Canım benimmm , içinin serinlemesine çoook sevindim...ınşallah sizler de en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsiniz...Melekcim ne dicemi bilemez durumdayım eşimle de konuştum bak oluyo imkansız değil umutsuz değiliz diye içimi serinlettin Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü nasip etsin annesi ve babasıyla sağlıcakla büyüsün inşallah.Perşembe mübarek bir gün bizleride aklından geçir emi arkadaşım mutluluğuna ortağız doğumdan sonra birkaç kelime yaz bize evine gelince Yavrun ve sen Allaha emanet olun çok dua et ameliyata girmeden abdest al rahat ve huzurlu olursun güzel haberlerini bekliyoruz canım
ınşallahhhhh canımmm...HAMıLELERıMıZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Melek76|37|KIZ|22.04.2010
|Mhtp|34|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|25|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|16|ERKEK|06.10.2010[/table]
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]
2 gün sonra buraya bebeklerimiz diye yeni bir tablo eklenecek. Herkesin bir üst tabloya terfi etmesi temennimle...
Aminnn canımmm...Allah bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.Bir gün hepimizin hamile olduğunu bebişlerimizle ilgili konuştuğumuzu hayal ediyorum. Allahım ne olur bize yardım et. Hepimiz muradımıza kavuşalım ne olursun.
Canım çok teşekkür ederim...Bizler de güzel günleri görücez inşallah...Umutlarımız hiç ama hiç tükenmesin...Canımmmmm, kalbimiz, aklımız heep seninle... Eşime bile bahsettim senden, nasıl umut oldun bizlere, ne güzel... Allahım sana hep güzellikler yaşatsın inşallahkaydirigubbakcemile3
bu çok güzel bir haber canım ya.
dualarımız seninle bu sefer herşey güzel olacak inş.
darısıda bizlere inş.
Canımmm çokkk mutluyummm...Dediğin gibi zaman çabuk geçiyor...Resimleri de en kısa zamanda ayarlarım inşallah...Dualarınız için çoook teşekkür ederim , sizlerde hep benim dualarımda olacaksınız...melekkkkkkkk ne güzel bi haber bu çok sevindim arkadaşım zaman ne çabuk geçtiii daha geçen aylarda cinsiyet tahmini yapıyorduk...dualarımızla yanındayız...resim beklioruz bizide unutma..
darısı tüm arkadaşlarıma.
Arkadaşlaaaaaaar...
Sezeryan tarihim netleşti....
22 nisan perşembe...Gerçi çarşamba son kez daha bakacak bebeğin gelişimine , değişiklik olmaz heralde...
Yani bugün dışında 2 gün kaldııııı...
Doktor erken alalım dedi , 36+2 oluyor bebeğim o gün...Erken olmasından kaynaklı bir problem yaşamam umarım...
Lüfennn her şey yolunda gitsin, lütfen bebişim sağlıkla dünyaya gelsin , lütfen bebişime doya doya sarılayımmm...
Amin canım...Senin de az kaldı , sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...merhaba annelerr..
melekcim allahım sağlıkla versin bebeğini kolay bir doğum diliyorum...:)))
darısı burada bekleyen tüm annelerin başına..
Aminnnn...Evet 23 Nisan iyi olurmuş :) Ama o gün doktorum hastanede olmayacak heralde , ondan o tarihi vermedi...gözün aydın canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bi gün daha bekleseysi 23 nisan da olsaydı:)) ne olur doğuma giderken bizler içinde dua et
Canım çok teşekkür ederim...Ben de senin için dua edeceğim , Allah gönlünün muradını en kısa zamanda verir inşallah...melekciğim bu gece ve yarın gece dua edeceğim senin için lütfen sakin rahat bir şekilde git doğum zaman gelince. Bak göreceksin o gün mutluluk gözyaşları dökülecek gözlerinden. Ayrıca evet fotoğraf olayını istiyorum ben de. O bebek bizim meleklerimizin arkadaşının kardeşi çünkü. Merak ediyoruz onu.
Canımmmm çok teşekkür ederimmm...Sizlerin duaları bana gerçekten huzur veriyor , ben de sizler için gönülden dua edicem...melekcimmmmm adına okadr çok sevindimki anlatamam. 2 gün sonra Allahın izniyle mis kokulun kucağında olucak. hepimiz dua edicez emin ol. send bizleri düşün ha. bizim de meleklerimizin kardeşleri gelsin tez zamanda.ayyyyyy ne güzel listeler ya. süpr. bi gün hepimizin bebişi orda yer alıcak inşallh.
ama ben bu sıralar hiç iyi değilim niyeyse.çok bunalıyorum. hep ağlamaklıyım.hayatımın hiç tadı tuzu yok kızlar gerçekten.napıcam ben böyle ya.eminim sizler de ölesiniz ara ara.oüzden siz anlarsınız beni ancak. acayip içime kapandım..
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Melek76|37|KIZ|22.04.2010
|Mhtp|34|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|25|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|16|ERKEK|06.10.2010[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]
2 gün sonra buraya bebeklerimiz diye yeni bir tablo eklenecek. Herkesin bir üst tabloya terfi etmesi temennimle...
