Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

dua kürüne bende varım , hepsi bir günde bir kişiye çok fazla gelir ama onuda sıraya koyup okuyalım , sonuçta dualrda kalpler birleşiyor öle değilmi?adetim 2 güne biter inş. okumaya başlarım.

benim umut bitti buay için ateşim düştü yarın adet olucam muhtemele n
inşşallah hadibakem premete sizden bekliyorum..
inş. sende hamilesindir
açıkcası bende bu ay pek umutlu değilim
ama adet olunca kürleri bend edeniyecegim

bu ateş ölçme olayı nasıl yapıyorsunuz kızlar
hamile olunca ateş yükselmesimi olur.

adet olunca bende deniyecegim
hayırlı sonuçlar alırız inş.

kızlar evet hepsini yaptım.
tabi soğan suyu hemen arkasında incir suyunu mide kaldırmıyo
arada yarım saat faaln verdim kendimi.
genelde sabah yaptığım soğan suyunu akşam da içiyodum.
aam tazede yapılır hatta daha iyi olur.
bal-tarçın-çörekotu hepsinden birer çay kaşığı karıştırıp yedim adetim başlayınca.
22 gün falan yaptım biraz daha uzatılabilir bence.
inşallah herkes faydasını görürü ben gördüm
sonuçta zararı da yok bitkisel.

hazerozlem canım benim de 40.gün zaman bir taraftan hiç geçmiyor gibi ama 40 günü geçti bile benim bebeğim 28 haftalıkken karnımda öldü otopsi temiz çıktı genetik araştırmasına başladık senin bebeğin kaç haftalıktı ölüm sebebi belli mi? araştırma yapılıyor mu?

bu süreç çok zor ve sıkıcı bebeğimi kucağıma alacağım dönemde genetik sonuçlarını alacağım düşündükçe çıldırıyorummmmmafoldumben

günaydınlarr
cumanız mübarek olsun ,,bütün dualrınız kabul olsun inş..
premete nerelerdesin canım sen hiç bu kadar ayrı kalmazdın burdan.

Günaydın Özlenencim. Sana da hayırlı cumalar. Canım ben kafayı yemek üzereyim. Size söylemiyorum ama hergün idrar testi yapıyorum tabi ki hepsi negatif çıkıyor. Aslında adet günüm bugün ama bir haftadır yedim bitirdim kendimi. Neden böyle yapıyorum bilmiyorum psikolojim çok bozuldu. Gideyim bugün kan testi yaptırayım diyorum artık bitsin bu işkence. Varsa da yoksa da çıksın. Hamile değilsem 1 gün üzülürüm, iki gün üzülürüm geçer böyle hergün üzülüyorum. Kendimle boğuşmakla meşgul olduğum için de foruma fazla yazamıyoruz.

canım ya kıyamam , seni çok ii anlıyorum topikte hamileler çoğaldıkça onlarla birlikte çok mutlu oluyoruz ve içimiz kıpır kıpır oluyor benimde olsun diye ,, öncelikle adet gününden önce yaptığın testleri dikkate alma , madem buu kadar heyecanlısın git bir beta hcg yaptır içini rahatlat onda değerler olduğu için kesin çıkıyor.ama rahat olmaya çalış canım beyin rahimi çok etkiler diyorlar ,

İyi yapmıyorsun aslında keşke kendini bu beklentinin içinden çıkara bilsen. Ama zor biliyorum. İnşallah en kıza zamanda hamile kalırsında bu bekleyişler biter.

Sanırım benim hesabıma görede benim iş Temmuza kaldı. Of yaa 2,5 ay attı . Hayırlısı olsun ya geç olsun sorunsuz olsun. Ne yapalım. Kısmet

canım ben sana yazmıştım benimkisi 4 gün geçince yapmıştım o kadar siliktiki yoktur dedim geç döllenme olabilir kendini yıpratma git kan testi yaptır orda kesin varsa çıkar

Öğle arası gittim kan verdim. Sonuç 2.30'da çıkacak. Bu hikaye de böylece bitecek.

Benim ilk hamileliğimde 7 gün geçince yapmıştım silik çıkmıştı beta hcg de aynı gün 55 çıkmıştı yani geç döllenmeydi. ıkincide gününde akşam test yaptım yine silik çizgi çıktı ertesi gün kanda baktırdım 135 çıkmıştı. Aslında genelde 32 günde adet oluyorum ona göre adetime de daha var ama bu aya ovulasyon testi yaptım ya o kafamı çok karıştırdı çünkü tam 14. gün yumurtladım.

Hastaneye giderken dua ede ede gittim geldim. Olmazsa üzüleceğim tabi ama kendimi yıpratmayacağım. Böyle belirsizlik beni daha çok yıprattı. Olmazsa Mayıs var, Haziran var değil mi ama. Allah'ım ne olur fazla bekletme hazirandan fazla bekleyecek halim kalmadı.

canım ben bu ovulasyondan yumurtlamadan fazla anlamıyorum sanırım 14. günü yani yumurtlama günü hamile kalma oranı yüksek ama kesin değil yanlış mı anladım şu sebepten soruyorum anladığım kadarıyla hesapladım 3 gün erken olduğum için yumurtlama günüm 13. güne geliyodu ama benim 14. günü çok aşırı derecede akıntım ve kasık ağrım oldu yumurtlama günüm olduğunu düşünerek ilişkiye girdim yani yumurtlama gününü tutturunca hamile mi kalıyosun

hayırlı cumalar arkadaşlar premete bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetin Rabbim gönlünün muradını meleklerinin kardeşini nasip etsin inşallah üzülme nolur canım Rabbimin dediği olur inşallah yüzümüz gülecek :Saruboceq:

Öğle arası gittim kan verdim. Sonuç 2.30'da çıkacak. Bu hikaye de böylece bitecek.
ayy hadi sabırsızlıkla bekliyorum .. tel mi etcekler senmi gitceksin almaya??

inş. hamilesindir canım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…