Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

premete bak 1 hafta öncesi ne kadar karamsardık mutsuzduk yavaş yavaş bizim için umut bebişleri geliyo rabbim görüyo ne kadar acı çektiğimizi bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah sende hamilesindir umudumuz günden güne artar

Canım Allah yardımcın olsun çok zor inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın. Allah dayanma gücü versin.

eburcu ben mayıstan senin için umutluyum sanki tutuncak bebeğin hamileler bize bol bol dua etsin

Sağol canım ya. Allah yardımcımız olsun. Sen de üzme kendini. Allah bilir ona ne yapacağını. Sende yavrunu kucağına alınca bu günleri yaşaşmış gibi olursun. Hem zaten Allah hayırlı evlat versin. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Herşerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Değilmi bugün yavrusu koynunda ama kimin ne olacağını Allah bilir. Öptüm canım

doğru söylüyorsun canım ama bunu bana yapan görümcemin 10 sene çocuğu olmamış ne acılar sıkıntılar çekmiş çocukları olmuş düşmüş beni anlaya bilmesini ümit ederdim bana çocuklarıyla nisbet yapmasını değil

ben şimdi çıkıyorum kızıma getircek eşim beni çok özledim yavrumu dua edin bana allah sabır dayanma gücü versin

mrb arkadaşalr.
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok ama çok teşekkür ediyorummm.
bende hep bu sayfalrda bize umut vericek hamile haberleri aradım hatta bulup size yazardım akın kızlar beebeğini kaybetmiş ve şimdi fazla beklemeden hamile kalmış diye.
bende o yüzden öğrenir öğrenmez size yazmak istedim.
bu haberin size de umut olcağını biliyodum.
bak o olmulş bende lucam diyo insan, ben hep öyle dedim.öle umutlandım.
ama çok da karamsarlığa düştüm. umutsuzdum. hele son ay biliyosunuz, çok üzülüyodum.
oğlumu çok özlüyodum.çok içime kapanmıştım.
çok ağladım bu ay.
meğersem meleğim anneciğine, annesinin gözyaşlarına dayanmamış kardeşini göndermiş.
ben hep Allah benim dualrımı kabul etmezse, benimbi meleğim var, meleğini kırmaz diyodum. bzie bir kardeş gönderir diyodum ama bukadar erken olcağına hiç ama hiç ihtimal vermiyodum
ama oluvermiş. öğrenir öğrenmez bi şükür namzaı kıldım,dua ettim.
Rabbim öyle büyüksün ki dedim, umutlarıımın tükendiği, içime kapandığım, hayata küstüğüm anda tutanacak bi dal bağışladın bana dedim.
adeim 1 gün gecikti.
test yaptım çift çigi inanamadım, gidip test yaptırdım 2084 çıktı.
yüksek bi değerdi. şaşırdım.
acaba bi problemmi var dedim.
önceden bebeğim geç döllenmeydi.değerim bukadar yüksek değildi. ne olabilir acba dedim.
doktora gittim. keseyi görürüz dedi. korktum ya göremezsek diye . ama gördük. 2 hafta sonra kalp atışını ve gelişimin görmeye gidicez inşallah.
doktora hemen gitmemin nedni acaba ilac ya da iğneye başlatırmı dedim. düşük dozda da olsa kanda pıhtılaşmaya eğilim vardı.ama doktorum etstlerin eksik olduğunu söyledi
eğer onlarda bi problem yoksa herhangi bişey kullanmıyacakmışım.
günde 3 kez tansiyon ölçümü yapıyorum. beslenemme daha çok dikkat edicm.
ama çok da korkuyorum.Allahım yardım eder inşallah.
uamrım herşey güzel gider. bu sefer gözyaşı olmaz. hayallerimiz gerçek olur.
sizler hep dualrımdasınız. hiç ama hiç merak etmeyin.
hiçbizman kendim için dua etmedim sadece.
ben ve tüm bebeğini kaybeden melek anneleri için ortak dua ettim
ve inanıyorum herkesin burdan gzüel haberler alıcağına. ben ayz sonuna kadar zman veriyorum. burdaki herkes hamile olucak.
inşallah Rabbim bize sorunsuz bir hamilelik dönemi ve hayırlı sağlıklı evlatalr nasip eder.
onları sağlıkla dünyay getirip güzel günelrini görmeyi nasip eder.
şimdi dualrınıza daha çok ihtiyacım var.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
buarada deniz gibi ben de bitkisel kürler yapmıştım bu ay.
sizde deneyin belki faydası olur.
benim son adet tarihim 29 mart. tahmini doğum 3. 01.2011
ama sezeryan olacağı için 10 gün öncesi faaln yazabiliriz.
hepinizden çok gzüel haberler bekliyorum.
gerç,i ben biyere gitmiyorum
hep buralardayım sizinle.
sizi yalnız bırakmaya niyetim yok.
sadcee bilgisyara çok kullnamamaya çalışıcam.
biz birbirimize destk olduk. bu kez ben umut olmaya çalışıcam size.

