Bende soğan kürünü uygulamıştım ... Daha doğrusu uygulamadığım bişey kalmamıştı...Canım sen hiç soğan suyu kürünü denedin mi. Deneyip de çok faydasını görenler var. Ben de bu ay 10 gün uyguladım bakalım işe yarayacak mı.
Canım ben de 33 yaşındayım ama yaşımı göstermiyorum ( kendimi biraz teselli edeyim değil mi :) )Kizlar bu arada birbirimizin isimlerini ve yasini hic bilmiyoruz.
Ben Aysegül 29 yasindayim bir mahsuru yoksa sizlerin isimlerinide ögrenmek isterim..
telefonda konuştuğum doktor da aynen öle dedi canım. bu durum insanalrın yarısından çooğunda varmış ve bende 32. haftada kaybettim . ddediğin gibi genelde küçük haftaalrda kaybedenlerde sebep bu olabiliyomuş blki küçük d ebi etkisi vardır aam hiç üzülmedim çünkü çaresinin olduğunu biliyorum ya. çok kişi okudum böle.o iğnelerle tabi bana da önlem amaçlı kullanıır belki dedi çok gerek olmayabilir dedi. hoöozigot olması daha çok problemmiş. neys takamdım yani sende benim için başlı başına bi umutsun zaten . hepimiz için öylesin. doktor ben bile öyle olabilirim dedi. ve böyle olanalr hiç sorun yaşaamdan farkında olmadan bundan doğuruular bebklerini dedi. ama biz kayıp yaşadığımız için tedbirimizi alıyoruz.inşalalh senin bebiş doğar sonra bizimkilere gelir. gönlümüz azıcık ferahlar. bu arda sezeryan tarihi bellimi.
memnun oldum nuray ben birde neslihani biliyorum :))
melekcim en büyük umudumuz sensin bu arada bebeğin cinsiyeti ney
hadi hayırlısı canım ..Rabbim gönlüne göre versin inş. dualrım seninle.. bende puregon 300 kullanıyodum aşılamalarda.Özlenen ben puregon kullaniyorum 100 lük doz hergün
yedi günün sonunda bakalim ne olacak
Oglumda hic beklememistim ilk ay olmustu ama simdi ne hikmetse ya yumurta olmuyor yada rahim tabakasi yeterince kalinlasmiyor..
özlenencim aşılaman inşallah güzel sonuçalr verir.nezman başlıyosun. nezman sonuç belli olucak. meraklandım şimdi.
şeymacım senin d bol bol kaliteli yumoşalrın olur ve bebişe dönüşürler inşallah.,
melekcimm ben almıştım ondan benim herşeyim hazırdı. hiçbişey almıcam. sadcee harika gecelikelr alıcam öel kafamda kırmızı tacımla cci gecelikelrle kucağımda bebişim fotğraf çektirirken haayl ediyorum kendimi.
premetecim ben hamile kaldığım ay yapmıştım. bilmiyorum o etki etmiş olabilirmi.
Hayalin en kısa zamanda gerçekleşecek inşallah canımcımm...melekcimm ben almıştım ondan benim herşeyim hazırdı. hiçbişey almıcam. sadcee harika gecelikelr alıcam öel kafamda kırmızı tacımla cci gecelikelrle kucağımda bebişim fotğraf çektirirken haayl ediyorum kendimi.
Canım bebeğim kız :) İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberini de veririm sizlere...melekcim en büyük umudumuz sensin bu arada bebeğin cinsiyeti ney
Sağol canımmm...Emzirme südyeni almadım ben de , kötü görüntüsü var gerçekten...Güle güle kullan canım iyi yapmışsın. Emzirme sütyenleri pek rahat olmuyor zaten, kıyafetlerin altında çok kötü duruyor.
iyi geceler canımmm...Kızlar bugün muhabbet çok güzeldi, muhabbetinizi de doyamadım ama benim çok uykum geldi. Zaten bu saate kadar uyumayarak kendi rekorumu kırdım. Çıkıyorum ben, yatacağım. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler.
Kızlar bugün muhabbet çok güzeldi, muhabbetinizi de doyamadım ama benim çok uykum geldi. Zaten bu saate kadar uyumayarak kendi rekorumu kırdım. Çıkıyorum ben, yatacağım. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler.
melekcim cicilerini güle güle ii günlerde kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?