Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar meraba nasılsınız. baya sohbetler edilmiş yine bakıyorumda. bend ebu güzel havalarda oğluşumla olmayı hyl ediyorum her an. hiç aklımdan çıkmıyo. insnın tüm kurduğu hayallaer hamilelik bebk ve annelik üzerrine mi olur ya. hayatımın merkezi. asla değiştiremiyorum. yaşama anlamım oldu. inşallah bian önce kavuşuruz.

herkese merhabalar. premetecim bana dair umutlar besliyosunuz ama benim pek umudum yok çünkü bacak ağrıalrım devam ediyo ve bana göre bu adet belirtisi .olursa gerçekten büyük süpriz olucak. hatta dayanamadım az önce doktorumu aradım adet olur olmaz aşılamaya gelicem randevuda bi sıkıntı olmaz dimi dedim. yani benim zaten biraz tembellik sözkonusu biraz yavaş büyüyolardı . bunu da biliyorum ya sanki olmıyacakmış gibi geliyo. beklemektense bi kez denicem. tabi durumumu uygun görürse.ona da çok şartlandırmıyayım diyorum çünkü yapmayabilir daha erken diye ya da aşılama hemen tutacağı anlamına gelmiyo.neyse bakalım. bu haftasonu size haber vericem. ama büyük ihtimalle olumsuz bi sonuç bekleyin. ilk başlarda çok umutluydum ama tüm umudum yokoldu sonlara doğru. nasip artık hayırsızsa hiç olmasın zaten. hemen hamile olmak istiyorum bukadar acele etmemin ve harekete geçmek istememin nedeni de bu. hele bu ay güzel havalarda yüzümün gülmesi için bi sebebimin olmasını istiyorum.

mapcim beni merak ettiğin için sana da teşekkür ederim napıyım canım ya aynı tas aynı hamam.aynen sizlerin dediği gibi bi gün iyi bi gün kötü. o iyi dediğim günlerde de aslında tam iyi denemez. iyi olduğumuzu sanıyoruz okadar.benim açımdan böyle. haftasonunu bekliyorum eğer bebiş ilk aydan gelmemişse benim için bi süreç başıyacak tabi doktorum 6.ayda aşılama yapmayı kabul ederse.

ınşallah canım ya. Bende öyleyim aklım fikrim hamilelik çocuk oldu. Hep alımda ölen kuzularım yaşasaydı şöyle yapardım şöyle olurdu böyle olurdu hep hayal kuruyorum. Sonrada aklıma mukayet ol Allahım diye dua ediyorum. ınşallah en kısa zamanda yavrularımızı koynumuza almayı nasip eder Allahım

evet canım çok haklısın aklımız fikrimiz hamilelikte ve bebekte sanırım sen demeiştin yanlış hatırlamıyosam algıda seçicilik oluyo diye gerçekte dışarı çıkınca sadece hamileler ve bebekler dikkatimi çekiyo ve hafta sonu dikkat ettimde eşimde hamilelere ve bebeklere bakıyo oda çok etkilendi gerçekten gözümüz başka bişe görmez oldu

evet canım hakkımızda hayırlısını istemekten başka caremiz yok bu acıları tekrar yaşıyacaksak olmasın sen canını sıkma herşey olacağına varır inşşallah hamilesindirde aşılamaya falan gerek kalmaz

bu arada kızlar ben diyete başladım kafam çok karışık çok değişik duygular içindeyim kendimi yorgun hissediyorum sanırım bu ay korunucam ben bebek fikrinden uzaklaşmak istiyorum şuanda irademe sahip olabilirsem sadece zayıflama istiyorum

Ben de son zamanlarda çok güzel kilo vermiştim ama 1 ay dikkat etmeyince 2 kilo almışım tekrar. Neyse canımı sıkmıyorum zaten bebiş olursa kilo alacağım diye. İnşallah yavrumu kucağıma alayım veririm kilolarımı zamanla.

ya aslında kilo sorun değil çünkü tekrar hamile kalınca kiloyu geri alıcaz ama ben kafamı bişeylerle meşgul etymek başka şeylerle ilgilenmek istiyorum

bende fazla kilo almamıştım ama benim de 4 kilo fazlam var tekrar hamile kalmadan önce onuda vermek istiyorum kızlar yoksa çok ağır geliyo bana rahatsız oluyorum.67ile hamile kaldım 80le doğum yaptım ve şimdi 70im boyumda 1.70falan sizce çok mu kilo var şuan kızlar bende.