uzun zamandır girmiyordum
girdm umut oldu herkes bana
negüzel haberler duydum ya
çok sevindim deniz ve sweet çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun darısıda bize inş.

Canım bazı insanlar çektiklerini zaman geçince unuturlar. Anlamak istemezler seni. Ben de bebeklerimi kaybetceğimi öğrendiğim gün doktor beni bir gece hastanede yatırdı. Eşimde benim hastanede olduğumu ailesine söylemiş. Ziyarete geldiklerinde büyük eltim bebeğiyle geldi. Ben üzülürken o aldı battaniyeyi kaynanamla çocuk salladı.Eşim yanımıza gelincee de çocuğunu eşime verdi sevsin diye. Resmen nisbet yapmaydı.Bunu yapan eltimde ilk bebeğini düşürmüş. Yani anlayacağın. Cahilliklerinden gözleri dönmüş bunların. Zamanında onların canını yakmışlar diye kimin canı yakcaklarını bilemiyorlar.Allaha havale et canım.Allah elbette hakkını sorara.s

Canım ya boşver sen onu kafaya takma. Zaten o kadar çok derdimiz var ki bir de bunlara kafayı takarsak yaşayamayız. Alemde hiçbirşey karşılıksız kalmaz. Allah herşeyi görüyor.

İnşallah canım ben de eninde sonunda hepimizin yüzünün güleceğine inanıyorum.

çizelgeme bakın kızlar olur mu nedersiniz tamda beklenen gün

Bence bunlar tesadüf değil. İnşallah en güzel hediyeyi alırsınız. Bu durumda bu ay da çalışmalara devam ediyorsun değil mi?

ben şimdi çıkıyorum kızıma getircek eşim beni çok özledim yavrumu dua edin bana allah sabır dayanma gücü versin

Ahh canım çok sevindim. Nihayet yavrunu göreceksin. Aslında bugün senin için hem çok zor olacak hem de çok güzel olacak. Ben de ilk ziyaretimde yavruma kavuşacak gibi koşa koşa gitmiştim ama oraya gidince içim çıkıncaya kadar ağladım, ziyaret bitip de eve geldiğim zamansa kendimi hafiflemiş ve mutlu hissettim. Kızına teyzelerinden selam söyle.

Allah bebeğini sana bağışlasın canım. Hamileliğin çok rahat geçer inşallah. Hep pozitif ol canım.Güzel günler çok yakın. opuyorumnanaktan bebeğine nazar değmesin.

kızlar öyle insanalrı kafaya takmayın diyecem ama malesef üzmeyi başarıyolar.
insanlarının acılarıyla alay edercesine davranmak zevk verbiliyo kimileirne.
böyle durumlarda gelip ağlardııım hep.
ağlamaktan yorgun düşüp uyuyakalırdım.
ama tek yapabileceğmiz Allaha sığınmak.
ondan medet ummak.
tek dayanağımız şu.
dualrımzı karşılıksız kalmıyor.
bunu düşünüp teselli olmak.
yapılan hiçbişey karşılıksız kalmaz merak etmeyin.

hadibakem ve bengisu sizlere de çok teşekkür diyorum.
inşallh gzüel günler sizler için d eçok yakın.
dualarım sizlerle, hepinizle.
tüm melek annelerinin yüzü gülecek.

