Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

melekciiiiim çooookkk sevindim senin adına gerçekten. ınşallah hiçbir sorun olmadan alacaksın bebeğini kucağına. 362 süper bir hafta. 32 den sonra olay bitiyor zaten. Hiçbir sorunolmayacak bak greceksin. Doğar doğmaz ağlayacak bebişin ve direkt senin yanına verecekler. Epidural mi yatıracaksın? genel mi? lütfen epidural yaptır o ilk anı kaçırma arkadaşım o anı yaşamayı fazlasıyla hakettin biliyorsun değil mi?

özlenenciğim keşke gerçekten senin dediğin gibi güçlü olabilsem ama bana defter kapandı gibi geliyor
pil bitti yani anlayacağın. Bedenen değil manen bitti pilim. Tekrar şarj olması bilmiyorum ne kadar sürer? Ne zaman kendimde o cesareti bulup da tekrar tüp bebekçinin yolunu tutarım bilemiyorum. Şimdilik pes etmiş durumdayım. O listede yer almayı istemememin tek sebebi gebe kalmadığım listeden görülecek ve gebe sayısını düşürüp sizlere umutsuzluk yüklememek. Beni böyle kabul ederseniz sevinirim arkadaşlarım. Bir de lütfen sakin olmaya çalış bu tedavi sürecinde. Benim tutmayan bir tüp bebek denemem de var. O süreçte ben çok sıkıntılı idim. Özellikle transfer günü sinirlerim altüsttü. Zaten tüp bebk merkezinde de söylemişlerdi. Transfer günü relax olmak gerekiyor diye. O kadasr emek umut boşa gitmesin arkadaşım aman diyim.

Epidureli tavsiye etmiyorum 2 yakınımda aynı şekilde epidurel oldu ikisinin de bel ağrıları var hiç tavsiye etmiyorlar başta tavsiye ediyordu şu an keşke olmasaydık diyorlar tabii anestezi ii birşey değil ama epidurel den iyidir....

Seblevciğim ben ilk bebğimi epiduralle vajinal doğurdum Bizzat kendim yaşadım epidural olayını. Bel ağrısı en fazla 3 gün o da hafif oldu. Ki ben ağrıya dayanıksızımdır. Belki yapan ele göre de değişiyor olabilir. Ama epiduralin sezeryande genele göre avantajı büyük özellikle de bebeğin sağlığı için. Kadın doğumcular genelde epidurali öneriyorlar bu yüzden. Ama tabii son kararı melek verecek doktoru ile.

Sevindim tatlım, hayırlı olsun.

Çok şükür bende iiyim.İnşallah canım bebiş haberleri gelir adetim gecikti haberleri gelir zemuszemus

İnşallah canım, iyi dileklerine ben de katılıyorum.olumunekankayizsmile

Sweetbaby, hep aynı, yaşadıklarımız, duygularımız, beklentilerimiz,acılarımız... İnşallah bir gün biz de bebişlerimize kavuşacağız.

Denizim16 ne olur moralini bozma... Beklemek bizi yoruyor, bak sen sona yaklaştın, doktorun kabul ederse tüp veya aşılama, başla bakalım, herşeyin hayırlısı...a.s.

Bence de iyi fikir Sinannuraycım, dikkatini dağıtır, ben kendimde diyet yapacak gücü bulamıyorum, ama bitkisel bir destek kullanıyorum bakalım kilo verdirecek mi...gerçi diyetsiz işe pek yaramaz ama, neyse...

Canımm çok seviniyorum çok, dualarımız seninle, sen içini ferah tut, her anın tadını çıkar, olur mu? :Saruboceq:

Vallahi ben sadece duyduğumu söyledim canım paylaşmak istedim sizinle ama ben kendi adıma korkarım heralde epidurel olmaya oradaki herkezin neler yaptığını görmek ürkütücü olsa gerek bende ameliyathanede çalışıyorum orada neyin neye yaradığını neler yapacaklarını bildiğim için bile bile göre göre yapamam heralde keşke hiç bilmeseydim öyle daha rahat olur hiç olmazsa... ama anesteziden uyanması çok kötü zaman çok önemli anestezinin ii olması gerek ekibinde tabi....

