günaydın kızlar nasılsınız hayırdır neden iptal oldu
Premete beni adımı değil ama tarihimi listeden çıkar canım. Ben sana tedaviye başlanacağı zaman son adet tarihimi veririm olurmu.Artık sizlerin güzel haberleri ile teselli olacağım.
Arkadaşlar ben lilypie den tiker oluşturmaya çalışıyorum ama forum kabul etmiyor nasıl yapacağım bileniniz varmı?
Canım hayırlısı olsun hiç canını sıkma. Belki rahim tam kalınlaşmadan tedaviye başlanacaktı hamile kalacaktın sonra düşük yapacaktın falan daha çok üzülecektin. Allah'tan hayırlısı dediğin gibi daha vakti var demek ki. Ben seni listeden çıkarmam SAT'ı da silmeyeyim çünkü liste SAT'a göre sıralı sadece hamile olduğunu öğreneceği tarihi silerim. Sıra sana gelip sen adet olunca tekrar alt sıraya geçiririm. Hem belli mi olur belki kendiliğinden hamile kalırsın, hiç mi umut yok.
Canım tickeri olan birinin profiline gir bak. Başındaki ve sonundaki kodların bazılarını silemk gerekiyor ama hangileri silinecek ben de tam olarak bilmiyorum. Yaptığım zaman ben de başkalarının profilinden bakarak yapmıştım.
hayırlısı olsun hakkında eburcu allahım inşallah gönlünün muradını verir duam seninle...
en baştayımpremeteama anlmadıgım adet tarihleri degişmiyor neden
hayırlısı olsun hakkında eburcu allahım inşallah gönlünün muradını verir duam seninle...
en baştayımpremeteama anlmadıgım adet tarihleri degişmiyor neden
umarım herkes hamileler listesine yazılır.
inanın her akşam Rabbime şükrederken sizler için de dua ediyorum.
herkesin duası kabul olucak bir gün.
evet canım gittim 1940 çıktı kan testi sonucum
doktoruma da gittim keseyi gördük
10-15 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
bi problem olmadan kavuşmak tek dileğim sağlıkla hayırlısıyla.
her gün dua ediyorum hem kendi bebeğim için hem de sizlerin bebişlerinize kavuşmanız için.
Arkadaşlar benim tedavim iptal oldu. Tekrar ne zaman bşlanacağı pek belli değil. Doktorun dediğine göre endumetrium kalınlığı yeterli değilmiş. Bir ay ilaç kullandığım için dinlendirecekler. Hayırlısı arkadaşlar ya ben çok ümitlenmiştim ama benim sıram gelmemiş henüz. Hakkımda hayırlısı. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı. Spora devam.
Maşallah size. İnşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Kendim hamile kalamasam bile ki büyük ihtimal benden bu ay umut yok sizi gördükçe, iyi haberlerinizi aldıkça kendimmiş gibi mutlu oluyorum.
gnydım arkadaşlar.hepinize iyi dilekleriniz için tşk.ederim.sanki zaman geçmek bilmiyor.allahım ne kadar zormuş bebeğinin küçük meleğinin senden ayrı tek başına hayat mücadelesi verdiğini görmek vede ellerin kolların bağlı hiçbişey yapamadan seyretmek..gerçekten benim için zaman durmuş gibi.doktor meleğim için şimdilik iyi gidiyor diyo ama en az 2 ay daha yatarmış.çok küçük daha.biyanadanda yinede herşeye hazırlıklı olun diyo bu söz benim için o kadar ağırki..sanki meleğimin ölüm haberini vermiş gibi.doktor bile düşmanım gibi oldu.bu sözden snr adamı göresim bile gelmiyo.sanki herşeyin sorumlusu oymuş gibi.gerçekten dua etmekten başka hiçbilşey gelmiyo elimden.dün ilk defa bebeğimi ağlarken gördüm.küçücük gözlerinden boncuk boncuk damlalar döküldü.40 dk.aralıksız ağlattılar meleğimi.snr süt verdiler sustu ve uyudu.o kadar gücüme gittiki yavrumu aç olduğunu bile bile o kadar ağlatmaları.ordan alıp götüresim geldi ama nereye götürebilirdimki o halde küvezin içinde yaşam mücadelesi verirken.çok zor gerçekten.sizlerde yaşadınız ve en iyi siz bilirsiniz bu duyguyu.allah beteriyle karşılaştırmasın.henüz yaşıyo meleğim ama benim her an yüreğim agzımda.lütfen dua edin arkadaşlar.gerçekten çok ihtiyacım var.çok üzgünüm.allah meleklerime sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.sizin meleklerinizin arkasından kaç tane istiyosanız o kadar yeni melekler yollasın allahım inşallah herkesin gönlüne göre versin.hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum.allah bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
canım hayırlısı olsun üzülme geç olsun güç olmasın tedavi gerekiyosa tedavini ol vücudunu hazırla gebeliğe ondan sonra hayırlısıyla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?