- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Herşey içimizde kaldı, bir yumru gibi oturdu yüreğimize özlemlerimiz. Allah bir dahaki hamileliğimize herşeyi doya doya, gönlümüze göre yaşamayı nasip etsin. Kırmızı kurdele olayına ben de hastayım. Önceden çok sinir olurdum öyle kırmızı kırmızı, hatta büyük ihtimalle oğlum zamanında ve sağlıklı doğsaydı kırmızı kurdele falan takmazdım. Ama gel gör ki şimdi en çok ona özeniyorum.
içimizde herşeyin tadı yarım kaldı ,doğumdan sonra mis kokulumuzu kucağımıza alıp özlem gideremedik, süt dolu akan göğüslerimizi sadece makinalarla rahatlatabildik.,bebekler için hazırladığımız çantaları açmak nasip olmadı elimiz boş canımız hastanede döndük eve ,, geçmiş olsuna gelenler bebek nerde içerde uyuyomu diye sorularına yok hastanede diyebildik ,, ............... ve çok daha fazlasıı .. şimdi içimde hiçbirşeye bir gıdım özenti yok evdeki pijamalrı koyup gitcem doğuma ,tabi nasip olursa. neye çok merak ettiysem neyi çokk istediysem yarım kaldı .. akışına bıraktım artık herşeyi...
ben biraz üşengecim galiba
yazılanlırı hep okuyorum ama sonra yazmadan kalkıyorum
benim eşim de aslnda buraya girmemi hiç istemiyor, acımı tazelediğini düşündüğü için
ben de diyorum orada sadece hüzün değil umut da var aynı zamanda
vestelin reklamı var baba kanepede uyuyor bğrında da bebeği uyuyor
o reklamı her görüşümde gözümü kırpmadan bakıyorum gözlerim buğulanıyor
ben de bebeğimi bağrımda uyuyor hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
valla hiç gitmezdi ilk defa benim eşimde çok kötü oldu biz evlenmeden önce annesi ölmüştü yıkık bi durumdaydı benimle biraz toparlanıyo derken sonra bu bebek olayı onu yıktı dün gece içki içmişti bende kızdım kavga ettik konuşmuyoduk sonra aradım balık tutuyoz geç gelcem dedi yanındakilerde pek tekin değil aklım kaldı benimde
içimizde herşeyin tadı yarım kaldı ,doğumdan sonra mis kokulumuzu kucağımıza alıp özlem gideremedik, süt dolu akan göğüslerimizi sadece makinalarla rahatlatabildik.,bebekler için hazırladığımız çantaları açmak nasip olmadı elimiz boş canımız hastanede döndük eve ,, geçmiş olsuna gelenler bebek nerde içerde uyuyomu diye sorularına yok hastanede diyebildik ,, ............... ve çok daha fazlasıı .. şimdi içimde hiçbirşeye bir gıdım özenti yok evdeki pijamalrı koyup gitcem doğuma ,tabi nasip olursa. neye çok merak ettiysem neyi çokk istediysem yarım kaldı .. akışına bıraktım artık herşeyi...
benim eşim de aslnda buraya girmemi hiç istemiyor, acımı tazelediğini düşündüğü için
hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
cici 22 ile gelincik de gelseelrmiş keşkeee.
ooooooo sweetbaby ve Melek76 da gelmiş. Gözlerime inanamıyorum neredeyse tam kadro buradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?