premeteciğim daha da iyi o zaman. İdrar testi kan testine göre daha da geç pozitif oluyor. Yani adetine 3 gün kala negatif çıkabilir gebe olsan da. Bence 1 Mayıs gibi kırmızılar gelmemiş olursa kan ver direkt. Nedense bu ay sen de gebe olacakmışsın gibi hissediyorum ben. Üçleyeceğiz bu ay. Önümüzdeki ay da hadibakem ve Eburcu ve aabeyazmelekten bekliyorum güzel haberler. Aabeyazmelekciğim nerelerdesin arkadaşım. Terkettin topiği.
evet ya melek de doğum yapmıştı hayırlı uğurlu olsun melekcim
Allahım isteyen herkese yaşatsın inş.
kızlarya ebru şallı hamileymiş duydunuzmu
sabah proğramında gördüm kadın nehareketler yapıyor
ve hiç karnı yok ya
maşallahh sağlıklıymıştı bebegi.
4 aylıkmış canım bende şaşırdım.ben televizyon bile seyretmiyorum kaç aylıkmış
Olmaz şekerim öyle rahat gamsız hatunlara da onların bebişlerine de hiçbirşey olmaz . (örn: :bergüzar KOrel hatunla aynı dönemde gebeydik neler neler yaptı. Ben evde sırtüstü 24 saat yataken kendisi tv de programlar yaptı eşi ile gece gezmelerine tavernalara sinemalara gitti domuz gribinin tavan yaptığı dönemde tuttu salgının en ypğun olduğu Avrupa'ya gtti ki o dönem oradan gelen herkes hastalığı kapmış olarak dönüyordu gebeler için özellike riskli diyorlardı hatırlayın. Bir de doğuma az bir süre kala gitti saçlarını boyattı ki bu da son nokta oldu. Sonra da gitti normal yolla sağlıklı bir oğlan doğurdu 15 dk da doğurmuş kocası öyle dedi televizyonda. Ben o sırada çokttan meleklerimi cennette uğurlamıştım. Kızlar isyan etmiyorum Rabbimin bir bildiği vardır elbet diyorum. Acımı yaşıyorum işte.
Sinannuray şaka yapıyorsun değil mi arkadaşım. Benim içime doğmadı diye sen gebe kalmayacak değilsin herhalde. Ben sadece o sırada düşündüklerimi yazdım canım arkadaşım inşallah sen de kalacaksın. İstediğin en kısa zamanda.
ben netten çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz inş. öptüm sizleri.
slm cnm.öncelikle allah inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebek sahibi olmayı nasip eder hepinize.ben sizin topiğinizi görürdüm ama bi gün benimde sizlerle aynı duruma düşeceğim aklıma gelmezdi.gerçi tam anlamıyla sizile aynı durumda deilim.bi tane 2,5 yaşında bi oğlum var allah ona uzun ömürler versin.bi yaşındayken 2.ye hamile kaldım ama kese bir türlü görünmedi 3.ayda ern sonunda dış gebelik tanısıyla sonlandırıldı ardından 3 ay snr tekrar hamile kaldım ve 2 hafta önce 30 haftalık hamileyken gelişim geriliği sebebiyle gebeliğim sonlandırırldı.bebeğim 1180 gr 40 cm boyunda doğdu bebek yoğun bakım ünitesinde küvezde yaşam mücadelesi veriyo meleğim.seninle hemen hemen aynı günde doğum yapmışız bende 12 nisanda yaptım hemde seninle aynı sbebple.çok tanıdık geldi hikayen.ama bebeğim henüz yaşam mücadelesine devam ediyo ve umarım bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırır.çok üzgünüm.her gün hstnelerdeyim.bebeğimi görebilmek için onun iyi olkduğunan emin olabilmek için kendi hastalıklarımı bile unuttum inan.sezeyanla doğum yaptım ve inana doğumdan 5 saat snr sondamı çıkardılar ve ben bebeğim için o saatten beri koşturuyorum.doktorlar bile şaşırıyo bana insan hiçmi acı hissetmez dikişlerinle nasıl koşturuyosun bu kadar diyolar bide 2,5 yaşındaki bebeğ,imde sürekli, kucağımda.yani gerçekten yaşayan bilkirmiş.evlat acısı çok kötü allah kimseye yaşatmasın ben yaşamadım ama düşüncesi korkusu bile yetiyo insana.allahım inşallah bebeğim sağ salim çıkar hstneden.arkadaşlar sizlerde dua edin bana.en iyi siz anlarsınız benim ne hissettiğimi.umarım allah sizede en kısa zmanada tekrar hamile kalmayı nasip eder
Merhaba Melek Anneleri,
Allahıma binlerce şükürler olsunki 22 Nisan sabahı güzel kızım , pamuk kızım dünyaya geldi...
Bebeğimin kilosu 3340 gram , problemsiz bir ameliyat geçirdim...Çok şükür ki bebeğimin sağlığı da yerinde...Dolu dolu vakit geçirmeye çalışıyorum canım yavrumla...
Sizlere güzel haberlerimi vermek için çok sabırsızlandım...Bu topiğin güzel haberlere , yeni umutlara çok ihtiyacı var çünkü...
Canım arkadaşlarım , kalbim ikiye bölündü , bir tarafında canım oğlum , bir tarafında canım kızım var artık...İlk bebeğimi unutmam mümkün değil , hala aklımda , hiç bir zaman da çıkmayacak...Ama yeni bir bebek gerçekten çok ama çok iyi geliyor bizim durumumuzda olanlara...Kaybettiğimiz bebeklerimizle de cennette kavuşacağız mutlaka...Biliyorum ki canım oğlumu kucaklayacağım günlerde gelecek...Lohusalık dönemim biter bitmez onu ziyaret edeceğim , hamileliğim boyunca gitmedim , gidip ona onu çok sevdiğimi ve hiç unutmayacağımı söyleyeceğim...
Sizlere fırsat buldukça yazmaya çalışacağım , sizlerin güzel haberlerini aldıkça ben de çok ama çok mutlu olacağım...
Bu arada arkadaşlar , zaman geçmek bilmiyor gibi ama inanın zamanın nasıl geçtiğini farkedemeyeceksiniz.O yüzden zamana sakın takılmayın , en yakın zamanda hepinizin bebekleri sağlıcakla kucağınıza gelecek inşallah...Dualarım sizlerle , hepinizi çok seviyorum...
gözyaşlarımı tutamıyorum.bende 25 nisan 2010 da 6 aylık bebğimi doğurdum. çok fenayım. hayallerim umutlarım herşey gitti. hala bişey yerken hamileyim za nnnediyorum. hep onun için yeerdim içerdim. hergün netten bakardım nasıl gelişiyor. ççok zor dayanamyıroum. kesin ölecek dediler küveze koymadılar. kalbi bebeğimi alıp götürdüler...
kızlar, bugün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu, siyah kurdelemi kaldırdım, içim çok acıyor çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?