Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım bugün bende kötüyüm ama içimde hep beni gülümseten bir umut var melekten mi kaynaklı bilmiyorum ama ya da kandırıyorum kendimi.Yeniden hamile kalmak bizi çok ii yapacak ama şu zamanın geçmesi lazım ben mayısta korunmayı bırakıyorum Allata izin verirse.Canım senin daha zamanın var dimi fazla olmadı hatırladım kadarıyla ama az kaldı vücudumuz az daha toparlasın Allahında izniyle olucak inşallah opuyorumnanaktan

Canımmm yorulmuşsundur sen ondandır. Şöyle tatilini yap gel, iyice bir dinlen bak bomba gibi olacaksın. Biz de kısmetse bu akşam yola çıkıyoruz. Sana iyi tatiller.

İyi tatiller sanda canım. Hadi bakalımbiraz moral toplayalım yeni bebişlerimiz için. İnşallah Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et. Yavrularımızın kardeşlerine kavuştur bizi.

valla canım bizi bizden başka hiç kimse anlamıyo ki herkes başka bişey söylüyo ama içimizde yaşananları hiç kimse bilmiyo sadece biz biliyoruz acımızı yaşayamadık bile doğru düzgün.ama ben artık hiç kimseyi takmıyorum valla geliyolar aaa çok geçmiş olsun üzülme nasıl oldu falan diyolar bende hiç sallamıyom saol saol diyorum geçiyorum konuşmuyorum bile ama anlamayan anlamıyo.bencede sen mezarlığa git ben gittim biraz rahatladım iyi geliyo ağlıyosun üzülüyosuna ama açılıyosun.hem sakoın kendini suçlama asla Rabbim'in taktiri ilahisi buymuş aslında dayanabilsek ne mutlu bize?

ewet canım melek bize çok iyi geldi sıradada mhtp varmış ne kadar harika sıra sıra oluyo yakında belki bizde bu günlerin gelmeseni bekleriz.bir bakmışız yeni bebişlerimizi konuşuyo olurmuşuz ne güzel olur demi ama canım?:Saruboceq: :Saruboceq:delikafadulden

iNŞALLAh cicim inşallah Rabbim nasip edcek inşallah aslında hamile kalmak çok zor değilde hamileliği sonuna kadar sağlıklı götürüp sağlıklı bebek doğurmak en çok bu tasalandırıyo beni işte Rabbim yoluna koymuştur herşeyi sağlıcakla gelsin her biri inşallah

İyi tatiller sanda canım. Hadi bakalımbiraz moral toplayalım yeni bebişlerimiz için. İnşallah Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et. Yavrularımızın kardeşlerine kavuştur bizi.

amin inşallah hepimizin duaları kabul olur hepimizin yüzü güler.tatilede gidiyosunuz ne güzel hayırlı yolculuklar size iyi tatiller. premete sanada iyi tatiller canım hayırlı yolculuklar

günaydın canım benimmmm iyiymm çok şükür premete ve eburcu tatile gitti diye hatırlıyorum kafalarını toplarlar ii olur onlar içinde

amin gelinciğim amin çok doğru söylüyosun aslında biz varya genede halimize şükredelim çocuklarımız var ve oluyo kolaylıkla peki ya hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın?daha zor değilmi?

evet canım iyi gelir aslında sen neler yapıyon sende öle bişey yok galiba ben gidemiyorum da bir yere evdeyim bu arlar ama ben en büyük tatile gitcem pazar günü inşallah kızıma götürcek babası bizi

nasıl olayım bende i,şte iyiyim şuan ama akşam çok kötü oldum kendimi tutayım diyorum ama tutamıyorum çok ağladım sonra uyumuşum zaten.bugün iyiyim ama akşam biraz ağlayınca rahatladım sanki

tabi canım benim halamın gelininin olmuyodu bebeği eşindende kaynaklı biraz senelerce uğraştılar bende 7 8 ay önce evlendiler olmadı işte hormonların düzene girmesini beklediler değerleri yüksek çıktığından tüp bebek bile yapamadılar çok şükür şimdi tüp bebek tutmuş en azından bizim hamile kalamayabiliriz gibi sorunumuz yok inşallah bundan sonra da olmaz canım

bizde de tatil planı yok geçen sene hamiş olduğumdan çıkamadık bu sene de hamiş kalmak için hehehe
evet canım git gör yavrunu özlediğinden de çok ağlıyo olabilirsin benim artık hergün biraz ağlama biraz sakin panik atak durumlarım oluyo hiç belli olmuyo

inşallah canım tekrardan hamile kalırız ve sağ salim tombik bebişler dünyaya getirirz sağlıkla Rabbim bize de bu duyguları tattırsın inşallah:Saruboceq:

canım çok yıpratma kendini çok kötü oluyo insan zaman zaman ama vakit geçiyo hayat devam ediyo eşinide üzersin onlarda belli etmemek için yiyip bitiriyolar kendilerini

galiba canım geçen hafta da gidemedim ya ondan çok özledim oraya gidip onu görünce çok huzurlu dönüyorum eve zaten sonraki haftam rahat geçiyo ama böyle uzun ara verince galiba nöbet başlıyo dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…