim

bu aralar hepimiz kötüyüz güzel bi habere ihtiyacımız var premete senden umutluyuz inşallah senin güzel haberinle bu topik canlancak şöyle bi silkinip kendimize gelmemiz lazım

Sağol canım inşallah olur. Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım artık olursa da Allah'tan olmazsa da Allah'tan. Yalnız bu ay olmazsa eşim çok üzülecek. Çalış çalış adamın canı çıktı. Bu kadar çalışmaya dördüz olması gerekir diyor :)

Özlenen ekleyebılırsen ekle bence arkadaŞım dedıĞın gıbı topıĞe renk gelsın ben hala bıkmadım bebek Şeylerıne bakmaktan.

inşallah canım :)) dördü bi arada büyür ne güzel bende hep ikizim olsun istemişimdir hep öle dua ederdim

:hulya: Marifetli şey seni. Ekle de görelim tabi. Ay senin kuzu çok şanslı annesi hazırlıklara başlamış bile. Ben maalesef örgü örmeyi bilmiyorum Bizim bebeklere de sen örer gönderirsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…