mrb arkadaşlar
buğün zor uyandım
kalkmam gerekiyordu
rahatsılığımdan beri evi hiç temzilememiştim
mecbur kalkıp temizlik yaptım
herşey istediğim gibi olmadı ama
buna şükür yavvaş yavaş yapacagım.
eşim çalışıyor buğün.
gelsede biraz dışarı çıksak negüzel olurdu.
merhaba arkadaşlar.acılar ortak hale gelince,insanın kendini anlayacak kişileri bulması da zor olmuyor.bende malesef erken doğum yapıp bebeklerini kaybedenlerdenim.24+4 haftalık ikiz kızlarım sezeryanla dünyaya getirildi.plasenta previa.kızımın biri rahim ağzında yerleşmiş ve yoğun bir kanama ile 24 martta doğum yaptım.kanama anne hayatını tehtit ettiği için bebekler sonlandırıldı.biri 4 gün diğeri ise 16 gün yaşayabildi.biri 670 gr,diğeri 780 gr dünyaya geldiler ama şimdi acı çekmekten kurtuldu yavrularım.bir çok sağlık problemleri vardı.hastanede onları makinalara bağlı görmek bana daha çok acı veriyordu.hakkımızda hayırlısı diyorum ve herkese sabırlar diliyorum.allahım hayırlısıyla tekrardan anne olmayı bizlere nasib etsin.
arkadaşlar.benim sütüm hala kesilmedi.inanılmaz derecede akıyor.çok şükür ağrı fazla olmuyor ama çok üzülüyorum.
evet canım artık düşünüyoruz.bende tekrar aynı şeyle karşılaşırmıyım diye zaman zaman düşünmüyor değilim.korkuyorum.ama denemeden bilemem ,olunlu düşünmeye çalışıyorum sadece.
biz herhangi bir neden bulamadık.doktorlar bebeğin rahatsızlığına neden olabilecek pek çok şey söylediler ama hiç biri bize uymuyor.
sadece şansızlık olarak görüyoruz bu durumu.birde genetik olma ihtimali var o da ikinci bebekte belli olacak artık..tabiki bu da en kötüsü.
sizin bebeğin rahatsızlığı neydi,bu durumun nedenini tesbit edebildiniz mi ?siz nezaman ikinciyi düşünüyorsunuz ?
selam arkadaşlar.
dün akşam güzel sohbet etmişsiniz,herkes içini dökmüş galiba.
allah herbirimize en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip eder inşallah ve de yarım kalan hayellerimiz gerçek olur.bende sizler gibiyim kaybedeli beş buçuk ay oldu.
olaylara olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum.bebeğim kalp hastasıydı eğer yaşasaydı hastaneler ve ameliyatlarla geçecek kısacık bir hayatı olacaktı.en azından çok acı çekmedi diye düşünüyorum.
geriye değil artık önüme bakmaya çalışıyorum.bu çok zor ama hayat devam ediyor işte...
premete, sana özelden yazacaktım ama mesaj sayım yeterli gelmedi, ben doğal yollarla hamile ladım şuan 7+3 deyim, kan sulandırıcı olarak clexan 0,4 kullanıyorum, kısa zamanda inşallah sende meleğine kavuşursun umutlu ol canım bol bol dua et
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum negüzel sohbetler etmişiniz
sevindim sizlerin adına.
kızlar ben rahatsızdım yüksek tansiyo çıktı bende
hep stresten ya.annem yanımdaydı 3 gündür.
yememe içmeme dikat etmemi söyledi doktur.
sık sık giremeyeilirim girersemde başka topiklerde olabilirim
sakın yanlış anlamyın beni
hep aklımda hep düşünme kendime zarar veriyoru
oğlumu kaybedeli 7 ay oldu
yeniden hamile kalmak istiyorum ama
kendimi şartlandırıyorum
buda engelliyor
nasıl çıkacam bu işin içinden bilemiyorum.
merhaba arkadaşlar.acılar ortak hale gelince,insanın kendini anlayacak kişileri bulması da zor olmuyor.bende malesef erken doğum yapıp bebeklerini kaybedenlerdenim.24+4 haftalık ikiz kızlarım sezeryanla dünyaya getirildi.plasenta previa.kızımın biri rahim ağzında yerleşmiş ve yoğun bir kanama ile 24 martta doğum yaptım.kanama anne hayatını tehtit ettiği için bebekler sonlandırıldı.biri 4 gün diğeri ise 16 gün yaşayabildi.biri 670 gr,diğeri 780 gr dünyaya geldiler ama şimdi acı çekmekten kurtuldu yavrularım.bir çok sağlık problemleri vardı.hastanede onları makinalara bağlı görmek bana daha çok acı veriyordu.hakkımızda hayırlısı diyorum ve herkese sabırlar diliyorum.allahım hayırlısıyla tekrardan anne olmayı bizlere nasib etsin.
arkadaşlar.benim sütüm hala kesilmedi.inanılmaz derecede akıyor.çok şükür ağrı fazla olmuyor ama çok üzülüyorum.
premete, sana özelden yazacaktım ama mesaj sayım yeterli gelmedi, ben doğal yollarla hamile ladım şuan 7+3 deyim, kan sulandırıcı olarak clexan 0,4 kullanıyorum, kısa zamanda inşallah sende meleğine kavuşursun umutlu ol canım bol bol dua et
nayi26 arkadaşım 3 melek annesiyim benim de ikinci gebeliğim ikizdi 21 haftalıken kaybettim biri plasenta previa idi. Bu plasenta previa denen olay ikiz gebeliklerde daha fazla oluyor ve bebk kaybına neden olabiliyor. Senin kanaman olmuş benim de plasenta rahim ağzında olduğu için enfeksiyon oldu ve erken membran rüptürü ile suyumun gelmesi sonrası kaybettim
Acını paylaşıyorum. Ne zaman istersen buraya aramıza gel ben bu topik olmasaydı herhalde çok kötü durumlara gelecektim ruhen. Buradaki aynı acıları yaşamış melek anneleri ile tanışıp sohbet etmek rahatlattı beni.
Hazerözlem hiçbir ölüm sebepsiz olmuyor. Peygamberler Tarihi isimli bir kitap okuyorum bu aralar vakit buldukça. Orada Rabbimiz meleklerinden Azrail'e kullarının canını alma görevini verdiğinde ilk önce bu görevi herkesin kendisinden nefret edeceğini söyleyerek almak istememiş ve Rabimmiz de demiş ki: Her ölüm için bir sebep veririm kimse senden bilmez ve nefret etmezler.
Dolayısı ile tamam plasenta previa vardı ve bu kayıplarımıza yol açtı ama önce kader önce yazgı. Başka bir doktor (kendi doktoruma artık gitmiyorum) bana çok şiddetli enfeksiyonlar geçirip sapasağlam zamanında doğum yapanlar var dedi. Plasenta previa olup hiç kanama veya enfesiyon olmayanlar da var. Ama biz bunu yaşayacakmışız yanacakmışız. Yine de ne kendimi ne de doktorları affedemiyorum bir türlü sen haftalarca hastanede yatmışsın en azından benim enfeksiyon suyum geldikten sonra anlaşılabildi ancak. Belki hiçbirşey değişmeyecekti yine kaybedecektim ama en azından elimizden gelen herşeyi yapmış olacaktık eğer önceden anlaşılabilseydi. bebeklerim gitmeden 1 gün önce bile herşey normal dendi bana.
seblevciğim nerelerdesin çoktandır uğramamıştın. İyisin değil mi? Bebek çalışmaları başlamıştır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?