Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

GÜNAYDINNNNN...

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Leylayaşar|27|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|18|ERKEK|06.10.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Seymacim|07.04.2010|
Limburg1985|10.04.2010|
Hadibakem|13.04.2010|
Sinannuray|13.04.2010|
Özlenen2010|25.04.2010|
Aabeyazmelek|01.05.2010|
Evrimsus|01.05.2010|
Premete||
Eburcu||[/table]

Seymacim bu hafta senin haftan kalbimiz seninle. ınşallah bu haftanın sonunda seni de hamilelerimiz listesine ekleriz. Eburcucum tedavin 1 aydan fazla ertelendiği için seni tarihsiz olarak listenin sonuna ekledim, tedavi tarihin netleşince yerini değiştiririz. Ben de henüz adet olmadığım ama hamilelik umudum da kalmadığı için yine tarihsiz bir şekilde listenin altında yerimi aldım.

Günaydın canım. Bütün melek annelerine iyi haftalar.

Hakkımızda hayırlısı Allah fazla bekletmesin. Herkezin gönlüne göre versin.

bende sendenim ya abur cubur çok severim normelde akşam yemeklerinde ekmek yemem senne yersen bebeklerimiz alıyor zaten oyüzden ben çok yemiyordum hamileyken heray 1 kilo almıştım iyiydi ama sonrası düzeltemedim valla...

bende gece uyandıgımda illa yemeden yatmıyordum ama şimdi sıkıyorum kendimi yememek için yürüyüş yapıyorum hergün bazen 1 bazen 2 saat yürüyorum vucudumun sıkılaştıgını hissediyorum
15 tartılmıştım yine 15 tartılacagım... bakalım durum ne...

Ben burdayım eburcu, şimdi hadibakem de gelmiş gördüm onu da. Hoşgeldin hadibakemcim.

Kızlar benim bugün yine yumurtlama dönemindeki gibi sümüksü akıntım başladı. Acaba yeniden mi yumurtluyorum ki. Adet olacağım diye beklerken garip garip şeyler olmaya başladı.

mrb melek anneleri nasılsınız
bende aynıyım
bahar temizliği yapıyotum yavaş yavaş
koltukları falan sildim birde mutfagımın işi bitti
yarında geri kalanları yapacagım inş.

kilo bendede var
ama evden dışarı çıkamıyorum
hareketsizlikten veremiyorum
inş. herkes hamile kalır bu ay.
geçen yıl bu ayda oğluma hamile kalmıştım
tam bir sene oldu.
gene temzilikle uğraşıyordum
oyyy burnum sızladı içim yandı
nasıl özledim

Allahım neolur kimsenin kucagını boş bırakma
HZ.MUHAMMET PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ HÜRMETİNE
buay hamil kalalımm.

kayahan ninni

uykudan uyanmış
gülermiş bakarmış
annesi onu çok öpermiş severmiş
okula gidermiş yazarmış çizermiş
babası onu çok öpermiş severmiş

annesi onu çok
babası onu çok
herkesler onu çok severmiş severmiş
annesinin yavrusu
kuzusu pamuğu
annesi ninni soyler
can kuşu dinlermiş......

neçok isterdim bunu oğluma söylemeyi.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım benim onlar şimdi Cennet'te meleklerin ağzından en güzel ninnileri dinliyorlar. Sen de inşallah bu ninniyi oğlunun kardeşlerine söylersin.

merhaba kızlar.
hadi bakemcim bende geçen sene bu ay hamile kalmıştım canım ayın 7si sat tı. ama bu ay bizi hüsran bekliyo çünkü olmuyo yani benim daha vaktim var onun için söylüyorum canım ama beklemekte çok istem,iyorum Rabbim ne olur sen bize hayırlı zamanda hayırlısıyla bebekler nasip eyle...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.

bende de 4 kilo fazla var 67le hamiş kalmıştım 80le doğum yaptım şimdi 71im onu da vermek istiyorum hiç bi eteğim pantalonum olmuyo yaaa(

özlenen sen hamilemisin ticker ne öyle anlamadım kardeşi yazmışsın da???

aminn cici_22

aslında 4 kilo çok değil benimde 3 kilom var ama
veremiyorum işte.
ben hareketsizim evden dışarı pek çıkmıyorum buğünlerde bzaen oluyor
çoş geliyor
hergün yürüyüş yapıyorum bazende yerimden kalkamıyorum
dengesizlik çok bende buğünlerde.

aslında dokturların verdiği süreyide illede beklemek şart değilmiş ya
ben normal doğum yaptığım halde 4 ay bekledim
niye beklediysem sanki hemen hamile kalacakmış gibi.
3 aydırda bekliyoz olmuyor
bilmiyorum yani.
psikolojik diyorlar şartlanma diyorlar
nasıl olsun anlamadım

Kızlar benim bugün yine yumurtlama dönemindeki gibi sümüksü akıntım başladı. Acaba yeniden mi yumurtluyorum ki. Adet olacağım diye beklerken garip garip şeyler olmaya başladı.

Bence varya hamile olablirsin hiç belli olmaz. Süprizzzz. İnşallah ya.

Bence varya hamile olablirsin hiç belli olmaz. Süprizzzz. İnşallah ya.

Canım benim hamile olmam tamamen mucize olur. Allah yoktan var ederse ancak ben hamile olmuş olabilirim çünkü ben ovulasyon testi kullanıp da ayın 13. de yumurtlama olduğunu görünce ayın 14'ü ile 30'u arasında hiç çalışma yapmadık. Biliyorsun 30.'da da kan testi negatif çıkmıştı zaten. Benim hamile olmam tıbben imkansız.

Peki spermlerin 1 hafta ile 10 gün arası yaşadığını biliyormusun. Belki beklemiştir. Pusuda bir tane. Hay allah ya bilmem bana sanki hamilesin gibi geldi.

Ben seni boşu boşuna ümitlendirmemeyim de inşallah olur. Hani derlerya kan gelmedikçe ümit kesilmez diyelim bizde

Peki spermlerin 1 hafta ile 10 gün arası yaşadığını biliyormusun. Belki beklemiştir. Pusuda bir tane. Hay allah ya bilmem bana sanki hamilesin gibi geldi.

Ciddi misin o kadar yaşıyorlar mı gerçekten. Ben en fazla 3 gün yaşıyorlar diye biliyordum. Ya ben bu ay soğan kürü uygulamıştım. Soğan kürü adet düzenlemek, varsa kistleri eritmek için kullanılıyor ve uygulayan herkesin adeti düzene girmiş benimkiyse gecikti. Hakkımda hayırlısı artık hafta sonuna kadar adet olmazsam yaparım bir test daha. Nasıl olsa test yapmaya alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…