Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merhaba arkadaşlar , geçmişi hızlıca okudum , beni merak eden ve benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım için tekrar teşekkür ediyorum...

Bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)

Yarın sabah 8.30 gibi hastanede olacağım , kaçta sezeryana alırlar bilmiyorum...İnşallah yarın bebeğime kavuşacağım...Bugünün bu kadar çabuk gelmesine hala inanamıyorum , zaman hiç geçmek bilmiyor gibi ama öyle değilmiş aslında...

İnşallah sizlere iyi haberlerimi ulaştırıcağım en kısa zamanda , en geç hafta sonu sizlere yazabilirim diye düşünüyorum...

Allah hepimizin yardımcısı olsun , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Sizlerin desteği çok önemli benim için , yarın hepinizin gönlünde , dualarında olacağımı biliyorum , emin olun sizlerde benim gönlümde , dualarımda olacaksınız...

En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek üzere...

canım benim ya bugün okadar merak ettimki seni. çok da heyeceanlıyım sanki ben giidiyorum hastaneye. sen bizim umudumuzsun. ve yarın bebişini kucağına laıcaksın. aldığın güzel cicileri giydireceksin, fotoğraflarını çekicksin. ayyyyyyy Allahım herşey çok güzel geşsin ve bize çok gzüel haberler ver. buna okadar inanıyorumki. darısı bizlerin başına. bizde en yakın zamanda müjdeli haberler alalım ve mutlu sonla bitin güzel heyacan dolu 9 aylık hikayemiz. sen bzie hep umut verdin hiç yalnız bırakmadın bizi.dualrımız seninle canım benm. Allah işlerini rast getirsin.meleğin saplıkla hayırlısıyla açsın gözlerini dünyaya ve anneciğine sonsuz mutluluğu sunuversin.

Melekcim canım benim çok şükür Allah bu günleri de göstedi. Eminim benim gibi diğer arkadaşlarım da çok heyecanlı ve mutludurlar. San ağrısız, sızısız kolay bir doğum yeğenime de sağlık, mutluluk, başarı dolu upuzun bir hayat diliyorum. Dualarımız seninle ve kızınla. Bebeğin kollarındayken bu sayfaya yazacağın anı dört gözle bekliyorum.

aaa bebeğimiz geliyor ,, Melekcimm Rabbim yardımcın olsun .. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş... ayy şaka gibi ya ne kadar çabuk geçti 9 ay ,, sanki sen değilde ben girecem yarın sezeryana o şekilde heyecanlıyımm.. ne diyeceğimi ne söliyeceğimi şaşırdım ya..en kısa zamanda seni ve bebeğini bekliyoruz buraya .. ve de güzel bir doğum hikayesiyle ...Dualrım seninle canım ...:Saruboceq:

Allah sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin inşallah.Sağılıkla al kucağına kuzunu.

günaydınlar.....
melekcim büyük ihtimalle sezeryana hazırlanıyodurrr ayy ne büyük heyecan Allahım yardımcısı olsun...bikaç saat kaldı bebeğine kavuşmasına ..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Bende akşamdan beri çok etkilendim sanırım, rüyamda hamileydim sırt üstü yatıyorum bebeğin hareketlerini görebiliyordum çok güzeldi ...Rabbim bizlere ve tüm bebek hasretiyle yananlara hayırlısıyla bebeklerini versin inş..

Günaydım canlarım. Bugün büyük gün. ılk bebeğimiz, umudumuz dünyaya geliyor. Melek şimdi doğuma hazırlanıyordur ya da belki doğumu gerçekleşmiştir de kızını kucağına almıştır bile. Bu bizim için çok büyük aşama. Melek'le bu bölümde oğlunu kaybettikten sonra, daha hamile değilken yaptığımız yazışmaları hatırlıyorum. Sonra o hamile kaldı, sorunsuz bir hamilelik geçirdi ve şimdi bebeğini kucağına alıyor. ışte kafası acabalarla, belkilerle dolu bizler için kanlı canlı, içimizden bir örnek. O başardı biz de başarabiliriz. Bugün artık geleceğe umutla bakabilmek için elimizde somut bir örneğimiz var. ınşallah biz de o mutluluğu yaşayacağız kızlar. Bugün buna daha çok inanıyorum.

İnşallah canım. Ben de nedense kendimi kötü hissediyorum bugün. Cok alıngan oldum havadan nem kapıyorum. Neyse kendime pozitif enerji vermeye çalışacağım. Yarın tatile gideceğiz umarım güzel geçer.

Canımmm yorulmuşsundur sen ondandır. Şöyle tatilini yap gel, iyice bir dinlen bak bomba gibi olacaksın. Biz de kısmetse bu akşam yola çıkıyoruz. Sana iyi tatiller.

