Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Melek76|37|KIZ|22.04.2010
|Mhtp|34|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|25|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|16|ERKEK|06.10.2010[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

2 gün sonra buraya bebeklerimiz diye yeni bir tablo eklenecek. Herkesin bir üst tabloya terfi etmesi temennimle...

Son düzenleme:
Premete inşallah canım. Ben de inan sen öyle söyleyince kendimi o listede hayal ettim. Allah bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.Bir gün hepimizin hamile olduğunu bebişlerimizle ilgili konuştuğumuzu hayal ediyorum. Allahım ne olur bize yardım et. Hepimiz muradımıza kavuşalım ne olursun.

ınşallah canım. Herkes bebeklerimiz listesine geçinceye kadar vazgeçmek, umutsuzluğa düşmek yok tamam mı. Birbirimize destek olarak bu zor günleri atlatacağız sonra sevincimizi de hep beraber paylaşacağız.

Canım benimmm , içinin serinlemesine çoook sevindim...ınşallah sizler de en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsiniz...
Canım dediklerini yapıcam , namazımı kılacağım ve duamı okuyacağım...Ve emin ol canım sizler hep aklımda olacaksınız , bütün dualarım sizlerle olacak...En kısa zamanda iyi haberlerimle gelicem inşallah...
ınşallahhhhh canımmm...
Allah bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.Bir gün hepimizin hamile olduğunu bebişlerimizle ilgili konuştuğumuzu hayal ediyorum. Allahım ne olur bize yardım et. Hepimiz muradımıza kavuşalım ne olursun.
Aminnn canımmm...

Canımmmmm, kalbimiz, aklımız heep seninle... Eşime bile bahsettim senden, nasıl umut oldun bizlere, ne güzel... Allahım sana hep güzellikler yaşatsın inşallahkaydirigubbakcemile3
Canım çok teşekkür ederim...Bizler de güzel günleri görücez inşallah...Umutlarımız hiç ama hiç tükenmesin...
bu çok güzel bir haber canım ya.
dualarımız seninle bu sefer herşey güzel olacak inş.
darısıda bizlere inş.

Amiiinnn canımmmm...
Canımmm çokkk mutluyummm...Dediğin gibi zaman çabuk geçiyor...Resimleri de en kısa zamanda ayarlarım inşallah...Dualarınız için çoook teşekkür ederim , sizlerde hep benim dualarımda olacaksınız...

merhaba annelerr..
melekcim allahım sağlıkla versin bebeğini kolay bir doğum diliyorum...:)))

darısı burada bekleyen tüm annelerin başına..

gözün aydın canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bi gün daha bekleseysi 23 nisan da olsaydı:)) ne olur doğuma giderken bizler içinde dua et

melekciğim bu gece ve yarın gece dua edeceğim senin için lütfen sakin rahat bir şekilde git doğum zaman gelince. Bak göreceksin o gün mutluluk gözyaşları dökülecek gözlerinden. Ayrıca evet fotoğraf olayını istiyorum ben de. O bebek bizim meleklerimizin arkadaşının kardeşi çünkü. Merak ediyoruz onu.

melekcimmmmm adına okadr çok sevindimki anlatamam. 2 gün sonra Allahın izniyle mis kokulun kucağında olucak. hepimiz dua edicez emin ol. send bizleri düşün ha. bizim de meleklerimizin kardeşleri gelsin tez zamanda.ayyyyyy ne güzel listeler ya. süpr. bi gün hepimizin bebişi orda yer alıcak inşallh.
ama ben bu sıralar hiç iyi değilim niyeyse.çok bunalıyorum. hep ağlamaklıyım.hayatımın hiç tadı tuzu yok kızlar gerçekten.napıcam ben böyle ya.eminim sizler de ölesiniz ara ara.oüzden siz anlarsınız beni ancak. acayip içime kapandım..

merhaba annelerr..
melekcim allahım sağlıkla versin bebeğini kolay bir doğum diliyorum...:)))

darısı burada bekleyen tüm annelerin başına..
Amin canım...Senin de az kaldı , sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...
gözün aydın canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bi gün daha bekleseysi 23 nisan da olsaydı:)) ne olur doğuma giderken bizler içinde dua et
Aminnnn...Evet 23 Nisan iyi olurmuş :) Ama o gün doktorum hastanede olmayacak heralde , ondan o tarihi vermedi...

Canım doğuma girerken hepinizi aklımdan geçiricem , dualarımı edicem...

Canım çok teşekkür ederim...Ben de senin için dua edeceğim , Allah gönlünün muradını en kısa zamanda verir inşallah...

