Eğer çok acımıyorsa terbezi iltihabı değildir, benim bir kere olmuştu, kollarımı acısından kaldıramıyordum. Yağ bezesidir o zaman, hiç canını sıkma, yine de doktoruna bir danış bakalım ne diyecek.
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bildiğiniz gibiyim...
giden oğlum geri geliyor sanki cinsiyetini öğrendim buda erkek umutun kardeşii!!! abisi kardeşinin erkek olmasını istemiş...doktorum erkek dediğinde dünyalar benim oldu eğer bişi olmadan doğurabilirsem yaşamadıklarımızı yaşıcaz inşallah.
Premeteee sağolasın canım yaaa rüyada gibiyimmm sanki ...iğnemi oluyorum hergün profa başladım yüksek riski gebelikler uzmanı iğneye gerek yok ama sen yap yinede diyor başkada bişi kullanmıyorum laf aramızda bıktım iğneden artık zor enjekte ediyorum ne yapim yaa dayanıcam sonuna kadarr...bende girmek istiyorum buraya ama sanki birilerini üzermiyim kırarmıyım endişesi var fazlada bahsedince üzülünür gibime gelior belkide saçma ..çünkü ben mhtp melek falan hamile olunca çok mutlu olmuştum ve bende yazmalarını istiyordum şimdi ben nie böleyim bilmiorum :S ama giricem haberdar edicem sizleri...çok zor buldum çabuk kaybetmek istemiyorum artık.DARISII TEKRARDAN SİZLERİN BAŞINA.
selam melek anneleri hani 2 ay kadar önce erken doğum yapan bir tanıdığımızdan bahsetmiştim sizlere belki hatırlarsınız bebekler tüptü ve 27 hafta tamamlandığında doğmuşlardı. Bebeklerden biri tamamen iyileşip taburcu oldu inanabiliyor musunuz? Hemen hemen hiçbir sağlık sorunu kalmamış evine gitmiş annesine kavuşmuuuuşşşş. Çok sevindim umut verici bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Önce rabbim sonra yenidoğan yoğun bakım ünitesi sayesinde artık minicik prematüreler bile yaşatılıyor hem de sağlıklarına kavuşup normal bebekler gibi gidiyorlar annelerinin yanına. Ama herşeyden önce kader bunu biliyorum. Öbür bebeğe gelince, o erkek ve erkek bebekler daha dayanıksız oluyorlarmış toparlayamamış henüz beyinde ödem ve barsaklarda problem varmış. Savaşmaktan vazgeçmiyormuş çok inatçıymış doktorlar hayret etmişler azmine. İnşallah savaşı kazanır. Annesini üzmez.
selam melek anneleri hani 2 ay kadar önce erken doğum yapan bir tanıdığımızdan bahsetmiştim sizlere belki hatırlarsınız bebekler tüptü ve 27 hafta tamamlandığında doğmuşlardı. Bebeklerden biri tamamen iyileşip taburcu oldu inanabiliyor musunuz? Hemen hemen hiçbir sağlık sorunu kalmamış evine gitmiş annesine kavuşmuuuuşşşş. Çok sevindim umut verici bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Önce rabbim sonra yenidoğan yoğun bakım ünitesi sayesinde artık minicik prematüreler bile yaşatılıyor hem de sağlıklarına kavuşup normal bebekler gibi gidiyorlar annelerinin yanına. Ama herşeyden önce kader bunu biliyorum. Öbür bebeğe gelince, o erkek ve erkek bebekler daha dayanıksız oluyorlarmış toparlayamamış henüz beyinde ödem ve barsaklarda problem varmış. Savaşmaktan vazgeçmiyormuş çok inatçıymış doktorlar hayret etmişler azmine. İnşallah savaşı kazanır. Annesini üzmez.
selam arkadaşlar.
dün akşam güzel sohbet etmişsiniz,herkes içini dökmüş galiba.
allah herbirimize en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip eder inşallah ve de yarım kalan hayellerimiz gerçek olur.bende sizler gibiyim kaybedeli beş buçuk ay oldu.
olaylara olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum.bebeğim kalp hastasıydı eğer yaşasaydı hastaneler ve ameliyatlarla geçecek kısacık bir hayatı olacaktı.en azından çok acı çekmedi diye düşünüyorum.
geriye değil artık önüme bakmaya çalışıyorum.bu çok zor ama hayat devam ediyor işte...
