Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Neslihan canim bende igneleri kullaninca midem bulaniyor sürekli yorgun oluyorum inan bütün gün uyuyasim geliyordu bu ayda igneler bitti iki gün boyunca cok kötü karin agrim oldu her ay farkli oluyor

ayy demek bende iğnelerden oluyorum böyle bir uyuşukluk bir uyku hali var bendede ..iice acemi oldum ya 5. aşılamam olcak bide.:mymeka:

Mapcım tüp bebek yapıp da hiçbir sorun yaşamadan doğum yapan pek çok kişi var. Çoğumuzunki doğal yollardan olmuştu da ne oldu herşey kader kısmet işte. Ecel gelmişse öksürük bahane oluyor. Bunları yaşamamız gerekiyormuş yaşadık. Sana enfeksiyon bahane oldu, bana kan pıhtılaşması vs. Oysa bizim yaşadığımzı problemleri yaşayıp da şu an bebekleri yanında olan yüzlerce insan var.

yeterli dedi doktor bana ama sanki adet olacakmisim gibi bir his var icimde ...

bir tane gelismek üzere olan varmis bir tanede ondan biraz kücük iki gün daha igne vurulmami söylemisti ama diyorumya hasta olacagim sanki...

3 mayista kan tahlili yaptirabilirmisim ama ben adet günümü bekleyecegim aylardir hic sasmiyor zaten eger o gün olmazsam testi düsünürüm yoksa yaptirmayi düsünmüyorum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sen bunları yersen izmir sana dar gelir artıkkaydirigubbakcemile3kocan eğer keçiboynuzu pekmezini sabah 2 akşam 2 kaşık yerse git alnından öp.. benimki 1 kaşığı kavga gürültü yutuyo:mymeka:

evet premete ama kendiliğinden olmayan birşeyi sen labarotuar da olşturtup içine zorla dünyaya getirince ve yaşatamayınca dah bir kötü hissediyorsun kendini . Tüp bebeği kaybetmel ne bileyim işte daha çok vicdan azabı yapıyor insana. Kaderde ölüm varsa olur ama eğer ben gidip oluşturtmasaydım ölmezlerdi de. Anlıyor musun?

Seymacım ve Özlenencim sizler bu konuda tecrubelisiniz. Ben yumurtlamamın zamanında olduğunu ama yumurtalarımın geç geliştiğini ve geç çatladığını ya da çatlayamadığını düşünüyorum. Sanırım düşükten sonra böyle oldu. Yumurtlamam zamanında gerçekleşiyor sonra adetime kadar sağ kasığımda bir ağrı oluyor. Yumurtamın kistleşmiş olabileceğini düşünüyorum. Böyle birşey varsa nasıl anlaşılır ya da nasıl tedavi olur.

ayy demek bende iğnelerden oluyorum böyle bir uyuşukluk bir uyku hali var bendede ..iice acemi oldum ya 5. aşılamam olcak bide.:mymeka:

Canim her seferinde farkli oluyor ama aylardir beni bu igneler mahfetti (

Bu kadar cabaliyoruz Rabbim yüzümüzü Güldürsün :Saruboceq::Saruboceq:

sen iğnleri oluyorsun ,yumurtalar gelişince normal ilişkiyle deniyosunuzz anladım ..eşinin sperm sayısı ne kadar?çatlatma iğne oldunmu

Canim bendede oglumdan sonra iki defa kist oldu ilkinde adetim gecikti ve karnimda batmali agrilar oluyordu doktor kist demisti ilacla patladi ama benide mahfetti..