ınşallah bu sefer mutluluk gözyaşlarım dökülecek dediğin gibi...

Canım bebeğin fotoğrafını da inşallah bu hafta sonu buraya koymuş olacağım...

Canımmmm çok teşekkür ederimmm...Sizlerin duaları bana gerçekten huzur veriyor , ben de sizler için gönülden dua edicem...
Canım bak zaman geçiyor , bir bakıcaz ki seninde bebeğin kucağın da...Biraz daha sabret , güzel günler çok yakında gelecek hepimize...

AMİN AMİN AMİN Arkadaşım:Saruboceq:

hamileler tablosunda 06.06.2010 tarihini görünce çok kötü oldum benim de bebeğimin doğum tarihi buydu bu arada eşime de çok sinir oluyorum adeta duygusuz gibi davranıyor tam bir mantık adamı oldu çıktı sebebini öğrenmek için uğraşıyoruz bugün hastaneye gittik eşim kayıt yaptırıyordu ben ağlamakla meşguldüm hemşire eşinizin şikayeti ne diye sormuş beni çağırıyor gel sen soruları cevapla diye benim şikayetim ne olabilir ya 28 haftalık bebeğimi kaybettim delirmemek için kendimi frenliyorum eşinizle bebek konusunda ters düştüğünüz oldu mu? benim eşim artık konuşmamı istemiyor dün akşam bir arkadaşı ziyarete gittik 2 aylık bebekleri var kayınvalidemler istedi gerçi bunları aşman gerekiyor diyor ben be çıldırıyorum sanki bebeği karnımda ölen ben değilim hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım ne yapacağımı bilmiyorum ama beni çileden çıkartıyor belki de ben tahammül edemiyorum hiç kimse bana gelmesin ben hiç kimseye gitmeyeyim oğluşumun derdine yanayım

kilo konusu geçmiş benim de 4 kilo fazlam var bunlara da sinir oluyorum diyete konsantre olamadım yürüyüş yapamıyorum herhalde sinirden çatlayacağım

Amin tatlım, hepimizin duası, isteği aynı, Allah yardımcımız olsun Eburcum...İnşallah o güzel günler de geçecek. Doğumdan sonra insan ''sadece ben!'' yanılgısına düşüyor önce, sonra bunun ne kadar çok kişinin başına geldiğini öğreniyor, ve ne garip ki biz onların başına gelenleri yeni öğreniyoruz. Halamın şimdi iki yetişkin çocuğu var, ama ilk iki bebeği doğduktan sonra ölmüş ve düşün halamınkini bile ben yeni öğreniyorum, ve daha bir sürü kişinin ki... Uzun lafın kısası, bugünler geçecek...Yıllar yıllar sonra eteklerimizde yavrularımız, eşlerimizle kahve içerken ''Hatırlıyor musun...?'' cümleleri kuracağız. İNŞALLAH. Çetin Altan'ın dediği gibi ''Enseyi karartmayalım'' yerimseniben

İnşallah canım. Herkes bebeklerimiz listesine geçinceye kadar vazgeçmek, umutsuzluğa düşmek yok tamam mı. Birbirimize destek olarak bu zor günleri atlatacağız sonra sevincimizi de hep beraber paylaşacağız.

Kesinlikle haklısın, bu günler geçecek, tatlı kızlar hihoyyyt haylaz oğlanlar gamyoncuiremsu gelecek...

Evvet, mapcim, sana katılıyorum, o bizim topiğimizin ilk bebeği, gözümüzün bebeği...opuyorumnanaktan

canımmm, hep aynı şeyleri yaşıyoruz inan, şükürler olsun ki işim var diyorum bazen, iş insana unutturuyor, yoksa nefes almak bile çok zor... Ama geçecek bu günler inan bana, delip geçecek ama Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza bir alalım, bu günler buruk birer anıya dönüşecek ve bizler de birbirimizin kara gün dostları, dert ortağı olarak bebişlerimizi konuşacağız...olumunekankayizsmile

Haklısın. İnsanlar bizim hiç bebeğimiz olmamış, hiçirşey yaşanmamış gibi davranıyorlar, bu biraz sinir bozucu, ama inan bizim için böyle davranıyorlar, hep hatırlatıp üzmemek için... İşte biz bundan dolayı paylaşmak için buradayız...Eşine bu tavrının kırıcı olduğunu söyleyebilirsin, onun da içi yanıyordur ama demek ki acısını görmezden geliyor. Bebek görmeye keşke gitmeseymişsin, haklısın,ama herşeyin başı iletişim, bence eşinle konuş, belki o da konuşunca rahatlar...Ve kimi gün öyle, kimi gün böyleyiz, ne yapalım, içinden geldiği gibi yaşa acını... Eninde sonunda bu günler geçecek, kendini de fazla hırpalama...:teselli:

