:) Sağol canımm...Senin yeleklerde bir harika doğrusu , inşallah en kısa zamanda hepsini bebişine giydirirsin...
sweetbaby , canım sezeryan tarihim netleşince yazıcam , ama 26,27,28 nisan tarihlerinden biri olacak galiba...
Arkadaslar önümüzdeki ay hepimiz birden hamile kalsak ne güzel olur
Sonrada bebekleri birer birer dogururuz :))
Evet canım...Zararı yok dedi doktorlar...Ama bu en son gelişmelerden biriymiş , bir arkadaş kan pıhtılaşması topiğine 1 hafta önce yazmış...Sen doktoruna sor yinede...Eğer bilseydim prospektüste gebelerde kullanabilir yazdığı için innehopu tercih ederdim ben...melekcim yalnız senin o dediğin 2 iğne en çok kullanılanlar değilmi. hep onalrı duyodum ben nette konuşanalr arasında. sakıncası varsa veririlermiki doktorlar. bend ehamile kalınca riskli gebelik uzmanı bi profa gidicem takiplerim için . onalrda çok bilmiş oluyola dinlermi bizi bilmem.
burası kalabalık arada mesajlar kaynıyo galiba
inşallahhhhhhh...Arkadaslar önümüzdeki ay hepimiz birden hamile kalsak ne güzel olur
Sonrada bebekleri birer birer dogururuz :))
ayyyyyyyyy iaimler karıştı ya. neslihancım aşılama süreini bizimle mutlaka paylaş. uamrım güzel sonuç olur. bi umt daha istiyoruz.
:)inşallah canımm...ohh ne güzel boğa burcu oluyo kızın hanım hanımcık bişey olur
Canım sezeryandan 2 ay sonra rahim toparlansın diye soğan kürünü uyguladım ...melekcim sen bu bütün denediğin şeyleri yaptığın aymı hamile kaldın.ikincisi yani bu bebeğin hemen istediğin ay oldu biliyorum ama önceki meleğin hemen mi olmuştu.
canım senin bebeğin kızmıydı?Benim şimdiki bebeğim kız ama kaybettiğim bebeğim erkekti...Hep 1 kızım , 1 oğlum olmasını isterdim...Keşke oda yaşasaydı , aralarında 1 yaş olacaktı...valla bende unuturum
Yoruldum evet :) Hepinize iyi geceler , herkesi öpüyorum...melekcim not ettim ben de o iğne isimlerini. sağol canım. sen yorulmadınmı. hadi yat . bebiş de dinelnsin annesi.
Sende kendine iyi bak canım...Kizlar benim cikmam lazim hepinizi Allaha emanet ediyorum....
Kendinize iyi bakin...
Bu geceki muhabbet cok güzeldi hepiniz cok iyisiniz
Allah hepinizin gönlünden ne geciyorsa iki mislini versin Amiin...
canım senin bebeğin kızmıydı?Benim şimdiki bebeğim kız ama kaybettiğim bebeğim erkekti...Hep 1 kızım , 1 oğlum olmasını isterdim...Keşke oda yaşasaydı , aralarında 1 yaş olacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?