Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

içimizde herşeyin tadı yarım kaldı ,doğumdan sonra mis kokulumuzu kucağımıza alıp özlem gideremedik, süt dolu akan göğüslerimizi sadece makinalarla rahatlatabildik.,bebekler için hazırladığımız çantaları açmak nasip olmadı elimiz boş canımız hastanede döndük eve ,, geçmiş olsuna gelenler bebek nerde içerde uyuyomu diye sorularına yok hastanede diyebildik ,, ............... ve çok daha fazlasıı .. şimdi içimde hiçbirşeye bir gıdım özenti yok evdeki pijamalrı koyup gitcem doğuma ,tabi nasip olursa. neye çok merak ettiysem neyi çokk istediysem yarım kaldı .. akışına bıraktım artık herşeyi...

canım inan ben kendi öleceğimi düşündüğüm için hiç bişey almamıştım nasıl olsa gmremem diyodum beşik bile alamamıştım hiç bebek kıyafetlerine bakamazdım bile şuan diyorumki hamile kaldığım gibi gidip birsürü şey alıcam doldurucam dolapları hiç bişeyi içimde bırakmıycam bi yandanda ya aynı şeyi yaşarsam diye hiç bişey almıyım diyorum hemde kızıma haksızlık etmiş gibi mi olurum ama yok bu sefer olursa o kadar güzel bi oda yapıcamki herkez hayran kalsın hayallerimmin gerçekleşmesini hiç bişeeyin içimde kalmamasını istiyorum artık

ben biraz üşengecim galiba
yazılanlırı hep okuyorum ama sonra yazmadan kalkıyorum
benim eşim de aslnda buraya girmemi hiç istemiyor, acımı tazelediğini düşündüğü için
ben de diyorum orada sadece hüzün değil umut da var aynı zamanda
vestelin reklamı var baba kanepede uyuyor bğrında da bebeği uyuyor
o reklamı her görüşümde gözümü kırpmadan bakıyorum gözlerim buğulanıyor
ben de bebeğimi bağrımda uyuyor hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum
hayal ediyorum

canım benim ben çok ağlıyodum bigün eşim dediki sen gene karnında taşıdın ben o kadar bekledim 1 kere kucağıma alamadım benimde o reklamı her gördüğümde eşimin lafı geliyo aklıma üzülüyorum çok olsaydı oda böyle kızını uyuturdu diyorum

Canım şaka yapmıştım. Bırak biraz o da hava alsın, stres atsın. Sen bu aralar üzerine gitme bu zor günleri de atlatacaksınız. Bak biz burada içimizdekileri anlatıyoruz, ağlıyoruz sızlıyoruz rahatlıyoruz. O herşeyi içine atıyordur şimdi. Biraz dışarda, arkadaşlarıyla vakit geçirmek iyi gelir.

Canım öyle deme ya hele o günler bir gelsin bak sen de nasıl özeneceksin. Allah inşallah bu sefer hiçbir özencimizi kursağımızda bırakmayacak. Ben seni öyle evdeki pijamalarla doğuma yollamam, sen almazsan ben alıp gönderirim lohusa pijamalarını.

Evet canım burada bol bol hüzün var ama umut da var. Hamililerimiz var, yakında aramızda bebeklerimiz de olacak, bol bol hamile adayımız var. Meleğini bağrına basıp uyutmak nasip olmadı ama inşallah yeniden anne olacaksın ve o zaman doya doya koyun koyuna yatacaksın yavrunla.

meraba kızlar..ooooo bakıyorum da herkes burda bu gece.

ayyyyyyyyy o reklama bend ebittim ya. öyle güzel ki. hep hayal ederdim. biz d eyapıcaz oğluşumla diye. nasip değilmiş hiçbirirmize napalım.

ooooooo sweetbaby ve Melek76 da gelmiş. Gözlerime inanamıyorum neredeyse tam kadro buradayız.

ben de bu aralar hep hüzünlüydüm.bunalıyorum. bu da hep kendimizi sıkıp sıkıp içimize atıp atıp ani duygu patlamaları yaşamamızdan kaynaklanıyo. ama geleceği d ehayal etmeden de duarmıyoruz dimi. umutlarımızı taze tutmaya çalışıyoruz nekadar zor olsa da.

bence fazla sıkmayın kendinizi arada yanlız kalıp ağlayın herşeyi içimize atmak iyi olmuyo sonunda çok acılar hastalıklar çekeriz ağlayalım birbirimize anlatalım rahatlayalım

bi onlar eksik galiba.

buarada sinannuraycım snin bu şekilde bi anda patlma yaşmnın nedeni bu ay adet olman ve bziim psikolojimizden anlamaayn o bencil doktorlar. haliyle ilk umut etmeye başladığın ayda insan hemen yüzü azıcık da olsa aydınlansın diye haayl ediyo. olmayınca bian hayalkırıklığı yaşadın belki bekelntilerini yüksek tuutun ve bunun hepimizde d eolacağına eminim çünkü hepimzi kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz bi an önce. bi d eütüne doktorların abuk subuk sanki çok normal şeyler yaşanmış gibi çabucak unutulacak birşeymiş gibi konuşmalrı insanı çileden çıkarıyo. kapkara olan içimizi daha da karartıyolar. ben d ebidahaki ay doktora gidicm bana ne dicekelr kimbilir.

özlenen cnım ne güzel yelekelr onalr öyle.kızınmı olucak yoksa senin. sen tüp tedavisine başlıcaktın değil mi. bu aymı.

premetecim sağol canım ,, kısmet bakalım o günler hele bir gelsin ,,bebecikler göbüşümüze konsun bir yürekte 2 kalp atsın o zaman düşücelerimiz de değişir belki...

sinanuraycım aslında doğmamış çocuğa don biçilmez derler , büyükler böyle dediyse vardır bir bildikleri hiç kendini suçlu hissetme o zaman ki psikolojinle öyle hissetmişsin.. meleklerimizin kardeşleri gelsin burda birbirimizi motive ederiz.

melek76 hoşgeldin canım nasılsın ,, hazırlıklar artık tamamlanmıştır

şeymacım sen de hoşgeldin canım nasılsın...

melekcim sen iğne kullnıyosun dimi kan sulandırıcı. ben de heerozigotmuşum ama hangisis bilmiyorum gidip alamadım sonuçalrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…