Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

hoşgeldin canım boşver bırakalım bu tatsız görümce muhabbetini bebişler karşıladı seni benim gibi umut olmuştur sanada ama benim için önümüzdeki aya bişe yazmamışsın içine mi doğdu yoksa mayıstada mı hamile kalamıycam(

ben televizyon bile seyretmiyorum kaç aylıkmış

Olmaz şekerim öyle rahat gamsız hatunlara da onların bebişlerine de hiçbirşey olmaz . (örn: :bergüzar KOrel hatunla aynı dönemde gebeydik neler neler yaptı. Ben evde sırtüstü 24 saat yataken kendisi tv de programlar yaptı eşi ile gece gezmelerine tavernalara sinemalara gitti domuz gribinin tavan yaptığı dönemde tuttu salgının en ypğun olduğu Avrupa'ya gtti ki o dönem oradan gelen herkes hastalığı kapmış olarak dönüyordu gebeler için özellike riskli diyorlardı hatırlayın. Bir de doğuma az bir süre kala gitti saçlarını boyattı ki bu da son nokta oldu. Sonra da gitti normal yolla sağlıklı bir oğlan doğurdu 15 dk da doğurmuş kocası öyle dedi televizyonda. Ben o sırada çokttan meleklerimi cennette uğurlamıştım. Kızlar isyan etmiyorum Rabbimin bir bildiği vardır elbet diyorum. Acımı yaşıyorum işte.

aman televizyonu açıyosun herkez hamile dışarı çıkıyosun herkez hamile ne yapıcaz biz bu psikolojiyle rabbim bizimde yüzümüzü güldür burdaki arkadaşlar yanlış anlamasın size kendimin olmuş gibi seviniyorum hem bana çok umut oluyosunuz

Sinannuray şaka yapıyorsun değil mi arkadaşım. Benim içime doğmadı diye sen gebe kalmayacak değilsin herhalde. Ben sadece o sırada düşündüklerimi yazdım canım arkadaşım inşallah sen de kalacaksın. ıstediğin en kısa zamanda.

ben televizyon bile seyretmiyorum kaç aylıkmış
4 aylıkmış canım bende şaşırdım.

anlıyorum canım seni.
bende şaşırıyorum herşeyi yapıyorlar geziyorlar
tozuyorlar
biz titizleniyoruz.
sonra acı yaşıyoruz

hayırlısı olsun ben olmazsada hazırlıklıyım

kızlar, bugün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu, siyah kurdelemi kaldırdım, içim çok acıyor çok...

Sevgili Akimera, dualarım da kalbim de seninle...Allahım tüm bebekleri annelerine bağışlasın...

Melekcim, bizi habersiz bırakmadığın için sağol, Bebişinle birlikte sağlıklı, upuzun bir ömür diliyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah bizler de tez vakitte hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız, ne güzel yazmışsın iyi geliyor diye...Seni de bebişi de öptümmmmmmma.s.

melek canım benim çok sevindim meleginin kardeşine kavuşmuşsun çok şükür çok sevindim saglıgınızda yerinde
allahım dualarını kabul etti allahım inşallah bizede nasip etsin inşallah
bayadır giremedim kızlar memleketten geldim ders çalışmaya başladım açık lise sınavım var
sizleri çok özledim arkadaşım face mesaj attı bende bakayım deidim hamişlerimiz varmış kimler geçmişe bakamıyorum buay fazla çalışma olmadı nasip beklemedeyim cuma günü günüm haber veririm öpüyorum..

Ah güzelim ah, ne desem boş, geçer desem geçmiyor, unutulur desem unutulmuyor, evlat bu... Ama, Allahım, insanoğluna öyle bir güç vermiş ki, yaraların zamanla kabuk bağlıyor, nasır tutuyor, hep kanıyor ama zamanla kanama sıklığı azalıyor... Derdi veren Allahım sabrını verecektir. Ağla ağlamak istediğinde, yaz yazmak istediğinde... Biz bunun için buradayız, göreceksin, bizi bizden başkası anlamıyor. Çivi çiviyi sökermiş, buradaki herkes yeni bir bebek için yanıyor, bekliyor, gelen hamile haberiyle umutlanıyor, gün sayıyor, hoşgeldin aramıza kader arkadaşıma.s.

söyle bi geçmişe baktım sweatbaby hamile onu gördüm tebrikler canım gözün aydın birtanem çok sevindim yaa
denizi tanımıyorum ama onuda tebrik ederim..
gelincik sen test falan yapmışsın ama ne durumdasın bilmiyorum

yok kızlar ben size hiç küsermiyim kalbimdesiniz güzel dilekerin için teşekkürler içine öyle dogmuş inşallah yanıltmayız seni...

kızlar, bugün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu, siyah kurdelemi kaldırdım, içim çok acıyor çok...

Canım kıyamam ben sana. İnsanın bir sevdiği öldüğünde kalbinde 40 mum yanarmış hergün birisi sönermiş ama 40. mum hep yanmaya devam edermiş derler. Bu evladını kaybetmiş anneler için geçerli değil sanırım. Bizim hergün 40 yeni mum yanıyor kalbimizde.

gnydım arkadaşlar.hepinize iyi dilekleriniz için tşk.ederim.sanki zaman geçmek bilmiyor.allahım ne kadar zormuş bebeğinin küçük meleğinin senden ayrı tek başına hayat mücadelesi verdiğini görmek vede ellerin kolların bağlı hiçbişey yapamadan seyretmek..gerçekten benim için zaman durmuş gibi.doktor meleğim için şimdilik iyi gidiyor diyo ama en az 2 ay daha yatarmış.çok küçük daha.biyanadanda yinede herşeye hazırlıklı olun diyo bu söz benim için o kadar ağırki..sanki meleğimin ölüm haberini vermiş gibi.doktor bile düşmanım gibi oldu.bu sözden snr adamı göresim bile gelmiyo.sanki herşeyin sorumlusu oymuş gibi.gerçekten dua etmekten başka hiçbilşey gelmiyo elimden.dün ilk defa bebeğimi ağlarken gördüm.küçücük gözlerinden boncuk boncuk damlalar döküldü.40 dk.aralıksız ağlattılar meleğimi.snr süt verdiler sustu ve uyudu.o kadar gücüme gittiki yavrumu aç olduğunu bile bile o kadar ağlatmaları.ordan alıp götüresim geldi ama nereye götürebilirdimki o halde küvezin içinde yaşam mücadelesi verirken.çok zor gerçekten.sizlerde yaşadınız ve en iyi siz bilirsiniz bu duyguyu.allah beteriyle karşılaştırmasın.henüz yaşıyo meleğim ama benim her an yüreğim agzımda.lütfen dua edin arkadaşlar.gerçekten çok ihtiyacım var.çok üzgünüm.allah meleklerime sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.sizin meleklerinizin arkasından kaç tane istiyosanız o kadar yeni melekler yollasın allahım inşallah herkesin gönlüne göre versin.hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum.allah bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin

canımbenimçok geçmiş olsun allahım şifalar versin inşallah bebegin iyileşecek evine getireceksin dualarım seninle akmera

Arkadaşlar benim tedavim iptal oldu. Tekrar ne zaman bşlanacağı pek belli değil. Doktorun dediğine göre endumetrium kalınlığı yeterli değilmiş. Bir ay ilaç kullandığım için dinlendirecekler. Hayırlısı arkadaşlar ya ben çok ümitlenmiştim ama benim sıram gelmemiş henüz. Hakkımda hayırlısı. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı. Spora devam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…