Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......
hayırlısı olsun canım ya ,,inş. bir daha ki ay bebeğinle şenlenirsin..
salı günü akşam 5buçukta randavumu aldım doktora gidiyorum arkadaşlarım...

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ,, güzel haberlerini bekliyoruz.. geç olsun da güç olmasın bebeciklerimiz sağlıcakla gelsin inş..

slm kızlar size rüyamı anlatayım galiba benim bilinç altıma yerleşti rüyamda idrar testi yapıyorum idrarum çok koyu saki tütün rengi damlattığım gibi iki tane kırmızı çizgi o kadar kırmızıki şaşırıyom öle ortada bırakmışım herkez görüyo hamile olduğumu anlıyo bide sonra sigara içiyorum dayımın oğluyla eşim geliyo eşim görmüyo dayımın oğluda kızıyo hamilesin sigara içiyon seni sinana söyliycem diyo bugünde bi komşuyu gördüm dedi gece rüyamda seni gördüm hamilesin sigara içiyosun bende kızıyorum içme bak başına ne geldi akıllanmadın buda öle olur diyomuş bende bişe olmaz diyomuşum şaşırdım kaldım ikimizde aynı rüyayı görmüşüz ne tuhaf dimi bide gören herkez sen galiba hamilesin yüzün güzelleşmiş diyo ben bu ay çok umutlandım ya nasıl geçicek bu 10 gün inşallah vardır

boşver benim görümceyi herkes ektiğini biçeçek evet canım kızıma gitmek öle iyi geldiki buğün ona gül aldım fırsat bulunca hemen gidip ekicem birazda hasretimi gideririm ben kızıma üzülmüyom alıştım artık ama benim bundan sonraki hayatıma çok üzülüyom hiç bişey hiç kimse tad vermiyo bi anlamı kalmadı hayatımın

bencede yapın tatil çok iyi gelir hem yenilenmiş olursun biraz psikolojinde düzelir hemen bebişte gelir inşallah

kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......

Hayırlısı olsun canım. Umudumuzu mayıs sonuna erteledik artık. İnşallak bu ay gelir bebişlerimiz. Ben daha adet olmadım eli kulağındadır, herhalde yakında olurum. Off madem hamile değilim bari biran önce adet olsam da yeniden çalışmalara başlasam.

salı günü akşam 5buçukta randavumu aldım doktora gidiyorum arkadaşlarım...

Canım çok iyi yapmışsın. Bekle bekle nereye kadar. Zaten sen ilkine doğal yollardan hamile kalmıştın belki ufacık bir destek seni bebeğine kavuşturacak. Hayorlısıyla git hayırlı haberlerle gel inşallah.

İnşallah hamilesindir canım. Hayatın boyunca alabileceğin en güzel evlilik yıldönümünü hediyeni alırsın inşallah.

haklısın canım ama çok sinirlerimi bozmaya başladı bu kilolar vereceğim yerde alıyorum bebeğim olsaydı emicekti kolay kilo verecektim bebekte yok gitmiyo kilolar kıyafetlerim olmuyo inat ediyom bu kiloyla kıyafet almıycam diye biyere giderken dolabı alt üst ediyom oturuyom aşağı(8

Yok be sinnannuraycım benim bu ay o kadar negatif teste rağmen hamile olmam tam anlamıyla mucize olur. Adetim gecikti ama ben altından kötü birşey çıkmasın diye dua ediyorum.

Ben de uzunca bir süre yeni kıyafet almamak için inat etmiştim. Hatta işe başladığım zaman tam gelen bir pantalonum vardı hep onu giyiyordum ama sonra baktım zayıflama umudum yok gittim yeni bedenime uygun kıyafetler aldım. Hele o göbek yok mu oturunca iki kat oluyor ya beni deli ediyor.

heralde bizim için zayıflamak hayal gibi bişe beni görnler kilo almışsın hamilemisin diyo artık üstüne hamile kalırım doğumdan sonra inşallah veririm

bişey değil canım.

hayırlısıyla git gel canım hemde güzel haberlerle inşallah.

inşallahcanım bakalım neler diyecek doktorum...

evet dogru diyorsun melek anneleriyiz ya geç olsun güç olmaasın diyorum bende bizler hamilelige farklı bakıyoruz ...

canım daha önceki hamileligimde ilaç igne vuruldum kalamadım 3 ay korurmuş igne 3 ayda kalmıştım yine aynı yöntemi uyguluyaccagım sanırım vucud bunu istiyor alıştı :roflol:

senin içinde hayırlısı olsun inşallah doktorddan içini rahatlatacak sonuçlarla dönersin

amin canım inşallah...

sinannuray rüyan hayırlara çıksın sigara içmek ferahlamak anlamında canım inşallah anneler günü hediyen gelir
aynı dert bendede var ya zayıflıyacagım yerde kilo aldım rejimdeyim ama 2gündür bozdum valla..
68 hamile kaldım 73 dogum yaptım dogumdan sonra 71 oldum sonra 68 düştüm o psikolijiyle ama daha sonra çoştum 75 kilo oldum offf alması kolay vermesi zor valla..

kızlar tesellileriniz ve temennileriniz için hepinize teşekkürler. Benim de umutlu olabilmemi istiyorsunuz anladığım bu. Ama ben zaten umutluyum ama ahiretten umutluyum. Canım meleklerime orada kavuşacağım bunu bimek ve beklemek beni çok rahatlatıyor. Beni merak etmeyin kızlar ayrıca sizin bebek haberlerinize kendimin gibi seviniyorum siz birer birer bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız inşallah.
Bu arada ben birşey anlatacağım şimdi size. Hafta sonu Safranbolu'ya gittik. Daha önce de gitmiştik ama bu sefer farklı yerlerini gezdirdiler bize. Oralardan biri de Yenice'deki Şeker Kanyonu idi. Kızlar cennetteyim sandım. Şelaleler dereler çiçekler yüzlerce çeşit bitki ağaçlar kuş sesleri uğur böcekleri pırıl pırıl bir bahar havası. O an ne düşündüm tahmin etmişsinizdir herhalde. Meleklerim inşallah şimdi böyle güzel hatta daha da güzel bir yerdeler diye düşündüm. Öyle bir yerde olduklarını düşünmek beni çooook mutlu etti. Uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim. Rabbim ne olur bizi orada kavuştur. Bu fani dünyada böyle güzellikleri yaratan rabbim ahiretine neler saklamıştır kimbilir?

Evet canım bizim meleklerimiz şu an bu dünyanın en güzel yerinden kat kat daha güzel bir yerdeler o yüzden artık lütfen bebeklerime bu dünyada bir hayat veremedim diye üzülmeyi ve kendini suçlamayı bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…