Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

tamam canım yaaa darısı tüm yoldaş kardeşlerimee.
bende onları merak ediyordum hey gidi günlerrr çok sevindimm sağlıkla gelsinler inşallah.

mhtp cımmm çok çektin ama az kaldııı..biticek sonunda. dualarım seninlee..

yeni gelen arkadaşlar hepinize selamlar fazla takip edemedimm acınız acımız..sizde kendinize ii bakın.

Allahım ne güzel haber bu Rabbim sana ve babasına bağışlasın oğluşunu merak etme annesine sıkı sıkı tutundu Rabbim korusun :Saruboceq:

selam melek anneleri hani 2 ay kadar önce erken doğum yapan bir tanıdığımızdan bahsetmiştim sizlere belki hatırlarsınız bebekler tüptü ve 27 hafta tamamlandığında doğmuşlardı. Bebeklerden biri tamamen iyileşip taburcu oldu inanabiliyor musunuz? Hemen hemen hiçbir sağlık sorunu kalmamış evine gitmiş annesine kavuşmuuuuşşşş. Çok sevindim umut verici bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Önce rabbim sonra yenidoğan yoğun bakım ünitesi sayesinde artık minicik prematüreler bile yaşatılıyor hem de sağlıklarına kavuşup normal bebekler gibi gidiyorlar annelerinin yanına. Ama herşeyden önce kader bunu biliyorum. Öbür bebeğe gelince, o erkek ve erkek bebekler daha dayanıksız oluyorlarmış toparlayamamış henüz beyinde ödem ve barsaklarda problem varmış. Savaşmaktan vazgeçmiyormuş çok inatçıymış doktorlar hayret etmişler azmine. ınşallah savaşı kazanır. Annesini üzmez.

Ben daha yeniyim sonuçta ama ben de ne olur yaz diyorum, hepimizin umuda öyle çok ihtiyacı var ki... Ayrıca gerçekten de çoook mutlu oluyorum çünkü hepimizin yarım kalan hayalleri var, bunları şimdi sizinle yaşayacağız, sonra inşallah bizlerin sırası gelecek ve o zaman da onları paylaşacağız. Burası sadece dert ve ağlama yeri olmamalı , bize umut ve heyecan da aşılamalı, sonuçta hayat hep bu duygulardan oluşmuyor mu, hepsi içiçe değil mi? Sana ve eşine sağlıkla ve keyifle büyüteceğiniz hayırlı, sağlıklı, vaktinde doğan, normal evlatlar diliyorum, heyecanını inan yürekten paylaşıyorum ve darısı inşallah hepimize diyorum...opuyorumnanaktan

Çok çoook çoook sevindin, bu haberler içimizde nasıl umut oluyor, nasıl güneş açtırıyor... Şükürler olsun Allahıma... Allahım hiçbir loğusanın kucağını boş bırakmasın...:Saruboceq:

selam arkadaşlar.
dün akşam güzel sohbet etmişsiniz,herkes içini dökmüş galiba.
allah herbirimize en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip eder inşallah ve de yarım kalan hayellerimiz gerçek olur.bende sizler gibiyim kaybedeli beş buçuk ay oldu.
olaylara olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum.bebeğim kalp hastasıydı eğer yaşasaydı hastaneler ve ameliyatlarla geçecek kısacık bir hayatı olacaktı.en azından çok acı çekmedi diye düşünüyorum.
geriye değil artık önüme bakmaya çalışıyorum.bu çok zor ama hayat devam ediyor işte...

Allahım çok büyüksün inşallah o da iyileşir toparlanır çok sevindim tez zamanda annesine kavuşsun oda :Saruboceq:

:
selam arkadaşım..benim meleğimde kalp hastası doğdu..bende kurtuldu diyorum bazen kendi kendime..5.5 ay olmuş...artık bebek düşünüyorsunuzdur...inşallah olmaz ama insan bazen bidaha olur mu diyor kendi kendine...ama hayat işte...herşey olacağına varıyor...inşallah hamile haberini alırım...umut dolar yüreğime..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum negüzel sohbetler etmişiniz
sevindim sizlerin adına.

kızlar ben rahatsızdım yüksek tansiyo çıktı bende
hep stresten ya.annem yanımdaydı 3 gündür.
yememe içmeme dikat etmemi söyledi doktur.

sık sık giremeyeilirim girersemde başka topiklerde olabilirim
sakın yanlış anlamyın beni
hep aklımda hep düşünme kendime zarar veriyoru
oğlumu kaybedeli 7 ay oldu
yeniden hamile kalmak istiyorum ama
kendimi şartlandırıyorum
buda engelliyor
nasıl çıkacam bu işin içinden bilemiyorum.

evet canım artık düşünüyoruz.bende tekrar aynı şeyle karşılaşırmıyım diye zaman zaman düşünmüyor değilim.korkuyorum.ama denemeden bilemem ,olunlu düşünmeye çalışıyorum sadece.
biz herhangi bir neden bulamadık.doktorlar bebeğin rahatsızlığına neden olabilecek pek çok şey söylediler ama hiç biri bize uymuyor.
sadece şansızlık olarak görüyoruz bu durumu.birde genetik olma ihtimali var o da ikinci bebekte belli olacak artık..tabiki bu da en kötüsü.
sizin bebeğin rahatsızlığı neydi,bu durumun nedenini tesbit edebildiniz mi ?siz nezaman ikinciyi düşünüyorsunuz ?

