premete arkadaşım tatilim görünürde iyi geçti ama artık hiçbirşey eskisi gibi zevk vermiyor mutlu etmiyor beni. Bir de sizlere de oluyordur belki. Caddelerde yürürken eşimle ikimiz. yanımızdan çocuklu aileler geçerken hep yalnız olduğumuzu hissediyorum. İki kişi yalnız olunur mu? olunuyormuş bunu bebeklerşmş kaybettikten sonra hisseder oldum İkimiz yalnız kaldık bu dünyada.
premeteciğim sen gene erken yaptırmışsın gebelik testini bından öncekinde de adetten 6 gün önce vermiştin negatif çıkmıştı. Bu kadar acele etme arkadaşım 1 mayısı bekle. Kırmızıları görmezsen o zamana kadar o zaman yaptırırsın testini.
ben bir taraftan hamile kalmak istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum ya anı şey yine olursa diye siz de aynı korkuları yaşıyor musunuz?
ben bir taraftan hamile kalmak istiyorum bir taraftan da çok korkuyorum ya anı şey yine olursa diye siz de aynı korkuları yaşıyor musunuz?
premeteciğim daha da iyi o zaman. İdrar testi kan testine göre daha da geç pozitif oluyor. Yani adetine 3 gün kala negatif çıkabilir gebe olsan da. Bence 1 Mayıs gibi kırmızılar gelmemiş olursa kan ver direkt. Nedense bu ay sen de gebe olacakmışsın gibi hissediyorum ben. Üçleyeceğiz bu ay. Önümüzdeki ay da hadibakem ve Eburcu ve aabeyazmelekten bekliyorum güzel haberler. Aabeyazmelekciğim nerelerdesin arkadaşım. Terkettin topiği.
hadibakem canım benim geç olsun güç olmasın kolay bir gebelik, kolay bir doğum sağlıklı bir bebiş olsun birkaç ay geç olsun ne fark eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?