Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ya anlamadım işte tedavi edilecek birşey yok dedi doktor. Endumetrium çok kötü değil ama biraz düzensizlik var riske atmak istemedik dediler. Yani dediğin gibi geç oldun güç olmasın. Ya nasip iste

ben pek anlamam da ilaç falan vermedimi düzene girmesi için

lütfen umutsuz olma sen bana güç veriyosun olucak inşallah sanırım ilk denemende hamile kalabilmiştin bi sorunda yok bu ay vardır belki kendinde değişiklik belirti hissediyo musun

Canım hamile kalmak ve bebek mevzusuyla kafayı yemiş durumdayım. Her gece rüyamda test yapıyorum kıpkırmızı iki çizgi çıkıyor ama her gece görüyorum bu rüyayı düşün artık halimi. Aslında benim hamile kalmakla ilgili problemim yok, ilk hamileliğimde 2. denemede ikinci hamileliğimde ilk denemede hamile kalmıştım ama şu ana o kadar çok kendimi dinliyorum ki kafam çok karıştı. Geçen ay düşükten sonraki ilk ayımdı kendi kendimi psikolojik hamile yaptım bulantılarım bile vardı ama fos çıktı. Benim en büyük hamilelik belirtim sağ kasığımda ağrı olması bu ay da var ama geçen ay da vardı o yüzden emin olamıyorum. Göğüslerde hassasiyet ve bel ağrım da var ama onlar adet belirtisi de olabileceği için dikkate almıyorum. Offf belirsizlik çok kötü, beklemeye dayanamıyorum. Aslında kan testi yaptırsam çıkar ama yaptırmak istemiyorum. Orada negatifi görmeye korkuyorum şimdi en azından adet oluncaya kadar içimde bir umut var.

bence iki gün daha bekle acele etme test için geçen ay bende kendimi hamile sanmıştım insan öle ümit eddiyo ilk korunmayı bıraktık hemen olucakmış gibi ama olmadı yapacak bişe yok o güzel anı beklemekten başka fazla kafana takma evet hasretimiz özlemimiz var ama geçte olsa olacak bu ay olmazsa bidahaki ay üzülmek kendimizi şartlandırmak yok rabbim bize hayırlısını versin bu sefer yüzümüzü güldürsün canım benim göğüsümdeki kahverengi yerler daha koyu renk olmuştu bide ona dikkat et benim kasığımda çok ağrıyo vcye oturunca bile baskı yapıyo anlamadım bende bişe yıpratma kendini iki gin sonra olmazsan testti tekrarla çok erken yaptın testini

bütün gün düşünüp durduğun için rüyalarını bile etkiliyo aynı benim gibi ben geçen ay bide rüyamdan dolayı ümitlenmiştim kızımda rüyamda görmüştüm dedim bu seferde hamileyim galiba ama hayırlısı akışına bıraktım sonuçta benim kızım var burda yarım kalan herşey orada tamam olacak allahın izniyle

İnşallah yavrularımızın yanına gittiğimizde onlara doymı nasip etsin. Aslında bir bakmışız yanındayız. Kelebek misali hayat çok kısa.

Halimize şükürler olsun. En azından hamile kalma şansımız var. Öyle yada böyle işte biraz sabırsız davranıyorum. Hakkımızda hayırlısı hangi zaman iyiyse. Hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah.

bencede canım hiç tereddüt etme korkun olmasın sabret doktor daha sonra dediyse vardır bi bildiği sonradan kötü sonuçlanıcağına baştan anlaşılması iyi rabbim vericek meleklerinin kardeşini

İnşallah yavrularımızın yanına gittiğimizde onlara doymı nasip etsin. Aslında bir bakmışız yanındayız. Kelebek misali hayat çok kısa.

