Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlenencim aşılaman inşallah güzel sonuçalr verir.nezman başlıyosun. nezman sonuç belli olucak. meraklandım şimdi.

şeymacım senin d bol bol kaliteli yumoşalrın olur ve bebişe dönüşürler inşallah.,

melekcimm ben almıştım ondan benim herşeyim hazırdı. hiçbişey almıcam. sadcee harika gecelikelr alıcam öel kafamda kırmızı tacımla cci gecelikelrle kucağımda bebişim fotğraf çektirirken haayl ediyorum kendimi.

premetecim ben hamile kaldığım ay yapmıştım. bilmiyorum o etki etmiş olabilirmi.

adet kanaması çok olanlar soğan suyunu yapmasın benim görümcem yaptı adeti çok oluyodu kistleri için denedi 40 gün adeti kesilmedi

Canım sen hiç soğan suyu kürünü denedin mi. Deneyip de çok faydasını görenler var. Ben de bu ay 10 gün uyguladım bakalım işe yarayacak mı.
Bende soğan kürünü uygulamıştım ... Daha doğrusu uygulamadığım bişey kalmamıştı...
polen+bal karışımı...
hayıt çayı...
ada çayı...
oturma banyosu ( aslanpençesi bitkisi ile )
oturma banyosu ( civanperçemi bitkisi ile )
Günlük kuru incir yemiştim...
Her gün okuduğum dualar...
Hatırladıklarım bunlar :) Abartmışım dimi :)

Kizlar bu arada birbirimizin isimlerini ve yasini hic bilmiyoruz.
Ben Aysegül 29 yasindayim bir mahsuru yoksa sizlerin isimlerinide ögrenmek isterim..
Canım ben de 33 yaşındayım ama yaşımı göstermiyorum ( kendimi biraz teselli edeyim değil mi :) )

Canım aklında bulunsun , fraxiparine yada clexan iğnelerinin prospektüsünde gebelikte kullanılmaz yazıyor ama innehop diye bir iğne var...İnnehopun prospektüsünde gebelik döneminde kullanılabilir yazıyormuş...İğne kullanacaksanız innehop kullanın bence , ben bunu yeni öğrendim...Benimki fraxiparine...

Kızlar bugün muhabbet çok güzeldi, muhabbetinizi de doyamadım ama benim çok uykum geldi. Zaten bu saate kadar uyumayarak kendi rekorumu kırdım. Çıkıyorum ben, yatacağım. Öpüyorum hepinizi. ıyi geceler.

Kizlar birde topiklerde gezerken gecen bir baharat macununa rastladim cok etkili diyorlar benim arkadasimda bana Türkiyeden getirtti henüz onu denemedim eger hamile kalirsam (INSAALLAH) o baharat ve bitkileri bir yakinima verecegim onunda cocugu olmuyor isterseniz size göndereyim linki

ben de derya daha yeni 27 den gün alıyorum. ben 26yı tercih ediyorum.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Iyi geceler Premete Allah rahatlik versin canim en yakin zamanda birdaha görüsmek üzere:1hug:

melekcim cicilerini güle güle ii günlerde kullan..

Özlenen ben puregon kullaniyorum 100 lük doz hergün
yedi günün sonunda bakalim ne olacak

Oglumda hic beklememistim ilk ay olmustu ama simdi ne hikmetse ya yumurta olmuyor yada rahim tabakasi yeterince kalinlasmiyor..
hadi hayırlısı canım ..Rabbim gönlüne göre versin inş. dualrım seninle.. bende puregon 300 kullanıyodum aşılamalarda.

beklenen adet tarihim 25 .. adet olduktan sonra başlıyacam inş. canım

premete senin ismin ne. ben bazen evde bile eşime sizden bahsediyorum. o bunu demiş, bu buu demiş diye. onlar kim diyo eşim. eeee arkadaşalrım diyorum.

Bende temmuzda 30 olacagim ama caktirma :kedi:

Son düzenleme:
Hayalin en kısa zamanda gerçekleşecek inşallah canımcımm...

melekcim en büyük umudumuz sensin bu arada bebeğin cinsiyeti ney
Canım bebeğim kız :) İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberini de veririm sizlere...

Güle güle kullan canım iyi yapmışsın. Emzirme sütyenleri pek rahat olmuyor zaten, kıyafetlerin altında çok kötü duruyor.
Sağol canımmm...Emzirme südyeni almadım ben de , kötü görüntüsü var gerçekten...

Kızlar bugün muhabbet çok güzeldi, muhabbetinizi de doyamadım ama benim çok uykum geldi. Zaten bu saate kadar uyumayarak kendi rekorumu kırdım. Çıkıyorum ben, yatacağım. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler.
iyi geceler canımmm...

melekcim yalnız senin o dediğin 2 iğne en çok kullanılanlar değilmi. hep onalrı duyodum ben nette konuşanalr arasında. sakıncası varsa veririlermiki doktorlar. bend ehamile kalınca riskli gebelik uzmanı bi profa gidicem takiplerim için . onalrda çok bilmiş oluyola dinlermi bizi bilmem.

Kızlar bugün muhabbet çok güzeldi, muhabbetinizi de doyamadım ama benim çok uykum geldi. Zaten bu saate kadar uyumayarak kendi rekorumu kırdım. Çıkıyorum ben, yatacağım. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler.

premete ii geceler canımm ..tatlı rüyalar.. rüyanda bizi gör..kaydirigubbakcemile3

melekcim cicilerini güle güle ii günlerde kullan..

:) Sağol canımm...Senin yeleklerde bir harika doğrusu , inşallah en kısa zamanda hepsini bebişine giydirirsin...

sweetbaby , canım sezeryan tarihim netleşince yazıcam , ama 26,27,28 nisan tarihlerinden biri olacak galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…