Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

premete yakınmı hastane hadi yavaş yavaş hazırlan canım .. opuyorumnanaktan

şuan bi sıkıntım yok canım. daha bişey anlamıyorumki. sabırsızlanıyorum kalp atışını duymak için.
bende okadar çok inanıyorum ki bebişlerin bir bir geleceğine. evet haklısınız bin önce olsu itemekle. bende öyleydim. çünkü bzi onları yaramıza birer merhem olarak görüyoruz.

ben şimdilik çıkıyorum ama gzüel hebrleri alamk için yine gelip bakıcam. öpüldünüz canlarım.

Kızlar sonuç maalesef NEGATıF umutlar başka bahara kaldı. Tahmin ettiğim kadar üzülmedim alıştırmışım kendimi. Tabi bunda sizin payınız da çok büyük, sabahtan beri içim içimi yiyordu sizinle sohbet etmek beni rahatlattı. Böyle birbirimize destek olarak elbet biz de göreceğiz beklediğimiz günü. Teşekkürler kızlar, sizi çok seviyorum.

Hayırlısıyla bir adet olayım tam gaz kürlere başlayacağım. Boşu boşu sporu da bırakmıştım. Lesliee bekle beni bu akşam geliyorum.

canım üzülmek yok hakkımızda hayırlısı bidahaki aya tutar inşallah

ya demek yokmuş bebiş ,, hayırlısı demek böyleymiş canım ,, moralini yüksek tut inş. bir daha ki aya kürlerle beraber daha da hızlanır hamile kalman.. mayısta beraber gün sayarız artık ben kuluçkaya yatayım sen de kürleri uygula sonra gelsin bebekler..ay bana noluyosa sanki bir hamile moduna girdim :sm_confused:

Evet ya ne olacak bizim bu halimiz. Ben de şimdi spora başlayacağım sonra 2 hafta sonra belki hamileyimdir diye yine yatışa geçeceğim. Artık bu arada ne yapabilirsek yanımıza kar.

ebru şallı 4 aylık hamile plates yapıyor ,, gününüz geçene kadar bırakmayın sporu derim.. eğer yiyecek ekmeği varsa bişeycik olmazz..benim eşimi annesi hamileyken istemiyomuş düşürmek için halılar silkelemiş ağır ağır sandıklar kaldırmışş ama yinede düşmemiş..çekecek çilesi varmış garibimin.

Ay canım inşallah mayısta ardarda hamile kalırız. Ben zaten seni bekledim, sen benden daha uzun süredir bekliyorsun önüne geçmeyeyim dedim :) Hamile moduna gir tabi moralli olacaksın ki gelicek bebiş. Valla ben de mayısa süper moralli başlıyorum, hiç moralimi bozmayacağım. Mayısta elimden kurtulamayacaksın nazlı bebiş.

Haklısın valla. Kadın kendini yerden yere atıyo da bişey olmuyo. Dediğin gibi ben de sporu bırakmıyacağım. Zaten dediğin gibi doğacaksa herşeye rağmen doğuyor, nasibi yoksa ne yapsan boş. Hep gözümüzden sakındık da ne oldu belki böylesi makbuldür. Biz umursmadıkça belki vücutta ona göre davranır, bebeği kendisi korumaya alır. Ohh ya spor yapıcaz hem hamile kalıcaz hem incecik olucaz.

Anam bendeki gaza bak sanki biraz önce negatif yazlı sonucu elime almış olan ben değilim. Düşe kalka ayakta durmayı öğrendik be. Eh hayat el mi yaman ben mi yaman, sen üstüme üstüme gel bakalım. Birgün gelecek ben senin altını üstüne getireceğim.

ayy komşu gelmişti okuyamıyodum valla süpersin güldürdün beni hep birlikte yenicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…