gözyaşlarımı tutamıyorum.bende 25 nisan 2010 da 6 aylık bebğimi doğurdum. çok fenayım. hayallerim umutlarım herşey gitti. hala bişey yerken hamileyim za nnnediyorum. hep onun için yeerdim içerdim. hergün netten bakardım nasıl gelişiyor. ççok zor dayanamyıroum. kesin ölecek dediler küveze koymadılar. kalbi bebeğimi alıp götürdüler...
eburcu ben mayıstan senin için umutluyum sanki tutuncak bebeğin hamileler bize bol bol dua etsin
Sağol canım ya. Allah yardımcımız olsun. Sen de üzme kendini. Allah bilir ona ne yapacağını. Sende yavrunu kucağına alınca bu günleri yaşaşmış gibi olursun. Hem zaten Allah hayırlı evlat versin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Herşerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Değilmi bugün yavrusu koynunda ama kimin ne olacağını Allah bilir. Öptüm canım
doğru söylüyorsun canım ama bunu bana yapan görümcemin 10 sene çocuğu olmamış ne acılar sıkıntılar çekmiş çocukları olmuş düşmüş beni anlaya bilmesini ümit ederdim bana çocuklarıyla nisbet yapmasını değil
inan ki bilerek yapıyo ben farkındayım çünki adosı kocaman ve boş yerim yok dedi tutuşturdu elime akşam eşim gördü bunu niye çıkarmışsın dedi ortalığa ben dedim ablan getirdi oda şerefsiz ne biçim insan bu dedi o bile ben bişe demeden gıcıklık olsun diye yaptığını anlıyo bide kızım öldüğünde battaniyeye sarmışlardı onu getirip yatağıma koydu ben görmemezlikten geldim annem falan kızdı aldı bi kaç gün sonra getirmiş salonun ortasına bırakmış inan canımı acıtsın diye yapıyo ben bütün gün ağladım rabbim sorsun ondan hiç bi suç cezasız kalmaz allah vercek onun hakkettiğinide
premete bak 1 hafta öncesi ne kadar karamsardık mutsuzduk yavaş yavaş bizim için umut bebişleri geliyo rabbim görüyo ne kadar acı çektiğimizi bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah sende hamilesindir umudumuz günden güne artar
çizelgeme bakın kızlar olur mu nedersiniz tamda beklenen gün
ben şimdi çıkıyorum kızıma getircek eşim beni çok özledim yavrumu dua edin bana allah sabır dayanma gücü versin
mrb arkadaşalr.
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok ama çok teşekkür ediyorummm.
bende hep bu sayfalrda bize umut vericek hamile haberleri aradım hatta bulup size yazardım akın kızlar beebeğini kaybetmiş ve şimdi fazla beklemeden hamile kalmış diye.
bende o yüzden öğrenir öğrenmez size yazmak istedim.
bu haberin size de umut olcağını biliyodum.
bak o olmulş bende lucam diyo insan, ben hep öyle dedim.öle umutlandım.
ama çok da karamsarlığa düştüm. umutsuzdum. hele son ay biliyosunuz, çok üzülüyodum.
oğlumu çok özlüyodum.çok içime kapanmıştım.
çok ağladım bu ay.
meğersem meleğim anneciğine, annesinin gözyaşlarına dayanmamış kardeşini göndermiş.
ben hep Allah benim dualrımı kabul etmezse, benimbi meleğim var, meleğini kırmaz diyodum. bzie bir kardeş gönderir diyodum ama bukadar erken olcağına hiç ama hiç ihtimal vermiyodum
ama oluvermiş. öğrenir öğrenmez bi şükür namzaı kıldım,dua ettim.
Rabbim öyle büyüksün ki dedim, umutlarıımın tükendiği, içime kapandığım, hayata küstüğüm anda tutanacak bi dal bağışladın bana dedim.
adeim 1 gün gecikti.
test yaptım çift çigi inanamadım, gidip test yaptırdım 2084 çıktı.
yüksek bi değerdi. şaşırdım.
acaba bi problemmi var dedim.
