- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Eburcucum sabah bir soğan, akşam ayrı bir soğan kaynatıyorsun. Taze taze içmen gerekiyor. Yap tabi tatlım bakarsın vesile olur. Ben de hamiş değilsem hepsini uygulayacağım. Bir de dua kürü yapalım. Hergün Meryem suresi, Yasin, Kenzül-arş ve Fetih suresi okuyalım. Gerçi hepsi de çok uzun hergün hepsini okuyabilir miyiz bilmiyorum. Ben bu ay salat-ı tefriciyeyi tamamlamıştım inşallah faydası olmuştur.
inş. sende hamilesindirbenim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..
bu ateş ölçme olayı nasıl yapıyorsunuz kızlarCanım dur bakalım umudunu kesme. Kırmızıyı görmeden umudu kesmek yok. Sen ateş ölçmeye falan takılma. Ben de ay başında ateş ölçme yöntemi uygulayayım dedim hiçbirşey anlamadım ateşim bir iniyor bir çıkıyor. Bence çok anlamlı bulgular vermiyor. Dur bakalım cumartesi olsun hala adet olmamış olursak topluca test yaparız.
mrb kızlar. kürleri sormuşsunuz.
soğan kürü adetin 1. günü başladım sabah akşam 1 orta boy soğan kabuğu soyulup kaynatılıyo ılık ılık içiliyo aç karnına. 15 gün devam ettim
incir kürü. adetin birinci günü başladım. 3-4 incir sıcak suda kaynatılıyor ve içiliyo ılık ılık sabah akşam. 21 gün devm ettim
bal-tarçın- çörekotu her akşam yatmadan hepsinden birer kaşık karıştırıp içtim 22 gün kadar falan.
ben faydasını gördüğüme inanıyorum.
inşallah sizede getirir.
Günaydın Özlenencim. Sana da hayırlı cumalar. Canım ben kafayı yemek üzereyim. Size söylemiyorum ama hergün idrar testi yapıyorum tabi ki hepsi negatif çıkıyor. Aslında adet günüm bugün ama bir haftadır yedim bitirdim kendimi. Neden böyle yapıyorum bilmiyorum psikolojim çok bozuldu. Gideyim bugün kan testi yaptırayım diyorum artık bitsin bu işkence. Varsa da yoksa da çıksın. Hamile değilsem 1 gün üzülürüm, iki gün üzülürüm geçer böyle hergün üzülüyorum. Kendimle boğuşmakla meşgul olduğum için de foruma fazla yazamıyoruz.
Günaydın Özlenencim. Sana da hayırlı cumalar. Canım ben kafayı yemek üzereyim. Size söylemiyorum ama hergün idrar testi yapıyorum tabi ki hepsi negatif çıkıyor. Aslında adet günüm bugün ama bir haftadır yedim bitirdim kendimi. Neden böyle yapıyorum bilmiyorum psikolojim çok bozuldu. Gideyim bugün kan testi yaptırayım diyorum artık bitsin bu işkence. Varsa da yoksa da çıksın. Hamile değilsem 1 gün üzülürüm, iki gün üzülürüm geçer böyle hergün üzülüyorum. Kendimle boğuşmakla meşgul olduğum için de foruma fazla yazamıyoruz.
günaydınlarr
cumanız mübarek olsun ,,bütün dualrınız kabul olsun inş..
premete nerelerdesin canım sen hiç bu kadar ayrı kalmazdın burdan.
Öğle arası gittim kan verdim. Sonuç 2.30'da çıkacak. Bu hikaye de böylece bitecek.
Benim ilk hamileliğimde 7 gün geçince yapmıştım silik çıkmıştı beta hcg de aynı gün 55 çıkmıştı yani geç döllenmeydi. İkincide gününde akşam test yaptım yine silik çizgi çıktı ertesi gün kanda baktırdım 135 çıkmıştı. Aslında genelde 32 günde adet oluyorum ona göre adetime de daha var ama bu aya ovulasyon testi yaptım ya o kafamı çok karıştırdı çünkü tam 14. gün yumurtladım.
ayy hadi sabırsızlıkla bekliyorum .. tel mi etcekler senmi gitceksin almaya??Öğle arası gittim kan verdim. Sonuç 2.30'da çıkacak. Bu hikaye de böylece bitecek.
Hastaneye giderken dua ede ede gittim geldim. Olmazsa üzüleceğim tabi ama kendimi yıpratmayacağım. Böyle belirsizlik beni daha çok yıprattı. Olmazsa Mayıs var, Haziran var değil mi ama. Allah'ım ne olur fazla bekletme hazirandan fazla bekleyecek halim kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?