Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

benim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..

Canım hayırlısı işte ne yapacaksın. Heşke herkez hemen çocuk sahibi olabilse.İşte hayat herkeze aynı davranmıyor. Bu da bizim nasibimiz. Ben en az iki ay daha bekleyeceğim. Uzun protokol tedavi hayırlısı
 
benim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..

Canım dur bakalım umudunu kesme. Kırmızıyı görmeden umudu kesmek yok. Sen ateş ölçmeye falan takılma. Ben de ay başında ateş ölçme yöntemi uygulayayım dedim hiçbirşey anlamadım ateşim bir iniyor bir çıkıyor. Bence çok anlamlı bulgular vermiyor. Dur bakalım cumartesi olsun hala adet olmamış olursak topluca test yaparız.
 
Sweetbaby ve Denizim16 hani siz bitkisel kürler uyguladık demiştiniz ya. Hangi kürleri uyguladınız, nasıl uyguladınız, belirli bir zamanda mı yaptınız ayrıntılı bir şekilde anlatsanız da biz de sebeplensek.
 
Evrimsus sende durumlar nasıl. Geliyorsun arada görüyorum ama sesin çıkmıyor. Hamilelik belirtisi var mı?
 
sanırım bizim sorunumuz derdimiz hiç bitmiyecek hamilelik derdine düştük acaba hamile kalabilecekmiyim bu ay varmı acaba ya kalamazsam kendimizi yiyip bitiriyoz hamile kalıncada acaba düşücek mi acaba erken mi doğucak bi sorun çıkıcak mı hep kendimizi yiyip bitiriyoz ne olacak bizim halimiz böyle
 
benim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..

ümitsizliğe kapılma hiç belli olmaz bak denizde hamile değilim adet belirtilerim var diyodu ama hamile çıkmadık candan ümit kesilmezmiş kırmızıları görene kadar yüzde elli hamile olma ihtimalin var yok değilsende üzülmek yok bidahaki aya olur nasip
 

sanırım benimde küre falan ihtiyacım var 1 senede olmuştu kızım bi sene daha bekleyebilir miyim bilemiyorum
 

Ne yapalım be sinannuraycım bu halimize de şükür. Aslında bu sıkıntılar, bu riskler her insan için mevcut sadece biz bunun farkında olduğumuz için daha çok sıkıntı yapıyoruz. Hayat gailesi işte uğraşıp gideceksin ki ömür geçecek. En azından umut edecek durumumuz var buna da şükür.
 
mrb kızlar. kürleri sormuşsunuz.
soğan kürü adetin 1. günü başladım sabah akşam 1 orta boy soğan kabuğu soyulup kaynatılıyo ılık ılık içiliyo aç karnına. 15 gün devam ettim

incir kürü. adetin birinci günü başladım. 3-4 incir sıcak suda kaynatılıyor ve içiliyo ılık ılık sabah akşam. 21 gün devm ettim

bal-tarçın- çörekotu her akşam yatmadan hepsinden birer kaşık karıştırıp içtim 22 gün kadar falan.

ben faydasını gördüğüme inanıyorum.
inşallah sizede getirir.
 
sağol canım şuan herşey gzüel gidiyo.
da bişey anlmıyorumki.
hamilelik hareketelrini hissetmeye başlayınc dank ediyo insana.
ona da daha çok var.
18. haftayı beklemem gerekecek.
 
Denizim bal-çörekotu-tarçına da mı adetinle birlikte başlamıştın. Bunları hangi oranlarda karıştırdın. Ben de soğan kürüne adetimin 2. günü başlamıştım ama ben 10 gün kullandım. Bir arkadaşım da 8 ay hamile kalamamıştı soğan kürü kullandığı ay hamile kaldı.
 

Canım sen bunların hepsini aynı ay mı yaptın yani, sabahleyin bir bardak soğan suyu üstüne incir suyumu içtin. Akşamda soğan suyu incir suyu üstüne bal-tarçın çörek oto karışımı. Böylemi uygulanıyor.

Sanırım bir soğanı kaynatıp, sabah bir bardak akşam bir bardak suyunu içtin. Yoksa sabah bir soğan suyu akşam bir soğan suyu mu içtin.
 

Etkili bir şey demek ben de yapayım belki faydası olur. Soğanlada hiç aram yoktur ama herşeye katlanıyoruz.
 
Eburcucum sabah bir soğan, akşam ayrı bir soğan kaynatıyorsun. Taze taze içmen gerekiyor. Yap tabi tatlım bakarsın vesile olur. Ben de hamiş değilsem hepsini uygulayacağım. Bir de dua kürü yapalım. Hergün Meryem suresi, Yasin, Kenzül-arş ve Fetih suresi okuyalım. Gerçi hepsi de çok uzun hergün hepsini okuyabilir miyiz bilmiyorum. Ben bu ay salat-ı tefriciyeyi tamamlamıştım inşallah faydası olmuştur.
 

Ben sağdece perşembe akşamları müsayit olursam okumaya çalışıyorum. Allah kabul etsin inşallah. Pek fazla zaman ayıramıyorum.
 
Evrimsus sende durumlar nasıl. Geliyorsun arada görüyorum ama sesin çıkmıyor. Hamilelik belirtisi var mı?

canım ben yazılanları mutlaka her gün okuyorum ama tembellik yapıp birşeyler yazmıyorum işte...
benim bu ay fazla umudum yok,herşeyi oluruna bıraktım,bakalım artık hayırlısı.herhangi bir kür uygulamadım.
ama böyle güzel haberler alınca bende heveslendim.
benim altı ayım bu ay dolacak.bu aydan sonra ciddi olarak düşünmeye başlayacağız.
bu arada normalden farklı olarak çok kötü sırt ağrısı çekiyorum,bide sanki ne yesem boğazımda kalıyorda heran çıkacakmış gibi,bunlar belirti olabilir mi?başkada değişiklik yok,hayırlısı artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…