kızlar, bugün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu, siyah kurdelemi kaldırdım, içim çok acıyor çok...
benim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..
Sweetbaby ve Denizim16 hani siz bitkisel kürler uyguladık demiştiniz ya. Hangi kürleri uyguladınız, nasıl uyguladınız, belirli bir zamanda mı yaptınız ayrıntılı bir şekilde anlatsanız da biz de sebeplensek.
sanırım bizim sorunumuz derdimiz hiç bitmiyecek hamilelik derdine düştük acaba hamile kalabilecekmiyim bu ay varmı acaba ya kalamazsam kendimizi yiyip bitiriyoz hamile kalıncada acaba düşücek mi acaba erken mi doğucak bi sorun çıkıcak mı hep kendimizi yiyip bitiriyoz ne olacak bizim halimiz böyle
sanırım benimde küre falan ihtiyacım var 1 senede olmuştu kızım bi sene daha bekleyebilir miyim bilemiyorum
mrb kızlar. kürleri sormuşsunuz.
soğan kürü adetin 1. günü başladım sabah akşam 1 orta boy soğan kabuğu soyulup kaynatılıyo ılık ılık içiliyo aç karnına. 15 gün devam ettim
incir kürü. adetin birinci günü başladım. 3-4 incir sıcak suda kaynatılıyor ve içiliyo ılık ılık sabah akşam. 21 gün devm ettim
bal-tarçın- çörekotu her akşam yatmadan hepsinden birer kaşık karıştırıp içtim 22 gün kadar falan.
ben faydasını gördüğüme inanıyorum.
inşallah sizede getirir.
Denizim bal-çörekotu-tarçına da mı adetinle birlikte başlamıştın. Bunları hangi oranlarda karıştırdın. Ben de soğan kürüne adetimin 2. günü başlamıştım ama ben 10 gün kullandım. Bir arkadaşım da 8 ay hamile kalamamıştı soğan kürü kullandığı ay hamile kaldı.
Eburcucum sabah bir soğan, akşam ayrı bir soğan kaynatıyorsun. Taze taze içmen gerekiyor. Yap tabi tatlım bakarsın vesile olur. Ben de hamiş değilsem hepsini uygulayacağım. Bir de dua kürü yapalım. Hergün Meryem suresi, Yasin, Kenzül-arş ve Fetih suresi okuyalım. Gerçi hepsi de çok uzun hergün hepsini okuyabilir miyiz bilmiyorum. Ben bu ay salat-ı tefriciyeyi tamamlamıştım inşallah faydası olmuştur.
Evrimsus sende durumlar nasıl. Geliyorsun arada görüyorum ama sesin çıkmıyor. Hamilelik belirtisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?