MÜSTAKBEL HAMİLELER LİSTESİ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]
Herşey içimizde kaldı, bir yumru gibi oturdu yüreğimize özlemlerimiz. Allah bir dahaki hamileliğimize herşeyi doya doya, gönlümüze göre yaşamayı nasip etsin. Kırmızı kurdele olayına ben de hastayım. Önceden çok sinir olurdum öyle kırmızı kırmızı, hatta büyük ihtimalle oğlum zamanında ve sağlıklı doğsaydı kırmızı kurdele falan takmazdım. Ama gel gör ki şimdi en çok ona özeniyorum.
canım ben adet olmama fazla üzülmediğimi düşünüyodum ama doğru olabilir nede olsa kendimizi şartlandırmıştık korunmadık olur diye umut ettik hatta bazı belirtilerim hamile olduğumu düşündürdü üzülmedim sanıyodum ama üzülmüşüm demekki heralde ilk denemede tutmasını istiyodum neyse fazla bekletmesinler de bir kaç aya razıyım bu arada hiç sigara içmem ama bi sigara iki tane anti depresan hapı içtim bide sizinle muhabbet iyi geldi
evet canım artık düşünüyoruz.bende tekrar aynı şeyle karşılaşırmıyım diye zaman zaman düşünmüyor değilim.korkuyorum.ama denemeden bilemem ,olunlu düşünmeye çalışıyorum sadece.:
selam arkadaşım..benim meleğimde kalp hastası doğdu..bende kurtuldu diyorum bazen kendi kendime..5.5 ay olmuş...artık bebek düşünüyorsunuzdur...inşallah olmaz ama insan bazen bidaha olur mu diyor kendi kendine...ama hayat işte...herşey olacağına varıyor...inşallah hamile haberini alırım...umut dolar yüreğime..
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum negüzel sohbetler etmişiniz
sevindim sizlerin adına.
kızlar ben rahatsızdım yüksek tansiyo çıktı bende
hep stresten ya.annem yanımdaydı 3 gündür.
yememe içmeme dikat etmemi söyledi doktur.
sık sık giremeyeilirim girersemde başka topiklerde olabilirim
sakın yanlış anlamyın beni
hep aklımda hep düşünme kendime zarar veriyoru
oğlumu kaybedeli 7 ay oldu
yeniden hamile kalmak istiyorum ama
kendimi şartlandırıyorum
buda engelliyor
nasıl çıkacam bu işin içinden bilemiyorum.
merhaba arkadaşlar.acılar ortak hale gelince,insanın kendini anlayacak kişileri bulması da zor olmuyor.bende malesef erken doğum yapıp bebeklerini kaybedenlerdenim.24+4 haftalık ikiz kızlarım sezeryanla dünyaya getirildi.plasenta previa.kızımın biri rahim ağzında yerleşmiş ve yoğun bir kanama ile 24 martta doğum yaptım.kanama anne hayatını tehtit ettiği için bebekler sonlandırıldı.biri 4 gün diğeri ise 16 gün yaşayabildi.biri 670 gr,diğeri 780 gr dünyaya geldiler ama şimdi acı çekmekten kurtuldu yavrularım.bir çok sağlık problemleri vardı.hastanede onları makinalara bağlı görmek bana daha çok acı veriyordu.hakkımızda hayırlısı diyorum ve herkese sabırlar diliyorum.allahım hayırlısıyla tekrardan anne olmayı bizlere nasib etsin.
arkadaşlar.benim sütüm hala kesilmedi.inanılmaz derecede akıyor.çok şükür ağrı fazla olmuyor ama çok üzülüyorum.
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir bildiğiniz gibiyim...
giden oğlum geri geliyor sanki cinsiyetini öğrendim buda erkek umutun kardeşii!!! abisi kardeşinin erkek olmasını istemiş...doktorum erkek dediğinde dünyalar benim oldu eğer bişi olmadan doğurabilirsem yaşamadıklarımızı yaşıcaz inşallah.
arkadaşlar.benim sütüm hala kesilmedi.inanılmaz derecede akıyor.çok şükür ağrı fazla olmuyor ama çok üzülüyorum.
başın sağolsun nayi
Rabbim hiçbirimize bir daha yaşatmasın
benim de sütüm günlerce aktı
aktı aktı
o aktıkça benim gözümden yaşlar aktı
meleğime nesip olmadı diye
sonra içimden kimbilir Cennet'te süt çeşmelerinin başındadır dedim
ilk günler ağrı olmadı bende de
ama 10 gün kadar sonra ağrı olmaya başladı
doktor bi ilaç vermişti zaten içinde iki tane vardı bir tanesini aldım, 2.ye gerek kalmadı
ama ilacın ismini hatırllayamıyorum
doktoruna bir sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?