Arkadaşlar bana ulaşmak isteyenleriniz olursa nick adımdan ulaşabilir...Bir kaç arkadaşa özel mesajla yolladım ama..Belki merak edenler vardır beni sanıyordum bunu sitede değil başka yerde konuşmak istemiştim..Neyse rahatsız etmeyeyim artık sizi..İyi akşamlar....
Arkadaşlar bana ulaşmak isteyenleriniz olursa nick adımdan ulaşabilir...Bir kaç arkadaşa özel mesajla yolladım ama..Belki merak edenler vardır beni sanıyordum bunu sitede değil başka yerde konuşmak istemiştim..Neyse rahatsız etmeyeyim artık sizi..İyi akşamlar....
oyy kurban olurum ben o yeleği giyecek bebeğe ne becerikli annesi varmış
sarısı çok şeker ya
pembeli rengarenk yeleğin düğmeleri kaplumbağa şekilnde sanırım offf çok tatlı yaaaaaa.
Özlenencim hep kız bebek cicileri örmüşsün, kız mı gelecek yoks, öyle mi hissediyorsun.
ben de iyi olmaya çalışıyorum alicim ikizlerimin beklenen doğum tarihi 21 nisan 2010 du. O gün gelince ne yapacağı diye düşünüyorum bu ara. O günle ilgili öyle güzel planlarım vardı ki. Saçlarımı nasıl yaptıracağımı kırmızı kurdeleyi nesıl bağlayacağımı bile planlamıştım kendimce. Ama olmadı işte olamadı.
Alicim hoşgeldin, uzun süredir gelmiyordun. Ama öyle sessiz sessiz durma sen de paylaş. Kızlar maşallah bu akşam oldukça kalabalığız.
ben de iyi olmaya çalışıyorum alicim ikizlerimin beklenen doğum tarihi 21 nisan 2010 du. O gün gelince ne yapacağı diye düşünüyorum bu ara. O günle ilgili öyle güzel planlarım vardı ki. Saçlarımı nasıl yaptıracağımı kırmızı kurdeleyi nesıl bağlayacağımı bile planlamıştım kendimce. Ama olmadı işte olamadı.
bende senni gibi saçlarımı boyatıcaktım doğuma yakın kırmızı kurdela öyle olduki aniden doğuma gittim ne bulduysam onu giydim saçbaş dağınık ama o halimle bile mutluydum bebeğimi normal doğurmuştum hep doğumda öleceğimi düşünüyodum ölmemiştim 15 gün kızım küvezde kalınca iyi olup bana vereceklerini sanmıştım offf herşey boş
bizim gibi morali bozuk galiba benim ki biraz düzeldi benim eşim gelmedi balığa gitmiş geç gelcek yoksa izin vermezdi
bizim gibi morali bozuk galiba benim ki biraz düzeldi benim eşim gelmedi balığa gitmiş geç gelcek yoksa izin vermezdi
Herşey içimizde kaldı, bir yumru gibi oturdu yüreğimize özlemlerimiz. Allah bir dahaki hamileliğimize herşeyi doya doya, gönlümüze göre yaşamayı nasip etsin. Kırmızı kurdele olayına ben de hastayım. Önceden çok sinir olurdum öyle kırmızı kırmızı, hatta büyük ihtimalle oğlum zamanında ve sağlıklı doğsaydı kırmızı kurdele falan takmazdım. Ama gel gör ki şimdi en çok ona özeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?