Ben iyiyim sen nasılsın. Umarım iyi bir hafta geçiririz.
Canım geçmiş olsun. Hamilelikten önce 20'lik dişinden kurtulman iyi olmuş.
kızlar meraba nasılsınız. baya sohbetler edilmiş yine bakıyorumda. bend ebu güzel havalarda oğluşumla olmayı hyl ediyorum her an. hiç aklımdan çıkmıyo. insnın tüm kurduğu hayallaer hamilelik bebk ve annelik üzerrine mi olur ya. hayatımın merkezi. asla değiştiremiyorum. yaşama anlamım oldu. inşallah bian önce kavuşuruz.
herkese merhabalar. premetecim bana dair umutlar besliyosunuz ama benim pek umudum yok çünkü bacak ağrıalrım devam ediyo ve bana göre bu adet belirtisi .olursa gerçekten büyük süpriz olucak. hatta dayanamadım az önce doktorumu aradım adet olur olmaz aşılamaya gelicem randevuda bi sıkıntı olmaz dimi dedim. yani benim zaten biraz tembellik sözkonusu biraz yavaş büyüyolardı . bunu da biliyorum ya sanki olmıyacakmış gibi geliyo. beklemektense bi kez denicem. tabi durumumu uygun görürse.ona da çok şartlandırmıyayım diyorum çünkü yapmayabilir daha erken diye ya da aşılama hemen tutacağı anlamına gelmiyo.neyse bakalım. bu haftasonu size haber vericem. ama büyük ihtimalle olumsuz bi sonuç bekleyin. ilk başlarda çok umutluydum ama tüm umudum yokoldu sonlara doğru. nasip artık hayırsızsa hiç olmasın zaten. hemen hamile olmak istiyorum bukadar acele etmemin ve harekete geçmek istememin nedeni de bu. hele bu ay güzel havalarda yüzümün gülmesi için bi sebebimin olmasını istiyorum.
mapcim beni merak ettiğin için sana da teşekkür ederim napıyım canım ya aynı tas aynı hamam.aynen sizlerin dediği gibi bi gün iyi bi gün kötü. o iyi dediğim günlerde de aslında tam iyi denemez. iyi olduğumuzu sanıyoruz okadar.benim açımdan böyle. haftasonunu bekliyorum eğer bebiş ilk aydan gelmemişse benim için bi süreç başıyacak tabi doktorum 6.ayda aşılama yapmayı kabul ederse.
bu arada kızlar ben diyete başladım kafam çok karışık çok değişik duygular içindeyim kendimi yorgun hissediyorum sanırım bu ay korunucam ben bebek fikrinden uzaklaşmak istiyorum şuanda irademe sahip olabilirsem sadece zayıflama istiyorum
Ben de son zamanlarda çok güzel kilo vermiştim ama 1 ay dikkat etmeyince 2 kilo almışım tekrar. Neyse canımı sıkmıyorum zaten bebiş olursa kilo alacağım diye. İnşallah yavrumu kucağıma alayım veririm kilolarımı zamanla.
denizim 16 arkadaşım inşallah gebesindir ve aşılamaya veya tüp bebeğe gerek kalmadan zamanı gelince babeğini sağlıkla alırsın kucağına. Bir de şunu söylemek istiyorum ben hem tüp bebek hem aşılama yaptımış biri olarak, eğer o kadar hormon alacaksan aşılama değil direk tüp yaptır neden mi? Çünkü ikisinde de hormon iğneleri kullanacaksın ve aşılamanın başarı oranı tüp bebeğe göre çok düşük. Aslında bana sorarsan her ikisini de yaptırma doğal yolla gebe kalmayı bekle derim. Bu konuda benşm acı tecrübelerim oldu. Çevremde ve bu sitede de çok gördüm sunni yolla elde edilen gebelikler ya kaybediliyor ya da problemli olabiliyor. Kaybettiğin bebeğine normal yolla mı gebe kalmıştı? Eğer öyleyse hiç acele etme arkadaşım. Şİmdi aşılama yaptırsan başarısız olursa (ki zaten başarı oranı çok düşük) bu psikolojin bozar ve kendiliğinden kalacaksan da stresten kalamazsın. Çok iyi düşün arkadaşım. Ben 3 yıl önce bu yola çıkarken ilk aşılama yapalım dediler herşey oyun gibiydi ama tutmayınca tüp bebek denemeleri başladı tuttu ama her tutanı kaybettim şimdi 3 meleğim var psikolojim yaşama sevincim bitmiş durumda işte burda arkadaşlarımla dertleşip rahatlamaya çalışyorum. Kimse bu duruma gelmesin. Kadın-doğumculara göre hava hoş tabii. Biz yıkıldıkça onlar kalkındılar.
Arkadaşlaaaaaaar...
Sezeryan tarihim netleşti....
22 nisan perşembe...Gerçi çarşamba son kez daha bakacak bebeğin gelişimine , değişiklik olmaz heralde...
Yani bugün dışında 2 gün kaldııııı...
Doktor erken alalım dedi , 36+2 oluyor bebeğim o gün...Erken olmasından kaynaklı bir problem yaşamam umarım...
Lüfennn her şey yolunda gitsin, lütfen bebişim sağlıkla dünyaya gelsin , lütfen bebişime doya doya sarılayımmm...
Arkadaşlaaaaaaar...
Sezeryan tarihim netleşti....
22 nisan perşembe...Gerçi çarşamba son kez daha bakacak bebeğin gelişimine , değişiklik olmaz heralde...
Yani bugün dışında 2 gün kaldııııı...
Doktor erken alalım dedi , 36+2 oluyor bebeğim o gün...Erken olmasından kaynaklı bir problem yaşamam umarım...
Lüfennn her şey yolunda gitsin, lütfen bebişim sağlıkla dünyaya gelsin , lütfen bebişime doya doya sarılayımmm...
Günaydın Melek anneleri. Herkeze iyi haftalar. Hafta sonu maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz. Oku oku bitiremedim neyse kaçırdığım birşey varsa söylersiniz. Bende Cumartesi günü 20'lik dişimi aldırdım. Cumartesi gecesi bitmek bilmedi, hala kötüyüm yüzüm şiş.
Arkadaşlar bu arada benim çok fazla saçım dökümeye başladı hiç dökümezdi çok korkmaya başladım. Mevsimsel desem mevsimsel olmaycak kaladar çok ne yapsam acaba? Bana akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?