Ben o kişiler (doktor diyesim gelmedi şu anda) ne kendi hakkımı ne yavrularımın hakkını helal edemem.
Bir de sinanuryacığım inşallah hayırlısı ile gebe kaldıktan sonra en iyisine gitsen bile en az iki doktora git. Ayıp olur mu falan deme git ne olur. Bütün melek anneleri için söylüyorum bunu aslında.
Birşey soracağım kızlar facedeki melek annelerine üye olanlarınız var ama ben kimin kim olduğunu anımsayamadım. bileniniz var mı ....
Hazerözlem hiçbir ölüm sebepsiz olmuyor. Peygamberler Tarihi isimli bir kitap okuyorum bu aralar vakit buldukça. Orada Rabbimiz meleklerinden Azrail'e kullarının canını alma görevini verdiğinde ilk önce bu görevi herkesin kendisinden nefret edeceğini söyleyerek almak istememiş ve Rabimmiz de demiş ki: Her ölüm için bir sebep veririm kimse senden bilmez ve nefret etmezler.
Dolayısı ile tamam plasenta previa vardı ve bu kayıplarımıza yol açtı ama önce kader önce yazgı. Başka bir doktor (kendi doktoruma artık gitmiyorum) bana çok şiddetli enfeksiyonlar geçirip sapasağlam zamanında doğum yapanlar var dedi. Plasenta previa olup hiç kanama veya enfesiyon olmayanlar da var. Ama biz bunu yaşayacakmışız yanacakmışız. Yine de ne kendimi ne de doktorları affedemiyorum bir türlü sen haftalarca hastanede yatmışsın en azından benim enfeksiyon suyum geldikten sonra anlaşılabildi ancak. Belki hiçbirşey değişmeyecekti yine kaybedecektim ama en azından elimizden gelen herşeyi yapmış olacaktık eğer önceden anlaşılabilseydi. bebeklerim gitmeden 1 gün önce bile herşey normal dendi bana.
Günaydın Melek anneleri. Herkeze iyi haftalar. Hafta sonu maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz. Oku oku bitiremedim neyse kaçırdığım birşey varsa söylersiniz. Bende Cumartesi günü 20'lik dişimi aldırdım. Cumartesi gecesi bitmek bilmedi, hala kötüyüm yüzüm şiş.
Arkadaşlar bu arada benim çok fazla saçım dökümeye başladı hiç dökümezdi çok korkmaya başladım. Mevsimsel desem mevsimsel olmaycak kaladar çok ne yapsam acaba? Bana akıl verin kızlar
Kızlar bu arada size benden bir tavsiye, özel sağlık sigortası yaptırın. İlk yıl doğumu ödemiyor yani en erken sözleşmeden 3 ay sonra hamile kalabilirsin diyor, değişti mi bilmiyorum,biz 3 yıl önce yaptırmıştık, böyleydi. Hamileliğimde, ilkinde 2 hafta, doğumda da 10 gün acıbadem kadıköyde yattım, toplam faturamız 16-17 bin lira civarındaydı, bizim cebimizden çıkan 2 bin civarı, en fazla. Oğlum küvözde sadece 3 saat kaldı, faturası 700 lira idi. Ve en iyi doktorlar ilgilendi hep . Zaten hep sıkıntılarla uğraşıyoruz, bari maddi olarak bunalmayalım. Bir araştırın derim...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?