slm cnm.öncelikle allah inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebek sahibi olmayı nasip eder hepinize.ben sizin topiğinizi görürdüm ama bi gün benimde sizlerle aynı duruma düşeceğim aklıma gelmezdi.gerçi tam anlamıyla sizile aynı durumda deilim.bi tane 2,5 yaşında bi oğlum var allah ona uzun ömürler versin.bi yaşındayken 2.ye hamile kaldım ama kese bir türlü görünmedi 3.ayda ern sonunda dış gebelik tanısıyla sonlandırıldı ardından 3 ay snr tekrar hamile kaldım ve 2 hafta önce 30 haftalık hamileyken gelişim geriliği sebebiyle gebeliğim sonlandırırldı.bebeğim 1180 gr 40 cm boyunda doğdu bebek yoğun bakım ünitesinde küvezde yaşam mücadelesi veriyo meleğim.seninle hemen hemen aynı günde doğum yapmışız bende 12 nisanda yaptım hemde seninle aynı sbebple.çok tanıdık geldi hikayen.ama bebeğim henüz yaşam mücadelesine devam ediyo ve umarım bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırır.çok üzgünüm.her gün hstnelerdeyim.bebeğimi görebilmek için onun iyi olkduğunan emin olabilmek için kendi hastalıklarımı bile unuttum inan.sezeyanla doğum yaptım ve inana doğumdan 5 saat snr sondamı çıkardılar ve ben bebeğim için o saatten beri koşturuyorum.doktorlar bile şaşırıyo bana insan hiçmi acı hissetmez dikişlerinle nasıl koşturuyosun bu kadar diyolar bide 2,5 yaşındaki bebeğ,imde sürekli, kucağımda.yani gerçekten yaşayan bilkirmiş.evlat acısı çok kötü allah kimseye yaşatmasın ben yaşamadım ama düşüncesi korkusu bile yetiyo insana.allahım inşallah bebeğim sağ salim çıkar hstneden.arkadaşlar sizlerde dua edin bana.en iyi siz anlarsınız benim ne hissettiğimi.umarım allah sizede en kısa zmanada tekrar hamile kalmayı nasip eder
tşk.ederim arkadaşım iyi dileklerin için.umarım dediğin gibi hayatta kalmayı başarır meleğim.gerçekten zor günler yaşıyorum umarım çektiğim acılar bi gün nacı hatıralar olup sadece anılarda kalır bebeklarimle allah sağlıklı uzun ömürler nasip eder umarım bize
Kızlar Melek'le konuştum ikisinin de durumu iyiymiş, şu an evdelermiş. Alllah Melek'i yavrusuna kavuşturdu darısı önce hamilerimizin sonra bizlerin başına.
bu çok güzel bi haber bizde bugünleri görebilecek miyiz acaba rabbim ne olur bizimde yüzümüzü güldür
İnşallah görürüz. Nasip kısmet. Bazen çok kramsar oluyorum. Hayatım hep bedbah geçecekmiş gibi geliyor.
çok sevindim canım.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.allah gönlüne göre versinkızlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. inanamıyorum hala ellerim titriyo. okadar heyecanlıyımki anlatamam. bu sabah adetim gelmeyince test yaptım ve hemen çift çizgiyi ördüm hemde okadar belirginki. meleğim kardeşini gönderdi sanırım. bu bi mucize inanamıyorum. bi d edoktoru arayp rndevu bile almıştım tedaviye başlmak için. ama ilk aydan Rabbim meleğimi gönderdi. inşallah onu sağ salim hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur. test yanıltmaz dimi. hala inanamıyorummmm. yarın kan testi yaptırıcammmmmmmmm. Allahım yardım et herşey yolunda gitsin.
alah analı babalı büyütsün canım.bizlere umut oldun.darısı tüm melek annelerinin başına.minik bebeğimizi bizler içinde öp.Merhaba Melek Anneleri,
Allahıma binlerce şükürler olsunki 22 Nisan sabahı güzel kızım , pamuk kızım dünyaya geldi...
Bebeğimin kilosu 3340 gram , problemsiz bir ameliyat geçirdim...Çok şükür ki bebeğimin sağlığı da yerinde...Dolu dolu vakit geçirmeye çalışıyorum canım yavrumla...
Sizlere güzel haberlerimi vermek için çok sabırsızlandım...Bu topiğin güzel haberlere , yeni umutlara çok ihtiyacı var çünkü...
Canım arkadaşlarım , kalbim ikiye bölündü , bir tarafında canım oğlum , bir tarafında canım kızım var artık...İlk bebeğimi unutmam mümkün değil , hala aklımda , hiç bir zaman da çıkmayacak...Ama yeni bir bebek gerçekten çok ama çok iyi geliyor bizim durumumuzda olanlara...Kaybettiğimiz bebeklerimizle de cennette kavuşacağız mutlaka...Biliyorum ki canım oğlumu kucaklayacağım günlerde gelecek...Lohusalık dönemim biter bitmez onu ziyaret edeceğim , hamileliğim boyunca gitmedim , gidip ona onu çok sevdiğimi ve hiç unutmayacağımı söyleyeceğim...
Sizlere fırsat buldukça yazmaya çalışacağım , sizlerin güzel haberlerini aldıkça ben de çok ama çok mutlu olacağım...
