mrb kızlar kimse yok. haliyle haftasonu . bugün benim adet olmam gerekiyo ama gelen giden yok. bakalım olucakmıyım. gerçi adet belirtilerim var ama işte olmasın istiyorum. ilk aydan bi süpriz olsun istiyo gönlüm hayırlısıyla. umudum yok diyodum ama meğerse içten içe umutlanmışım ve adet olursam üzülücem.baya stres yaptım. gerçi adet olursam doktorumla görüşmeye gidicem ozaman o süreç daha hızlı geçicek diye düşünüyorum benim için. tabi benim hevesimi kırıp bekle demezse.ozamanda tedavi sürecinin sonucunu beklemek, günleri tek tek saymak baya zor olucak. hakkımızda hayırlısı. ama resmen stres yumağı oldum ya.daha ilk denemeye başladığım ay diyodum. meğer ne heveslenmişim. inşallah bi süpriz olur ve tekrar mutlu olurum. inşallah en yakın zmanda hepimiz burdan müjdei haberler veririrz.
mrb kızlar kimse yok. haliyle haftasonu . bugün benim adet olmam gerekiyo ama gelen giden yok. bakalım olucakmıyım. gerçi adet belirtilerim var ama işte olmasın istiyorum. ilk aydan bi süpriz olsun istiyo gönlüm hayırlısıyla. umudum yok diyodum ama meğerse içten içe umutlanmışım ve adet olursam üzülücem.baya stres yaptım. gerçi adet olursam doktorumla görüşmeye gidicem ozaman o süreç daha hızlı geçicek diye düşünüyorum benim için. tabi benim hevesimi kırıp bekle demezse.ozamanda tedavi sürecinin sonucunu beklemek, günleri tek tek saymak baya zor olucak. hakkımızda hayırlısı. ama resmen stres yumağı oldum ya.daha ilk denemeye başladığım ay diyodum. meğer ne heveslenmişim. inşallah bi süpriz olur ve tekrar mutlu olurum. inşallah en yakın zmanda hepimiz burdan müjdei haberler veririrz.
bende dün test yaptım kasıklarımda falan ağrı var diye misafirim falan gelince bekleyemedim negatifti ilk başta sabah 5.30 da kalktım wc için aklıma geldi baktım 2.çizgide çıkmış ama deilim büyük ihtimal beklediğindendir dimi
bnce bika gün sonra yine bak canımmmmmmm. emin ol. ben dünden ebri dokuz doğurdum. bktım eşim almış gelmiş.. testi yaptım tek çizgi dedi bana bende çıktım kitledi banyoun kapısını bkmıyım diye. halbuki o görmüş çzigiyi çıkarken. 1 dk sonra kapat gözünü dedi. offfff dalga geçme dedim ama bi baktım belirgin iki kırmızı çizgiiiiiiiiiii. şimdi bebeğim mi var içimde.
bu arada ben soğan kürü, incir kürü ve bal-tarçın-çörekotu yapmıştım belki faydası olmuştur. sizde yapın mutlaka.
evet kim bilir canım ama benim bu ayda korunmam gerekti ve korundum 2 test yaptım 2 side öle çıktı hani testlerde yoksa çıkmıyo varsa çıkıyo ya belirsizlik kötü ya birkaçgün sonra yapayım birdaha bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?