şu yaşadığımız senelere bak hiç farkına bile varamadık buda öle olucak bi bakmışız meleğimiz bizi karşılıyo annem kurban olurum sana ben gitmişte bana yer mi seçmiş oralardan annesini mi beklemiş kuzusu ya belki tama anlamıyla yaşamadım ama bu annelik çok güzel bi duygu rabbim tekrar nasip eder inşallah

merhaba arkadaşlar, dün ki randevuma gittim ,şimdilik startı verdik inş. bir problem çıkmaz ve tamamına erer ...
eburcucum hayırlısı olsun canım ,, ben hep Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip et diye dua ediyodumm artık kısmet bakalımm başladım,doktorların riske atmaması çok ii , başlayıp ta negatif sonuç almaktansa az daha beklemek daha mantıklı canım ..
premetecim az daha sabırlı ol canım , bu ay seninde yüzün gülecek inş.. bebeğin umuyorum ki seninle ve en yakın zamanda varlığını sen de hissedeceksin..:Saruboceq:

premetecim inan bende öyleydim.
rüyalarıma giriyodu hep, test yaparken.
bebekle ilgilenirken.
her dakika kendimi dinledim ve hep adet olmaya yönelik belirtiler vardı ve kesin adet olucam dedim.
kötüye yorma bunları.
belki de bebeğin seninledir, ki inşallh öyledir.
belirsizlik evet insan hele son günlerde beklemek çok zor geliyo.
ama geçiyo emin ol.
dua ederek geçir.
ben eşime sanırım olmadı adet olcam şuram ağrıyo, buram ağrıyo diyodum.
an geliyodu ya içimden hamileysin diyo bi his diyodum.
umutsuzluğa kapılma.
az kaldı öğrenmene.
inşallah güzel bi müjde vericeksin bize.

özlenen canım inşallah hakkında hayırlısı olur.
bize güzel haberler verirsin.
bekliyoruz dört gözle.

İnşallah canım yaaa

geçmiş olsun canım
canını sıkma inş. en uygun zamanda
hamile kalırsın.

bende bu ay pek umutlu değilim
bende kilo vermek istiyorum
3 kilo fazlam var veremedim gitti.
tam spora başlıyayım yürüşlerimi düzenli yapayım dediğim hafta yagmur başladı.

Hadi bismillah hayırlı olsun canım. İnşallah mayıs sonunda da hamilelik haberini alırız.

Ay denizim sen yazınca kendimi okuyorum sandım. Benim de ara ara kasığıma karnıma falan kramplar giriyor adet oldum diye telaşlanıyorum hemen tuvalete bakmaya koşuyorum. Eşime sürekli ben hamile değilim bak sivilcem çıktı, bak saçım yağlanıyor, bak şuram ağrıyor kesin adet olacağım diyorum ama o nedense çok rahat merak etme sen hamilesin diyor. Adamdaki nasıl bir özgüvense artık. Bir yanım hamile olmadığıma inanıyor olsaydı testte silik de olsa çıkardı diyor, bir yanım da hala umudu canlı tutuyor geçen ay 30'unda adet olduğum için daha erken vakit var diyor. Açıkçası olmazsa çok fazla hayalkırıklığına uğramamak için çok da umutlandırmak istemiyorum kendimi. Bakalım bekliyorum, çıkmadık candan umut kesilmezmiş.

aferim sana sende bu azim sabır güç olduktan sonra bebegine kavuşacaksın hayırlısı olsun canım ...

hmm tamam güzelim

hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah canım
allah razı olsun bende dua ediyorum hepimiz için..

hayırlı olsun tedavin tatlım güzel haberlerini bekliyorum..

seni anlıyorum canım bende bu ay pek umutlu değilim.
ama yinede insanın içinde bir umut oluyor
acaba kalmışmıyımdır diyorum.
işte istiyoruz ya hamile kalmayı
bu ay çok üzülmek istemiyorum
olan kndime yapıyorum.

kızlar umudu kaybetmek yok.
Rabbim çok büyük.
dualrımız kabul olucak
inanın benim hiç umudum yoktu.
demekki nasipmiş.
değilsede nasip değilmiş diyip yola devam etmek
vazgeçmemek gerk.

benim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…