çooooooook sevindim canım.allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.

negüzel bir duygu ya
hamile omak dimi.
nasıl istiyorum bende hamile kalmayı
ama ben bu aydanda pek umutlu değilim.

ama bekliyorum sabredecegim
inş. bende hamile kalacagım inş. benim
oğlumda kardeşini yolluyacak

Allahım buğünlerde kötüyüm neolur banada umut ver
neolur tüm melek annelerini umutsuz bırakma
içim içime sığmıyor inanın sanki
ben hamile gibi hissettim kendimi
öyle sevindim.

dualarım sizlerle
sizlerde bizi unutmayın anne adayları

ben geldim biraz hafifledim ama fazla ağlayamadım aylamaya başlayınca hadi gidiyoz dediler döndük eşime dedim bunu saymıyorum bidaha gidicez uzun uzn kalıcaz ordada olsa kızımı gördüm araba aldık hafta sonu hep hayal ediyoduk kızım doğunca araba alıcaz trabzona gidicez gezmelere getircem kızımı diyodum mezara gidince içimden geçti kızım dedim seni gezdirecektim ne hayallerim vardı ağladım düşününce ama sonra aklıma geldi dedim şimdi ne güzel yerlerdesin kimbilir ne güzellikler ne mutluluklar yaşıyosun bizim sana vereceğimiz üç günlük dünyanın mutluluğu hiç kalırdı yanında sonra fazla üzülmedim meleğim saf temiz günahsız bu yalan dünyaya pis insanların içine karışmadı şimdi daha mutluyum benim meleğim var melek annesi olmak ayrıcalık üzülmiycem artık inşallah

Reactions: 2k1
premete valla isteyip istememe konusunda o kadar karasızım ki korkuyorum ama çokta istiyorum iki üç kere denedik ama fazla üstüne düşmüyorum nasipse olur nasip değilse ne yapsak boş artık allah hakkımızda hayırlısını versin

bencede canım ne yapıyosalar cahilliklerinden kadında çekememezlik var ben bazen düşünüyodum acaba bende mi bi sorun var diye kız kardeşi yani öteki görümcem evlenip hollandaya gitmiş anlaşamamış eşinden ayrılmış şuan ikinciyi evli inan diyo orda yurtlarda sefil oldum korkumdan buraya gelemmedim gelseydim beni rezil ederdi korktum diyo ööteki görümcemde pek iyi konuşmuyo hakkında demekki kimseyi çekemiyo kimsenin mutlu olmasını istemiyo dengesiz allah sorsun allaha havale ediyorum

kızlar seyahatten döndüm ve topiğe girdim geçmişi okuyayım dedim ve bir de baktım ne göreyim? bizim kızlar birer birer hamiş olmaya başlamışlar. Sweerbaby arkadaşım canım benim çok sevindim. Aralık ayına döndüm birden. Seninle aynı zamanlarda doğum yapmıştık. Ne kabus günlerdi. Birbirimize nasıl destek olduk. Bak şimdi de senin güzel haberlerini aldık. Canım arkadaşım umarım bu gebeliğinde senin de dediğin gibi hiç gözyaşı olmaz. Umarım en rahat gebeliklerden biri olur seninki. Çok üzüldün çok ağladım ama hep bir umudun vardı senin. Meleğin kardeşini gönderdi işte. Arasıra bizi gelişmelerden haberdar et.
Denizim sana da çok sevindim canım. Özellikle tedaviye başlamana gerek kalmamasına sevindim. Tecrübelerimi paylaşmıştım seninle inşallah gerek kalmaz demiştim. ıstediğimiz oldu. Bebiş kendiliğinden geliverdi. ınşallah sonuna kadar problemsiz şekilde gebeliğin devam eder ve sağlıkla zamanında bebeğini kucağına alırsın.
Rabbim sizleri tüm hamişleri ve karnınızdaki miniklerinizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…