Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Elbette azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz.

bu arada şu diyete başlasamda hamile kalana kadar biraz kilo versem ya kociş bile rahatsız olmaya başladı artık

Çok umutlanmıştım ya nasıl geçecek bu zaman diye takıldım. Hep aklıma geliyor üzülüyorum. Ne yapsam acaba Oğluşlarımı kaybettiğim zaman ki çaresiz günlerimi yaşıyorum sanki

şimdi senin lafın benide düşündürdü bi ablam bide abim var annem bana hamile kalıonca doktor demiş hiç kıpırdamadan yat heran düşebilir eskiden böle büyük su fıçıları vardı onları sırtlamış istememiş beni belini falan çiğnetmiş ama bişe olmamış benimde demekki çekecek çilem varmış(((

Çok umutlanmıştım ya nasıl geçecek bu zaman diye takıldım. Hep aklıma geliyor üzülüyorum. Ne yapsam acaba Oğluşlarımı kaybettiğim zaman ki çaresiz günlerimi yaşıyorum sanki

canım umutsuz olma inanın ben kaçgündür okadar rahatımki ya melek oldu onlar bu çok güzel bu dünya yalan boş hepimizi kandırdı onları kandırmasına izin vermedi rabbim onları çok sevdiki yanına aldı düşün onlar bizim parçamız rabbim onları sevdiyse bizide sever ve sabrımızın karşılığı en güzel bi şekilde verir ben hayatta hiç bişeyi kolay elde edemedim hep sabretmek zorunda kaldım şimdide sabredeceğim rabbim güldürecek yüzümüzü beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır hayatımda her zaman bu lafın yeri vardır

benim görümceciğim sabahtan beri arayıp duruyo ona gidicektim çıkıyım bare hem birazda hava alırım açılırım görüşürüz kısslar

Canım sen de bu ay umutlanmıştın, kimbilir ne hayaller kurmuştun birden tedavi tarihi o kadar ertelenince hayalkırıklığına uğradın o yüzden böyle hissetmen çok normal. Canım mayısı belki zor geçirirsin ama haziranda yine tedavi sürecine az kaldığı için heyecanlanırsın o ay çabucak geçer. Zaman bir şekilde geçiyor işte önemli olan sonucunda istediğimize kavuşabilmek. En azından ufukta bir tarih var, gün sayabileceğin, umutla bekleyebileceğin bir durum var. Allah hiçbirimizi umutsuz bırakmasın.

benim görümceciğim sabahtan beri arayıp duruyo ona gidicektim çıkıyım bare hem birazda hava alırım açılırım görüşürüz kısslar

Ay gitme şu cadının yanına. Valla oraya gidince açılacağın yerde iyice kapanırsın. Yaramıyor o kadın sana be kuzum.

canım moralini bozma benim ilk hamileliğimde 7-8 gün geçince kan testi yaptırmıştım negatif çıktı,15 gün sonra doktor ultrasonda keseyi görünce çok şaşırmiştı.bence hasta olasıya kadar her zaman ümit var,belli de olmaz.
bu arada bende bu gün idrar testi yaptım o da negatif çıktı.artık hayırlısı....

premetecim sıkma canını . bence bebiş fazla bekletmicek gelicek ansızın annesi. yeterki sen elinden geleni yap. dualarım sizlerle.

premetecim Rabbim hayırlısını nasip etsin böylesi hayırlı demek ki inşallah Rabbim büyük en güzel zamanda sağlıcakla gelsin yavrun

Seni üzmesine izin verme. İyi zaman geçir.

Ay gitme şu cadının yanına. Valla oraya gidince açılacağın yerde iyice kapanırsın. Yaramıyor o kadın sana be kuzum. o görümcem benim yan tarafımda oturuyo ayda yılda çok mecbur kalırsam giderim evine bu dediğim karşı sokağımda oturuyo melek gibi valla çok iyi anlaşıyoz ben ağlayınca benle birlikte oda ağlar üzülmemi hiç istemez ablasıyla alakası yok yane

bak premete kanda da geç çıkabiliyomuş evrisus inşallah bu gebeliğinde geç çıkar sonu güzel biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…