Anam bendeki gaza bak sanki biraz önce negatif yazlı sonucu elime almış olan ben değilim. Düşe kalka ayakta durmayı öğrendik be. Eh hayat el mi yaman ben mi yaman, sen üstüme üstüme gel bakalım. Birgün gelecek ben senin altını üstüne getireceğim.
ya canım şu ticker in hangi kodunu kopyala yapıştır yapıyosun bir türlü beceremedim ya..
bu arada şu diyete başlasamda hamile kalana kadar biraz kilo versem ya kociş bile rahatsız olmaya başladı artık
ebru şallı 4 aylık hamile plates yapıyor ,, gününüz geçene kadar bırakmayın sporu derim.. eğer yiyecek ekmeği varsa bişeycik olmazz..benim eşimi annesi hamileyken istemiyomuş düşürmek için halılar silkelemiş ağır ağır sandıklar kaldırmışş ama yinede düşmemiş..çekecek çilesi varmış garibimin.
Çok umutlanmıştım ya nasıl geçecek bu zaman diye takıldım. Hep aklıma geliyor üzülüyorum. Ne yapsam acaba Oğluşlarımı kaybettiğim zaman ki çaresiz günlerimi yaşıyorum sanki
Nasıl bir diyet yapmayı düşünüyorsun.
Çok umutlanmıştım ya nasıl geçecek bu zaman diye takıldım. Hep aklıma geliyor üzülüyorum. Ne yapsam acaba Oğluşlarımı kaybettiğim zaman ki çaresiz günlerimi yaşıyorum sanki
benim görümceciğim sabahtan beri arayıp duruyo ona gidicektim çıkıyım bare hem birazda hava alırım açılırım görüşürüz kısslar
benim görümceciğim sabahtan beri arayıp duruyo ona gidicektim çıkıyım bare hem birazda hava alırım açılırım görüşürüz kısslar
Canım sen de bu ay umutlanmıştın, kimbilir ne hayaller kurmuştun birden tedavi tarihi o kadar ertelenince hayalkırıklığına uğradın o yüzden böyle hissetmen çok normal. Canım mayısı belki zor geçirirsin ama haziranda yine tedavi sürecine az kaldığı için heyecanlanırsın o ay çabucak geçer. Zaman bir şekilde geçiyor işte önemli olan sonucunda istediğimize kavuşabilmek. En azından ufukta bir tarih var, gün sayabileceğin, umutla bekleyebileceğin bir durum var. Allah hiçbirimizi umutsuz bırakmasın.
Amin canım yaa. Dediğin gibi san k olacakmış gibi umutlanmıştım tedavini kesileceği hiç aklımda yoktu. Duyunca şok geçirdim zaten. Neyse öyle ya da böyle sabretmesini öğrenmem lazım. Ben çok sabırsızım. Kendimi kontrol edemiyorum. Allah öyle ders veriyorkiç. Ama yinde akıllanamadım.
Kızlar sonuç maalesef NEGATİF umutlar başka bahara kaldı. Tahmin ettiğim kadar üzülmedim alıştırmışım kendimi. Tabi bunda sizin payınız da çok büyük, sabahtan beri içim içimi yiyordu sizinle sohbet etmek beni rahatlattı. Böyle birbirimize destek olarak elbet biz de göreceğiz beklediğimiz günü. Teşekkürler kızlar, sizi çok seviyorum.
Seni üzmesine izin verme. İyi zaman geçir.
canım moralini bozma benim ilk hamileliğimde 7-8 gün geçince kan testi yaptırmıştım negatif çıktı,15 gün sonra doktor ultrasonda keseyi görünce çok şaşırmiştı.bence hasta olasıya kadar her zaman ümit var,belli de olmaz.
bu arada bende bu gün idrar testi yaptım o da negatif çıktı.artık hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?