Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ÖZLENEN süper olmuş arkadaşım. eline sağlık. ınşalla bunu giyebilecek tatlı bir kızın olur. Benim böyle bir yeteneğim hiç olmadı kızlar. Annem de örgü bilmezdi. Dolayısı ile bana da öğreten olmadı. Ama içim gidiyor böyle şeyler görümce.

özlene belki bilirsin aynı senin örneğin gibi biraz daha uzun beyaz ipten uç kısımlarına pembe güller koymuşlar patikleri bide bandı da var

:hulya: Marifetli şey seni. Ekle de görelim tabi. Ay senin kuzu çok şanslı annesi hazırlıklara başlamış bile. Ben maalesef örgü örmeyi bilmiyorum Bizim bebeklere de sen örer gönderirsin artık.

çok güzel bende de bi resim var hep ondan ördürmek istemiştim ama nasıl ekleniyo bilmem

teşekkürler ,, ya benimkisi vakit geçirmek bıcır bıcır küçük şeyleri seviyorum çok meraklıyım böyle şeylere umarım birgün bebeğimede giydirebilirim ..sizin bebişler gelsin yelekler benden..opuyorumnanaktan bikaç resim daha var ama ekleyemiyorum.. ımageshack hata veriyor..

Görümce değil tabii görünce : ))

bende diyom bu ne kız sen yazmasan fark etmemiştim bile :))
çok sağolun kızlar gerçekten yürekten dua ediyorum size şu zor günümde beni mutlu ettiniz allah hepinizden razı olsun allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin

özlenen topiğin havasını değiştirdin farkındasın değil mi? Yaa bir yelek bile heyecanlandırıveriyor biz melek annelerini. Böyle işte...

Arkadaşlar bana ulaşmak isteyenleriniz olursa nick adımdan ulaşabilir...Bir kaç arkadaşa özel mesajla yolladım ama..Belki merak edenler vardır beni sanıyordum bunu sitede değil başka yerde konuşmak istemiştim..Neyse rahatsız etmeyeyim artık sizi..İyi akşamlar....

ben bişe anlamadım hayırdır

ayseçınarlı seni elbette merak ediyoruz ayrıca herşeyi burda konuşabiliriz biliyorsun ne zaman istersen bu topikte. Kimsenin rahatsız olmadığına da eminim ben ama bildiğim birşey var kendimden biliyorum gebeyken alınganlık doruklarda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…