Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar bu gece yine kalabalık burası ne güzel melek anneleri birarya geliyoruz burada
denizim 16 nasılsın biraz daha toparladın mı arkadaşım?

haklısın map bende bir dr gidip aradada zeynep kamile gitmek istiyorum çünkü devlete gitmekte fayda var zeynep kamil doğum üzerine ii bir hastane sıra çok var ve pek iç açıcı görünmesede doğum üzerine iyi bir hastane..

Aynen devlete özellerden daha çok güveniyorum artık ben de. Ama kalabalık, bekleme ve randevu sıkıntısı hep var. Ona da katlanılır artık.

canım benim düşük tehlikem vardı iki doktora gidiyodum herşey normale dönünce tek doktora düşmüştüm ama bidaha kalırsam kesinlikle iki doktora gitmeyi düşünüyorum

Birşey soracağım kızlar facedeki melek annelerine üye olanlarınız var ama ben kimin kim olduğunu anımsayamadım. bileniniz var mı ....

annem birisiyle tanışmış çocuğunu devlet hastanesinde doğurmuş cerrahpaşa mı hasekimi tam hatırlamıyorum 500 grammış düşünsenize ne küçük o kadar ilgilenmişlerki kadın demiş özelller ilgilenmi fazla bilmiyolar devlette herşey araştırılıyo tekrar hamile kalınca kesinlikle devlete gidicem şu an kadının çocuğu 3 yaşında ve gayet sağlıklıymış

kızlar sezaryen olduğum hastanede ki dr bana kan sulandırıcı başlayalım sonraki hamileliğinde demişti dr gideceğim zaman bu hafta soracağım doktoruma, sonrası hayırlısı inşallah folik asit içmeye başladım bide demirime falan baktıracağım tam kan testi yaptıracağım ona göre vitaminlerime başlayacağım ...

Doğru söylüyorsun Map, hayatta hiçbirşey boşa değil, ama insan yine de sebebini bilmek istiyor hep. Hepimizin acısı aynı ama türlü şekillerde yaşanmış. Aynı sona ulaşan farklı senaryolar gibi... Dediğin gibi kaderimizde bu varmış demekten ve kabullenmekten başka çaremiz yok. Ben hastaneye acil serklaj için yattım, enfeksiyon tedavisi gördüm ve iki hafta sonra taburcu oldum. Acıbadem kadıköyde yatmıştım, oradaki doktorum verebileceğimiz bütün antibiyotiği verdik, bundan sonra enfeksiyon gittikçe azalacaktır dedi ve ilaç vermeden taburcu etti. 3 haftada evde yattım, wc harici hiç kalkmadan, ve bir gece saat 3 te suyum geldi. Hastanede suyum geldikten sonra enfeksiyonun devam ettiği anlaşıldı, kasılmalar başlamıştı, durduruldu, bir hafta daha hastanede yattım ama sonrasında tekrar kasılmalar sancı ve doğum... Yani aslında ben de suyum gelene kadar habersizdim neredeyse, ve saf saf sıkıntılar artık bitti, alışverişe başlayalım diye düşünüyorduk. Amann yine ne kadar uzun yazdım, sıkmayayım sizi... Kader, yazgı, karma... Adı herneyse... Ya şa ma mız ge re ki yor muş.... :çok üzgünüm:

Kızlar bu arada size benden bir tavsiye, özel sağlık sigortası yaptırın. ılk yıl doğumu ödemiyor yani en erken sözleşmeden 3 ay sonra hamile kalabilirsin diyor, değişti mi bilmiyorum,biz 3 yıl önce yaptırmıştık, böyleydi. Hamileliğimde, ilkinde 2 hafta, doğumda da 10 gün acıbadem kadıköyde yattım, toplam faturamız 16-17 bin lira civarındaydı, bizim cebimizden çıkan 2 bin civarı, en fazla. Oğlum küvözde sadece 3 saat kaldı, faturası 700 lira idi. Ve en iyi doktorlar ilgilendi hep . Zaten hep sıkıntılarla uğraşıyoruz, bari maddi olarak bunalmayalım. Bir araştırın derim...

Günaydın kızlar, hepinize iyi haftalar. Bu hafta ilk bebeğimizin anne karnındaki son haftası.

MÜSTAKBEL HAMıLELER LıSTESı

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Sinannuray|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Kızlar mayısta korunmayı bırakacaklar varsa listemize ekleyelim. Denizim16 bu hafta senin haftan kalbimiz de, dualarımız da seninle.

premete,alicim,map,sinannuray,hazerözlem hepinize çok teşekür ederim.inşallah müjdeli haberlerimizide paylaşmak nasib olur.

Günaydın Melek anneleri. Herkeze iyi haftalar. Hafta sonu maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz. Oku oku bitiremedim neyse kaçırdığım birşey varsa söylersiniz. Bende Cumartesi günü 20'lik dişimi aldırdım. Cumartesi gecesi bitmek bilmedi, hala kötüyüm yüzüm şiş.

Arkadaşlar bu arada benim çok fazla saçım dökümeye başladı hiç dökümezdi çok korkmaya başladım. Mevsimsel desem mevsimsel olmaycak kaladar çok ne yapsam acaba? Bana akıl verin kızlar

Canım geçmiş olsun. Hamilelikten önce 20'lik dişinden kurtulman iyi olmuş.

Arkadaşlar bu arada benim çok fazla saçım dökümeye başladı hiç dökümezdi çok korkmaya başladım. Mevsimsel desem mevsimsel olmaycak kaladar çok ne yapsam acaba? Bana akıl verin kızlar

Canım benimde aynen nisana girdik gireli sağlarım su gibi akıyo yastığın üzeri saçla dolu mevsimsel büyük ihtimalle ee birazda stres ohaoldumsmile

Ben sigorta yaptırdım şubat ayında ama bu ay hamile kalırsam bir işe yaramayacak. Neyse olsun sorun yok. Zaten geçen sene yaptıracaktım hamile kaldım diye yaptırmamıştım o yüzden bu sene öylde olsa böylede olsa yaptırdım. Her seneyde yeneleyeceğim. Nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…