premetecim sağol canım ,, kısmet bakalım o günler hele bir gelsin ,,bebecikler göbüşümüze konsun bir yürekte 2 kalp atsın o zaman düşücelerimiz de değişir belki...
sinanuraycım aslında doğmamış çocuğa don biçilmez derler , büyükler böyle dediyse vardır bir bildikleri hiç kendini suçlu hissetme o zaman ki psikolojinle öyle hissetmişsin.. meleklerimizin kardeşleri gelsin burda birbirimizi motive ederiz.
melek76 hoşgeldin canım nasılsın ,, hazırlıklar artık tamamlanmıştır
şeymacım sen de hoşgeldin canım nasılsın...
bi onlar eksik galiba.
buarada sinannuraycım snin bu şekilde bi anda patlma yaşmnın nedeni bu ay adet olman ve bziim psikolojimizden anlamaayn o bencil doktorlar. haliyle ilk umut etmeye başladığın ayda insan hemen yüzü azıcık da olsa aydınlansın diye haayl ediyo. olmayınca bian hayalkırıklığı yaşadın belki bekelntilerini yüksek tuutun ve bunun hepimizde d eolacağına eminim çünkü hepimzi kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz bi an önce. bi d eütüne doktorların abuk subuk sanki çok normal şeyler yaşanmış gibi çabucak unutulacak birşeymiş gibi konuşmalrı insanı çileden çıkarıyo. kapkara olan içimizi daha da karartıyolar. ben d ebidahaki ay doktora gidicm bana ne dicekelr kimbilir.
özlenen cnım ne güzel yelekelr onalr öyle.kızınmı olucak yoksa senin. sen tüp tedavisine başlıcaktın değil mi. bu aymı.
iyiyim özlenencigim ve bütün arkadaslarim igenemi yapiyorum iste pazartesi doktorum var bakalim yumurta gelisimi olacakmi ne olursunuz dua edin ban neredeyse 27 ay oldu oglumu kaybedeli hep düsünürdüm bir sene nasil gececek buna nasil dayanirim diye simdi ise iki seneyi gecti benim ise kucagim hala bos:sinifsinif:
melek76 hoşgeldin canım nasılsın ,, hazırlıklar artık tamamlanmıştır
iyiyim özlenencigim ve bütün arkadaslarim igenemi yapiyorum iste pazartesi doktorum var bakalim yumurta gelisimi olacakmi ne olursunuz dua edin ban neredeyse 27 ay oldu oglumu kaybedeli hep düsünürdüm bir sene nasil gececek buna nasil dayanirim diye simdi ise iki seneyi gecti benim ise kucagim hala bos:sinifsinif:
aşkolsun hani bana hal hatır sorma.:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Gelincik , canım dediğin gibi az kaldı , bu ay sonuna doğru bebişim geliyo inşallah...
sweetbaby , pıhtılaşma değerlerimiz aynı galiba , benim mthfr677t heterozigot...Şimdiki doktorum bundan dolayı kaybettiğini sanmıyorum demişti...Pıhtılaşma olunca bebek beslenemiyor ve ilk haftalarda kalp atımları duruyor demişti...Benim kaybım 37+5 ti...Hemotoloğumda , pıhtılaşmadan dolayı kayıplar daha çok 8-16 haftalar arasında oluyor ama nadir de olsa son zamanlarda da olabilir demişti...Neden olduğu kesin olarak bilinmiyor yani...Şu an önlem amaçlı asprin + iğne kullanıyorum...
Canım inşallah her şey yolunda gider ve bebişine hemen kavuşursun...Dualarım seninle...iyiyim özlenencigim ve bütün arkadaslarim igenemi yapiyorum iste pazartesi doktorum var bakalim yumurta gelisimi olacakmi ne olursunuz dua edin ban neredeyse 27 ay oldu oglumu kaybedeli hep düsünürdüm bir sene nasil gececek buna nasil dayanirim diye simdi ise iki seneyi gecti benim ise kucagim hala bos:sinifsinif:
Aminn canımmm...İnşallah hep birlikte sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz...Melek arkadasim Rabbim bebegini INSAALLAH saglikli bir sekilde dogurmani nasip eder hepimizin dilegi bu canim en azindan bir melek annesinin bebegi dogacak Insaallah...
Hersey diledigin gibi olsun Oglumun arkadasinin annesi...
Meraba canım , iyiyim çok şükür...
Hazırlık olarak , hastane çantası ile ilgileniyorum şu anda...Diğer hazırlıklar doğumdan sonra inşallah...
Kızlar , bu arada bugün emzirme atleti aldım , çok kullanışlı bir şeye benziyor , aklınızda bulunsun...Hem atlet hem de südyen görevini görüyor...Geceleri de rahat yatılır...
Kizlar bu arada birbirimizin isimlerini ve yasini hic bilmiyoruz.
Ben Aysegül 29 yasindayim bir mahsuru yoksa sizlerin isimlerinide ögrenmek isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?