Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premete beni adımı değil ama tarihimi listeden çıkar canım. Ben sana tedaviye başlanacağı zaman son adet tarihimi veririm olurmu.Artık sizlerin güzel haberleri ile teselli olacağım.

akimera Rabbim yavrunu bağışlasın biran önce sağlığına kavuşur da annesine kavuşur inşallah kısa geçici bir ayrılık olur

Arkadaşlar ben lilypie den tiker oluşturmaya çalışıyorum ama forum kabul etmiyor nasıl yapacağım bileniniz varmı?

Premete beni adımı değil ama tarihimi listeden çıkar canım. Ben sana tedaviye başlanacağı zaman son adet tarihimi veririm olurmu.Artık sizlerin güzel haberleri ile teselli olacağım.

Canım hayırlısı olsun hiç canını sıkma. Belki rahim tam kalınlaşmadan tedaviye başlanacaktı hamile kalacaktın sonra düşük yapacaktın falan daha çok üzülecektin. Allah'tan hayırlısı dediğin gibi daha vakti var demek ki. Ben seni listeden çıkarmam SAT'ı da silmeyeyim çünkü liste SAT'a göre sıralı sadece hamile olduğunu öğreneceği tarihi silerim. Sıra sana gelip sen adet olunca tekrar alt sıraya geçiririm. Hem belli mi olur belki kendiliğinden hamile kalırsın, hiç mi umut yok.

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Premete|30.03.2010|
Evrimsus|02.04.2010|
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Eburcu|13.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|[/table]

Listeden hamile olduğunu öğreneceği tarih kısmını tamamen çıkardım. Zaten son adet tarihine göre sırayı takip ediyoruz. O bölüm boş kalıyordu.

Arkadaşlar ben lilypie den tiker oluşturmaya çalışıyorum ama forum kabul etmiyor nasıl yapacağım bileniniz varmı?

Canım tickeri olan birinin profiline gir bak. Başındaki ve sonundaki kodların bazılarını silemk gerekiyor ama hangileri silinecek ben de tam olarak bilmiyorum. Yaptığım zaman ben de başkalarının profilinden bakarak yapmıştım.

Malesef umut yok, yanlış doktor teşhisi yüzünden sağlam tüpüm alındı. Doğal yolla sahip olduğum bebeğim sonlandırılmak zorunda kaldı. Neyse çok uzun ve hazin bir hikaye. Şimdi sağdece tüp bebek ile çocuk sahibi olabaileceğim. Canımı sıkmak istemiyorum ama bugün biraz hüzünlüyümsenağlama

Sağol canım tekrar deneyeceğim

hayırlısı olsun hakkında eburcu allahım inşallah gönlünün muradını verir duam seninle...
en baştayımpremeteama anlmadıgım adet tarihleri degişmiyor neden

hayırlısı olsun hakkında eburcu allahım inşallah gönlünün muradını verir duam seninle...

Evet canım herşeyde bir hayır vardır. Bizim bilmediğimiz bir hayır vardır muhakkak. Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Çocuk sahibi olmak benim için hayırlı olmayacaksa olmayayım. Kaderimize razı olup, kendimle barışık yaşamayı öğrenmeliyim. Son 4 senedir okadar çok şey yaşadımki artık bazen nasıl davranmam gerektiğini kavramayamıyorum. Ama ben elimden geleni yapacağım. Nezaman ki artık umut yok, olmuyor derler ya da benim ve eşimin dayanma gücü kalmaz o anakadar mücadelemi vereceğim. Allah herkezin hakkında hayırlısını nasip etsin. Zaten hayatta hiç bir şeye kolay sahip olamadım. Geç olsun güç olmasın diyorum. Yola devam....

Canım liste beklenen adet tarihine göre değil son adet tarihine göre sıralı. Bizim son adet tarihimiz 30 mart adet olduğumuz zaman (umarım olmayız) yeni adet tarihimizle listenin en altına yazılacağız. Adet olmazsak da hamilelerimiz listesine geçiş yapacağız :Saruboceq:

umarım herkes hamileler listesine yazılır.
inanın her akşam Rabbime şükrederken sizler için de dua ediyorum.
herkesin duası kabul olucak bir gün.

umarım herkes hamileler listesine yazılır.
inanın her akşam Rabbime şükrederken sizler için de dua ediyorum.
herkesin duası kabul olucak bir gün.

Allah razı olsun canım. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder. Sen neler yapıyorsun. Kan testi yaptırdın mı, kaç çıktı? Doktora gittin mi?

evet canım gittim 1940 çıktı kan testi sonucum
doktoruma da gittim keseyi gördük
10-15 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
bi problem olmadan kavuşmak tek dileğim sağlıkla hayırlısıyla.
her gün dua ediyorum hem kendi bebeğim için hem de sizlerin bebişlerinize kavuşmanız için.

Maşallah size. İnşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Kendim hamile kalamasam bile ki büyük ihtimal benden bu ay umut yok sizi gördükçe, iyi haberlerinizi aldıkça kendimmiş gibi mutlu oluyorum.

canım hayırlısı olsun üzülme geç olsun güç olmasın tedavi gerekiyosa tedavini ol vücudunu hazırla gebeliğe ondan sonra hayırlısıyla olsun

Maşallah size. İnşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Kendim hamile kalamasam bile ki büyük ihtimal benden bu ay umut yok sizi gördükçe, iyi haberlerinizi aldıkça kendimmiş gibi mutlu oluyorum.

lütfen umutsuz olma sen bana güç veriyosun olucak inşallah sanırım ilk denemende hamile kalabilmiştin bi sorunda yok bu ay vardır belki kendinde değişiklik belirti hissediyo musun

allah sana sabır ve dayanma gücü versin dayanmak çok zor ama sabret allah sabrının karşılığını verir kucağına aldığın zaman bütün yaşadıklarını çektiklerini unutursun rabbim kavuştursun seni dualarımız seninle

canım hayırlısı olsun üzülme geç olsun güç olmasın tedavi gerekiyosa tedavini ol vücudunu hazırla gebeliğe ondan sonra hayırlısıyla olsun

Ya anlamadım işte tedavi edilecek birşey yok dedi doktor. Endumetrium çok kötü değil ama biraz düzensizlik var riske atmak istemedik dediler. Yani dediğin gibi geç oldun güç olmasın. Ya nasip iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…