canım belki doğru söylüyosun ama. ben kendimi buna hazırladım. ben doğal yolla hamile kalmıştım. şimdi amacım sadece süreci kısaltmak. tabi olamayabilir diye de hazırlıyorum kendimi ama bi şansımı denicem olmazsa takip yaptırırım . ama tüp bebk için çok erken 2 sene falan beklemeye tedaviye rağmen olmzsa denerim. şimdi çok bi problemmim yok. tek istediğim şansımı artırmak. bi umut işte.

slm herkese ii geceler .sezeryan olacak arkadaşımıza hayırlı doğumlar olsun inşş.sağlıklı bir şekilde bebeğini almak nasip etsin allah.bende spinal oldum belden uyuşturmuşlardrı.çok kötü baş ağrısı çektim ilk 3 gün.bel ağrımda öle sürdü.aama daha sonra sııkıntı çekmedim.

İşallah canım ya. Hayırlısıyla kavuş yavruna. Doğumda aklına gelirse bizi de düşün. Allah bize de bugunleri görmeyi nasip etsin inşallah.Darısı başımıza

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım. İnşallah bekletmeden kavuşursun bebeşine. Allah yardımcın olsun.

Sağol canım uzun zamandır görüşemiyorduk. Nasılsın keyfin nasıl? Bu kadar karamsar olma yakında ben seninde tekrar bebiş isteyeceğini düşünüyorum. Tek olursa erken doğum riski de azalıyor. Artık canlı embriyoda tek yerleştiriyorlar biliyorsun dimi. Maddi imkanınızda varsa kendinize bir şans daha tanıyın. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Çok çok öptüm.

Bu arada dediğin gibi iyisi ben doktoruma danışıp, troid hormonlarıma baktırayım. Kimi de doğumdan sonra saç dökülmesi oluyor diyor ama. Bilmiyorum ki doğum yapalı neredeyse 6 ay olacak.

Canımm, geçmiş olsun, zordur diş olayı...eyvahedigeldismile

Herkese iyi haftalar, bebiş geliyor bebiş...:dance:

Tşekkürler canım gerçekten zor. 20'lik dişinizi aldıracaksanız 2 yada 3 kere düşünün korkutmak istemem ama zormuş. Ben br sürü ameliyatgeçirdim ama bu çok zormuş gibi geldi.

Arkadaşlar , hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum...Dualarınızı esirgemiyorsunuz benden , melek annelerinin dualarının kabul olacağına inanıyorum ben , bu sefer her şey güzel olacak ve mutluluktan ağlayacağız inşallah...

Doğum öncesi hepiniz için mutlaka dua edicem...Hepinizi çok seviyorummmm...

Bu arada iğne kullandığım için doktorum genel aneztezi uygulayacak galiba , heyecandan inanın sormayı unuttum , doğum zamanı öğrenicem galiba :)

Canımmmmm, kalbimiz, aklımız heep seninle... Eşime bile bahsettim senden, nasıl umut oldun bizlere, ne güzel... Allahım sana hep güzellikler yaşatsın inşallahkaydirigubbakcemile3

bu çok güzel bir haber canım ya.
dualarımız seninle bu sefer herşey güzel olacak inş.
darısıda bizlere inş.

mrb melek anneleri nasılsınız
ben nasılım aynıyım ya
havadanmı nedir bir halsizlik bir durgunluk var.
geçmişin hepsini okuyamadım
umarım herşey yolunddır.

Herşey yolunda merak etme.

melekkkkkkkk ne güzel bi haber bu çok sevindim arkadaşım zaman ne çabuk geçtiii daha geçen aylarda cinsiyet tahmini yapıyorduk...dualarımızla yanındayız...resim beklioruz bizide unutma..

darısı tüm arkadaşlarıma.

Melekcim ne dicemi bilemez durumdayım eşimle de konuştum bak oluyo imkansız değil umutsuz değiliz diye içimi serinlettin Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü nasip etsin annesi ve babasıyla sağlıcakla büyüsün inşallah.Perşembe mübarek bir gün bizleride aklından geçir emi arkadaşım mutluluğuna ortağız doğumdan sonra birkaç kelime yaz bize evine gelince Yavrun ve sen Allaha emanet olun çok dua et ameliyata girmeden abdest al rahat ve huzurlu olursun güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…