Canim seni cok iyi anliyorum ama bizlerin halinden ancak bizler anlariz güya bizlere hatirlatmamak icin öyle davraniyorlar ama böylelikle dahada kirici oluyorlar.
Ben artik cevremin bana anlayis göstermesini beklemiyorum bile hepsini Allaha havale ettim. sende öyle yap baska türlü insan kafayi yiyecek gibi oluyor.
Kilonada fazla takilma ne varki 4 kiloda verirsin tez zamanda.:teselli::teselli:

Kizlar bu arada dün doktora gittim bir tane gelismek üzere olan yumurtam varmis bir tanede biraz gelismis yumurta iki gün daha igne vurul dedi yarin catlatma ignesini yapacagim bakalim ...

Cok fazla hayal kurmuyorum ama düsündüklerim olmayinca kendimi yiyip bitiriyorum. (

İnaşşallah canım, Allah gönlüne göer versin bekletmesin bebeişn hemencecik gelsin. Allah yardımcın olsun.

Canım erkeklerin mekanizmaları farklı işliyor. Eşine kızma evladını kaybetmiş bir babanın üzülmemesi, acı çekmemesi mümkün mü? O da muhakkak çok üzülüyordur ama erkekler duygularını belli edemiyorlar. Dalıp giden bakışlarından, cümle aralarında geçen bir kelimeden anlıyorsun aslında ne kadar acı çektiklerini. Ben de doğumdan sonra etrafımdaki herkese sinir oldum. İnsanlar bu gibi durumlarda ne söyleyeceklerini, nasıl davrancaklarını bilemedikleri için bizi daha da fazla üzmemek adına böyle bir olay hiç yaşanmamış gibi davranmayı seçiyor. Oysa biz konuşmak, konuştukça içimizdeki irini akıtmak, zehrimizden kurtulmak istiyoruz. Bunlar hep iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Aslında biz bize karşı nasıl davranılmasını istediğimizi söyleyebilsek, karşı taraf da neden böyle davrandığını anlatabilse ortada bir sorun kalmayacak. Ben doğum yapalı bir sene oldu. Bu bir sene içinde biz de eşimle pek oğlumuz hakkında konuşamadık, tekrar çocuk sahibi olmak hakkında hayaller kuramadık. Eşim konu açıldığında hep konuyu kapamak istedi, ben kendi içimde yaşadım herşeyi. Hatta ben tekrar hamile kaldığımda ve o bebeğimi de kaybettiğimde bile eşim bu olaylar bizim dışımızda gelişiyor gibi davrandı. Hamileliğime sevinmedi, kaybettiğimde de bir tepki göstermedi ama ilk defa bu ay o benden daha çok bahsediyor çocuk sahibi olmaktan. Demek ki onların da kendi kabuğundan sıyrılabilmesi için belli bir sürenin geçmesi gerekiyor. Kiloyu falan da kafaya takma. Onlar halledilecek şeyler, senin şu an yapman gereken en önemli şey psikolojini düzeltmeye çalışmak. Zaten o düzeldikten sonra gerisi kendiliğinden gelir.

Canım inşallah hayallerin gerçek olur ve senden mutlu haberi alırız. Bu arada eşine de bol bol incir, bal, ceviz, fındık falan yedir. Malum bu işler tek taraflı olmuyor.

28mavi canım benim erkekler hep kalas oluyor galiba benim eşimde ilk günlerde bile ağlasam gene mi ağlıyosun uff tamam diyordu..desteğini pek görmedim zaten o zaman yanımda da değildi iş gereği 1 ay sonra geldi..hiç bu konuda konuşmaz hala...
ben onu takmıyorum artık..

Mhtpcım şimdi takvime bakarken düşündüm de Melek'in kızı 22 nisanda doğacak ya senin oğlun da belki 18 mayısta doğar. Resmi bayramları parsellersiniz artık.

Mhtpcım şimdi takvime bakarken düşündüm de Melek'in kızı 22 nisanda doğacak ya senin oğlun da belki 18 mayısta doğar. Resmi bayramları parsellersiniz artık.

:)) öyle valla bayramları kapıcaz...erken gelebilir benimkide..zaten ilaç ve dinlenmeyle tutuyoruz keratayı..))

bayramların en büyüğü olacak kuzularımız inşallah...allah herkese en çok da biz melek annlerine nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…