slm kızlar size rüyamı anlatayım galiba benim bilinç altıma yerleşti rüyamda idrar testi yapıyorum idrarum çok koyu saki tütün rengi damlattığım gibi iki tane kırmızı çizgi o kadar kırmızıki şaşırıyom öle ortada bırakmışım herkez görüyo hamile olduğumu anlıyo bide sonra sigara içiyorum dayımın oğluyla eşim geliyo eşim görmüyo dayımın oğluda kızıyo hamilesin sigara içiyon seni sinana söyliycem diyo bugünde bi komşuyu gördüm dedi gece rüyamda seni gördüm hamilesin sigara içiyosun bende kızıyorum içme bak başına ne geldi akıllanmadın buda öle olur diyomuş bende bişe olmaz diyomuşum şaşırdım kaldım ikimizde aynı rüyayı görmüşüz ne tuhaf dimi bide gören herkez sen galiba hamilesin yüzün güzelleşmiş diyo ben bu ay çok umutlandım ya nasıl geçicek bu 10 gün inşallah vardır
Canım sana katılıyorum. Mapcım her zaman ben çocuklarımın ölümüne sebep oldum diye düşünüyorsun ama sen gidip tüp bebek yaptırmasaydın onlar zaten olmayacaktı ki. Sen onlara yaşama şansı verdin, hayata gelmeleri, var olmaları için bir kapı açtın onlara ama kısmet olmadı. Çok şükür bebeklerin acı çekmeden melek oldular ve çok güzel bir yere gittiler. Bizim meleklerimiz bu dünya nimetlerinden faydalanamadılar diye üzülünecek durumda değiller ki. Ben onlardan ziyade kendi halimize üzlüyorum. Bizler zamanı belirsiz bir vuslata mahkum olduk, ömür boyu hasret yükünü taşımaya, kalbimizde meleklerimizin acısını hissetmeye mecbur kaldık. Benim oğlum 71 gün yaşadı, o sürede onun o kadar çok acı çektiğine tanık oldum ki sonu madem ölüm olacaktı keşke karnımdayken ölseydi diye düşünüyorum.
sinannuray rüyan hayırlara çıksın sigara içmek ferahlamak anlamında canım inşallah anneler günü hediyen gelir
aynı dert bendede var ya zayıflıyacagım yerde kilo aldım rejimdeyim ama 2gündür bozdum valla..
68 hamile kaldım 73 dogum yaptım dogumdan sonra 71 oldum sonra 68 düştüm o psikolijiyle ama daha sonra çoştum 75 kilo oldum offf alması kolay vermesi zor valla..
haklısın canım ama çok sinirlerimi bozmaya başladı bu kilolar vereceğim yerde alıyorum bebeğim olsaydı emicekti kolay kilo verecektim bebekte yok gitmiyo kilolar kıyafetlerim olmuyo inat ediyom bu kiloyla kıyafet almıycam diye biyere giderken dolabı alt üst ediyom oturuyom aşağı(8
ben geldim herkes gittii ..klava:
bu kilolarla benimde başım dertte , biraz daha veripte başlasaydım tedaviye ii olacaktı ama veremedim ,geçenkinde 72 le başladım tedaviye 94 le doğum yaptım .. bide erken doğum normal zamanımda yapsaydım 100 ü geçerdim heralde.
şimdide 75 80 arası gidip geliyorum ama bu sefer hamile kalırsam eğer dikkat etcem abur cubur yemiyecem tabi kendime hakim olabilirsem ,, hamileyken bebeğim beslensin tombiş bebek olsun sağlıklı bebek olsun diye yedimde yedim ., hiç kilolarımı dert etmemiştim ama sonun böle olacağı hiç aklıma gelmemişti.
eburcu çok güzel anlatmışsın canım , dediklerini yapabilmek için önce irade lazım şahsen o bende yokkafamçokkarıştı börek yememde pasta ya da tatlısız duramıyorum sigara tiryakileri gibi illa yiyecem saldırganlaşıyorum resmen .kaydirigubbakcemile3şu an dolabı açıpta bir dilim tatlı almamak için zor tutuyorum kendimi.eyvahedigeldismile aşırı yemek yemiyorum genelde ekmeksiz yerim ama tatlıdan vazgeçemiyorum.
ben geldim herkes gittii ..klava:
Nerden bilecektinki. Hiçbirimizin aklından geçmezdi. Hani bazen diyorlar iyi düşün, kötü düşünme herşey pozitif olsun diye o zaman diyorum benim aklıma gelmeyen başıma geldi diye. Şimdi nasil hiç birşey olmaış gibi davranırım. Nasip pozitif düşüneceğim bilenmiyorum. Hamile kalırsan artık yavrumu gözümden sakınacağım. Allah korusun ozamanda sakınılan göze çöp battı olur. Allahım ne olur sen koru. Başka acı, böye acı bir daha verme.
amiiiinn..Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın..çok dikkat etmekte ii değil vurdum duymaz olmakta ii değil inş. ortasını bulabiliriz..Öncelikle Allaha emanet o korusun , ben çok paranoyaktım hamileyken birazda insan kendi yapıyor ya da içine doğuyor .çok korkardım ya bişey olursa ya ölürse napardım diyodum ..sürekli hareketlerini dinlerdim karnımda ölürse korkusu çok vardı bende yatardım hareket etsin diye beklerdim .. Allahım izin verirse bu sefer herşeyi akışına bırakacam kasmayacam kendimi herşey Rabbimden ondan ne gelirse razıyım.
Benim oğluşlarımda senin görüntü resmindeki gibiydi. Resmi görünce onlar aklıma geldi. Gerçi hiççıkmıyor. Siyah saçlı, minicikti kuzucuklarım. Bu hasret ancak ahirette geçecek.
oyy kurban olurum o kuzuları verenede alanada ..Rabbim cennetinde buluşmayı nasip etsin inş..
Canım iyi geceler. Ben yatacağım vakit geldi. Sabah işe gideceğim. Çok çok öpüyorum. Allah rüyamoda da olsa bebişlerimiz sarılıp, öpüp koklamayı nasip etsin.
tamam canım .. bebişlerinle beraber tatlı rüyalar....bende yatayım yarın yine ultrason var, erken kalkacamm ,, hadi öptüm seni kib.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?