- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Hadi Allah işini rast getirsin. Bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
GÜNAYDINNNNN...
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|27|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|18|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|
Aabeyazmelek|01.05.2010|
Evrimsus|01.05.2010|
Premete||
Eburcu||[/table]
Seymacim bu hafta senin haftan kalbimiz seninle. İnşallah bu haftanın sonunda seni de hamilelerimiz listesine ekleriz. Eburcucum tedavin 1 aydan fazla ertelendiği için seni tarihsiz olarak listenin sonuna ekledim, tedavi tarihin netleşince yerini değiştiririz. Ben de henüz adet olmadığım ama hamilelik umudum da kalmadığı için yine tarihsiz bir şekilde listenin altında yerimi aldım.
bu kilolarla benimde başım dertte , biraz daha veripte başlasaydım tedaviye ii olacaktı ama veremedim ,geçenkinde 72 le başladım tedaviye 94 le doğum yaptım .. bide erken doğum normal zamanımda yapsaydım 100 ü geçerdim heralde.
şimdide 75 80 arası gidip geliyorum ama bu sefer hamile kalırsam eğer dikkat etcem abur cubur yemiyecem tabi kendime hakim olabilirsem ,, hamileyken bebeğim beslensin tombiş bebek olsun sağlıklı bebek olsun diye yedimde yedim ., hiç kilolarımı dert etmemiştim ama sonun böle olacağı hiç aklıma gelmemişti.
eburcu çok güzel anlatmışsın canım , dediklerini yapabilmek için önce irade lazım şahsen o bende yokkafamçokkarıştı börek yememde pasta ya da tatlısız duramıyorum sigara tiryakileri gibi illa yiyecem saldırganlaşıyorum resmen .kaydirigubbakcemile3şu an dolabı açıpta bir dilim tatlı almamak için zor tutuyorum kendimi.eyvahedigeldismile aşırı yemek yemiyorum genelde ekmeksiz yerim ama tatlıdan vazgeçemiyorum.
Ben burdayım eburcu, şimdi hadibakem de gelmiş gördüm onu da. Hoşgeldin hadibakemcim.
Canım benim onlar şimdi Cennet'te meleklerin ağzından en güzel ninnileri dinliyorlar. Sen de inşallah bu ninniyi oğlunun kardeşlerine söylersin.
Kızlar benim bugün yine yumurtlama dönemindeki gibi sümüksü akıntım başladı. Acaba yeniden mi yumurtluyorum ki. Adet olacağım diye beklerken garip garip şeyler olmaya başladı.
Bence varya hamile olablirsin hiç belli olmaz. Süprizzzz. İnşallah ya.
Canım benim hamile olmam tamamen mucize olur. Allah yoktan var ederse ancak ben hamile olmuş olabilirim çünkü ben ovulasyon testi kullanıp da ayın 13. de yumurtlama olduğunu görünce ayın 14'ü ile 30'u arasında hiç çalışma yapmadık. Biliyorsun 30.'da da kan testi negatif çıkmıştı zaten. Benim hamile olmam tıbben imkansız.
Peki spermlerin 1 hafta ile 10 gün arası yaşadığını biliyormusun. Belki beklemiştir. Pusuda bir tane. Hay allah ya bilmem bana sanki hamilesin gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?