Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sanada iyi geceler canim Insaallah rüyalarimizda bebeklerimizi görürüz bende kaciyorum hepiniz kendinize iyi bakin

iyi geceler kimse yokmu şöyle bi geçmişi okıyım ne var ne yok misafir gelcek temizlik yapıyorum o yüzden pek giremiyorum nasılsınız melek anneleri???

kimse yok galiba benim uyku falan yok hepsi gitti.
çilekw geçmişolsun canım Allah sabır versin ve hoşgeldin.
premetecim seninde inşallah bidahaki ay bebiş gelir.
sinannuraycım canım o görümcenin ben varya neyse Allah bildiği gibi yapsın onu ve galiba sanada minik meleğine gitmek iyi gelmiş banada çok iyi geliyo kızıma gitmek seninde öyle sanırım arayı uzatma gene gücün oldukça git ve görüceksinki canım daha çok güçlü olcaksıncanım.
veeeeeeeeeeeee kızlar Rabbim bekleyen ve isteyen herkese yeniden bebek veya bebekler nasip etsin AMıNNNNNNN.:Saruboceq:

bu arada kızlar tickerler ben bu siteden yaptım hemde resimli anlatıyo isteyen varsa oraya bi baksın isterseniz ve ben doğru anlamışsam tabi
ORTAYA KARIŞIK,TEKNıK DESTEK,SORULARINIZ SORUNLARIIZ,YENı ÇıZELGELER NASIL EKLENıR?
bu topiklere sırasıyla girin görürsünüz zaten.

Hakkında hayırlısı canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah gönlüne göre versin.
Benim endumetrium uygun olmadığı için tedavim iptal edildi. İlaç kullandığım içinde 2 adet dönemi beklemem gerekiyor. 2 adet dönemide eşimin sınav zamanına denk geliyor. Bakalım. Vardır bunda da bir hayır. 19 Mayısta yeni bir tatil planı yapmaya başladık. Fırsat bu fırsat tatil yapalım dedik.

Sağol canım.Haklısın zaman çok çabuk geçiyor değil mi. Daha dün gibi ama yok hamileyim yok ikizmiş yok erkekmiş bebeklerim derken ikisinide kaybettim. kaybedelide 5,5 ay oldu. İki ay daha bekleyeyeim ne olmuş. Bu da Allahtan vardır bunda da bir hayır.

Ya böyle söylemeyin arkadaşlar ya. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Bakış açısını değiştirirsen demekki Allah bizi seviyor ve sınava tabi tutuyor. Öbür dünyada yüzümüz gülecek inşallah.

Mesela bazen ben de sizin gibi düşünyorum. Benim eşimin bir melek kardeşi iki melek oğlu var. Eşim Allah nazardan saklasın iyi bir insan hak yemez, dürüst, inançlı bir insandır. Bazen hadi ben neysede kocamın ne sucu var benimle birlikte çile çekiyor diye düşünüyorum ama dediğim gibi bazen Allah sevdiği kullarını sınava sokar.

Çevremde çok insan var hayatta kötülükte yapsalar, hak da yeseler hep işleri rast giden insanlar ama hayatın ne getirceği belli olmaz. Onların de ne olacağını bilemezsin. Bu dünya fani. Neyse uzattım.

Sevdiklerimizin bizim yüzümüzden üzülmesini istemiyoruz ama buda Allahın takdiri.

topik açmışlar ya 5 günde 5 kilo diyeti onu yapmak istiyom pazartesi başlıycam

Canım lütfen aldan ma o diyetlere. Bak çok doktor söylüyor yok öyle 5 günde 5 kilo. Yanlış diyet kas ve su kaybına sebep oluyor, vücütta hasat bırakabiliyor. Yediklerine dikkat et ölcülü ve sık ye spor yap verirsin. Hızlı verilen kilo vücüdu acil durum moduna sokarmış, diyete ara verdiğin zman yada eski yeme düzenine girdiği zaman yağ depolamaya başlarmış. Canım benim tavsiyem diyeti bilmiyorum ama böyle şeylere girme. Çok sağlıklız hele bir de bebek düşürken. Bu benim nacizana görüşüm takdir senin.

Öyle düşünme canım. Normal yolla hamile kalan arkadaşlarına bebekleri yaşamaya biliyor. Ozaman onlarda tekrar çocuklarımıza bir şey olmasın diye tekrar hamile kalmamalı. Benim tanıdğım bir bayan vardı. 6 kere çocuğunu kaybetti 3 aylık 6 aylık doğumda. Sonra eşiyle arasında problem oldu. Adam doğuluydu ailesi çocuk istiyordu, problem oldu boşandılar kadın sonra tekrar evlndi eşlendiği eşinden hamile kaldı çocuk için eşya bile almadı kaybederim diye ama çocuk sapasağlam doğdu. Kocaman adam oldu oğlan. Nasip kısmet. Kapılarını kapatma. Bizimde çocuk sahibi olma yolumuz bu. Bizim normal olmuyor. Buda Allahtan. Çocuğumuzu yanına alanda Allah. Hiçbirşey bizim irademizde değil. Onlar melek tamam hasreti kaldı içimzde ama cennetin melekleri onlar Bizim kuzularımız olmasa cennetin kuzuları, neşesi kim olacaktıki. Orada atalarımızla arkrabalarıza neşe kaynağı oluyorlar.

Dün gece ne güzel muhabbet etmişsiniz ben yoktum ama herkeze mümkün olduğunca cevap yazdım. Pazartesi günü görüşürüp. Hepinizi öptüm Melek anneleri.

Çilek aklımdasın Allah acını hafifletsin birşey diyemiyorum. Biliyorum bu acıyı yaşayacaksın. Yasını tut. Kendini sıkma Allah yardımcın oldun.

Canım sana katılıyorum. Mapcım her zaman ben çocuklarımın ölümüne sebep oldum diye düşünüyorsun ama sen gidip tüp bebek yaptırmasaydın onlar zaten olmayacaktı ki. Sen onlara yaşama şansı verdin, hayata gelmeleri, var olmaları için bir kapı açtın onlara ama kısmet olmadı. Çok şükür bebeklerin acı çekmeden melek oldular ve çok güzel bir yere gittiler. Bizim meleklerimiz bu dünya nimetlerinden faydalanamadılar diye üzülünecek durumda değiller ki. Ben onlardan ziyade kendi halimize üzlüyorum. Bizler zamanı belirsiz bir vuslata mahkum olduk, ömür boyu hasret yükünü taşımaya, kalbimizde meleklerimizin acısını hissetmeye mecbur kaldık. Benim oğlum 71 gün yaşadı, o sürede onun o kadar çok acı çektiğine tanık oldum ki sonu madem ölüm olacaktı keşke karnımdayken ölseydi diye düşünüyorum.

teşekkürler tatlım.a.s.

korunmayı nezaman bırakmıştın canım.

ekimde bıraktım canım...

ne olsun beyazmelekcim işte melek annesinin hali nasıl olursa öyleyim.
Cennetteki meleklerimize yazdığımız mektuplar topiğini okudum dağıldım az önce gözyaşları yine şelale.

aglamak istediginde sıkma kendini rahatlıkla agla bende dün kötüydüm baya boşaldım rahatladım ama iyi oldu..

allahım sabırlar versin hoşgeldin aramıza canım benimde hikayem seninkine benziyor benimkide 6aylıktı canlı normel dogurdum ama 3 saat yaşayabildi melek kızım...

kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......

hayırlısı bende gördüm sendenim...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…