Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

aa sen daha adet olmadınmı canım .. böle gecikme olurmuydu daha öncede.?? ayy inş. hamilesindir ya ,benim bir arkadaşın 2 gün adeti gecikmiş test yapmış çıkmamaış bide üstüne az buçuk adet olmuş sonra devamı gelmemiş kan testi yaptırmış yine çıkmamaış ,mantar olmuş bu sebeple doktor fitil ilaç vermiş sonra kanaması çoğalmış tekrar test yapmışlar ki hamile ama düşmüş , hayat mucizelerle dolu belkide senin bebişte gizlenmiştir.

Ben zaten 32 günde bir adet oluyorum ama ona göre de gecikti yarın 35 gün olacak. 1 kere 37. günde adet olmuştum. Bu benim düşükten sonraki ikinci adetim olacak sanırım düşük benim düzenimi bozdu. Hamile olduğumu sanmıyorum ama adet olmadığım müddetçe içimde, çok derinlerde cılız bir umut ışığı yanmaya devam ediyor işte. Kendi kendime saçmalama hamile olman imkansız diyorum ama bir yanım da imkansız diye birşey yoktur diyor. Umut dünyası işte.

anladım canım , bikaç gün daha bekle bir test daha yaparsın eğer yoksa bir doktora gidersin ..dediğin gibi bir düzensizlik olabilir düşükten sonra , ama benim düşükten sonra ki adetim zamanında gelmişti.:sm_confused: her bünye aynı değil işte.

ya canım progestan kullan hamileysen düşüğü önler değilsende adetini getirir sende beklememiş olursun ama hamile olabilirsin akıntı falan inşallah öyledir

denizim nasılsın arkadaşım gebelik nasıl gidiyor bulantın falan yok değil mi?
28 MAVı sen nasılsın canım biraz daha toparlamışsındır umarım

bugün okulda nöbet tutarken aklıma ninni geldi öğrencilerin içinde ağlamamak için kendimi zor tuttum her şey o kadar zor ki Allah sabır versin bu ninni de çok güzel bütün melek annelerine bebeklerine ninni söylemeyi mevlam nasip etsin :gitme:

merhabalar map toparlanmak için uğraşıyorum ama çok zor kendimi güçsüz aciz görüyorum her zaman her yerde ağlamak istiyorum bilmiyorum bu durum nasıl geçecek umarım sen iyisindir

ben de hep ağlamaklıyım artık eşim ikizlerimizin mezarlarını yaptırttı aralıkta toprağa verdik ama belediye nisanda izin veriyormuş mezar yapımına sebebini bilmiyorum hafta sonu ziyarete gideceğim onları canlarım anneniz sıcacık koynunda uyutacaktı sizi şimdi senağlama

arkadaşlar kafama takılan bişey var , nasıl sorcağımıda bilmiyorum aslında , hani sübyen muskaları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. ben duanın gücüne sonsuz inanıyorum ama bu tür şeylerin etkisindede kalmak istemiyorum ,bir köylümüz illa bir hoca var senide getireyim öle başla tedaviye dedi ben de pek üstünde durmadım , az önce şak diye aklıma geldi bu konu napsam sizce?Elimden geldiğince kuranımı okuyup namazımı kılıyorum dua ediyorum ,Allaha emanet , Rabbim korusunn.diyorum,kafam karıştı şimdi yinee napsam sizce?

ya canım progestan kullan hamileysen düşüğü önler değilsende adetini getirir sende beklememiş olursun ama hamile olabilirsin akıntı falan inşallah öyledir

Günde kaç tane kullanmam gerekir. Adet oluncaya kadar sürekli kullanayım mı yoksa belirli bir sayı kullanıp bırakmak mı gerekiyor. Kesin hamile değilim bugün benim doğum günüm sabah kalkıp test yaptım belki bana doğumgünü hediyesi olur diye ama yine negatif çıktı. Biran önce adet olayım çünkü bu durum bana çok sıkıntı vermeye başladı. Heryerim ağrıyor. Bir de çok korkuyorum böyle ikidir adetim gecikiyor acaba yumurtlamamla ilgili bir problem mi var diye düşünüyorum. Ya hiç hamile kalamazsam.

Canım bu konu benim de kafamı çok kurcalıyor. İnternette çok araştırdım bazı islam alimleri dinde böyle bir şey olmadığını söylüyorlar hatta bu muskayı Allah'a şirk koşmaya eşdeğer tutuyorlar. Kendimize fayda sağlayacağız diye dinen yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bir yandan da ya bir faydası olursa diye düşünüyorum. Etrafımda bu muskayı yaptırabileceğim güvenilir bir hoca da yok zaten. Benim etrafımda bebeklerini kaybedip sonra muskayla sağlıklı bebek sahibi olmuş tanıdıklarım var. Bu muskadan mı yaptırmışlar bilmiyorum, belki sonraki bebeklerin sağlıklı doğmasının muskayla ilgisi yoktur ama insan etkileniyor işte. Bence sen önce dini bilgisine güvendiğin bir kişiye bu muska işini danış eğer bir sakıncası yoksa yaptırırsın sonuçta faydası olmasa da zararı da olmaz.

hamile olmana o kadar sevindimki anlatamam.melek annelerinin bebek sahibi olma haberleri müthiş ötesi.allah sağlıkla kavuştursun.sübyan duasını konuşmuşsunuz.oğlumu kaybedince çok araştırmıştım.yeni hamileliğimde kayınvalidem yazdırdı 9 ay taktım.inanıyormusun desen evet inanıyorum.sakladım.diğer hamileliğimdede kullanacağım.allaha emanet ol yavrunla....

