Hastaneye giderken dua ede ede gittim geldim. Olmazsa üzüleceğim tabi ama kendimi yıpratmayacağım. Böyle belirsizlik beni daha çok yıprattı. Olmazsa Mayıs var, Haziran var değil mi ama. Allah'ım ne olur fazla bekletme hazirandan fazla bekleyecek halim kalmadı.
canım sıkma kendini inşallah vardır geç döllenme olmuştur yoksada dediğin gibi yıpratma kendini bak kendiliğinden hamile kalabiliyosun geç olsun sonu güzel olsun ben hamile kalamıyodum doktor demişti yumurtalıkların tembel diye ama ilaç falan vermedi tedaviye gerek görmedi sonra dedi rahim filmi çekelim tüplerin tıkalımı diye gittim çok uğraştı ama çekemedi rahim darmış filim çekemedi ama rahimle oynandığı için hamile kalma oranın yüksek dedi filimden sonra 10 gün geç adet oldum tabi çok ümitlendim sevindim ama hamile değilmişim sonraki aya hamile kaldım yani ben şöle düşünüyorum sanırım hamile kalmam sorunlu pek umut yok belkide kalamıycam rahimle oynandığı için kalmışımdır diyorum bu ayda olmazsa doktora gidip tedavimi olucam senin bi sorunun yok sevinmelisin bu ay tutmazsa bidahaki ay tutar umudunu kaybetme
aynen katılıyorum sana , normal yoldan kalmaya umudu var çok şükür bu ay olmadı bir daha ki aya inş. bide çokdüşünüp hamile kaldımmı kalacammı diye kafa yorarsanda olmuyo
canım ben bu ovulasyondan yumurtlamadan fazla anlamıyorum sanırım 14. günü yani yumurtlama günü hamile kalma oranı yüksek ama kesin değil yanlış mı anladım şu sebepten soruyorum anladığım kadarıyla hesapladım 3 gün erken olduğum için yumurtlama günüm 13. güne geliyodu ama benim 14. günü çok aşırı derecede akıntım ve kasık ağrım oldu yumurtlama günüm olduğunu düşünerek ilişkiye girdim yani yumurtlama gününü tutturunca hamile mi kalıyosun
ayy kızlarr mutfak dolaplarını temizliyodum kafamı çok kötü vurdumm beyin kanaması geçirmem demii:sinifsinif: dünyam karardı bir andaasempatiksalakcinni beyin travması belirtileri neler ,, kaydirigubbakcemile3 cuma saati iş yaparsam olcağı buydu:mymeka:
bak ben hamile kamadan 1 ay önce adetim 10 gün geçtiye çok umutlandım hamileyim diye değilmişim yıkıldım üzüldüm dedim hamile kalamıyorum demekki bu ayda olmadıysa asla olmaz çünki ilk defa 10 gün adetim geçti hep düzenlidir artık dedim üzülmek düşünmek yok yok olmazsa olmaz ne yapayım yani hiç umursamadım düşünmedim herşeyi oluruna bıraktım sonra adet günüm geldi kan geldi adet olduğumu sandım ama hiç üzülmedim artık kendimi hazırlamıştım önemsemedim bile ama az vede rengi farklı olunca şüpelendim test yaptım çıktı yani tamamen aklımdan çıkarmıştım umursamıyodum o ay haamile kaldım
ayy kızma ama valla güldümama güldüğüm için kesin benimde başıma gelir ne güzel benim mutfakta bulaşık var makinaya bile dizemiyom canım hiç bişe yapmak istemiyo
mrblar kızlar nasılsınzı. ben pek giremiyorum bu sıralar.doktor çok kalma bilgisayarda demişti.dikkat etmeye çalışıyorum işte.
kaydirigubbakcemile3gülme komşuna gelir başınaa:dilcikar: şaka tabii aman gelmesin kimsenin başına çok kötü oldum yaa çok acıyokafamçokkarıştı ölmem demiikaydirigubbakcemile3
mrblar kızlar nasılsınzı. ben pek giremiyorum bu sıralar.doktor çok kalma bilgisayarda demişti.dikkat etmeye çalışıyorum işte.
canım ben bu ovulasyondan yumurtlamadan fazla anlamıyorum sanırım 14. günü yani yumurtlama günü hamile kalma oranı yüksek ama kesin değil yanlış mı anladım şu sebepten soruyorum anladığım kadarıyla hesapladım 3 gün erken olduğum için yumurtlama günüm 13. güne geliyodu ama benim 14. günü çok aşırı derecede akıntım ve kasık ağrım oldu yumurtlama günüm olduğunu düşünerek ilişkiye girdim yani yumurtlama gününü tutturunca hamile mi kalıyosun
hayırlı cumalar arkadaşlar premete bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetin Rabbim gönlünün muradını meleklerinin kardeşini nasip etsin inşallah üzülme nolur canım Rabbimin dediği olur inşallah yüzümüz gülecek :Saruboceq:
ayy hadi sabırsızlıkla bekliyorum .. tel mi etcekler senmi gitceksin almaya??
inş. hamilesindir canım ,
ayy kızlarr mutfak dolaplarını temizliyodum kafamı çok kötü vurdumm beyin kanaması geçirmem demii:sinifsinif: dünyam karardı bir andaasempatiksalakcinni beyin travması belirtileri neler ,, kaydirigubbakcemile3 cuma saati iş yaparsam olcağı buydu:mymeka:
premetecim sanırım kn testi yaptırmışsın . inşallah gzüel bi sonuç alırsın ve metecik kardeşini göndermiştir. ama olmamışsa da dediğin gibi canını sıkma denemey devam,yılmak yok.inşallah gelicekelr bebişler ve bizleri mutlu edecekelr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?