- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
hayırlısı olsun canım ya ,,inş. bir daha ki ay bebeğinle şenlenirsin..kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......
salı günü akşam 5buçukta randavumu aldım doktora gidiyorum arkadaşlarım...
kimse yok galiba benim uyku falan yok hepsi gitti.
çilekw geçmişolsun canım Allah sabır versin ve hoşgeldin.
premetecim seninde inşallah bidahaki ay bebiş gelir.
sinannuraycım canım o görümcenin ben varya neyse Allah bildiği gibi yapsın onu ve galiba sanada minik meleğine gitmek iyi gelmiş banada çok iyi geliyo kızıma gitmek seninde öyle sanırım arayı uzatma gene gücün oldukça git ve görüceksinki canım daha çok güçlü olcaksıncanım.
veeeeeeeeeeeee kızlar Rabbim bekleyen ve isteyen herkese yeniden bebek veya bebekler nasip etsin AMİNNNNNNN.:Saruboceq:
Hakkında hayırlısı canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah gönlüne göre versin.
Benim endumetrium uygun olmadığı için tedavim iptal edildi. İlaç kullandığım içinde 2 adet dönemi beklemem gerekiyor. 2 adet dönemide eşimin sınav zamanına denk geliyor. Bakalım. Vardır bunda da bir hayır. 19 Mayısta yeni bir tatil planı yapmaya başladık. Fırsat bu fırsat tatil yapalım dedik.
kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......
slm kızlar size rüyamı anlatayım galiba benim bilinç altıma yerleşti rüyamda idrar testi yapıyorum idrarum çok koyu saki tütün rengi damlattığım gibi iki tane kırmızı çizgi o kadar kırmızıki şaşırıyom öle ortada bırakmışım herkez görüyo hamile olduğumu anlıyo bide sonra sigara içiyorum dayımın oğluyla eşim geliyo eşim görmüyo dayımın oğluda kızıyo hamilesin sigara içiyon seni sinana söyliycem diyo bugünde bi komşuyu gördüm dedi gece rüyamda seni gördüm hamilesin sigara içiyosun bende kızıyorum içme bak başına ne geldi akıllanmadın buda öle olur diyomuş bende bişe olmaz diyomuşum şaşırdım kaldım ikimizde aynı rüyayı görmüşüz ne tuhaf dimi bide gören herkez sen galiba hamilesin yüzün güzelleşmiş diyo ben bu ay çok umutlandım ya nasıl geçicek bu 10 gün inşallah vardır
Canım lütfen aldan ma o diyetlere. Bak çok doktor söylüyor yok öyle 5 günde 5 kilo. Yanlış diyet kas ve su kaybına sebep oluyor, vücütta hasat bırakabiliyor. Yediklerine dikkat et ölcülü ve sık ye spor yap verirsin. Hızlı verilen kilo vücüdu acil durum moduna sokarmış, diyete ara verdiğin zman yada eski yeme düzenine girdiği zaman yağ depolamaya başlarmış. Canım benim tavsiyem diyeti bilmiyorum ama böyle şeylere girme. Çok sağlıklız hele bir de bebek düşürken. Bu benim nacizana görüşüm takdir senin.
Amanin o ne ya 9 kardeş maşallah ya. Allah sanada en az üç çocuk versin inşalah. Peşpeşe doğurusun.
kızlar ben kırmızıları bu ayda gördüm......
haklısın canım ama çok sinirlerimi bozmaya başladı bu kilolar vereceğim yerde alıyorum bebeğim olsaydı emicekti kolay kilo verecektim bebekte yok gitmiyo kilolar kıyafetlerim olmuyo inat ediyom bu kiloyla kıyafet almıycam diye biyere giderken dolabı alt üst ediyom oturuyom aşağı(8
bişey değil canım.
hayırlısıyla git gel canım hemde güzel haberlerle inşallah.
hayırlısı olsun canım ya ,,inş. bir daha ki ay bebeğinle şenlenirsin..
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ,, güzel haberlerini bekliyoruz.. geç olsun da güç olmasın bebeciklerimiz sağlıcakla gelsin inş..
Hayırlısı olsun canım. Umudumuzu mayıs sonuna erteledik artık. İnşallak bu ay gelir bebişlerimiz. Ben daha adet olmadım eli kulağındadır, herhalde yakında olurum. Off madem hamile değilim bari biran önce adet olsam da yeniden çalışmalara başlasam.
Canım çok iyi yapmışsın. Bekle bekle nereye kadar. Zaten sen ilkine doğal yollardan hamile kalmıştın belki ufacık bir destek seni bebeğine kavuşturacak. Hayorlısıyla git hayırlı haberlerle gel inşallah.
İnşallah hamilesindir canım. Hayatın boyunca alabileceğin en güzel evlilik yıldönümünü hediyeni alırsın inşallah.
senin içinde hayırlısı olsun inşallah doktorddan içini rahatlatacak sonuçlarla dönersin
kızlar tesellileriniz ve temennileriniz için hepinize teşekkürler. Benim de umutlu olabilmemi istiyorsunuz anladığım bu. Ama ben zaten umutluyum ama ahiretten umutluyum. Canım meleklerime orada kavuşacağım bunu bimek ve beklemek beni çok rahatlatıyor. Beni merak etmeyin kızlar ayrıca sizin bebek haberlerinize kendimin gibi seviniyorum siz birer birer bebeklerinizi kucaklarınıza alacaksınız inşallah.
Bu arada ben birşey anlatacağım şimdi size. Hafta sonu Safranbolu'ya gittik. Daha önce de gitmiştik ama bu sefer farklı yerlerini gezdirdiler bize. Oralardan biri de Yenice'deki Şeker Kanyonu idi. Kızlar cennetteyim sandım. Şelaleler dereler çiçekler yüzlerce çeşit bitki ağaçlar kuş sesleri uğur böcekleri pırıl pırıl bir bahar havası. O an ne düşündüm tahmin etmişsinizdir herhalde. Meleklerim inşallah şimdi böyle güzel hatta daha da güzel bir yerdeler diye düşündüm. Öyle bir yerde olduklarını düşünmek beni çooook mutlu etti. Uzun zamandır böyle iyi hissetmemiştim. Rabbim ne olur bizi orada kavuştur. Bu fani dünyada böyle güzellikleri yaratan rabbim ahiretine neler saklamıştır kimbilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?