Kizlar benim cikmam lazim hepinizi Allaha emanet ediyorum....
Kendinize iyi bakin...
Bu geceki muhabbet cok güzeldi hepiniz cok iyisiniz
Allah hepinizin gönlünden ne geciyorsa iki mislini versin Amiin...
arkadaşlar bende çıkıyorum uykum geldii .. hepinizi öpüyorumm .. kendinize ii bakınn .. sevgiyle kalınn..a.s.
Kızlar biraz önce kardeşim aradı. Mete'nin doğumgününde ne diyeceğini bilemediği için arayamamış, bütün gün o da ağlamış. Karşılıklı ağlaştık. Babam Mete'nin mezarına gitmiş dün, başında yasin okumuş, onun için mevlit okutmuş. Ben herkes oğlumu unuttu diye düşünürken o herkesin aklındaymış aslında ama hiçkimse beni daha da üzmemek için bana birşey diyememiş. Ben oğlum öldükten sonra etrafımdaki insanlara çok haksızlık ettim, acımı anlamıyorlar diye herkesden soğudum, uzaklaştım. Meğerse onların da içi yanıyormuş da benim yangınımı körüklememek için susuyorlarmış. Şimdi de onlara karşı vicdan azabı hissediyorum. Kardeşim abla Mete hakkında konuşmuyoruz diye onu unuttuk sanma, o bizim her zaman aklımızda, babam sürekli mezarını ziyaret ediyor, onu hiç yalnız bırakmıyor, senin evladın gitti bizim de canımızdan can gitti dedi. Nasıl kötü oldum telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum. Özellikle babama çok haksızlık ettim, ona karşı kötü davrandığım da oldu. Oysa babacığım özellikle annem öldükten sonra bize çok düşkün oldu. Bazen insan kendi acısından etrafında olup biteni görmüyor. Hani sizinle de sürekli konuşuyoruz ya kimse bizi anlamıyor diye. Belki sizin yakınlarınız da çok üzülüyorlar ama sizi daha da dertlendirmemek için birşey olmamış gibi davranıyorlardır. Lütfen bir de bu gözle bakın onlara. Sonra benimki gibi vicdanınız sızlamasın.
Hayırlı cumalar kızlar.sinannuray inşallah hayırlı haberlerle dönersin güzel sonuçlAR çıkar Rabbim yardımcımız olsun.Bu arada kızlar bugün farkettim biraz acıyla koltuk altımda bezelye büyüklüğünde kabartı farkettim yuvarlak bişey canım sıkıldı yağ bezesidir dimi daha önce de çıktı geçti ama bu defa daha ii farkettim
teşekkür ederim ,opuyorumnanaktansizi biraz mutlu edip yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu bana.. düğmeler penguen:)))
O ter bezi iltihabı olabilir, çok can acıtır, terlemeyi önleyen roll-on kullanmaktan olur, antibiyotik kullanmadan geçmez, geçmiş olsun arkadaşıma.s.
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bildiğiniz gibiyim...
giden oğlum geri geliyor sanki cinsiyetini öğrendim buda erkek umutun kardeşii!!! abisi kardeşinin erkek olmasını istemiş...doktorum erkek dediğinde dünyalar benim oldu eğer bişi olmadan doğurabilirsem yaşamadıklarımızı yaşıcaz inşallah.
Sağol canım teri önleyici bişey kullanmadım ki ben biraz ağrı hissttim elimi attım farkettim hala duruyo ne büyümüş ne küçülmüş ohaoldumsmile
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bildiğiniz gibiyim...
giden oğlum geri geliyor sanki cinsiyetini öğrendim buda erkek umutun kardeşii!!! abisi kardeşinin erkek olmasını istemiş...doktorum erkek dediğinde dünyalar benim oldu eğer bişi olmadan doğurabilirsem yaşamadıklarımızı yaşıcaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?