Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

mrb kızlar kimse yok. haliyle haftasonu . bugün benim adet olmam gerekiyo ama gelen giden yok. bakalım olucakmıyım. gerçi adet belirtilerim var ama işte olmasın istiyorum. ilk aydan bi süpriz olsun istiyo gönlüm hayırlısıyla. umudum yok diyodum ama meğerse içten içe umutlanmışım ve adet olursam üzülücem.baya stres yaptım. gerçi adet olursam doktorumla görüşmeye gidicem ozaman o süreç daha hızlı geçicek diye düşünüyorum benim için. tabi benim hevesimi kırıp bekle demezse.ozamanda tedavi sürecinin sonucunu beklemek, günleri tek tek saymak baya zor olucak. hakkımızda hayırlısı. ama resmen stres yumağı oldum ya.daha ilk denemeye başladığım ay diyodum. meğer ne heveslenmişim. inşallah bi süpriz olur ve tekrar mutlu olurum. inşallah en yakın zmanda hepimiz burdan müjdei haberler veririrz.

canım kendini bu kadar şartlandırma bi bebeğe o kadar çok ihtiyacımız varki belki onunla acımız hafifler diye düşünüyoruz ama böle şartlanırsan oolmazsa daha çok üzülürsün hayırlısı olsun bu ay olmazsa bidahaki ayvar umutsuzluğa kapılma rabbim gönlümüze göre verir belkide adet olamazsın karamsar füşünme hakkında hayırlısı olursa ilk güzel haber senden olur bizim yüzümüzde biraz güler

Rabbim gönlüne göre versin inş. umarım bebeğin seninledir canım ..

kızlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. inanamıyorum hala ellerim titriyo. okadar heyecanlıyımki anlatamam. bu sabah adetim gelmeyince test yaptım ve hemen çift çizgiyi ördüm hemde okadar belirginki. meleğim kardeşini gönderdi sanırım. bu bi mucize inanamıyorum. bi d edoktoru arayp rndevu bile almıştım tedaviye başlmak için. ama ilk aydan Rabbim meleğimi gönderdi. inşallah onu sağ salim hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur. test yanıltmaz dimi. hala inanamıyorummmm. yarın kan testi yaptırıcammmmmmmmm. Allahım yardım et herşey yolunda gitsin.

denizcim hayırlı olsun Rabbim gönlünün en güzel muradını gönderdi sana ve hiç bir tedaviye gerek kalmadan çok şükür hamilesin tebrik ederim seni annesine sıkıca tutunsun kuzun haberdar et bizi gelişmelerden

bende dün test yaptım kasıklarımda falan ağrı var diye misafirim falan gelince bekleyemedim negatifti ilk başta sabah 5.30 da kalktım wc için aklıma geldi baktım 2.çizgide çıkmış ama deilim büyük ihtimal beklediğindendir dimi

okadar heyecanlıyımki gelincik anlatamam. inşallah bu kez herşey mutlu bişetklde devam edip sonlanır. yarın kan testi yaptırmaya gidicem hastaneye. herşey gzüel olsun Yarabbim. inşallah evlat acısın tadan tüm arkadaşalrım en yakın zmanda müjdeyi verirler burdan.

bilemiyorumki canım. yarım satten sonra çıkan çizgileri önmesemeyin diyo testte aam sen istersen bikaç güne kadar bidaha yap. bellimi olur belki senimn meleğin d ebi süpriz yapmıştır.

inşallah canım benim Rabbim kimseyi bu acıyla bırakmaz gönlümüzün tesellisini yavrularımızın kardeşini gönderecek bir bir inşallah sağlıklı sıhhatli uzuuuun ömürlü olsunlar annelerinin kucağına gelipp uzuunca sağlıklıca yaşasınlar inşalllah canım mutlu ol çünkü bizler bunu hakediyoruz sonuna kadar Rabbim korusun kuzunu hayırlısyla senide doğuma göndeririz inşallah

evet kim bilir canım ama benim bu ayda korunmam gerekti ve korundum 2 test yaptım 2 side öle çıktı hani testlerde yoksa çıkmıyo varsa çıkıyo ya belirsizlik kötü ya birkaçgün sonra yapayım birdaha bakimm

inşallah canımmmmmmmmmmmm. melek ayağını sürttü heralde. bebişler gelsin sırayala Yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm. yüzümüzü güldür. sen çoooooooookkkkkkkkkk büyüksünnnnnnnnnnnnnn

bnce bika gün sonra yine bak canımmmmmmm. emin ol. ben dünden ebri dokuz doğurdum. bktım eşim almış gelmiş.. testi yaptım tek çizgi dedi bana bende çıktım kitledi banyoun kapısını bkmıyım diye. halbuki o görmüş çzigiyi çıkarken. 1 dk sonra kapat gözünü dedi. offfff dalga geçme dedim ama bi baktım belirgin iki kırmızı çizgiiiiiiiiiii. şimdi bebeğim mi var içimde.

bu arada ben soğan kürü, incir kürü ve bal-tarçın-çörekotu yapmıştım belki faydası olmuştur. sizde yapın mutlaka.

oyy oyyy oyyy hadi gözün aydın canımm ..Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok güzel bir sürpriz olmuş canım evet küçüğün seninle içinde minicik ama seninle inşallah evet birkaçgün sonra tekrarlayım.Evet belki faydası olmuştur canım ben önceki yazılarını takip edemedim zor mu hamiş kalıyodun denizcim sen

canım ya inş. sende hamilesindir 2 gün sonra yenile testi ,,bende daha önceden o testlerden yapmıştım 2 saat geçti yine çift çizgi çıkmadı bence var gibi ,2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap canım .. adetin kaç gün gecikti??

benim adetime daha var mayısın ilk haftası 3.4.5 gibi bekliyorum ama 4-5 gündür ara ara bulantım oldu defalarce ter boşaldı sırtımdan akıntım arttı ve kasıklarımda da ara ara sancı oluyo adet belirtisi gibi ama adetime bu kadar varken erken gibi geldi belirtiler geçen ay bu belirtiler yoktu kuşkulandım test yaptım anlattığım gibi oldu birkaç gün sonra yapayım test

canım kaybettiiğim meleğim 11 ayda faaln olmştu normal yolla ama bekletmişti baya ve biraz yumurtlama tembelliğim olduğunu biliyodum ama bu sefer ilk aydn geliverdi.belki kürlerin faydsı olmuştur

çok şükür canım benim inşallah bebek isteyen herkes senin gibi ilk aydan döbişi doluverir.Kürlerinde mutlaka desteği olmuştur Rabbim çok büyüksün bizden bu mutluluğu esirgeme güç ver sağlıklı sıhhatli olsun evlatlarımız bir ömür bizi bu acıyla bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…