Canim aramiza hosgeldin:çok üzgünüm:
Keske bebeklerimizi anlatacagimiz bir topikte tanissaydik ama nasip degilmis...
Basin sagolsun canim Rabbim sabirlar versin sana, simdi en zor zamanlardasin seni cok iyi anliyorum ,bende melek annesiyim...
Rabbim bizlere Lütufta bulunuyor bizlere ne kadar aci gelsede mükafati cok büyük olacak Insaallah:teselli::teselli:
çilek hoşgeldin aramıza .Rabbim sabırlar versin.:teselli:
özlenen tedaiye başlayacaksın deil mi?
premete gördün canım seni hoşgeldin uyku tutmadı herhalde seni de. Moralini yüksek tut canım.
neslihan canim ignelere basladinmi??
Ay cidden seninki baya bi süpriz olmuş. Benim de 11 mayıs da doktor kontrolüm var, kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir doktorla görüşeceğim bir de gebelik öncesi kontrol olsun istiyorum. Bir gidermişim benimki bana ekrandan dil çıkarırmış. Şaka bir yana benim öyle olması imkansız çünkü ayın 14.'den beri icraat olmadı geç döllenme olamaz. Ahh o ovulasyon testi beni tongaya düşürüdü, işlem tamam dedik oturduk yerimize. Önümüzdeki ay yumurtlama günü falan dinlemeyeceğim adetim bittiğ gibi Yaradana sığınıp bir dahaki adete kadar iki güne bir çalışmaBiz de bütün aceleciler bir araya toplanmışız. Senin gününe daha iki gün var. Beni görüp ders almadın mı hiç. Bütün param gebelik testlerine gitti.Hele bugün negatife 44 lira verdim ya en çok da o koydu.
kızlar merhebe ben aranıza yeni katıldım bende 1 hafta önce 6,5 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim.
ayy ne güldüm yaa sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsünn .. yok öle iki günde bir her günn işi garantiye alacaksın .. kendin kür falan uygula kocana da fındık ceviz falan al bide keçiboynuzu .. bu ay bebekler kaçaçak yer arasın kendine..:ecrin_bebek:
bulantım belki iğneyle alakalıdır , inş. yumoşlar büyümüştür yarın bakacaz artık..İnşallah e2 artmıştır usg de de yumoşların çıkar büyür ve sağlıklı yumurtları oluştururlar. Eğer kusman olursa kafa travması sonrası kusma önemli diye biliyorum. Bir acil servise git eğer kusmaya başlarsan canım gerekirse tomografi çekilir. Yalnız tomografi çekilirse tedavi iptal ona göre inşallah kusman olmaz,
Yine de senin canının sağlığı daha önemli canımç
Gecmis olsun neslihan yazmayi unuttum basin nasil oldu??
Bende önceki ay puregon 75 le baslamistim yumurta gelismemisti
Bu ay puregon 100 le devam ettim bakalim ne olacak
Sende yumurta takibiyle tedavi niye yapmiyorlar ben melek ogluma Puregon 50 ile ilk ayimda hamile kalmistim
seymacım esim evliliğimizin başından beri çok bebek istiyor. Evlenmeden önce ne demişti biliyor musun? En az 4 çocuk isterim demişti. Yaa işte böyle. Ama yaşadığımız acılar ikimizi de öyle bir noktaya getirdi ki kendisi de artık tedaviye gitmeyi falan istemiyor ya da içinden geçirse bile benim tepkimi bildiği için sesini çıkarmıyor hiç. Ben ikinci gebeliğimi kaybettiğimde hastane yatağında yatıyorken sezeryane alınmak üzereyken bir taraftan deli gibi ağlıyorum bir taraftan da neden gidip tekrar tüp bebek yaptıdım diye bağırıyordum Birinisi ders olmadı gidip tekrar yaptırdım şimdi nasıl baş edeceğim bu acıyla diye bağıra bağıra gittim ameliyat. Beni ilaçla susturmuşlar ameliyata indirirken.
Yani bu durumda tabii bir şey diyemiyor hiç kimse. Eşimin annesi desen umrunda değil gezmesine tozmasına bakar o. Hiç torunu yok hala emin değilim istiyor mu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?