Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bu çok güzel bi haber allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bu kadar acıdan sonra melek anneleri mutluluğu hak ediyo çok mutlu oldum bizim içinde dua et

Canım canım canım, nasıl heyecanlandım anlatamam:dance:, Allahım bu sefer bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin, hepimizin duaları seninle...:Saruboceq: Çok şükür Allahım, topiğimize güneş doğuyor... Sen hepimize, tüm melek annelerine bebeğini tez vakitte gönder yarabbim...

Tatlım, dediğin gibi, büyük ihtimalle beklediği içindir, 5-10 dakika sonrası testlerde geçerli değil, ama AMA belli de olmaz yerimseniben testi tekrarlamakta fayda var sositososito...

ne güzel bi haber bu böyle. öyle sevindim ki. denizim çok sevindim adına. Allahım bu kez sağlıkla dünyaya getirmeyi ve mutlu olmayı nasip etsin sana. ben demiştim zaten bahar ve yaz aylarında tüm melek annelri çoooook ama çokkkkkkkk sevinecek diye. böyle haberler bu acıyı yaşayan herkese umut oluyo. seninle aynı şehirde ve aynı meslekteniz. uamrım bende yaşarım en yakız zmanda. belki bend emüjdeli bi haber veririm belli mi olur. bu topik hamile haberlerinin dolup taşmasını hakeden en büyük topik. meleklerimiz bizimle olduğu sürece eminim kardeşlerini göndericekelrdir. tekrar çok ama çookkkkk tebrik ediyorummmmmmm.

Ne tuhaf,ne aci.........

3 düsügüm var,son düsügümü yapali daha 31 gün oldu doktor 40 güne kadar adet olursun en az 3 ay korunmali ve düsüklerin sebepleri bulunmadan asla hamile kalmamalisin dedi,
yasim 39.tüplerimden biri kapali,düsük sebeplerini arastirmaya 28inde baslayacaklar ve ben oturmus balkonda acaba hamilemiyim diye belirti arayip Allaha hamile olmus olim diye duaa ediyorum..Ne oloacak böyle hasta olacagim sonunda...

DENIZIM16... Allah tamamina erdirsin,Allah onada sizede özün ömür versin..darisi basimiza yarappim..

Son düzenleme:
çok sağol canım darsı bizim gibi evlat acısı çeken herkese ve bebek hasreti çeken herkese. dualarımız yerine ulaşıyo merak etmeyin. buarada senin düşüklerinin nedeni kanda pıhtılaşma olabilir. genelde çok sayıda küçük haftalarda yaşanan düşüklerin sebebi o olabiliyo ve çözümü var. sakın canını sıkma. hamile kalabildiğin için şükret . gereğini yapınca yine kalırsın. ilk başta tüm önlemlerimizi alınca bebek düşünebilirz artık. emin ol bu topikteki herkes böyle yaptı. biraz sabırlı ol.ve sen düşük yaptın beklemen gereken süre daha az. burdaki herkes doğum yaptı ve beklemeleri gereken süre çok daha fazlaydı. haline şükret tatlım. zaman geçicek ve yine hamile olucaksın. şuan acın çok taze.Allah sabır versin.

denizim 16 senin adına çok sevindim geçmişini bilmiyorum sanırım sen de melek annesisin inşallah sağlıkla kucağına alırsın melek anneleri mutlulukların en büyüğüne layık sen sabretmişsin şimdi mükafatını aldın 9 ay senin için çok rahat geçsin Allah yardımcın olsun

canııııııım çooooook sevindim ve çoook mutlu oldum Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.darısı artık bizim başımıza inşallah bizde seviniriz.

canım bak haberler tek tek geliyo inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürür en hayırlı zamanda ve bizim de tabiki.....

bugün meleğimiz canım yavrum kızımı görmeye gittim bebeğimle konuştum ağladım rahatladım biraz ve çok iyi hissediyorum kendimi.
ya o mezarlığa girip kızımın yanına giden yolda kalbim nasıl küt küt attı anlatamam size çok heycanlandım kızımı görcem diye ama inanın çok mutluyum siz eğer üzülcem diye ihmal ediyosanız hiç ihmal etmeyin çünkü insana gerçekten ilaç gibi geliyo ben çok mutluyum kızımı görüp konuşabildiğim için minik yavrumla

Son düzenleme:

Allahım ne güzel bir haber yarabbim. Allah tamamına erdirsin denizcim. Allah kucağına almayı sağlıkla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Allahım ne olursun bütün melek annalerinin kucağını doldur yüzünü güldür. Darısı başımıza inşallah.

Canım hakkımızda hayırlısı. Üzme kendini beterin beteri var derler. ınşallah Allah yüzünü güldürür. Ne diyeyim hayat bazen çok zor oluyor. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz.

Günaydın kızlar, hepinize iyi haftalar.
Denizim16 çok tebrik ederim. Sayfayı açıp da senin haberini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Böyle bir habere çok ihtiyacımız vardı. Sen bizi sevindirdin Allah da seni sevindirsin, bebeğini sağ salim ve zamanında kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına. Bu hafta ben, Aabeyazmelek ve Evrimsus da sonuç alacağız. ınşallah Allah'ım sana nasip ettiği mutluluğu bize de nasip eder. E şeytanın bacağını kırdığımıza göre listelerimizi bir güncelleyelim değil mi.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76||KIZ|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|35|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|26|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|17|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|5||02.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Bu arada Melek dün siteye giriş yapmış ama sanırım fırsat bulup da yazamadı. Melekcim canım iki satır yaz seni ve kuzunu çok merak ediyoruz.

