canım moralini bozma benim ilk hamileliğimde 7-8 gün geçince kan testi yaptırmıştım negatif çıktı,15 gün sonra doktor ultrasonda keseyi görünce çok şaşırmiştı.bence hasta olasıya kadar her zaman ümit var,belli de olmaz.
bu arada bende bu gün idrar testi yaptım o da negatif çıktı.artık hayırlısı....
Ay cidden seninki baya bi süpriz olmuş. Benim de 11 mayıs da doktor kontrolüm var, kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir doktorla görüşeceğim bir de gebelik öncesi kontrol olsun istiyorum. Bir gidermişim benimki bana ekrandan dil çıkarırmış. Şaka bir yana benim öyle olması imkansız çünkü ayın 14.'den beri icraat olmadı geç döllenme olamaz. Ahh o ovulasyon testi beni tongaya düşürüdü, işlem tamam dedik oturduk yerimize. Önümüzdeki ay yumurtlama günü falan dinlemeyeceğim adetim bittiğ gibi Yaradana sığınıp bir dahaki adete kadar iki güne bir çalışmaBiz de bütün aceleciler bir araya toplanmışız. Senin gününe daha iki gün var. Beni görüp ders almadın mı hiç. Bütün param gebelik testlerine gitti.Hele bugün negatife 44 lira verdim ya en çok da o koydu.
premetecim sıkma canını . bence bebiş fazla bekletmicek gelicek ansızın annesi. yeterki sen elinden geleni yap. dualarım sizlerle.
premetecim Rabbim hayırlısını nasip etsin böylesi hayırlı demek ki inşallah Rabbim büyük en güzel zamanda sağlıcakla gelsin yavrun
o görümcem benim yan tarafımda oturuyo ayda yılda çok mecbur kalırsam giderim evine bu dediğim karşı sokağımda oturuyo melek gibi valla çok iyi anlaşıyoz ben ağlayınca benle birlikte oda ağlar üzülmemi hiç istemez ablasıyla alakası yok yane
dua ya bende varım kızlar yaEburcucum sabah bir soğan, akşam ayrı bir soğan kaynatıyorsun. Taze taze içmen gerekiyor. Yap tabi tatlım bakarsın vesile olur. Ben de hamiş değilsem hepsini uygulayacağım. Bir de dua kürü yapalım. Hergün Meryem suresi, Yasin, Kenzül-arş ve Fetih suresi okuyalım. Gerçi hepsi de çok uzun hergün hepsini okuyabilir miyiz bilmiyorum. Ben bu ay salat-ı tefriciyeyi tamamlamıştım inşallah faydası olmuştur.
Günaydın Özlenencim
hayırlısı canım ya. Sana da hayırlı cumalar. Canım ben kafayı yemek üzereyim. Size söylemiyorum ama hergün idrar testi yapıyorum tabi ki hepsi negatif çıkıyor. Aslında adet günüm bugün ama bir haftadır yedim bitirdim kendimi. Neden böyle yapıyorum bilmiyorum psikolojim çok bozuldu. Gideyim bugün kan testi yaptırayım diyorum artık bitsin bu işkence. Varsa da yoksa da çıksın. Hamile değilsem 1 gün üzülürüm, iki gün üzülürüm geçer böyle hergün üzülüyorum. Kendimle boğuşmakla meşgul olduğum için de foruma fazla yazamıyoruz.
Sağolun canlarım. İyi ki varsınız. Gelincik inşallah seninki bir süpriz yapar da adet olmazsın. Olursan adet tarihini bildir seni de listeye ekleyelim olur mu.
Kız kocanlar kaç kardeş. Görümceler say say bitmiyor.
Canım hayırlısı işte ne yapacaksın. Heşke herkez hemen çocuk sahibi olabilse.İşte hayat herkeze aynı davranmıyor. Bu da bizim nasibimiz. Ben en az iki ay daha bekleyeceğim. Uzun protokol tedavi hayırlısı
Canım dur bakalım umudunu kesme. Kırmızıyı görmeden umudu kesmek yok. Sen ateş ölçmeye falan takılma. Ben de ay başında ateş ölçme yöntemi uygulayayım dedim hiçbirşey anlamadım ateşim bir iniyor bir çıkıyor. Bence çok anlamlı bulgular vermiyor. Dur bakalım cumartesi olsun hala adet olmamış olursak topluca test yaparız.
ümitsizliğe kapılma hiç belli olmaz bak denizde hamile değilim adet belirtilerim var diyodu ama hamile çıkmadık candan ümit kesilmezmiş kırmızıları görene kadar yüzde elli hamile olma ihtimalin var yok değilsende üzülmek yok bidahaki aya olur nasip
inş. sende hamilesindir
açıkcası bende bu ay pek umutlu değilim
ama adet olunca kürleri bend edeniyecegim
sagol canım degilim ama incir kürünü uyguluyorum ben bayadır...
bu ateş ölçme olayı nasıl yapıyorsunuz kızlar
hamile olunca ateş yükselmesimi olur.
adet olunca bende deniyecegim
hayırlı sonuçlar alırız inş.
ayy kızlarr mutfak dolaplarını temizliyodum kafamı çok kötü vurdumm beyin kanaması geçirmem demii:sinifsinif: dünyam karardı bir andaasempatiksalakcinni beyin travması belirtileri neler ,, kaydirigubbakcemile3 cuma saati iş yaparsam olcağı buydu:mymeka:
aabeyazmelek selam arkadaşım nasılsın?
premete üzülme tatlım nasılsa gebe kalma imkanın var kendiliğinden oluyor. Bir de bence de çok fazla düşünüyorsun bu konuyu kendini şartlama rahat bırak.
Ebucu zaman su misali akıp geçiyor. Temmuz dediğin 2 ay o kadar çabucak geçer meraklanma. Yeter ki sonucu iyi olsun. Bu arada vücudun gebeliğe hazırlanacak böyle düşün lütfen.
premete hayırlısı olsun canım rahatlamışsın en azından...
adet oldum bugun lekem geldi yarın tamamen sökülürüm ben doktora gitmeden hamile kalamıyacagım valla
yarın arıyacagım nezaman geleyim diye bakalım ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?