Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bende burdayim kizlar gecmis yazilari okuyordum
Moralimizi yüksek tutmamiz lazim ne olursunuz üzülmeyin
aslinda bizler cok sansliyiz bizlerin cennette hep bebekleri yaninda olacak
bu dünyada bu cok aci ama mükafati verilecek insaallah

aşkolsun hani bana hal hatır sorma.:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

canım ben adet olmama fazla üzülmediğimi düşünüyodum ama doğru olabilir nede olsa kendimizi şartlandırmıştık korunmadık olur diye umut ettik hatta bazı belirtilerim hamile olduğumu düşündürdü üzülmedim sanıyodum ama üzülmüşüm demekki heralde ilk denemede tutmasını istiyodum neyse fazla bekletmesinler de bir kaç aya razıyım bu arada hiç sigara içmem ama bi sigara iki tane anti depresan hapı içtim bide sizinle muhabbet iyi geldi

Gelincik , canım dediğin gibi az kaldı , bu ay sonuna doğru bebişim geliyo inşallah...
sweetbaby , pıhtılaşma değerlerimiz aynı galiba , benim mthfr677t heterozigot...Şimdiki doktorum bundan dolayı kaybettiğini sanmıyorum demişti...Pıhtılaşma olunca bebek beslenemiyor ve ilk haftalarda kalp atımları duruyor demişti...Benim kaybım 37+5 ti...Hemotoloğumda , pıhtılaşmadan dolayı kayıplar daha çok 8-16 haftalar arasında oluyor ama nadir de olsa son zamanlarda da olabilir demişti...Neden olduğu kesin olarak bilinmiyor yani...Şu an önlem amaçlı asprin + iğne kullanıyorum...

iyiyim özlenencigim ve bütün arkadaslarim igenemi yapiyorum iste pazartesi doktorum var bakalim yumurta gelisimi olacakmi ne olursunuz dua edin ban neredeyse 27 ay oldu oglumu kaybedeli hep düsünürdüm bir sene nasil gececek buna nasil dayanirim diye simdi ise iki seneyi gecti benim ise kucagim hala bos:sinifsinif:

Melek arkadasim Rabbim bebegini INSAALLAH saglikli bir sekilde dogurmani nasip eder hepimizin dilegi bu canim en azindan bir melek annesinin bebegi dogacak Insaallah...
Hersey diledigin gibi olsun Oglumun arkadasinin annesi...

ay inşallah rabbim mis kokulunu verir bizde moral olur hadi bizi teyze yapın topiğimiz bebek haberleriyle şenlensin

melek76 hoşgeldin canım nasılsın ,, hazırlıklar artık tamamlanmıştır

Meraba canım , iyiyim çok şükür...
Hazırlık olarak , hastane çantası ile ilgileniyorum şu anda...Diğer hazırlıklar doğumdan sonra inşallah...

Kızlar , bu arada bugün emzirme atleti aldım , çok kullanışlı bir şeye benziyor , aklınızda bulunsun...Hem atlet hem de südyen görevini görüyor...Geceleri de rahat yatılır...

Canım sen hiç soğan suyu kürünü denedin mi. Deneyip de çok faydasını görenler var. Ben de bu ay 10 gün uyguladım bakalım işe yarayacak mı.

Kizlar bu arada birbirimizin isimlerini ve yasini hic bilmiyoruz.
Ben Aysegül 29 yasindayim bir mahsuru yoksa sizlerin isimlerinide ögrenmek isterim..

canım hangi iğneyi kullanıyorsun ,, puregon gonal f ??

telefonda konuştuğum doktor da aynen öle dedi canım. bu durum insanalrın yarısından çooğunda varmış ve bende 32. haftada kaybettim . ddediğin gibi genelde küçük haftaalrda kaybedenlerde sebep bu olabiliyomuş blki küçük d ebi etkisi vardır aam hiç üzülmedim çünkü çaresinin olduğunu biliyorum ya. çok kişi okudum böle.o iğnelerle tabi bana da önlem amaçlı kullanıır belki dedi çok gerek olmayabilir dedi. hoöozigot olması daha çok problemmiş. neys takamdım yani sende benim için başlı başına bi umutsun zaten . hepimiz için öylesin. doktor ben bile öyle olabilirim dedi. ve böyle olanalr hiç sorun yaşaamdan farkında olmadan bundan doğuruular bebklerini dedi. ama biz kayıp yaşadığımız için tedbirimizi alıyoruz.inşalalh senin bebiş doğar sonra bizimkilere gelir. gönlümüz azıcık ferahlar. bu arda sezeryan tarihi bellimi.

Canım inşallah her şey yolunda gider ve bebişine hemen kavuşursun...Dualarım seninle...

Melek arkadasim Rabbim bebegini INSAALLAH saglikli bir sekilde dogurmani nasip eder hepimizin dilegi bu canim en azindan bir melek annesinin bebegi dogacak Insaallah...
Hersey diledigin gibi olsun Oglumun arkadasinin annesi...
Aminn canımmm...İnşallah hep birlikte sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz...

Güle güle kullan canım iyi yapmışsın. Emzirme sütyenleri pek rahat olmuyor zaten, kıyafetlerin altında çok kötü duruyor.

Premete canim benim denemedigim sey kalmadiki...
Sogan suyu ictim cok felaket birsey
Incir kürü yaptim
cörekotu tarcin bal kürü
ve polen bal kürü

denemedigim sey kalmadi anlayacagindelikafadulden

Ama hicbiri tesir etmedi maalesef

Özlenen ben puregon kullaniyorum 100 lük doz hergün
yedi günün sonunda bakalim ne olacak

Oglumda hic beklememistim ilk ay olmustu ama simdi ne hikmetse ya yumurta olmuyor yada rahim tabakasi yeterince kalinlasmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…