Merhaba arkadaşlar , geçmişi hızlıca okudum , beni merak eden ve benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım için tekrar teşekkür ediyorum...
Bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)
Yarın sabah 8.30 gibi hastanede olacağım , kaçta sezeryana alırlar bilmiyorum...İnşallah yarın bebeğime kavuşacağım...Bugünün bu kadar çabuk gelmesine hala inanamıyorum , zaman hiç geçmek bilmiyor gibi ama öyle değilmiş aslında...
İnşallah sizlere iyi haberlerimi ulaştırıcağım en kısa zamanda , en geç hafta sonu sizlere yazabilirim diye düşünüyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Sizlerin desteği çok önemli benim için , yarın hepinizin gönlünde , dualarında olacağımı biliyorum , emin olun sizlerde benim gönlümde , dualarımda olacaksınız...
En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek üzere...
Günaydım canlarım. Bugün büyük gün. İlk bebeğimiz, umudumuz dünyaya geliyor. Melek şimdi doğuma hazırlanıyordur ya da belki doğumu gerçekleşmiştir de kızını kucağına almıştır bile. Bu bizim için çok büyük aşama. Melek'le bu bölümde oğlunu kaybettikten sonra, daha hamile değilken yaptığımız yazışmaları hatırlıyorum. Sonra o hamile kaldı, sorunsuz bir hamilelik geçirdi ve şimdi bebeğini kucağına alıyor. İşte kafası acabalarla, belkilerle dolu bizler için kanlı canlı, içimizden bir örnek. O başardı biz de başarabiliriz. Bugün artık geleceğe umutla bakabilmek için elimizde somut bir örneğimiz var. İnşallah biz de o mutluluğu yaşayacağız kızlar. Bugün buna daha çok inanıyorum.
İnşallah canım. Ben de nedense kendimi kötü hissediyorum bugün. Cok alıngan oldum havadan nem kapıyorum. Neyse kendime pozitif enerji vermeye çalışacağım. Yarın tatile gideceğiz umarım güzel geçer.
Merhaba arkadaşlar , geçmişi hızlıca okudum , beni merak eden ve benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım için tekrar teşekkür ediyorum...
Bugün hazırlıkla geçti , hastane çantalarını hazırladım , daha banyoya giremedim bile :)
Yarın sabah 8.30 gibi hastanede olacağım , kaçta sezeryana alırlar bilmiyorum...İnşallah yarın bebeğime kavuşacağım...Bugünün bu kadar çabuk gelmesine hala inanamıyorum , zaman hiç geçmek bilmiyor gibi ama öyle değilmiş aslında...
İnşallah sizlere iyi haberlerimi ulaştırıcağım en kısa zamanda , en geç hafta sonu sizlere yazabilirim diye düşünüyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Sizlerin desteği çok önemli benim için , yarın hepinizin gönlünde , dualarında olacağımı biliyorum , emin olun sizlerde benim gönlümde , dualarımda olacaksınız...
En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek üzere...
kızlar herkezin umuda güzel haberlere okadar ihtiyacı varki sizi üzmemek için fazla yazmıyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum şu güzel haber gelince belki biraz huzur bulurum bu aralar hep kızım aklımda hiç çıkmıyo dün eşimle babası dışarı çıkıyodu ben gitmek istemedim onlarda açılırsın falan dediler mecburen gittim normalde o tarafa yolumuz düşmez ters yer ama kızımın mezarının yolu ben o yollardan ağlaya ağlaya geçtim çok kötüydü mezarına gidemiyorum eşimde kızdı niye ağlıyosun diye baya bağırdı babası dedi bırak ağlasın o rahatlar diye söledi eşimde yanlış anladı senin kızların ağlasın falan dedi aslında sözde beni düşünüyo üzmek istemiyo ama ağlaamama izin vermeyip bağırınca daha çok üzülüyorum sonra babam dedi bunu kızına getirelim görsün eşim dedi ikindiden sonra gidilmez gitmedik ama ben kızımı çok özledim artık gitmek istiyorum çok acı olsada gidip hasretimi gidermek istiyorum gece kızımı gördüm rüyamda eskiden görmek için dua ederdim şimdi görmek istemiyorum kızım ölmüştü yıkıyolardı gözümün önünde çok kötü insan rüyada bile aynı acıları çekiyo yavrum bembeyazdı meleğim benim beni anladığınızı bildiğim için yazıyorum sizden başkası anlamaz inşallah meleğin bebeği topiğimizi şenlendirir
Canım niye kızının mezarına gitmene izin vermiyorlar ki gitsen belki gittiğin zaman üzülür, ağlarsın ama rahatlarsın. Belki de gidemediğin için kendini suçlu hissediyorsun o yüzden bu kadar kötüsün bak rüyalarını bile etkilemiş. Eşine haber vermeden kendin gidemez misin?
sinannuray cım bende aynı senin gibiyim bu aralr çok iyi değilim kızmın mezarına ne zaman gitsem yada ordan geçiyo olsam hep ağlıyorum ama benim eşim ben ağlarken hiç sesini çıkarmıyo ben ona demiştim hep içime atarsam çok kötü olurum o yüzden ağlamaya başladığımda bana sakın bişey deme diye o da hiç sesini çıkartmıyo öyle durumda ama gerçekten bizi bizden başka anlayan hiç kimse yok zaten dünde kızımla arasında sadece bir gün olan bir bebek gördüm çok kötü oldum şimid kızım olsaydı oda öyle büyük olcaktı diye aklımdan geçti zaten kötüydüm şimdi onu öyle görünce dahada kötü oluyorum.zamanlada bu acı ne hafifliyo nede geçiyo daha da yoğunlaşıyo.belki bizde melek gibi bebekler kucağımıza alınca biraz hafifler ama şimdi hala daha kötü oluyorum.
şu aralara hele ben ne kimseyle görüşmek nede biriyle konuşmak istiyorum sadece burda rahatlıyorum.benmi kötü düşünüyorum acaba ya hiç kimseyi eşimden başka yanımda istemiyorum konuşmak bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?