Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlenen tedaiye başlayacaksın deil mi?
premete gördün canım seni hoşgeldin uyku tutmadı herhalde seni de. Moralini yüksek tut canım.

hoşbulduk canım. benimde tek temennim o

Hepinize hayirli geceler arkadaslar nasilsiniz...

Premete üzülme canim bak ben 27 aydir bekliyorum birgün bizimde yüzümüz gülecek insaallah

özlenen tedaiye başlayacaksın deil mi?
premete gördün canım seni hoşgeldin uyku tutmadı herhalde seni de. Moralini yüksek tut canım.

ewet canım iğnelerime başladım yarın e2 ve ultrason var. ay bu gece bir tuhafım midem bulanıyo ,karnım ağrıyokafamçokkarıştı kafamı vurmuştum onla ilgisi olabilirmi.kaydirigubbakcemile3

map sen nasilsin ben sende seyi cok merak ediyorum yanlis anlamazsan...

Sen birdaha hamile kalmayi düsünmüyorum diyorsun yani korkuyorum diyorsunya esin ve onun ailesi ne düsünüyor bu konuda??

Benim bir kizim olmasina ragmen bizimkiler sürekli soruyorlardi bebek ne zaman olacak diye...

ınşallah e2 artmıştır usg de de yumoşların çıkar büyür ve sağlıklı yumurtları oluştururlar. Eğer kusman olursa kafa travması sonrası kusma önemli diye biliyorum. Bir acil servise git eğer kusmaya başlarsan canım gerekirse tomografi çekilir. Yalnız tomografi çekilirse tedavi iptal ona göre inşallah kusman olmaz,
Yine de senin canının sağlığı daha önemli canımç

Gecmis olsun neslihan yazmayi unuttum basin nasil oldu??

Bende önceki ay puregon 75 le baslamistim yumurta gelismemisti

Bu ay puregon 100 le devam ettim bakalim ne olacak

Sende yumurta takibiyle tedavi niye yapmiyorlar ben melek ogluma Puregon 50 ile ilk ayimda hamile kalmistim

ayy ne güldüm yaa sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsünn .. yok öle iki günde bir her günn işi garantiye alacaksın .. kendin kür falan uygula kocana da fındık ceviz falan al bide keçiboynuzu .. bu ay bebekler kaçaçak yer arasın kendine..:ecrin_bebek:

kızlar merhebe ben aranıza yeni katıldım bende 1 hafta önce 6,5 aylık hamileydim bebeğimi kaybettim.

Cilekw Alllah sabır versin. Buraya yeni birisi katıldığı zaman çok üzülüyorum. Yüreği yangın yeri anneler çoğalmasın istiyorum. Her yeni gelenle acım depreşiyor. Melek anneliği çok özel bir durum, bizler seçilmiş anneleriz ama yolumuz çok uzun, çok meşakkatli. Allah aklımızı, kalbimizi yanlışlara meylettirmesin. Bizi Cennette yavrularımıza kavuştursun, bu dünyada da acımıza merhem olacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Neslihan canim bende igneleri kullaninca midem bulaniyor sürekli yorgun oluyorum inan bütün gün uyuyasim geliyordu bu ayda igneler bitti iki gün boyunca cok kötü karin agrim oldu her ay farkli oluyor

Merhaba kızlar. Bakıyorum herkes burada yine. Uykusuz, çenesi düşük, mahsun hatunlar topluluğu.

Keçiboynuzu pekmezi aldım zaten hem kocama sabah akşam 2 kaşık yedireceğim hem de kendim yiyeceğim. Sonra soğan kürü, incir kürü, bal çörek otu tarçın derken bu kadar ot çöp yiyip içmeye garip bişeye dönüşmeyelim kafamızdan anten falan çıkmaz inşallah. Bir de bunları yedikçe ya 100 kilo olurum, ya da fazla enerjiden düz duvara tırmanırım. Olsun ama bebiş için herşeye değer.

seymacım esim evliliğimizin başından beri çok bebek istiyor. Evlenmeden önce ne demişti biliyor musun? En az 4 çocuk isterim demişti. Yaa işte böyle. Ama yaşadığımız acılar ikimizi de öyle bir noktaya getirdi ki kendisi de artık tedaviye gitmeyi falan istemiyor ya da içinden geçirse bile benim tepkimi bildiği için sesini çıkarmıyor hiç. Ben ikinci gebeliğimi kaybettiğimde hastane yatağında yatıyorken sezeryane alınmak üzereyken bir taraftan deli gibi ağlıyorum bir taraftan da neden gidip tekrar tüp bebek yaptıdım diye bağırıyordum Birinisi ders olmadı gidip tekrar yaptırdım şimdi nasıl baş edeceğim bu acıyla diye bağıra bağıra gittim ameliyat. Beni ilaçla susturmuşlar ameliyata indirirken.
Yani bu durumda tabii bir şey diyemiyor hiç kimse. Eşimin annesi desen umrunda değil gezmesine tozmasına bakar o. Hiç torunu yok hala emin değilim istiyor mu diye.

bulantım belki iğneyle alakalıdır , inş. yumoşlar büyümüştür yarın bakacaz artık..

sağol canım iyi sayılırım..canım ben yumurta takibi falan çok denedim hamileliğimden önce klomen falan hak getire ben onları sadece zaman kaybı olarak görüyorum ,, spermde sayı azlığı var anca aşılamayla oluyor .. 8 yıllık evli sayılırım kendiliğimden hamile kalmadım hiç eğer olursada mucize olur....inş. seninde yumurtalar büyümüştür, oğlumdan önceki başladığım aşılamada 112,5 yapıyodum çok yumurtam olduğu için iptal olmuştu inş. sana da 100 yeterli gelmiştir.

Benim esimde cok seviyor cocuklari ama bana senin sagligin benim icin daha önemli diyor ama ben istedigim icin oda istiyor haliyle....

Zaten büyükler tek karisirlar cocuk olsa bile pek umurlarinda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…