Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

doğup mu öldü yoksa karnındamı canım çok zor bi durum şimdi senin acın taze dahada zordur ama burda hep bilikte atlatıcaz inşallah

cilekw başınsağolsun arkadaşım melek annelerinin arasına hoşgeldin. ılk bebğin miydi? ne oldu?
ben de 3 melek annesiyim canım acını paylaşıyorum kabus gibi geçer bu ilk günler benim en son kaybımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ama hala atlatabilmiş değilim atlatabileceğime de inanmıyorum. bu dünyadan değil ahiretten umudum var yavrularıma kavuşacağım zamana dek ya sabır.

doğup mu öldü yoksa karnındamı canım çok zor bi durum şimdi senin acın taze dahada zordur ama burda hep bilikte atlatıcaz inşallah

canım ben doğum sancısı çekerek kadın doğum acile gittim ve 1 saat sonra suyum geldi bebeğim normal doğacaktı ama dönmediği için sezeryana aldılar sezeryana giderken kordon boynuna dolanmış bu yüzden ölü doğdu. inan bana içim çok acıyor

zaten doktorlar çok küçük daha doğsa bile yaşamaz diyorlardı. hamileliğim süresince herşeyde normaldi ama taktir Allahın

teşekkür ederim canım benimde 1 hafta oldu henüz. içim çok acıyor

arkadaşım burası terapi gibi burada bizler birbirimize destek olarak çilemizi doldurmaya çalışıyoruz inan bana yalnız başına acını göğüslemek daha zor hatta imkansız

ben ilk bebeğimim 16 haftalıkken amniyosentez sonrası kaybettin aradan 1,5 yıl geçtikten sonra da ikinci gebeliğim (ikizdi) enfeksiyon nedeni ile 21 haftalık erken suyumun gelmesi ile sonlandı. ıçim çok acıyor. Hayat bana iki kez gebelik getirdi üç bebğimi alıp götürdü. ınancım olmasa ahirette bebeklerime kavuşma ümidim olmasa ya çıldırmıştım ya ölmüştüm.

canım seni çok iyi anlayabiliyoum benimde aslında bebeğim ikizdi 8. haftada birisi içimde eridi gitti. ikinciside 25 haftalıkken erken doğum sonucu kaybettim. şimdi tek dileğim Allahım sağlıkla yeniden hamile kalmamı nasip etsin.

selam ben geldimm....napıyorsunuz bakalımm sohbet baya iyiymiş bugünn..benide uyku tutmadı yarın ki kontrolün sancıları başladııkafamçokkarıştı

Canim aramiza hosgeldin:çok üzgünüm:

Keske bebeklerimizi anlatacagimiz bir topikte tanissaydik ama nasip degilmis...

Basin sagolsun canim Rabbim sabirlar versin sana, simdi en zor zamanlardasin seni cok iyi anliyorum ,bende melek annesiyim...

Rabbim bizlere Lütufta bulunuyor bizlere ne kadar aci gelsede mükafati cok büyük olacak Insaallah:teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…