Kızlar sanırım mayıs ayında korunmayı bırakacak arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlar da son adet tarihini bana bildirsinler de listeye ekleyeyim, umudumuz çoğalsın.

günaydınlar arkadaşlar..,
maşallah toipiğimize bebecikler hamileler çoğalıyor inş... Allahım sağsalim kucağımızada almayı nasip etsin inş. bende adet oldum dün doktorumu aradım ,yurtdışındayım dedi, bir an için yüreğime indiydi ama salı dönüyorum salı gel dedi .. yarın startı veriyorum inş. nasip olursa. .. böyle bir heyecan bir korku 2 gündür , nolcak halim bilmiyorum , dualarınızz bekliyorum arkadaşlarım mafoldumben..önceki yaşadıklarım film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden ... geçen ki hamileliğimde felaket diş ağrısı çekmiştim , bir dişim var tatlı yerken ağrı yapıyor bugün onun için doktora gidecem , dolgu yaptıracam ben bütün önlemleri alayımda gerisi Allaha kalmış.gerçi son güne bıraktım ama sanırım işin bu kadar ciddiyetinde değildimm..

slm cnm.öncelikle allah inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebek sahibi olmayı nasip eder hepinize.ben sizin topiğinizi görürdüm ama bi gün benimde sizlerle aynı duruma düşeceğim aklıma gelmezdi.gerçi tam anlamıyla sizile aynı durumda deilim.bi tane 2,5 yaşında bi oğlum var allah ona uzun ömürler versin.bi yaşındayken 2.ye hamile kaldım ama kese bir türlü görünmedi 3.ayda ern sonunda dış gebelik tanısıyla sonlandırıldı ardından 3 ay snr tekrar hamile kaldım ve 2 hafta önce 30 haftalık hamileyken gelişim geriliği sebebiyle gebeliğim sonlandırırldı.bebeğim 1180 gr 40 cm boyunda doğdu bebek yoğun bakım ünitesinde küvezde yaşam mücadelesi veriyo meleğim.seninle hemen hemen aynı günde doğum yapmışız bende 12 nisanda yaptım hemde seninle aynı sbebple.çok tanıdık geldi hikayen.ama bebeğim henüz yaşam mücadelesine devam ediyo ve umarım bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırır.çok üzgünüm.her gün hstnelerdeyim.bebeğimi görebilmek için onun iyi olkduğunan emin olabilmek için kendi hastalıklarımı bile unuttum inan.sezeyanla doğum yaptım ve inana doğumdan 5 saat snr sondamı çıkardılar ve ben bebeğim için o saatten beri koşturuyorum.doktorlar bile şaşırıyo bana insan hiçmi acı hissetmez dikişlerinle nasıl koşturuyosun bu kadar diyolar bide 2,5 yaşındaki bebeğ,imde sürekli, kucağımda.yani gerçekten yaşayan bilkirmiş.evlat acısı çok kötü allah kimseye yaşatmasın ben yaşamadım ama düşüncesi korkusu bile yetiyo insana.allahım inşallah bebeğim sağ salim çıkar hstneden.arkadaşlar sizlerde dua edin bana.en iyi siz anlarsınız benim ne hissettiğimi.umarım allah sizede en kısa zmanada tekrar hamile kalmayı nasip eder

akimera selam,

Rabbim meleğine biran önce sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin inşallah dualarımız seninle. birde akimera rahimde perde problemi olan senmiydin?

akimera selam,

Rabbim meleğine biran önce sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip etsin inşallah dualarımız seninle. birde akimera rahimde perde problemi olan senmiydin?

tşk.ederim öncelikle cnm.evet rahimde şekil değişikliği var çift başlı rahi var yani tek başı ama iki rahim var bazı doktorlar perde diyo bazıları çift başlı diyo bende tam olarak bilmiyorum ama erken doğumumda bunu bi etkisi yoktu tansiyon ve şeker problemim mçıktı yüksek tansiyondan dolayı bebişim gelişemdi ve benimde hayati tehlikem olduğu için gebeliğiğ sonlandırdılar

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle deniz hamile uğur getirsin bize peş peşe güzel haberler alalım herkezden inşallah dişinide yaptır bugün sonra zor olur gerçekten ama hamile kalalımda onada razıyız

Canım benim Allah işlerini rast getirsin. Tüm kalbimle yanındayım, dualarım seninle. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olacak. Sakın geçmişi düşünüp sıkıntı yapma. Biliyorsun bu işte moral çok önemli.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Dediğin gibi hikayemizin benzer yönleri çok fazla ama ben doğum yapalı bir seneyi geçti. Sen benden bir sene sonra aynı dönemde benim yaşadıklarımı yaşamışsın Allah sonumuzu benzetmesin. İUGR'li bebekler gerçekten çok güçlü bebekler. Daha anne karnında savaşmaya başladıkları için doğduktan sonra da hayata tutunmak için inanılmaz bir azim gösteriyorlar. Benim minicik oğlum bile yalnızca830 gram doğmasına rağmen 2,5 hayata yaşamayı başardı. İnternette çok araştırdım İUGR nedeniyle erken doğum yapıp da bebeğini kaybedeb çok az insan var, diğer bebekler hep yaşama tutunmuşlar. Sen de her zaman moralini yüksek tutmaya çalış, aklına hiçbir zaman kötü birşey getirme. Şu an neler yaşadığını, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı yollardan geçtim. Allah miniğine güç kuvvet versin, onun da sizin de yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğin küvezden çıkar ve ona kavuşursun. Bir sıkıntın olup paylaşmak istersen veya sormak istediğin birşey olursa ben buradayım.

tşk.ederim arkadaşım iyi dileklerin için.umarım dediğin gibi hayatta kalmayı başarır meleğim.gerçekten zor günler yaşıyorum umarım çektiğim acılar bi gün nacı hatıralar olup sadece anılarda kalır bebeklarimle allah sağlıklı uzun ömürler nasip eder umarım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…