merhaba arkadaşlar.acılar ortak hale gelince,insanın kendini anlayacak kişileri bulması da zor olmuyor.bende malesef erken doğum yapıp bebeklerini kaybedenlerdenim.24+4 haftalık ikiz kızlarım sezeryanla dünyaya getirildi.plasenta previa.kızımın biri rahim ağzında yerleşmiş ve yoğun bir kanama ile 24 martta doğum yaptım.kanama anne hayatını tehtit ettiği için bebekler sonlandırıldı.biri 4 gün diğeri ise 16 gün yaşayabildi.biri 670 gr,diğeri 780 gr dünyaya geldiler ama şimdi acı çekmekten kurtuldu yavrularım.bir çok sağlık problemleri vardı.hastanede onları makinalara bağlı görmek bana daha çok acı veriyordu.hakkımızda hayırlısı diyorum ve herkese sabırlar diliyorum.allahım hayırlısıyla tekrardan anne olmayı bizlere nasib etsin.

Canım bu çok güzel bir haber. İnşallah öbür bebek de biran önce sağlığına kavuşur da yuvasına gider. Allah hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın.

Canım geçmiş olsun. Daha yaşın çok genç belki dediğin gibi strese bağlı geçici bir durumdur. Hatırlarsan benim de bir dönem tansiyonum yükselmişti sonra kendiliğinden normale döndü. Dikkat et kendine.

Nayicim Allah sabırlar versin. Bu acıyla yaşamak çok zor ama dayanmaktan başka çare yok. Allah tekrarından korusun, en kısa zamanda tekrar anneliği nasip etsin.

Premete teşekürler.inşallah sende bir an önce hamile kalır ve bizlere umut olursun.

arkadaşlar.benim sütüm hala kesilmedi.inanılmaz derecede akıyor.çok şükür ağrı fazla olmuyor ama çok üzülüyorum.

arkadaşlar.benim sütüm hala kesilmedi.inanılmaz derecede akıyor.çok şükür ağrı fazla olmuyor ama çok üzülüyorum.

başın sağolsun nayi
Rabbim hiçbirimize bir daha yaşatmasın
benim de sütüm günlerce aktı
aktı aktı
o aktıkça benim gözümden yaşlar aktı
meleğime nesip olmadı diye
sonra içimden kimbilir Cennet'te süt çeşmelerinin başındadır dedim
ilk günler ağrı olmadı bende de
ama 10 gün kadar sonra ağrı olmaya başladı
doktor bi ilaç vermişti zaten içinde iki tane vardı bir tanesini aldım, 2.ye gerek kalmadı
ama ilacın ismini hatırllayamıyorum
doktoruna bir sor istersen

canım çok sevindim
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
gerçekten buradaki hamileler bizlere çook umut oluyor
ben çevremdekileri gördüğümde çok üzülüyorum, dayanamıyorum ağlıyorum
ama buradakileri duyunca içime bir sevinç doğuyor
bu topik de sankı roman gibi oldu
başlarda hep hüzünler vardı ama ilerledikçe hep güzel haberler gelmeye başladı
ve bu güzeyl haberler de devam edecek
romanımız mutlu sonla bitecek
hele bir de Cennet'teki romanımız olacak ki
inşallah o hepsinden güzel olacak opuyorumnanaktan

Hapın adı dostinex. Ben de kullanmıştım. Nayicim sen de kullan şimdi sıkıntı vermese bile Alicim'in de dediği gibi sütün biriktikçe iltihaplanıp ağrı ve ateş yapmaya başlar. Onun ağrısı da çok kötü oluyor yerinden kıpırdayamıyorsun bu sıkıntının arasında bir de onunla uğraşma.

premete, sana özelden yazacaktım ama mesaj sayım yeterli gelmedi, ben doğal yollarla hamile ladım şuan 7+3 deyim, kan sulandırıcı olarak clexan 0,4 kullanıyorum, kısa zamanda inşallah sende meleğine kavuşursun umutlu ol canım bol bol dua et

nayi26 arkadaşım 3 melek annesiyim benim de ikinci gebeliğim ikizdi 21 haftalıken kaybettim biri plasenta previa idi. Bu plasenta previa denen olay ikiz gebeliklerde daha fazla oluyor ve bebk kaybına neden olabiliyor. Senin kanaman olmuş benim de plasenta rahim ağzında olduğu için enfeksiyon oldu ve erken membran rüptürü ile suyumun gelmesi sonrası kaybettim
Acını paylaşıyorum. Ne zaman istersen buraya aramıza gel ben bu topik olmasaydı herhalde çok kötü durumlara gelecektim ruhen. Buradaki aynı acıları yaşamış melek anneleri ile tanışıp sohbet etmek rahatlattı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…