Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

öyle haklısın biz sadece bebeklerimize yanıyoruz onlar iki acı yaşıyolar hem yavrularına hem de bize onlarada yüklenmemek gerek

bende akşam eşime gene format attırdım pcye burdaki sorun gitti demekki benden kaynaklıymış şimdi rahat giriyorum.

ben 1 defa gittim bir daha da gitmedim hasta olmaktan korkuyorum annemede söz verdim ben çok duygusal biriyim altından kalkamam diye korkuyolar ileride bebek için sağlıklı olman gerek diyolar onlarda haklı aslında

bende daha bir kere gittim bu ikinci olcak ama ben gitmek istiyorum Allah'ın izniylede gide gide kalkcam aslında gitmeyerek sadece bazı durumları erteliyoruz ama bence çok sık giderek kendimiz daha çabuk yoparlarız diye düşünüyorum.

hıı halbuki daha yeni atmıştık ama ne olduysa oldu akşam attı gene şimdi halloldu çok sevindim sıkılıyodum beklerken ya.benim aşim anlıyo Allahtan bişey olunca hemen formata başvuruyoz düzeliyo.

aslında haklısınbende gittiğimde çok huzurlu ii hissediyorum kendimi ama annemi de üzmek istemiyorum eğer hamile kalırsam tabi o zamana kadar dayanır mıyım bilmiyorum da o zaman gidiyim diyorum

sabah pencereye kuşlar gelip konuyo gagalarıyla sanki geldiğini haber ver,yo bana oğlumdan selam getirdiklerini düşünüyorum konuşuyorum bende selam yolluyorum bazen deli gibi hissediyorum kendimi ama böyle yapmazsam çıldırır gibi oluyorum balkondan yıldızlar da çok görünüyo onlara bakıyorum oradaki en parlak yıldızı bulup haktanım diye konuşuyorumm :bbo:

bende hamileyken gidicem ama bence sen sık olmasada arada bir git gene canım hamileyhkende kendine daha fazla üzme tatlım sonra göbüşteki kardeşte üzülür ama bende onun için şimiden gidip sürekli kendimi alıştırcam ki hamişken yeni bebeiş üzülmesin canım meleğimde hem onu hem kendimi hemde kardeşini üzdüğümü görünce üzülmesin diyeçama dayanamıyosanda gitme tabi valla içinden ne geliyosa onu yap.

canım benim iyi yapıyosun tabiki o seni görüyo selam yolluyon konuşuyo ve sende ne güzel onunla konuşuyosun konuş tabi en iyisini yapıyosun.
benim kuzum gideli 2ay 1hafta 2gün yani 69 gündür cennette canım.

burdayım canım kayınvalidem geldi bir yere gitcez de onu söyledi bende erken çıkayım fatura yatırcam.

tamam canım sen işini hallat bende kahv.yapımm Allahın izniyle gececek zaman ve yavrularımız kardeşlerini gönderecek bize inşallah

inşallah tatlım inşallah kucaklarımız aynı melek gibi hepimizin dolar bebişlerle.ben çıkayım canım sonra gene konuşuruz.afiyet olsun sanada bak bende hep içerdim aç karnına sabah ama buraya oturunca içemedim.kalkamadım daha doğrusu.hadi sana afiyet olsun canım kendine çoooook iyi bak.

Bende aynı şeyi yapıyorum kuşlar sabahları cama gagalarıyla vuruyorlar perdeyi açıyorum kaçmıyorlar gözlerinin içine bakıyorum sanki oğlumdan haber getirmişler gibime geliyor konuşuyorum onlarla oğluma selam yolluyorum... Tek benim başıma gelmediğine sevindim ama kimseyede söyleyemiyorum deli sanmasınlar diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…