önceden bebeğim geç döllenmeydi.değerim bukadar yüksek değildi. ne olabilir acba dedim.
doktora gittim. keseyi görürüz dedi. korktum ya göremezsek diye . ama gördük. 2 hafta sonra kalp atışını ve gelişimin görmeye gidicez inşallah.
doktora hemen gitmemin nedni acaba ilac ya da iğneye başlatırmı dedim. düşük dozda da olsa kanda pıhtılaşmaya eğilim vardı.ama doktorum etstlerin eksik olduğunu söyledi
eğer onlarda bi problem yoksa herhangi bişey kullanmıyacakmışım.
günde 3 kez tansiyon ölçümü yapıyorum. beslenemme daha çok dikkat edicm.
ama çok da korkuyorum.Allahım yardım eder inşallah.
uamrım herşey güzel gider. bu sefer gözyaşı olmaz. hayallerimiz gerçek olur.
sizler hep dualrımdasınız. hiç ama hiç merak etmeyin.
hiçbizman kendim için dua etmedim sadece.
ben ve tüm bebeğini kaybeden melek anneleri için ortak dua ettim
ve inanıyorum herkesin burdan gzüel haberler alıcağına. ben ayz sonuna kadar zman veriyorum. burdaki herkes hamile olucak.
inşallah Rabbim bize sorunsuz bir hamilelik dönemi ve hayırlı sağlıklı evlatalr nasip eder.
onları sağlıkla dünyay getirip güzel günelrini görmeyi nasip eder.
şimdi dualrınıza daha çok ihtiyacım var.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
buarada deniz gibi ben de bitkisel kürler yapmıştım bu ay.
sizde deneyin belki faydası olur.
benim son adet tarihim 29 mart. tahmini doğum 3. 01.2011
ama sezeryan olacağı için 10 gün öncesi faaln yazabiliriz.
hepinizden çok gzüel haberler bekliyorum.
gerç,i ben biyere gitmiyorum
hep buralardayım sizinle.
sizi yalnız bırakmaya niyetim yok.
sadcee bilgisyara çok kullnamamaya çalışıcam.
biz birbirimize destk olduk. bu kez ben umut olmaya çalışıcam size.
çooooooook sevindim canım.allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.mrb kızlar nasılsınız.
size çok ama çok güzel bi haberim var.
ben de HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM.
Daha dün öğrendim ama inanamadım tabi.
denemeye cesaret ettiğim ilk aydan geldi meleğimin kardeşi.
hiç umudum yoktu hemde hiç.
bugün kanda da baktırdım sonuum 2084 çıktı.
hemen doktoruma gittim ama hiç kızmadı bile.
sorun yaşarsın faaln demedi dikişlerle ilgili.
biliyosunuz araştırmalar yapılmıştı bebeğimi kaybettikten sonra.
şimdilik bi problem yok dedi ama eksik testlerim varmış onları verdim bu hafta onlar çıkıcak.
bi takviye ilaç ya da iğneye ihtiyaç varmı onu söyliyecek.
değerim iyi olduğu için kesemizi de gördük.
hala inanamıyorum, bulutların üstündeyim sanki.
hayalmi gerçekmi.
hele bu ay oğlumun özlemi bukadar üzerime çökmüşken , bukadar moralim bozukken beklemediğim anda bi hediye gönderdi Rabbim bize.
ama çok da korkuyorum.
dualarla geçicek hayırlısıyla 9 ay inşallah.
15 gün sonra kalp atışı ve gelişimne bakıcaz.
uamrım herşey güzel olurrrrrrr.
bu haberin sizlere umut olacağını biliyodum çünkü bende öyleydim.
biliyorum güzel haberler gelmeye devam edicek.
dualarınızı bekliyorummmmm.
Canım bazı insanlar çektiklerini zaman geçince unuturlar. Anlamak istemezler seni. Ben de bebeklerimi kaybetceğimi öğrendiğim gün doktor beni bir gece hastanede yatırdı. Eşimde benim hastanede olduğumu ailesine söylemiş. Ziyarete geldiklerinde büyük eltim bebeğiyle geldi. Ben üzülürken o aldı battaniyeyi kaynanamla çocuk salladı.Eşim yanımıza gelincee de çocuğunu eşime verdi sevsin diye. Resmen nisbet yapmaydı.Bunu yapan eltimde ilk bebeğini düşürmüş. Yani anlayacağın. Cahilliklerinden gözleri dönmüş bunların. Zamanında onların canını yakmışlar diye kimin canı yakcaklarını bilemiyorlar.Allaha havale et canım.Allah elbette hakkını sorara.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?