Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oyy oyy bebekler çoğalıyorr ,, canım çok tebrik ederim..Rabbim sağlıcakla tamamnıa erdirsin inş..Melek annelerinin teker teker yüzü gülmeye başladı ne büyük mutlulukk

Hadi gözün aydın canım, geçmiş olsun.a.s..Rabbim analı babalı büyütsün inş..pamuk kızını öp hatta kokla benim içinn ,lohusaların duası kabul olurmuş bizleride dualarında unutma canım ..

Teşekkür ediyorum canlarım ..Allah razı olsun ..Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş..

Canımmmmmmmmmm ne kadar sevindim anlatamam. Seni yaramaz bize korunmayı bıraktığını söylememiştin bile süpriz yaptın. Allah tamamına erdirsin canım;bebeğini sağ salim, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza. Hamilelerinin duası kabul olurmuş sen de bizim için dua et.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76||KIZ|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|35|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|26|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|17|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|5||02.01.2011
|Sweetbaby|5||03.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|Hamile Olduğunu Öğreneceği Tarih
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|14.05.2010
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Sweetbabycim bebeğimizin beklenen doğum tarihi ne?

Son düzenleme:
Kızlar sanırım ben bu ay hamile değilim. Dün test yaptım negatif çıktı. Son adet tarihim 30.03.2010. Sizce testi erken yapmış olabilir miyim, adet olmazsam ne zaman tekrar edeyim testi.

Ne güzel bir haber yaaa. Vallahi herkez teker teker müjdeler vermeye başladı. Hadi bakalım. Allah sağlıklı-sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Analaı babalı büyüt yavrunu. Tebrik ediyorum. Çok çok öptüm. Darısı başımıza inşallah.

Kızlar sanırım ben bu ay hamile değilim. Dün test yaptım negatif çıktı. Son adet tarihim 30.03.2010. Sizce testi erken yapmış olabilir miyim, adet olmazsam ne zaman tekrar edeyim testi.

Daha erken değilmi canım acele etmişsin gibi geldi. Bekle biraz daha bakalım. İnşallah en kısa zamanda kavuş yavruna.

evet sweette hamile Rabbim çok büyüksün hepimize teker teker yaşat bu duyguyu bende mayısta korunmayacağım kızlar mayıs 4-5 gibi adetimi bekliyorum sonrasında korunmıcam mayısta 4 ay bitiyo yeter artık dimi inşallah kızlar beklenen kırmızılar gelmez hamiş kalırsınız bu ay bana da nasip olursa sonraki ay inşallah :Saruboceq:

Bana test için erken gibi geldi canım ya nisanın 30 undan sonra yap idrar testini nolur kırmızılar gelmesin inşallah testlerde de bana mı denk geliyo bilmiyorum ama anormallik var bir süre sonra 2.çizgi çıktı bende

canım bebeğini Rabbim sana bağışlasın ve tüm acılarınızı unuttursun hepsi geride kalan hatıra olsun dediğin gibi inşallah bu baharda bebeğinle dışarda doya doya dolaşırsın vakir geçirirsin.Rabbim sizi korusun kötülüklerden geçmiş olsun canım .

Allah'ım ya okuyunca varya böle sinirlerim tavan yaptı bu insanlarda ya düşünmek için beyin yok yada bilerek yapıyolar Allah hepimizi bu kötü düşünceli insanlardan korusun üzülme canım sen sabret Allah sanada bunu mükafatını verecektir inan

canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün kızınızla bir ömür boyu mutlu günler geçirmenizi nasip etsin Rabbim.inşallah senin tattığın bu güzel duyguyu bizde tadarız ve hepimiz o anları doya doya yaşarız.kendinede kızınada çoook iyi bak.

canım benim yaaa sürekli yazıyorum sana Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

seninde vaktin gelmiş demekki alicim sende yakında inşallah katılırsın hamişler listesine ne kadar güzel ya seninde inşallah bütün dileklerin kabul olur.

bak biz boşuna demiyoruz o ikinci çizgi sürekli senimi bulcak inşallah gelmez kırmızı falanda sende vardır bebiş.:Saruboceq:

gözyaşlarımı tutamıyorum.bende 25 nisan 2010 da 6 aylık bebğimi doğurdum. çok fenayım. hayallerim umutlarım herşey gitti. hala bişey yerken hamileyim za nnnediyorum. hep onun için yeerdim içerdim. hergün netten bakardım nasıl gelişiyor. ççok zor dayanamyıroum. kesin ölecek dediler küveze koymadılar. kalbi bebeğimi alıp götürdüler...

Canım ne dicemi bilemiyorum çok zor Allahım sabır versin bende 35.haftalık bebeğimi kaybettim burda herkesin bir hikayesi var Allahın takdiri diyoruz kavuşucaz ahirette diyoruz rüyalarda hasret gidermeye çalışıyoruz yeri geliyo çılgınca ağlıyor kahroluyoruz ama dayanıyoruz çünkü biz melek annesiyiz Rabbim sevdiği kullarına böyle büyük acılar verirmiş sabret arkadaşım

Ayyy sahi var mıdır ki inanamıyorum bakalım korundukta mayısta korunmıcaz diye umudum yok ama bakalım kısmet

İnşallah canım hepimiz ardarda hamile kalırız. Benim de yarım saat sonra çok çok silik bir çizgi çıktı ama kağıdında 10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın diyor.

Canım Allah sabırlar versin. Daha acın çok taze. Bu yürek yangını hiç geçmeyecek ama zamanla kendini daha iyi hissettiğin günler gelecek canım. Bu acının en iyi ilacı tekrar bebek sahibi olmak. Normal doğum yaptığın için şanslısın fazla beklemen gerekmeyecek. İnşallah en kısa zamanda derdinin dermanını yollasın Allah'ım.

benim bu aydan umudum yok ama işte aması var nisanda da korunduk biz ama senin inşallah vardır adet tarihin 30 ydu dimi ayy inşallah Rabbim hayırlısıyla versin hepimize

inan sevinçten ağlıyorum ne güzel bi haber yarabbim hepimize umut oldu bu topik meleğin bebeğinin sağlıklı olması sonra deniz şimdide senin hamile olmam çok güzel inşallah teker teker hamile kalırız rabbim bizzimde gönlüüzün muradını versin çok sevindim inşallah sağlıklı bi şek,lde kucağına almak nasip olur

canım bence çok erken ümitsizliğe kapılma benim 4 gün geçince yapmıştım o kadar siliktiki belli bile olmuyodu sen bekle adet olmazsan yaparsın

inan ki bilerek yapıyo ben farkındayım çünki adosı kocaman ve boş yerim yok dedi tutuşturdu elime akşam eşim gördü bunu niye çıkarmışsın dedi ortalığa ben dedim ablan getirdi oda şerefsiz ne biçim insan bu dedi o bile ben bişe demeden gıcıklık olsun diye yaptığını anlıyo bide kızım öldüğünde battaniyeye sarmışlardı onu getirip yatağıma koydu ben görmemezlikten geldim annem falan kızdı aldı bi kaç gün sonra getirmiş salonun ortasına bırakmış inan canımı acıtsın diye yapıyo ben bütün gün ağladım rabbim sorsun ondan hiç bi suç cezasız kalmaz allah vercek onun hakkettiğinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…