- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Kızlar ben sonucu almaya gidiyorum. Dua edin bana.opuyorumnanaktan
Kızlar ben sonucu almaya gidiyorum. Dua edin bana.opuyorumnanaktan
Kızlar sonuç maalesef NEGATİF umutlar başka bahara kaldı. Tahmin ettiğim kadar üzülmedim alıştırmışım kendimi. Tabi bunda sizin payınız da çok büyük, sabahtan beri içim içimi yiyordu sizinle sohbet etmek beni rahatlattı. Böyle birbirimize destek olarak elbet biz de göreceğiz beklediğimiz günü. Teşekkürler kızlar, sizi çok seviyorum.
Hayırlısıyla bir adet olayım tam gaz kürlere başlayacağım. Boşu boşu sporu da bırakmıştım. Lesliee bekle beni bu akşam geliyorum.
zaten hamile kaldım kalıcağım diye diye kiloda veremiyoz
Kızlar sonuç maalesef NEGATİF umutlar başka bahara kaldı. Tahmin ettiğim kadar üzülmedim alıştırmışım kendimi. Tabi bunda sizin payınız da çok büyük, sabahtan beri içim içimi yiyordu sizinle sohbet etmek beni rahatlattı. Böyle birbirimize destek olarak elbet biz de göreceğiz beklediğimiz günü. Teşekkürler kızlar, sizi çok seviyorum.
Evet ya ne olacak bizim bu halimiz. Ben de şimdi spora başlayacağım sonra 2 hafta sonra belki hamileyimdir diye yine yatışa geçeceğim. Artık bu arada ne yapabilirsek yanımıza kar.
ya demek yokmuş bebiş ,, hayırlısı demek böyleymiş canım ,, moralini yüksek tut inş. bir daha ki aya kürlerle beraber daha da hızlanır hamile kalman.. mayısta beraber gün sayarız artık ben kuluçkaya yatayım sen de kürleri uygula sonra gelsin bebekler..ay bana noluyosa sanki bir hamile moduna girdim :sm_confused:
ebru şallı 4 aylık hamile plates yapıyor ,, gününüz geçene kadar bırakmayın sporu derim.. eğer yiyecek ekmeği varsa bişeycik olmazz..benim eşimi annesi hamileyken istemiyomuş düşürmek için halılar silkelemiş ağır ağır sandıklar kaldırmışş ama yinede düşmemiş..çekecek çilesi varmış garibimin.
zaten hamile kaldım kalıcağım diye diye kiloda veremiyoz
Anam bendeki gaza bak sanki biraz önce negatif yazlı sonucu elime almış olan ben değilim. Düşe kalka ayakta durmayı öğrendik be. Eh hayat el mi yaman ben mi yaman, sen üstüme üstüme gel bakalım. Birgün gelecek ben senin altını üstüne getireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?