Bu arada arkadaşlar , zaman geçmek bilmiyor gibi ama inanın zamanın nasıl geçtiğini farkedemeyeceksiniz.O yüzden zamana sakın takılmayın , en yakın zamanda hepinizin bebekleri sağlıcakla kucağınıza gelecek inşallah...Dualarım sizlerle , hepinizi çok seviyorum...
Merhaba Melek Anneleri,
Allahıma binlerce şükürler olsunki 22 Nisan sabahı güzel kızım , pamuk kızım dünyaya geldi...
Bebeğimin kilosu 3340 gram , problemsiz bir ameliyat geçirdim...Çok şükür ki bebeğimin sağlığı da yerinde...Dolu dolu vakit geçirmeye çalışıyorum canım yavrumla...
Sizlere güzel haberlerimi vermek için çok sabırsızlandım...Bu topiğin güzel haberlere , yeni umutlara çok ihtiyacı var çünkü...
Canım arkadaşlarım , kalbim ikiye bölündü , bir tarafında canım oğlum , bir tarafında canım kızım var artık...İlk bebeğimi unutmam mümkün değil , hala aklımda , hiç bir zaman da çıkmayacak...Ama yeni bir bebek gerçekten çok ama çok iyi geliyor bizim durumumuzda olanlara...Kaybettiğimiz bebeklerimizle de cennette kavuşacağız mutlaka...Biliyorum ki canım oğlumu kucaklayacağım günlerde gelecek...Lohusalık dönemim biter bitmez onu ziyaret edeceğim , hamileliğim boyunca gitmedim , gidip ona onu çok sevdiğimi ve hiç unutmayacağımı söyleyeceğim...
Sizlere fırsat buldukça yazmaya çalışacağım , sizlerin güzel haberlerini aldıkça ben de çok ama çok mutlu olacağım...
Bu arada arkadaşlar , zaman geçmek bilmiyor gibi ama inanın zamanın nasıl geçtiğini farkedemeyeceksiniz.O yüzden zamana sakın takılmayın , en yakın zamanda hepinizin bebekleri sağlıcakla kucağınıza gelecek inşallah...Dualarım sizlerle , hepinizi çok seviyorum...
mrb kızlar nasılsınız.
size çok ama çok güzel bi haberim var.
ben de HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM.
Daha dün öğrendim ama inanamadım tabi.
denemeye cesaret ettiğim ilk aydan geldi meleğimin kardeşi.
hiç umudum yoktu hemde hiç.
bugün kanda da baktırdım sonuum 2084 çıktı.
hemen doktoruma gittim ama hiç kızmadı bile.
sorun yaşarsın faaln demedi dikişlerle ilgili.
biliyosunuz araştırmalar yapılmıştı bebeğimi kaybettikten sonra.
şimdilik bi problem yok dedi ama eksik testlerim varmış onları verdim bu hafta onlar çıkıcak.
bi takviye ilaç ya da iğneye ihtiyaç varmı onu söyliyecek.
değerim iyi olduğu için kesemizi de gördük.
hala inanamıyorum, bulutların üstündeyim sanki.
hayalmi gerçekmi.
hele bu ay oğlumun özlemi bukadar üzerime çökmüşken , bukadar moralim bozukken beklemediğim anda bi hediye gönderdi Rabbim bize.
ama çok da korkuyorum.
dualarla geçicek hayırlısıyla 9 ay inşallah.
15 gün sonra kalp atışı ve gelişimne bakıcaz.
uamrım herşey güzel olurrrrrrr.
bu haberin sizlere umut olacağını biliyodum çünkü bende öyleydim.
biliyorum güzel haberler gelmeye devam edicek.
dualarınızı bekliyorummmmm.
mrb kızlar nasılsınız.
şimdilik bi problem yok dedi ama eksik testlerim varmış onları verdim bu hafta onlar çıkıcak.
hayalmi gerçekmi.
hele bu ay oğlumun özlemi bukadar üzerime çökmüşken , bukadar moralim bozukken beklemediğim anda bi hediye gönderdi Rabbim bize.
ama çok da korkuyorum.
:dance::dance:
canım benim
yatmadan önce son defa bakayım demiştim
iyi ki de bakmışım
çoooook mutlu oldum
Rabbim inş güzel bir hamilelik geçirmeni ve bebişini, meleğinin kardeşini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder
listeye baktım da
1 aralıktı doğum yapmışsın 32. haftada değil mi
ben de 21 aralıkta doğum yapmıştım 33+3de
aynıymış demek ki vakitlerimiz
canım benim ben de bir ay daha bekliyeyim diye düşünüyorum
umut oldun benim için
benim geçen yıl bugün SAT idi
bakalım dün de folik asit aldık
yavaş yavaş ümit tomurcukları açmaya başlıyor
inş ben de haziranda hamile müjdesini veririm
bnce bika gün sonra yine bak canımmmmmmm. emin ol. ben dünden ebri dokuz doğurdum. bktım eşim almış gelmiş.. testi yaptım tek çizgi dedi bana bende çıktım kitledi banyoun kapısını bkmıyım diye. halbuki o görmüş çzigiyi çıkarken. 1 dk sonra kapat gözünü dedi. offfff dalga geçme dedim ama bi baktım belirgin iki kırmızı çizgiiiiiiiiiii. şimdi bebeğim mi var içimde.
bu arada ben soğan kürü, incir kürü ve bal-tarçın-çörekotu yapmıştım belki faydası olmuştur. sizde yapın mutlaka.
mrb kızlar nasılsınız.
hayalmi gerçekmi.
ama çok da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?