denizim 16 arkadaşım inşallah gebesindir ve aşılamaya veya tüp bebeğe gerek kalmadan zamanı gelince babeğini sağlıkla alırsın kucağına. Bir de şunu söylemek istiyorum ben hem tüp bebek hem aşılama yaptımış biri olarak, eğer o kadar hormon alacaksan aşılama değil direk tüp yaptır neden mi? Çünkü ikisinde de hormon iğneleri kullanacaksın ve aşılamanın başarı oranı tüp bebeğe göre çok düşük. Aslında bana sorarsan her ikisini de yaptırma doğal yolla gebe kalmayı bekle derim. Bu konuda benşm acı tecrübelerim oldu. Çevremde ve bu sitede de çok gördüm sunni yolla elde edilen gebelikler ya kaybediliyor ya da problemli olabiliyor. Kaybettiğin bebeğine normal yolla mı gebe kalmıştı? Eğer öyleyse hiç acele etme arkadaşım. Şımdi aşılama yaptırsan başarısız olursa (ki zaten başarı oranı çok düşük) bu psikolojin bozar ve kendiliğinden kalacaksan da stresten kalamazsın. Çok iyi düşün arkadaşım. Ben 3 yıl önce bu yola çıkarken ilk aşılama yapalım dediler herşey oyun gibiydi ama tutmayınca tüp bebek denemeleri başladı tuttu ama her tutanı kaybettim şimdi 3 meleğim var psikolojim yaşama sevincim bitmiş durumda işte burda arkadaşlarımla dertleşip rahatlamaya çalışyorum. Kimse bu duruma gelmesin. Kadın-doğumculara göre hava hoş tabii. Biz yıkıldıkça onlar kalkındılar.

eburcu geçmiş olsun arkaşım. Diş ağrısı da berbat bir ağrıdır.
Bir de saç dökülmelerin olmuş okudum. Tiroid hastalarında da olabiliyor diye biliyorum sen bir dwermatoloji uzmanına da gidebilirsin o gerekli görürse tiroid hormonlarını ister.

map cim sakın sölediklerimi yanlış anlama olurmu canım .. bende 4. aşılamamla hamileydim gerçi ondan öncede 2 gebelik oldu fakat düşük ve kürtaj oldum .. her neyse şimdi yeniden başlamak için kendimi toparladım ama senin yaşadıklarını düşününce ya bende aynı olursam demekten kendimi alamıyorum canım ya.sen gerçekten çok güçlüsün .. çünkü bebeğini kaybettikten sonra tekrar tekrar denemeyi göze alabilmişsin. Bende tamam diyorum herşey güzel olacak ,hamile kalıp bebeğimi sağlıcakla kucağıma alacam diyorum ama bir taraftanda bişeyler beynimi kemiriyor birde adet zamanım yaklaşıyor ve dolasyısıyla tedavi zamanımda yaklaşıyor öyle çok agrasif oldum ki eşimle son 1 haftadır kedi köpek gibi didişir haldeyiz.Allah sonumuzu hayır etsin inş..Rabbime dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.ha birde n olur bilgilerini yaz senide tabloya ekleyim canım..Hayatta ne mucizeler var Rabbimin OL demesi yeter sadece, nolur umudunu asla kaybetme canım..

Arkadaşlaaaaaaar...
Sezeryan tarihim netleşti....
22 nisan perşembe...Gerçi çarşamba son kez daha bakacak bebeğin gelişimine , değişiklik olmaz heralde...
Yani bugün dışında 2 gün kaldııııı...
Doktor erken alalım dedi , 36+2 oluyor bebeğim o gün...Erken olmasından kaynaklı bir problem yaşamam umarım...
Lüfennn her şey yolunda gitsin, lütfen bebişim sağlıkla dünyaya gelsin , lütfen bebişime doya doya sarılayımmm...

Çok sevindim melek76 inşallah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde koynuna alırsın.
hiç endişelenme herşey yolunda olacak ALLAH ın izniyle bol bol dua et bende senin için dua edeceğim :Saruboceq:....
Uykusuz gecelere şimdiden hazır ol son 3 geceni rahat rahat uyuyarak geçir :)))

Melekcim canım benim inanamıyorum bu tam süpriz oldu. Allah'a çok şükür mutlu güne çok çok az kaldı. Erken diye düşünme 37. haftanın içinde olacaksın, hiçbir problem çıkmaz. Hem pıhtılaşma bölümündeki gülay30'la senin haftan aynıydı bak o doğum yapmış da evine gelmiş bile. İnşallah herşey çok güzel olacak canım. Güzel kızın senin dünyana mutluluk getirdiği gibi bizim için de yeni bir sayfa açacak. Dualarım seninle ve kızınla. Allah sizi kolaylıkla birleştirsin bir daha da hiç ayırmasın.

Canımm, geçmiş olsun, zordur diş olayı...eyvahedigeldismile

Herkese iyi haftalar, bebiş geliyor bebiş...:dance:

Arkadaşlar bu arada benim çok fazla saçım dökümeye başladı hiç dökümezdi çok korkmaya başladım. Mevsimsel desem mevsimsel olmaycak kaladar çok ne yapsam acaba? Bana akıl verin kızlar

Biotin tablet kullan Eburcum, günde 1,iki üç günde değişikliği farkedersin.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…