Günde kaç tane kullanmam gerekir. Adet oluncaya kadar sürekli kullanayım mı yoksa belirli bir sayı kullanıp bırakmak mı gerekiyor. Kesin hamile değilim bugün benim doğum günüm sabah kalkıp test yaptım belki bana doğumgünü hediyesi olur diye ama yine negatif çıktı. Biran önce adet olayım çünkü bu durum bana çok sıkıntı vermeye başladı. Heryerim ağrıyor. Bir de çok korkuyorum böyle ikidir adetim gecikiyor acaba yumurtlamamla ilgili bir problem mi var diye düşünüyorum. Ya hiç hamile kalamazsam.

bak 5 dk da nasılda psikopata bağlamışsın klava:2 ay adetin gecikti düzensizleşti diye bir daha hiç hamile kalmamakta nerden çıktı yahu ,bu aralar çok strese girdin acaba varmı yokmu diye ,dolayısıyla vücutta böylebir reaksiyon gösterdi ,sen bence ii bir kadın doğumdan randevu al ve muayene ol canım, bence bir şeyin yok sadece stresle alakalı ama en azından için rahatlar.

Canım bu konu benim de kafamı çok kurcalıyor. ınternette çok araştırdım bazı islam alimleri dinde böyle bir şey olmadığını söylüyorlar hatta bu muskayı Allah'a şirk koşmaya eşdeğer tutuyorlar. Kendimize fayda sağlayacağız diye dinen yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bir yandan da ya bir faydası olursa diye düşünüyorum. Etrafımda bu muskayı yaptırabileceğim güvenilir bir hoca da yok zaten. Benim etrafımda bebeklerini kaybedip sonra muskayla sağlıklı bebek sahibi olmuş tanıdıklarım var. Bu muskadan mı yaptırmışlar bilmiyorum, belki sonraki bebeklerin sağlıklı doğmasının muskayla ilgisi yoktur ama insan etkileniyor işte. Bence sen önce dini bilgisine güvendiğin bir kişiye bu muska işini danış eğer bir sakıncası yoksa yaptırırsın sonuçta faydası olmasa da zararı da olmaz

eğer aynı şeyleri yaşarsam ki düşünmek bile istemiyorum keşke gitseydim bir hocaya derim ,, ay napcam bende bilmiyorum ,,en iisi anneme söyliyim o bir araştırsın ,onunda bikaç düşük ve ölü doğumu var o ne yaptı acaba?Dini konuda düşüncelerini takdir ettiğim hoca nihat hatipoğlu ona sorsak daha da ii olur aslında..

Son düzenleme:

canım şu an hamile değilim , tedaviye başladım meraktan hemen ticker ı yapıştırdım kaldırayım en iisii demek sen de taktın , Rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın..

karmakarışık olmuş ya niye böle oldu ,,:sm_confused:

Özlenencim haftaya salı iyi bir doktordan randevu aldım zaten. Artık o zaman kafamdaki bütün soruları sorarım. Ne yapalım insanın hayattaki tek amacı çocuk sahibi olmak olunca ister istemez her duruma panikliyor. Haklısın ben de bu aralar fazla stresli ve pimpirikliyim sanırım. Sabrım tükendi artık, dayanma gücüm azaldı bunlar hep o yüzden oluyor.
Muskaya gelince açıkçası ben de yazan güvenilir birini bulabilicek olsam yazdırırdım. Herşeyden medet umacak durumdayız. Amma ben bu gavur ızmir'de nereden bulayım hocanın hasını. Nihat Hatipoğlu tv'de program yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam hakikaten bir arayıp sormak lazım ya da alo fetva hattını mı arasak.

canım şu an hamile değilim , tedaviye başladım meraktan hemen ticker ı yapıştırdım kaldırayım en iisii demek sen de taktın , Rabbim evladını anne ve babasına bağışlasın..

Yaaaaaaa lütfen kaldırma tickeri. Gördükçe umutlanıyoruz, seviniyoruz. Heyecanla bebişini bekliyoruz.

Yaaaaaaa lütfen kaldırma tickeri. Gördükçe umutlanıyoruz, seviniyoruz. Heyecanla bebişini bekliyoruz.

tamam canım ,, bende dün son iğnemi oldum , bu gece 3 de çatlatma iğnemi yapacam ,,perşembe 2 de aşılamam olacak nasip olursa , gelemssem merak etmeyin kuluçkaya yatacammkaydirigubbakcemile3 benim göbüş kevgire döndü şimdiden hamile olunca kan sulandırıcı iğne olanlar göbektenmi yapıyorlar acaba?

sabahları star tv de programı var . teyzemde nihat hatipoğlunun numarası vardı söylesem arayıp sorarmı acaba, bir denemem lazım. eğer ben yazdırırsam sana da yazdırır yollarım olmazmı..
evet canım anlıyorum seni sabretmekten ve dua etmekten başka yapacak hiçbirşeyimiz yok .. salı günü doktorunda içini rahatlatır inş.

Ay canım çok az kalmış. Heyecanlandım şimdi. Bu gece senin niyetine Meryem suresi okuyacağım. Sen de oku canım. Ben göbekten kullanmıştım kan sulandırıcıyı malum göbekli olunca orası rahat gelmişti ama melek hamileliği boyunca baldırından vuruldu.

Yaptırabilirsen sevinirim canım. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…