Premete inşallah canım. Ben de inan sen öyle söyleyince kendimi o listede hayal ettim. Allah bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.Bir gün hepimizin hamile olduğunu bebişlerimizle ilgili konuştuğumuzu hayal ediyorum. Allahım ne olur bize yardım et. Hepimiz muradımıza kavuşalım ne olursun.
İnşallah canım. Herkes bebeklerimiz listesine geçinceye kadar vazgeçmek, umutsuzluğa düşmek yok tamam mı. Birbirimize destek olarak bu zor günleri atlatacağız sonra sevincimizi de hep beraber paylaşacağız.
melekciğim bu gece ve yarın gece dua edeceğim senin için lütfen sakin rahat bir şekilde git doğum zaman gelince. Bak göreceksin o gün mutluluk gözyaşları dökülecek gözlerinden. Ayrıca evet fotoğraf olayını istiyorum ben de. O bebek bizim meleklerimizin arkadaşının kardeşi çünkü. Merak ediyoruz onu.
melekcimmmmm adına okadr çok sevindimki anlatamam. 2 gün sonra Allahın izniyle mis kokulun kucağında olucak. hepimiz dua edicez emin ol. send bizleri düşün ha. bizim de meleklerimizin kardeşleri gelsin tez zamanda.ayyyyyy ne güzel listeler ya. süpr. bi gün hepimizin bebişi orda yer alıcak inşallh.
ama ben bu sıralar hiç iyi değilim niyeyse.çok bunalıyorum. hep ağlamaklıyım.hayatımın hiç tadı tuzu yok kızlar gerçekten.napıcam ben böyle ya.eminim sizler de ölesiniz ara ara.oüzden siz anlarsınız beni ancak. acayip içime kapandım..
hamileler tablosunda 06.06.2010 tarihini görünce çok kötü oldum benim de bebeğimin doğum tarihi buydu bu arada eşime de çok sinir oluyorum adeta duygusuz gibi davranıyor tam bir mantık adamı oldu çıktı sebebini öğrenmek için uğraşıyoruz bugün hastaneye gittik eşim kayıt yaptırıyordu ben ağlamakla meşguldüm hemşire eşinizin şikayeti ne diye sormuş beni çağırıyor gel sen soruları cevapla diye benim şikayetim ne olabilir ya 28 haftalık bebeğimi kaybettim delirmemek için kendimi frenliyorum eşinizle bebek konusunda ters düştüğünüz oldu mu? benim eşim artık konuşmamı istemiyor dün akşam bir arkadaşı ziyarete gittik 2 aylık bebekleri var kayınvalidemler istedi gerçi bunları aşman gerekiyor diyor ben be çıldırıyorum sanki bebeği karnımda ölen ben değilim hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım ne yapacağımı bilmiyorum ama beni çileden çıkartıyor belki de ben tahammül edemiyorum hiç kimse bana gelmesin ben hiç kimseye gitmeyeyim oğluşumun derdine yanayım
hamileler tablosunda 06.06.2010 tarihini görünce çok kötü oldum benim de bebeğimin doğum tarihi buydu bu arada eşime de çok sinir oluyorum adeta duygusuz gibi davranıyor tam bir mantık adamı oldu çıktı sebebini öğrenmek için uğraşıyoruz bugün hastaneye gittik eşim kayıt yaptırıyordu ben ağlamakla meşguldüm hemşire eşinizin şikayeti ne diye sormuş beni çağırıyor gel sen soruları cevapla diye benim şikayetim ne olabilir ya 28 haftalık bebeğimi kaybettim delirmemek için kendimi frenliyorum eşinizle bebek konusunda ters düştüğünüz oldu mu? benim eşim artık konuşmamı istemiyor dün akşam bir arkadaşı ziyarete gittik 2 aylık bebekleri var kayınvalidemler istedi gerçi bunları aşman gerekiyor diyor ben be çıldırıyorum sanki bebeği karnımda ölen ben değilim hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım ne yapacağımı bilmiyorum ama beni çileden çıkartıyor belki de ben tahammül edemiyorum hiç kimse bana gelmesin ben hiç kimseye gitmeyeyim oğluşumun derdine yanayım
kilo konusu geçmiş benim de 4 kilo fazlam var bunlara da sinir oluyorum diyete konsantre olamadım yürüyüş yapamıyorum herhalde sinirden çatlayacağım
Kizlar bu arada dün doktora gittim bir tane gelismek üzere olan yumurtam varmis bir tanede biraz gelismis yumurta iki gün daha igne vurul dedi yarin catlatma ignesini yapacagim bakalim ...
Cok fazla hayal kurmuyorum ama düsündüklerim olmayinca kendimi yiyip bitiriyorum.(
kilo konusu geçmiş benim de 4 kilo fazlam var bunlara da sinir oluyorum diyete konsantre olamadım yürüyüş yapamıyorum herhalde sinirden çatlayacağım
Kizlar bu arada dün doktora gittim bir tane gelismek üzere olan yumurtam varmis bir tanede biraz gelismis yumurta iki gün daha igne vurul dedi yarin catlatma ignesini yapacagim bakalim ...
Cok fazla hayal kurmuyorum ama düsündüklerim olmayinca kendimi yiyip bitiriyorum.(
Mhtpcım şimdi takvime bakarken düşündüm de Melek'in kızı 22 nisanda doğacak ya senin oğlun da belki 18 mayısta doğar. Resmi bayramları parsellersiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?