Iki ay öncede laproskopi yapilmadan bir gün önce muayeneye gittim kist var dediler o zamanda hic dogru dürüst adet olmamistim..

evet haklısın yumurtlamakla olmuyor yumurtanın normal boyutuna gelip çatlaması lazım , dediğin gibi çatlamassada kist oluyor çünkü bu olay benim başıma geldi bikaç kez ,bu kistin erimesi için doğum kontrol hapı kullanmıştım . adet olunca doktora git ve bir ay yumurta takibini yapsın eğer yumurtan çatlamıyorsa çatlatma iğnesi olursun ve normal yolla denersin.

sen iğnleri oluyorsun ,yumurtalar gelişince normal ilişkiyle deniyosunuzz anladım ..eşinin sperm sayısı ne kadar?çatlatma iğne oldunmu

Evet canim benim tedavim öyle ama simdiye kadar olmadi maalesef...

Esimmin sperm sayisini en son baktiklarina cok iyi demislerdi ama tedaviyle yinede olmazsa birdaha baktirmayi düsünüyoruz bakalim

Catlatma ignesi oldum canim...

tedavi olmak icin gittigim ilk ay iki tane yumurta vardi gelismis catlatma ignesi vuruldugum halde bile hamile kalamamistim....

Endometrium kalinligi olmasi geretigi gibi olmuyor bazen...

doktorun demesine göre bu ay hepsi olmasi gereken gibiymis bakalim ne olacak..

Benimki çok sevdi ben demeden gidip gidip kendisi yiyor. Zaten sever öyle şeyleri.

Kan pıhtılaşması bölümünde Celen diye bir arkadaş var onun ölen bebekler için şöyle bir teorisi var. Cennette her bebeğin dünyaya gelmek için bir sırası varmış, sırası gelen bebek annesinin sıcak karnına yerleşir, 9 ay orada büyür ve doğarmış ama bazı sabırsız bebekler sıralarını beklemek istemezler ve kimseler görmeden annelerinin karnına yerleşiverirlermiş sonra Allah bunları farkeder ve onları geri alarak sıraları gelince doğmak üzere eski sıralarına koyarmış. Okuyunca çok hoşuma gitmişti.Zaman zaman oğlumun tekrar bana gelmek için sırada beklediğini düşünüp mutlu oluyorum. Senin sabırsız oğulların da sıradadırlar şimdi, zamanlarını bekliyorlardır sadece.

inş. bu ay bebeğin seninledir canım ..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Insaallah canim cok üzüldüm simdiye kadar o yüzden hayal kumamaya calisiyorum...

Oglumu o kadar özledimki her bebek gördügümde aklima biricik oglum geliyor onun kokusunu bile alammistim aglamaktan:sinifsinif:

Seymacim ben bu ay senden çok umutluyum. Aslında her ay tedavi uygulandıkça vücut hamileliğe daha çok hazırlanıyor ve şansın yükseliyor diye düşünüyorum ben.

Map canim benim bir arkadasim var onunda üc melegi var cennette..

Kan sulandirma ignesi vuruldu hamileligi boyunca birde onda asiri derecede folik asit ve b 12 vitamini eksikligi vardi hamile kalmadan önce bir sene kullandi bu vitaminleri gecen cuma ILK saglikli bebegini aldi kucagina o kadar aci cekti ama simdi cok mutlu
Rabbim saglikli bir sekilde hepimizede versin INSAALLAH

Seymacim ben bu ay senden çok umutluyum. Aslında her ay tedavi uygulandıkça vücut hamileliğe daha çok hazırlanıyor ve şansın yükseliyor diye düşünüyorum ben.

INSAALLAH canim bakalim düsünmemeye calisiyorum ama pek becerebildigim söylenemez...

O kadar istiyorumki yeniden hamile kalayim bebegim dogsun saglikli bir sekilde ama bana cok uzak geliyor bunlar...

Hele birde bizler bu kadar cabalarken bebek aldiran insanlari duydukca cinlerim tepeme cikiyor..

kızlar bana müsade ben kaçıyorum ,, yatayım uyumayı deneyim yarın 11 de randevum var ,erken kalkacamm hadi öpyorum sizi kendinize cici bakın..

Kızlar ben de yatayım artık hiç uykum yok ama gidip uyumayı deneyeyim. ıyi geceler size. Özlenencim sana da yarınki rendevunda bol şans diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…