Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

pembeli rengarenk yeleğin düğmeleri kaplumbağa şekilnde sanırım offf çok tatlı yaaaaaa.

Canım ne oldu ben anlayamadım, birşeyi mi kaçırdım. Sanki birşeye kırılmış gibi yazmışsın, farkında olmadan kırdık mı seni. İkizlerimizn tatlı annesini kırmayı hiç istemeyiz. Bana da mail adresini göndermişsin ama ben msn kullanmıyorum. Ya gerçekten ben üzüldüm şimdi. Burada paylaşmamamız gereken bir durum mu var.

noldu şimdi ben anlamadım .. gerçi bana özel mesaj falanda gelmedi ama sanırım bir yanlış anlama var canım kimse seni bilerek kırmak istemez , sen böle şeylere üzülüp stres yapma canım..

Özlenencim hep kız bebek cicileri örmüşsün, kız mı gelecek yoks, öyle mi hissediyorsun.

Ben de birşey anlamadım kızlar ama dediğim gibi gebelikte hormonların da etkisi ile alınganlık olabiliyor. Herhalde özelden mesaj attığı arkadaşlar (ben de dahil) kendisi ile msn bağlantısı kurmadı aysecınarlı arkadaşımız da buna alınmış olabilir. Yazdıklarından bunu çıkarıyorum sadece. Ama dediğim gibi burada zaten herşeyi paylaşabiliyoruz ne zaman isterse kendisine destek olmaya hazırız. Hayatımda hiç msn kullanmadım belik komik olabilir ama bilmiyorum dahi.

ben de iyi olmaya çalışıyorum alicim ikizlerimin beklenen doğum tarihi 21 nisan 2010 du. O gün gelince ne yapacağı diye düşünüyorum bu ara. O günle ilgili öyle güzel planlarım vardı ki. Saçlarımı nasıl yaptıracağımı kırmızı kurdeleyi nesıl bağlayacağımı bile planlamıştım kendimce. Ama olmadı işte olamadı.

demekki özel konuşmak istyiyomuş ama özelden de mesaj atabiliyo msn ye ne gerek varki gerçekten hamileliğin getirdiği alınganlık ağlar da o şimdi

Alicim hoşgeldin, uzun süredir gelmiyordun. Ama öyle sessiz sessiz durma sen de paylaş. Kızlar maşallah bu akşam oldukça kalabalığız.

bende senni gibi saçlarımı boyatıcaktım doğuma yakın kırmızı kurdela öyle olduki aniden doğuma gittim ne bulduysam onu giydim saçbaş dağınık ama o halimle bile mutluydum bebeğimi normal doğurmuştum hep doğumda öleceğimi düşünüyodum ölmemiştim 15 gün kızım küvezde kalınca iyi olup bana vereceklerini sanmıştım offf herşey boş

sinannuray canım benim üzülme gün olur devran döner inşallah sen de takarsın kırmızı kurdeleyi.

Herşey içimizde kaldı, bir yumru gibi oturdu yüreğimize özlemlerimiz. Allah bir dahaki hamileliğimize herşeyi doya doya, gönlümüze göre yaşamayı nasip etsin. Kırmızı kurdele olayına ben de hastayım. Önceden çok sinir olurdum öyle kırmızı kırmızı, hatta büyük ihtimalle oğlum zamanında ve sağlıklı doğsaydı kırmızı kurdele falan takmazdım. Ama gel gör ki şimdi en çok ona özeniyorum.

bizim gibi morali bozuk galiba benim ki biraz düzeldi benim eşim gelmedi balığa gitmiş geç gelcek yoksa izin vermezdi

moralinin biraz daha ii olduğuna sevindim canım ,, eşin bu saattemi gitti balığa..benim eşimde yattı ,, baktı resimdi kk deydi kalkmıyorum pc den gitti yattı..kaydirigubbakcemile3

bizim gibi morali bozuk galiba benim ki biraz düzeldi benim eşim gelmedi balığa gitmiş geç gelcek yoksa izin vermezdi

Kız ne balığı bu gece gece. Seninki balık avlıyorum diye Taksim'de balık avlıyor olmasın :)) Sen yollama geceleri kocanı öyle balığa malığa. Otursun balığını evinde avlasın.

valla hiç gitmezdi ilk defa benim eşimde çok kötü oldu biz evlenmeden önce annesi ölmüştü yıkık bi durumdaydı benimle biraz toparlanıyo derken sonra bu bebek olayı onu yıktı dün gece içki içmişti bende kızdım kavga ettik konuşmuyoduk sonra aradım balık tutuyoz geç gelcem dedi yanındakilerde pek tekin değil aklım kaldı benimde

ben hamile kalmadan bi ay önce görümcem doğum yaptı hastanede yanında kaldım sonra çıkarken bebği kucağıma aldım öyle üzülmüştümki şimdi beni doğurmam lazımken kucağımdaki benim olması gerekirken diye hamileykende sürekli ballandıra ballandıra anlatırdı her ortamda hamileliğnden bahsederdi öyle içime oturmuştuki 1ay sonra hamile kalınca rabbim dedim sabrımın karşılığını verdi benimde yüzüm gülücek bende bebeğimle hastaneden çıkıcam onu yatağımda yatırıcam en çokta o kaldı içimde doğum yaptığım gece hastanede yan odalardan bebek sesleri geliyodu yanlarındaydı melekleri kucakları dolu çıktılar bense ellerim bomboş ağlayarak bunlar hep içimize oturdu inşallah bidahaki sefere bu acıları yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…