Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sinanuray arkadaşm sen hiç kafana takma şu görümce olayını ben de bir şey yaşadım
lohusayım bebeklerimi kaybetmişim hastane yatağında yatıyorum yarı şuursuz bir şekilde. Hanımefendi geldi nasılsın iyi misin falan gibisinden birşeyler söyledi. Aslında ne söylediğini tam hatırlamıyprum. Ama hatırladığım ve hayatım boyunca unutamayacağım şey bana o an bakışıydı. Nasıl desem tarif edemiyorum. Bin tane laftan daha çok yaralayabilecek bir bakıştı o. Zaten pek sevmezdik birbirimizi. Ama o gün öyle bir bakış bitirdi herşeyi. Kendisi kanunen akrabamdır o kadar. Bunu kimseye anlatmamıştım eşim de dahil. ılk kez sizler konuyu açınca burada paylaşmak istedim. Birden o bakış geldi gözümün önüne siz görümceden falan bahsedince. Kendisi sevgisiz bir insan kırk küsür yaşında hayatında kimse olmamış eş bilmez çocuk sevgisi bilmez. Kedisi ile yatar uyur öyle biri.

premete arkadaşım tatilim görünürde iyi geçti ama artık hiçbirşey eskisi gibi zevk vermiyor mutlu etmiyor beni. Bir de sizlere de oluyordur belki. Caddelerde yürürken eşimle ikimiz. yanımızdan çocuklu aileler geçerken hep yalnız olduğumuzu hissediyorum. ıki kişi yalnız olunur mu? olunuyormuş bunu bebeklerşmş kaybettikten sonra hisseder oldum ıkimiz yalnız kaldık bu dünyada.

Aynen canım ben de kendimi yarım hissediyorum. Ne zaman yanımdan çocuklarıyla bir aile geçse Allah'ım sen bizi boynu bükük bırakma, kolumuzu kanadımız kırık bırakma, ömrümüzün sonuna kadar bizi başkalarının çocuklarına imrenerek bakmak zorunda bırakma diye dua ediyorum.

insan kalabalıklar içide de kendini yalnız hissediyor bizim yalnızlığımız sadece bebeklerimizi kucağımıza alınca bitecek onun dışında ne yaparsan yap nereye gidersen git hep yalnızsın bebekli ailelere bakarken içim gidiyor yaaa ne kadar şanslılar diye düşünüyorum hep

premeteciğim sen gene erken yaptırmışsın gebelik testini bından öncekinde de adetten 6 gün önce vermiştin negatif çıkmıştı. Bu kadar acele etme arkadaşım 1 mayısı bekle. Kırmızıları görmezsen o zamana kadar o zaman yaptırırsın testini.

dualrımız kabul olucak inşallah.
Allah çok büyük.
bizlerin de yüzünü güldürecek inşallah kızlar.

işte bu ya bende aynı şeyi hissediyorum
biz eşimle tam aile olamadık
2 senemize giriyoruz ama nereye gitsek neyapsak ben tam anlamıyla
mutlu olamıyorum

inş. en kısa zamanda bizde hamiş oluruz

ben bir taraftan hamile kalmak istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum ya anı şey yine olursa diye siz de aynı korkuları yaşıyor musunuz?

Canım bu sefer kan testi yaptırmadım idrar testi yaptım. Bu ay ovulasyon testi kullanmıştım tam 14. gün yumurtladım dolayısıyla 27.de adet olmam gerekir diye dün test yapmıştım. Haklısın belki yine aceleci davrandım bakalım ayın 31'ni bekleyeyim o zamana kadar adet olmazsam yine test yaparım. Artık idrar testinde çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırmayacağım.

ben bir taraftan hamile kalmak istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum ya anı şey yine olursa diye siz de aynı korkuları yaşıyor musunuz?

Ahh canım yaşamaz mıyız. Benim bir de düşüğüm var. Artık ilk aylarda düşük yapar mıyım diye korku yaşıyorum, son aylarda da yine aynı problemleri yaşayıp erken doğum yapar mıyım diye. Biz hamile kalsak bile dertsiz, tasasız bir hamilelik geçirmek haram bize.

premeteciğim daha da iyi o zaman. ıdrar testi kan testine göre daha da geç pozitif oluyor. Yani adetine 3 gün kala negatif çıkabilir gebe olsan da. Bence 1 Mayıs gibi kırmızılar gelmemiş olursa kan ver direkt. Nedense bu ay sen de gebe olacakmışsın gibi hissediyorum ben. Üçleyeceğiz bu ay. Önümüzdeki ay da hadibakem ve Eburcu ve aabeyazmelekten bekliyorum güzel haberler. Aabeyazmelekciğim nerelerdesin arkadaşım. Terkettin topiği.

inş. canım
bizlerde gönülden istiyoruz ama
daha zamanı var demekki
bekleyebilirzde

Mapcım her zamanki gibi ağzından bal damlıyor yine. ınşallah içinden geçenler gerçek olur. Senin kalbin çok temiz içine öyle doğuyorsa vardır bir hikmeti. Ya hakikaten beyazmelek bizi terketti. Memleketten döndü ama buraya hiç yazmıyor, bugün facebooktan mesaj attım ama ona da cevap yazmadı. Farkında olmadan onu da mı küstürdük acaba.

hadibakem canım benim geç olsun güç olmasın kolay bir gebelik, kolay bir doğum sağlıklı bir bebiş olsun birkaç ay geç olsun ne fark eder?

ay inş. kızlar ya
negüzel olurdu
ben bu ay pek ümitli değilim zaten.
hayırlısıyla gelsinde.
bekliyecegiz.

hadibakem canım benim geç olsun güç olmasın kolay bir gebelik, kolay bir doğum sağlıklı bir bebiş olsun birkaç ay geç olsun ne fark eder?

evet canım haklısı bende kabul ettimzaten
hayırlı zamanda gelsinde
beklimeye razıyım ben.

melekciğim rabbim sana bebişine ve eşine hep birlikte sağlıklı uzun ömürler versin. Kutlu olsun doğumun. Senin vaktin olmuyordur tabii şimdi topiğe girmeye falan ama eğer vakit bulur da girersen bize fotoğraf sözün vardı onu hatrrlatayım dedim. :)))

evet ya melek de doğum yapmıştı hayırlı uğurlu olsun melekcim
Allahım isteyen herkese yaşatsın inş.

kızlarya ebru şallı hamileymiş duydunuzmu
sabah proğramında gördüm kadın nehareketler yapıyor
ve hiç karnı yok ya
maşallahh sağlıklıymıştı bebegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…