Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ay cidden seninki baya bi süpriz olmuş. Benim de 11 mayıs da doktor kontrolüm var, kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir doktorla görüşeceğim bir de gebelik öncesi kontrol olsun istiyorum. Bir gidermişim benimki bana ekrandan dil çıkarırmış. Şaka bir yana benim öyle olması imkansız çünkü ayın 14.'den beri icraat olmadı geç döllenme olamaz. Ahh o ovulasyon testi beni tongaya düşürüdü, işlem tamam dedik oturduk yerimize. Önümüzdeki ay yumurtlama günü falan dinlemeyeceğim adetim bittiğ gibi Yaradana sığınıp bir dahaki adete kadar iki güne bir çalışma Biz de bütün aceleciler bir araya toplanmışız. Senin gününe daha iki gün var. Beni görüp ders almadın mı hiç. Bütün param gebelik testlerine gitti.Hele bugün negatife 44 lira verdim ya en çok da o koydu.

kızz ne pahalıymış burda 20 lira

premetecim sıkma canını . bence bebiş fazla bekletmicek gelicek ansızın annesi. yeterki sen elinden geleni yap. dualarım sizlerle.

premetecim Rabbim hayırlısını nasip etsin böylesi hayırlı demek ki inşallah Rabbim büyük en güzel zamanda sağlıcakla gelsin yavrun

Sağolun canlarım. İyi ki varsınız. Gelincik inşallah seninki bir süpriz yapar da adet olmazsın. Olursan adet tarihini bildir seni de listeye ekleyelim olur mu.

Kız kocanlar kaç kardeş. Görümceler say say bitmiyor.

tamam canım benim benim 4-5 gibi adetim gelmesi lazım belirtilerimde var haziran 5-6 beklenen adetim
inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıyla benim ilki ilk ayda olmuştu inşallah Rabbim kolaylıkla ve sağlıcaklı nasip eder hepimizinkini :Saruboceq:

dua ya bende varım kızlar ya
bu ay bende adet olayım kürlere bende başlıyacagım
Günaydın Özlenencim
hayırlısı canım ya
inş. gelecek ay canım
şimdiden kasıklarıma kıraplar girmeye başladı
adet olacagım galiba.dahada günü var ama

hayırlısı artık

aabeyazmelek selam arkadaşım nasılsın?
premete üzülme tatlım nasılsa gebe kalma imkanın var kendiliğinden oluyor. Bir de bence de çok fazla düşünüyorsun bu konuyu kendini şartlama rahat bırak.
Ebucu zaman su misali akıp geçiyor. Temmuz dediğin 2 ay o kadar çabucak geçer meraklanma. Yeter ki sonucu iyi olsun. Bu arada vücudun gebeliğe hazırlanacak böyle düşün lütfen.

aslında doğru söylüyorsun map cım
şartlanmamak lazım
ama işte insanında elind eolmadan şartlanıyor
aklına geliyor
evimizde başka bir bebegimiz olsaydı
belki bukadar düşmezdik üstüne ama işte
hakkımızda hayırlısı

hayırlısı olsun dedigin gibi biz meleklerimizi kaybettik allahım sabrımızın mufakatını vericek inşallah bekleyp sabredicez...

canım benim ben bayadır ölçüyorum daha önceki hamileligimide öyle ögrendim artık kendimi tanıyorum ateşimle canım bana yaradı...

öyle ama bende belirti yok belirti olsada takılmam akıntım yok yani en önemli etken...

adetin birinci gününden hergün yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorsun ateşin düşünce akıntında olunca hergün ilişki ateşin 3gün üst üste yükselince yumurtan çatlamış bitmiş oluyor sonra bekleme modunda oluyoruz..

geçmiş olsun canım dikkatli ol bende çok sakarım ya...

iyiyim hamdolsun sen nasılsın geçmişi okuyordum...

premete hayırlısı olsun canım rahatlamışsın en azından...
adet oldum bugun lekem geldi yarın tamamen sökülürüm ben doktora gitmeden hamile kalamıyacagım valla
yarın arıyacagım nezaman geleyim diye bakalım ne diyecek...

korunmayı nezaman bırakmıştın canım.

ne olsun beyazmelekcim işte melek annesinin hali nasıl olursa öyleyim.
Cennetteki meleklerimize yazdığımız mektuplar topiğini okudum dağıldım az önce gözyaşları yine şelale.

anneler günü geliyor
annelik duygusunu doya doya yaşamadım.

oğüne umutlu girmeyi ne çok isterdim
içimde bir bebek olsa
hayat nekadar kolay olurdu bana
nasıl gerçekten mutlu olurdum
evimde bu saatlere kadar tek oturmazdım
bebişimle oynardım.
Allahım inş. en kısa zamanda bize de yaşatır bu duyguları.

havalarda kötü kilolarıda veremedim
benim göbegim kaldı kızlar ya
mekik çekmeyede korkuyorum.
nasıl olacak bu iş anlamadım.

kızlar merhebe ben aranıza yeni katıldım bende 1 hafta önce 6,5 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…