ya bende çok kötüyüm kızımı hep özlüyorum ama ben hemen hamile kalmak istiyorum da beklemek zorundayım malesef yoksa ben çok fazla beklersem çok iyi olmayabilirim kendimden korkuyorum o yüzden gün geçtükçe kızım daha çok aklımda bende bir sorun olmazsa bu hafta sonu bebeğimi kızımı meleğimi görmeye gidelim dedim eşime tamam götürürüm dedi birşey çıkmazsa.ben geçen sene mayısta hamile kalmıştım bazen diyorum ki acaba gene mayısta kalsam kzımın la aynı zamanda tekrardan yeniden bebeğimi kucağıma alırım diyorum ama bazende yeni bebeğimin meleğimle aynı zmanda olursa hep burukluk olmasın doğum gününde diyorum ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum açıkçası ya benim hemen işe girmem gerkiyo yada göbüşümü doldurmam gerekiyo.ne yapcam ben ya kafayı yicem yoksaaaaaa.
Canımmm yorulmuşsundur sen ondandır. Şöyle tatilini yap gel, iyice bir dinlen bak bomba gibi olacaksın. Biz de kısmetse bu akşam yola çıkıyoruz. Sana iyi tatiller.
bende dedim ağlayıp rahatlıyorum ama o ağlamamı istemiyo çok kızıyo benimde bu aralar hep aklımda dışarı çıkıyorum şimdi kızım yanımda olucatı şimdi kızım bu kadarlıktı görümcem geliyo kızının seviyolar şimdi benimkide sevilirdi diyorum hiç aklımdan çıkmıyo git gide tuhaflaşıyorum şuan herşeyi oluruna bıraktım yeni bi bebek fikri artık bana sıcak gelmiyo korkuyorum aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok kötü düşünmüyosun bende öyleyim kimseye tahammül edemiyorum beni anlamadıklarını düşünüyorum daha anlayışlı olmalarını daha dikkatli olmalarını istiyorum ama herkez için hayat normale döndü o yüzdende beni anlamıyolar kimseyle görüşmemek bütün gün evimde yanlız olmak istiyorum ama oda mümkün değil
Canım bugün bende kötüyüm ama içimde hep beni gülümseten bir umut var melekten mi kaynaklı bilmiyorum ama ya da kandırıyorum kendimi.Yeniden hamile kalmak bizi çok ii yapacak ama şu zamanın geçmesi lazım ben mayısta korunmayı bırakıyorum Allata izin verirse.Canım senin daha zamanın var dimi fazla olmadı hatırladım kadarıyla ama az kaldı vücudumuz az daha toparlasın Allahında izniyle olucak inşallah opuyorumnanaktan
İyi tatiller sanda canım. Hadi bakalımbiraz moral toplayalım yeni bebişlerimiz için. İnşallah Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et. Yavrularımızın kardeşlerine kavuştur bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?