rabbim kavuştursun sen bizim için umut oldun senden gelecek haberleri bekliyoruz bizim içimizde kalan duyguları özlemleri hasretleri bizim içinde yaşa bebeğini doya doya öp kokla benim için dualarımız seninle

kızlar herkezin umuda güzel haberlere okadar ihtiyacı varki sizi üzmemek için fazla yazmıyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum şu güzel haber gelince belki biraz huzur bulurum bu aralar hep kızım aklımda hiç çıkmıyo dün eşimle babası dışarı çıkıyodu ben gitmek istemedim onlarda açılırsın falan dediler mecburen gittim normalde o tarafa yolumuz düşmez ters yer ama kızımın mezarının yolu ben o yollardan ağlaya ağlaya geçtim çok kötüydü mezarına gidemiyorum eşimde kızdı niye ağlıyosun diye baya bağırdı babası dedi bırak ağlasın o rahatlar diye söledi eşimde yanlış anladı senin kızların ağlasın falan dedi aslında sözde beni düşünüyo üzmek istemiyo ama ağlaamama izin vermeyip bağırınca daha çok üzülüyorum sonra babam dedi bunu kızına getirelim görsün eşim dedi ikindiden sonra gidilmez gitmedik ama ben kızımı çok özledim artık gitmek istiyorum çok acı olsada gidip hasretimi gidermek istiyorum gece kızımı gördüm rüyamda eskiden görmek için dua ederdim şimdi görmek istemiyorum kızım ölmüştü yıkıyolardı gözümün önünde çok kötü insan rüyada bile aynı acıları çekiyo yavrum bembeyazdı meleğim benim beni anladığınızı bildiğim için yazıyorum sizden başkası anlamaz inşallah meleğin bebeği topiğimizi şenlendirir

ayyyy çooook sevindim ben ya melek için ne kadar güzel ya bugün bebeğini kucağına alıcak belki de aldı bile. Rabbim inşallah bir daha hiçbirimize evlat acısı göstermez ve bizde melek gibi doğum vaktimiz gelince böyle burda yazarız çok mutlu oldum zaten kötüydüm bu haber iyi geldi.

Canım niye kızının mezarına gitmene izin vermiyorlar ki gitsen belki gittiğin zaman üzülür, ağlarsın ama rahatlarsın. Belki de gidemediğin için kendini suçlu hissediyorsun o yüzden bu kadar kötüsün bak rüyalarını bile etkilemiş. Eşine haber vermeden kendin gidemez misin?

sinannuray cım bende aynı senin gibiyim bu aralr çok iyi değilim kızmın mezarına ne zaman gitsem yada ordan geçiyo olsam hep ağlıyorum ama benim eşim ben ağlarken hiç sesini çıkarmıyo ben ona demiştim hep içime atarsam çok kötü olurum o yüzden ağlamaya başladığımda bana sakın bişey deme diye o da hiç sesini çıkartmıyo öyle durumda ama gerçekten bizi bizden başka anlayan hiç kimse yok zaten dünde kızımla arasında sadece bir gün olan bir bebek gördüm çok kötü oldum şimid kızım olsaydı oda öyle büyük olcaktı diye aklımdan geçti zaten kötüydüm şimdi onu öyle görünce dahada kötü oluyorum.zamanlada bu acı ne hafifliyo nede geçiyo daha da yoğunlaşıyo.belki bizde melek gibi bebekler kucağımıza alınca biraz hafifler ama şimdi hala daha kötü oluyorum.
şu aralara hele ben ne kimseyle görüşmek nede biriyle konuşmak istiyorum sadece burda rahatlıyorum.benmi kötü düşünüyorum acaba ya hiç kimseyi eşimden başka yanımda istemiyorum konuşmak bile istemiyorum.

canım ben kendim gidemedim dün eşim saat geç olduğu için istemedi tek başıma gitme imkanım yok eşimle hafta sonu gitmeyi düşünüyorum evet kendimi çok suçlu hissediyorum hiç gidip görmediğim için

bende dedim ağlayıp rahatlıyorum ama o ağlamamı istemiyo çok kızıyo benimde bu aralar hep aklımda dışarı çıkıyorum şimdi kızım yanımda olucatı şimdi kızım bu kadarlıktı görümcem geliyo kızının seviyolar şimdi benimkide sevilirdi diyorum hiç aklımdan çıkmıyo git gide tuhaflaşıyorum şuan herşeyi oluruna bıraktım yeni bi bebek fikri artık bana sıcak gelmiyo korkuyorum aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok kötü düşünmüyosun bende öyleyim kimseye tahammül edemiyorum beni anlamadıklarını düşünüyorum daha anlayışlı olmalarını daha dikkatli olmalarını istiyorum ama herkez için hayat normale döndü o yüzdende beni anlamıyolar kimseyle görüşmemek bütün gün evimde yanlız olmak istiyorum ama oda mümkün değil

meraba kızlar . ya meleği düşünüyorum ep. bebeişini kucağına almıştır inşallah sağlıkla. bizede o güzel günler çabucak gelsin inşallah.kızlar bende sizin duygularınızı paylaşıyoruz. melek önümüzde bize umut olmalı diyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum bende çok iyi değilim bu sıralar. çok ağladım bu ay. Allahım güzel günler yaşatsın bizlere.

ya bende çok kötüyüm kızımı hep özlüyorum ama ben hemen hamile kalmak istiyorum da beklemek zorundayım malesef yoksa ben çok fazla beklersem çok iyi olmayabilirim kendimden korkuyorum o yüzden gün geçtükçe kızım daha çok aklımda bende bir sorun olmazsa bu hafta sonu bebeğimi kızımı meleğimi görmeye gidelim dedim eşime tamam götürürüm dedi birşey çıkmazsa.ben geçen sene mayısta hamile kalmıştım bazen diyorum ki acaba gene mayısta kalsam kzımın la aynı zamanda tekrardan yeniden bebeğimi kucağıma alırım diyorum ama bazende yeni bebeğimin meleğimle aynı zmanda olursa hep burukluk olmasın doğum gününde diyorum ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum açıkçası ya benim hemen işe girmem gerkiyo yada göbüşümü doldurmam gerekiyo.ne yapcam ben ya kafayı yicem yoksaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…