- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Neslihan canim bende igneleri kullaninca midem bulaniyor sürekli yorgun oluyorum inan bütün gün uyuyasim geliyordu bu ayda igneler bitti iki gün boyunca cok kötü karin agrim oldu her ay farkli oluyor
bulantım belki iğneyle alakalıdır , inş. yumoşlar büyümüştür yarın bakacaz artık..
sağol canım iyi sayılırım..canım ben yumurta takibi falan çok denedim hamileliğimden önce klomen falan hak getire ben onları sadece zaman kaybı olarak görüyorum ,, spermde sayı azlığı var anca aşılamayla oluyor .. 8 yıllık evli sayılırım kendiliğimden hamile kalmadım hiç eğer olursada mucize olur....inş. seninde yumurtalar büyümüştür, oğlumdan önceki başladığım aşılamada 112,5 yapıyodum çok yumurtam olduğu için iptal olmuştu inş. sana da 100 yeterli gelmiştir.
Keçiboynuzu pekmezi aldım zaten hem kocama sabah akşam 2 kaşık yedireceğim hem de kendim yiyeceğim. Sonra soğan kürü, incir kürü, bal çörek otu tarçın derken bu kadar ot çöp yiyip içmeye garip bişeye dönüşmeyelim kafamızdan anten falan çıkmaz inşallah. Bir de bunları yedikçe ya 100 kilo olurum, ya da fazla enerjiden düz duvara tırmanırım. Olsun ama bebiş için herşeye değer.
ayy demek bende iğnelerden oluyorum böyle bir uyuşukluk bir uyku hali var bendede ..iice acemi oldum ya 5. aşılamam olcak bide.:mymeka:
yeterli dedi doktor bana ama sanki adet olacakmisim gibi bir his var icimde ...
bir tane gelismek üzere olan varmis bir tanede ondan biraz kücük iki gün daha igne vurulmami söylemisti ama diyorumya hasta olacagim sanki...
3 mayista kan tahlili yaptirabilirmisim ama ben adet günümü bekleyecegim aylardir hic sasmiyor zaten eger o gün olmazsam testi düsünürüm yoksa yaptirmayi düsünmüyorum
Seymacım ve Özlenencim sizler bu konuda tecrubelisiniz. Ben yumurtlamamın zamanında olduğunu ama yumurtalarımın geç geliştiğini ve geç çatladığını ya da çatlayamadığını düşünüyorum. Sanırım düşükten sonra böyle oldu. Yumurtlamam zamanında gerçekleşiyor sonra adetime kadar sağ kasığımda bir ağrı oluyor. Yumurtamın kistleşmiş olabileceğini düşünüyorum. Böyle birşey varsa nasıl anlaşılır ya da nasıl tedavi olur.
Seymacım ve Özlenencim sizler bu konuda tecrubelisiniz. Ben yumurtlamamın zamanında olduğunu ama yumurtalarımın geç geliştiğini ve geç çatladığını ya da çatlayamadığını düşünüyorum. Sanırım düşükten sonra böyle oldu. Yumurtlamam zamanında gerçekleşiyor sonra adetime kadar sağ kasığımda bir ağrı oluyor. Yumurtamın kistleşmiş olabileceğini düşünüyorum. Böyle birşey varsa nasıl anlaşılır ya da nasıl tedavi olur.
sen iğnleri oluyorsun ,yumurtalar gelişince normal ilişkiyle deniyosunuzz anladım ..eşinin sperm sayısı ne kadar?çatlatma iğne oldunmu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sen bunları yersen izmir sana dar gelir artıkkaydirigubbakcemile3kocan eğer keçiboynuzu pekmezini sabah 2 akşam 2 kaşık yerse git alnından öp.. benimki 1 kaşığı kavga gürültü yutuyo:mymeka:
evet premete ama kendiliğinden olmayan birşeyi sen labarotuar da olşturtup içine zorla dünyaya getirince ve yaşatamayınca dah bir kötü hissediyorsun kendini . Tüp bebeği kaybetmel ne bileyim işte daha çok vicdan azabı yapıyor insana. Kaderde ölüm varsa olur ama eğer ben gidip oluşturtmasaydım ölmezlerdi de. Anlıyor musun?
inş. bu ay bebeğin seninledir canım ..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz..Evet canim benim tedavim öyle ama simdiye kadar olmadi maalesef...
Esimmin sperm sayisini en son baktiklarina cok iyi demislerdi ama tedaviyle yinede olmazsa birdaha baktirmayi düsünüyoruz bakalim
Catlatma ignesi oldum canim...
tedavi olmak icin gittigim ilk ay iki tane yumurta vardi gelismis catlatma ignesi vuruldugum halde bile hamile kalamamistim....
Endometrium kalinligi olmasi geretigi gibi olmuyor bazen...
doktorun demesine göre bu ay hepsi olmasi gereken gibiymis bakalim ne olacak..
Seymacim ben bu ay senden çok umutluyum. Aslında her ay tedavi uygulandıkça vücut hamileliğe daha çok hazırlanıyor ve şansın yükseliyor diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?