Evet canim benim tedavim öyle ama simdiye kadar olmadi maalesef...
Esimmin sperm sayisini en son baktiklarina cok iyi demislerdi ama tedaviyle yinede olmazsa birdaha baktirmayi düsünüyoruz bakalim
Catlatma ignesi oldum canim...
tedavi olmak icin gittigim ilk ay iki tane yumurta vardi gelismis catlatma ignesi vuruldugum halde bile hamile kalamamistim....
Endometrium kalinligi olmasi geretigi gibi olmuyor bazen...
doktorun demesine göre bu ay hepsi olmasi gereken gibiymis bakalim ne olacak..
aabeyazmelek selam arkadaşım nasılsın?
premete üzülme tatlım nasılsa gebe kalma imkanın var kendiliğinden oluyor. Bir de bence de çok fazla düşünüyorsun bu konuyu kendini şartlama rahat bırak.
Ebucu zaman su misali akıp geçiyor. Temmuz dediğin 2 ay o kadar çabucak geçer meraklanma. Yeter ki sonucu iyi olsun. Bu arada vücudun gebeliğe hazırlanacak böyle düşün lütfen.
şimdi senin lafın benide düşündürdü bi ablam bide abim var annem bana hamile kalıonca doktor demiş hiç kıpırdamadan yat heran düşebilir eskiden böle büyük su fıçıları vardı onları sırtlamış istememiş beni belini falan çiğnetmiş ama bişe olmamış benimde demekki çekecek çilem varmış(((
topik açmışlar ya 5 günde 5 kilo diyeti onu yapmak istiyom pazartesi başlıycam
7 tane görümcem var(( 9 kardeşler
Başın sağololsun canım ya. Allah sabır versin. Dayanma gücü versin. Çok zor Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Diyecek birşey yok. Yanındayız ve acınızı anlıyoruz. Burası aynı acıları yaşamış, kaderileri bir yerde buluşmuş arkadaşların yeri.
evet premete ama kendiliğinden olmayan birşeyi sen labarotuar da olşturtup içine zorla dünyaya getirince ve yaşatamayınca dah bir kötü hissediyorsun kendini . Tüp bebeği kaybetmel ne bileyim işte daha çok vicdan azabı yapıyor insana. Kaderde ölüm varsa olur ama eğer ben gidip oluşturtmasaydım ölmezlerdi de. Anlıyor musun?
Başın sağololsun canım ya. Allah sabır versin. Dayanma gücü versin. Çok zor Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Diyecek birşey yok. Yanındayız ve acınızı anlıyoruz. Burası aynı acıları yaşamış, kaderileri bir yerde buluşmuş arkadaşların yeri.
canım teşekkür ederim.
Öyle düşünme canım. Normal yolla hamile kalan arkadaşlarına bebekleri yaşamaya biliyor. Ozaman onlarda tekrar çocuklarımıza bir şey olmasın diye tekrar hamile kalmamalı. Benim tanıdğım bir bayan vardı. 6 kere çocuğunu kaybetti 3 aylık 6 aylık doğumda. Sonra eşiyle arasında problem oldu. Adam doğuluydu ailesi çocuk istiyordu, problem oldu boşandılar kadın sonra tekrar evlndi eşlendiği eşinden hamile kaldı çocuk için eşya bile almadı kaybederim diye ama çocuk sapasağlam doğdu. Kocaman adam oldu oğlan. Nasip kısmet. Kapılarını kapatma. Bizimde çocuk sahibi olma yolumuz bu. Bizim normal olmuyor. Buda Allahtan. Çocuğumuzu yanına alanda Allah. Hiçbirşey bizim irademizde değil. Onlar melek tamam hasreti kaldı içimzde ama cennetin melekleri onlar Bizim kuzularımız olmasa cennetin kuzuları, neşesi kim olacaktıki. Orada atalarımızla arkrabalarıza neşe kaynağı oluyorlar.
bu arada kızlar tickerler ben bu siteden yaptım hemde resimli anlatıyo isteyen varsa oraya bi baksın isterseniz ve ben doğru anlamışsam tabi
ORTAYA KARIŞIK,TEKNİK DESTEK,SORULARINIZ SORUNLARIIZ,YENİ ÇİZELGELER NASIL EKLENİR?
bu topiklere sırasıyla girin görürsünüz zaten.
korunmayı nezaman bırakmıştın canım.
ne olsun beyazmelekcim işte melek annesinin hali nasıl olursa öyleyim.
Cennetteki meleklerimize yazdığımız mektuplar topiğini okudum dağıldım az önce gözyaşları yine şelale.
canım ben doğum sancısı çekerek kadın doğum acile gittim ve 1 saat sonra suyum geldi bebeğim normal doğacaktı ama dönmediği için sezeryana aldılar sezeryana giderken kordon boynuna dolanmış bu yüzden ölü doğdu. inan bana içim çok acıyor
kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......
teşekkürler tatlım.a.s.
salı günü akşam 5buçukta randavumu aldım doktora gidiyorum arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?