Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Arkadaslar önümüzdeki ay hepimiz birden hamile kalsak ne güzel olur
Sonrada bebekleri birer birer dogururuz :))

ayyyyyyyyy iaimler karıştı ya. neslihancım aşılama süreini bizimle mutlaka paylaş. uamrım güzel sonuç olur. bi umt daha istiyoruz.

ohh ne güzel boğa burcu oluyo kızın hanım hanımcık bişey olur

melekcim sen bu bütün denediğin şeyleri yaptığın aymı hamile kaldın.ikincisi yani bu bebeğin hemen istediğin ay oldu biliyorum ama önceki meleğin hemen mi olmuştu.

Merak etme deryacim pazartesiyi iple cekiyorum sizlerede yazarim ama geceyi bulur Kizim Seyma yatmadan Interneti acmiyorum tabiki esimden sira gelirse kaydirigubbakcemile3

bende çok umutluyummmmmm.inşallah hepimiz aynı anda hamile kalsak aynı ayın anneleri olurduk süper olurdu ya

Evet canım...Zararı yok dedi doktorlar...Ama bu en son gelişmelerden biriymiş , bir arkadaş kan pıhtılaşması topiğine 1 hafta önce yazmış...Sen doktoruna sor yinede...Eğer bilseydim prospektüste gebelerde kullanabilir yazdığı için innehopu tercih ederdim ben...

burası kalabalık arada mesajlar kaynıyo galiba

canım mesajına cevap yazdım , gördün dimi , kalabalık olunca karışıyo gerçekten...

Arkadaslar önümüzdeki ay hepimiz birden hamile kalsak ne güzel olur
Sonrada bebekleri birer birer dogururuz :))
inşallahhhhhhh...

ayyyyyyyyy iaimler karıştı ya. neslihancım aşılama süreini bizimle mutlaka paylaş. uamrım güzel sonuç olur. bi umt daha istiyoruz.

inş. deryacım ,hayırlısıyla bir başlayabilsemm. ya bendede tam hafıza vardır ya sayfalar ilerleyince bende unuturm isimleri:))

ohh ne güzel boğa burcu oluyo kızın hanım hanımcık bişey olur
:)inşallah canımm...

melekcim sen bu bütün denediğin şeyleri yaptığın aymı hamile kaldın.ikincisi yani bu bebeğin hemen istediğin ay oldu biliyorum ama önceki meleğin hemen mi olmuştu.
Canım sezeryandan 2 ay sonra rahim toparlansın diye soğan kürünü uyguladım ...
oturma banyolarıda rahmi güçlendiriyormuş , rahimdeki yaraları iyileştiriyormuş diye soğan kürünü uyguladığım zamanlarda yaptım...
4. ayda korunmayı bıraktım...
sonrasında bal+polen , adaçayı , çörekotu ,incir vs ...kullandım...5. aydan sonra geldi bebişim...Yani 2. denememde...

İlk bebeğimde ilk denememizde gelmişti

melekcim not ettim ben de o iğne isimlerini. sağol canım. sen yorulmadınmı. hadi yat . bebiş de dinelnsin annesi.

Kizlar benim cikmam lazim hepinizi Allaha emanet ediyorum....

Kendinize iyi bakin...

Bu geceki muhabbet cok güzeldi hepiniz cok iyisiniz
Allah hepinizin gönlünden ne geciyorsa iki mislini versin Amiin...

evet iyice azaldık çünkü uykular geldi.. neyse kızlar boşverin ben nickimi seviyorumbana onla da hitap edebiirsiniz.

melekcim not ettim ben de o iğne isimlerini. sağol canım. sen yorulmadınmı. hadi yat . bebiş de dinelnsin annesi.
Yoruldum evet :) Hepinize iyi geceler , herkesi öpüyorum...

Kizlar benim cikmam lazim hepinizi Allaha emanet ediyorum....

Kendinize iyi bakin...

Bu geceki muhabbet cok güzeldi hepiniz cok iyisiniz
Allah hepinizin gönlünden ne geciyorsa iki mislini versin Amiin...
Sende kendine iyi bak canım...
Duan için de amiiiinnnnn diyorum...Allah seninde gönlündekinin iki mislini versin canım...

canım senin bebeğin kızmıydı?Benim şimdiki bebeğim kız ama kaybettiğim bebeğim erkekti...Hep 1 kızım , 1 oğlum olmasını isterdim...Keşke oda yaşasaydı , aralarında 1 yaş olacaktı...

canım evet kızdı melek gibi güzeldi bende hep derdim fazla beklemiycem emzirme sürem bitince hemen peşine yapıcam birlikte büyüsünler nasip değilmiş benimde ikinci erkek olacakmış gibi hissim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…