Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım sıkma kendini inşallah vardır geç döllenme olmuştur yoksada dediğin gibi yıpratma kendini bak kendiliğinden hamile kalabiliyosun geç olsun sonu güzel olsun ben hamile kalamıyodum doktor demişti yumurtalıkların tembel diye ama ilaç falan vermedi tedaviye gerek görmedi sonra dedi rahim filmi çekelim tüplerin tıkalımı diye gittim çok uğraştı ama çekemedi rahim darmış filim çekemedi ama rahimle oynandığı için hamile kalma oranın yüksek dedi filimden sonra 10 gün geç adet oldum tabi çok ümitlendim sevindim ama hamile değilmişim sonraki aya hamile kaldım yani ben şöle düşünüyorum sanırım hamile kalmam sorunlu pek umut yok belkide kalamıycam rahimle oynandığı için kalmışımdır diyorum bu ayda olmazsa doktora gidip tedavimi olucam senin bi sorunun yok sevinmelisin bu ay tutmazsa bidahaki ay tutar umudunu kaybetme

aynen katılıyorum sana , normal yoldan kalmaya umudu var çok şükür bu ay olmadı bir daha ki aya inş. bide çokdüşünüp hamile kaldımmı kalacammı diye kafa yorarsanda olmuyo

aynen katılıyorum sana , normal yoldan kalmaya umudu var çok şükür bu ay olmadı bir daha ki aya inş. bide çokdüşünüp hamile kaldımmı kalacammı diye kafa yorarsanda olmuyo

bak ben hamile kamadan 1 ay önce adetim 10 gün geçtiye çok umutlandım hamileyim diye değilmişim yıkıldım üzüldüm dedim hamile kalamıyorum demekki bu ayda olmadıysa asla olmaz çünki ilk defa 10 gün adetim geçti hep düzenlidir artık dedim üzülmek düşünmek yok yok olmazsa olmaz ne yapayım yani hiç umursamadım düşünmedim herşeyi oluruna bıraktım sonra adet günüm geldi kan geldi adet olduğumu sandım ama hiç üzülmedim artık kendimi hazırlamıştım önemsemedim bile ama az vede rengi farklı olunca şüpelendim test yaptım çıktı yani tamamen aklımdan çıkarmıştım umursamıyodum o ay haamile kaldım

ayy kızlarr mutfak dolaplarını temizliyodum kafamı çok kötü vurdumm beyin kanaması geçirmem demii:sinifsinif: dünyam karardı bir andaasempatiksalakcinni beyin travması belirtileri neler ,, kaydirigubbakcemile3 cuma saati iş yaparsam olcağı buydu:mymeka:

ya kusura bakma ama bunu çok merak ediyorum cevap yazarsan sevinirin

ayy kızma ama valla güldüm ama güldüğüm için kesin benimde başıma gelir ne güzel benim mutfakta bulaşık var makinaya bile dizemiyom canım hiç bişe yapmak istemiyo

evet haklısın düşünmemek olayları akışına bırakmak en iisi ,, gerçi ben premete den daha da kötüyüm bunu ilerleyen günlerde hep beraber görecezz.kaydirigubbakcemile3

mrblar kızlar nasılsınzı. ben pek giremiyorum bu sıralar.doktor çok kalma bilgisayarda demişti.dikkat etmeye çalışıyorum işte.

ayy kızma ama valla güldüm ama güldüğüm için kesin benimde başıma gelir ne güzel benim mutfakta bulaşık var makinaya bile dizemiyom canım hiç bişe yapmak istemiyo

kaydirigubbakcemile3gülme komşuna gelir başınaa:dilcikar: şaka tabii aman gelmesin kimsenin başına çok kötü oldum yaa çok acıyokafamçokkarıştı ölmem demiikaydirigubbakcemile3

ben eşime diyorum yaşama sebebimi yitirdim bazen düşünüyorum kızım çok güzel bi yerde çok mutlu asla bizim ona sunamıyacağımız şeyler sunuluyo ama kendim çok mutsuzum hiç bişeyden tad almıyorum eşimle gezmeyi çok severdim şimdi geziyom hiç gözümde bişe yok geçen gün arkaşımla gezmeye ittik onlarında kızı var baktım gülüyo oynuyo ne güzel neşe saçıyo içimden dedim ne mal mülk hiç bişeyin önemi yok eşimede dedim herşeyim var ama hiç bişeyim yok dünyanın en güzel şeyine sahipler

mrblar kızlar nasılsınzı. ben pek giremiyorum bu sıralar.doktor çok kalma bilgisayarda demişti.dikkat etmeye çalışıyorum işte.

oyy oyy taze annişş gelmiş..bizler iyiyzz ii olmaya çalışıyoruzz.. aman sen dikkat et kendine düşünme bizi..

premetecim sanırım kn testi yaptırmışsın . inşallah gzüel bi sonuç alırsın ve metecik kardeşini göndermiştir. ama olmamışsa da dediğin gibi canını sıkma denemey devam,yılmak yok.inşallah gelicekelr bebişler ve bizleri mutlu edecekelr.

Yumurtlama günü ilişkiye girersen hamile kalma ihitmalin yüksek ama o gün olmasa bile 2 gün önce (spermler uygun koşullarda 2 gün canlılığını koruduğu için) ya da 1 gün sonra (yumurta hala hücrelerini açık tuttuğu için) hamile kalma ihtimalin var. Sağlıklı bir kadın ve erkek tam yumurtlama gününde ilşkiye girseler bile hamilelik oluşma ihtimali yalnızca %25. Aslında ne kadar düşük bir oran değil mi aslında hamile kalmak herkes için bir mucize. Benim kafamı kurcalayan kısım ise yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekiyormuş ama ben ne adet oldum ne de testler pozitif çıkıyor.

Allah razı olsun canım. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.

ayy hadi sabırsızlıkla bekliyorum .. tel mi etcekler senmi gitceksin almaya??
inş. hamilesindir canım ,

Canım benim çok sağol. Ben almaya gideceğim sonucu. Bu arada yarım saat kaldı.

düşünmez olurmuyum ben sizi hiç. hep aklımdasınız. her duamda sizler de varsınız. Rabbim duyucak sesimizi ve hepimizin yüzü gülcek inşallah.

Ay Allah korusun canım ya. Öyle kafayı vurmakla beyin kanaması geçirilecek olsaydı ben şimdiye ölmüştüm. Üzerinize afiyet biraz sakarım da.

ya çok düşük bi oran belki gene geç döllenme olmuştur yarım saat sonra belli olucak inşallah vardır herkez teker teker dökülse rabbim güldür yüzümüzü

dışarı çıkıcaktım ama iki bçuktan önce çıkmam allahınn izniyle güzel bi haber getiriceksin bize hepimizi mutlu ediceksin

Hoşgeldin sweetcim. İnşallah canım hepimiz sırayla bu muutluluğu tadacağız buna yürekten inanıyorum ama insan biran önce olsun istiyor, sabısızlanıyor işte. Biraz sana sürtünelim de bize de hamilelik bulaşsın. Sen nasılsın, var mı bir sıkıntın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…