ben 1 tanesiyle başedemezken :))) sana kolay gelsin sinnanuray.
merhaba hoşgeldi canım
doğup mu öldü yoksa karnındamı canım çok zor bi durum şimdi senin acın taze dahada zordur ama burda hep bilikte atlatıcaz inşallah
cilekw başınsağolsun arkadaşım melek annelerinin arasına hoşgeldin. İlk bebğin miydi? ne oldu?
ben de 3 melek annesiyim canım acını paylaşıyorum kabus gibi geçer bu ilk günler benim en son kaybımın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ama hala atlatabilmiş değilim atlatabileceğime de inanmıyorum. bu dünyadan değil ahiretten umudum var yavrularıma kavuşacağım zamana dek ya sabır.
ben ilk bebeğimim 16 haftalıkken amniyosentez sonrası kaybettin aradan 1,5 yıl geçtikten sonra da ikinci gebeliğim (ikizdi) enfeksiyon nedeni ile 21 haftalık erken suyumun gelmesi ile sonlandı. İçim çok acıyor. Hayat bana iki kez gebelik getirdi üç bebğimi alıp götürdü. İnancım olmasa ahirette bebeklerime kavuşma ümidim olmasa ya çıldırmıştım ya ölmüştüm.
canım seni çok iyi anlayabiliyoum benimde aslında bebeğim ikizdi 8. haftada birisi içimde eridi gitti. ikinciside 25 haftalıkken erken doğum sonucu kaybettim. şimdi tek dileğim Allahım sağlıkla yeniden hamile kalmamı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?